Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- CuoreSportivo
- Juventino
Wytłumaczcie mi co znaczy słowo Forza. Powiem szczerze że nie wiem.
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Słowo Forza znaczy po włosku nic innego jak Naprzód/do przodu/do boju czy cosik takiego o ile sie nie myledjmichal44 pisze:Wytłumaczcie mi co znaczy słowo Forza. Powiem szczerze że nie wiem.
Z góry dziękuje.

- Lypsky
- Juventino
Mam spory problem :doh:
Kiedy chce obejrzec film (probowalem juz kazdego programu i w kazdym pojawia sie to samo) i odpalam program obraz trzesie niemilosiernie (trzesienie ziemi na ekranie
). Nie jest to napewno wina plyty ktora u kumpla dziala prawidlowo(zreszta to juz nie pierwszy film przy ktorym mam "trzesienie ziemi"). Czy moglibyscie mi cos poradzic?
Kiedy chce obejrzec film (probowalem juz kazdego programu i w kazdym pojawia sie to samo) i odpalam program obraz trzesie niemilosiernie (trzesienie ziemi na ekranie

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- M.
- Juventino
Być może to wina kodeków. Jeśli film jest w formacie .avi, .mpeg to kliknij tu, a jeśli w formacie .rm, .rmvb to kliknij tutaj. Czy obraz trzęsie się tylko przy oglądaniu filmów czy też przy graniu? Jeśli tylko przy filmach to świadczy to o tym, że ze sprzętem jest wszystko w porządku, po prostu brakuje Ci odpowiednich programów. Jeśli po wgraniu kodeków sytuacja się nie poprawi, napisz, a spróbuję Ci jeszcze raz pomóc.
P.S.
:shock: Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby moderator miał kartkę, a teraz Siewier ma od razu bana :shock: .
P.S.
:shock: Jeszcze nigdy nie widziałem, żeby moderator miał kartkę, a teraz Siewier ma od razu bana :shock: .
:roll:
- Yari
- Juventino
Ja jako mod miałem przez 5 minut bana , ale na własne życzenie , chciałem zobaczyć jakie ,,uprawnienia" ma zbanowany :-D .Diego pisze: P.S.
Ale widze , że w przypadku Siewiera to coś innego :shock: , skoro już od kilku godzin jest ten ban. Jeżeli to ,,przypadek" to ide o zakład , że maczał w tym palce Oskar

A , żeby nie było , że nie na temat. Aczkolwiek jestem prawie pewny , że nikt nie pomoże

EDIT: O , ban już zniknął

EDIT2 : No co Ty Oskar , na żartach się nie znasz
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2005, 23:06 przez Yari, łącznie zmieniany 1 raz.
- OskarG
- Juventino
Yari jak nie wiesz to nie mówYari pisze:Ja jako mod miałem przez 5 minut bana , ale na własne życzenie , chciałem zobaczyć jakie ,,uprawnienia" ma zbanowany :-D .Diego pisze: P.S.
Ale widze , że w przypadku Siewiera to coś innego :shock: , skoro już od kilku godzin jest ten ban. Jeżeli to ,,przypadek" to ide o zakład , że maczał w tym palce Oskar![]()
![]()
![]()
EDIT: O , ban już zniknął.

Oskar :rotfl: :rotfl:
ciekaw czym zasłuzyłe sobie u ciebie na tak wysoką opinie może mi to wyjasnisz na gg

Włansie przegrałeś te 10milionów które postawiłeś na mnie

- gorczas
- Juventino
Nie wiem czy ci to dużo pomoże, ale znalazłem taki translator przenośny do kupienia tutaj . Zapewne cena odstraszy każdegoDamKam pisze:Wie ktos moze skad mozna sciagnac jakis tłumacz komputerowy/translator jezyka wloskiego ???? Choc obawiam sie ze takiego raczej nie bedzie...
Poza tym znalazłem w eMule do ściąnięcia dwa translatory:
[url=ed2k://|file|Power_Translator_Pro_7.0_Full_CD_-_Spanish_Portuguese_Italian_German_French_English_(by_ZuluPapa)Il%20migliore%20traduttore%20al%20mondo,si%20integra%20anche%20con%20Microsoft%20Word.zip|492188068|9DF80911DD6196D395FC180AF27BFFF2|/]1[/url] zajmuje około 470 MB i zapewne obsługuje kilka języków (co wynika z jego nazwy
[url=ed2k://|file|Globalink%20Translate%20pro%20italiano%206.2.zip|76779086|3A34A78B4A3BA4D71F3EE7716B42965F|/]2[/url] zajmuje ponad 70 MB, jednak wątpie, żeby obsługiwał coś oprócz włoskiego.
Te dwa linki do translatorów są jednak nie sprawdzone, bo jeszcze ich nie ściągnąłem i nie wiem czy one tłumaczą z polskiego czy na przykład angielskiego :roll: .
W każdym razie życzę powodzenia w tłumaczeniu
PozdrQ
- pan Zambrotta
- Juventino
od pewnego czasu mam spory problem z BearSharem. Otóź nie może się on połączyć z serwerem na Gnutelli. Zastanawiam się tylko, czy ja nie mogę się połączyć, czy u wszystkich padła sieć. Jakby ktoś mógł mnie poinformować, to z góry dzięki.