Totti Marzy o Pucharze Mistrzów
- kornknot
- Qualità Juventino
wErOn jesli uwazasz ze jesli kogos nie lubisz to masz prawo z niego sie nasmiewac to na prawde pomysl nad tym co mowisz(raczej piszesz).
Niektorzy zachowuja sie delikatnie mowiac dziecinnie nasmiewajac sie z niego (albo raczej go wysmiewujac..). W ogole nie wiem co to jest za tendencja do obrazania wszystkich i wszystkiego co nie zawiazane z Juve? Ludzie troche szacunku do pilkarzy i klubów. Ostatnio mialem przyjemnosc spotkac jednego z Tworcow najeiwkszej strony o Milanie i mowil ze wiekszosc Juventinio ktora sie tam wypowiada prezentuje bardzo niski poziom z wyjatkiem min. DjJuve, ktoremu gratuluje kultury osobistej, chociaz on nie pozostawi zlego wrazenia po nas
Panowie pomyslcie czasem nad sobą.
A za lamke ostrzezenia nie dam bo to az taka obraza nie byla, nie przesadzajmy
Niektorzy zachowuja sie delikatnie mowiac dziecinnie nasmiewajac sie z niego (albo raczej go wysmiewujac..). W ogole nie wiem co to jest za tendencja do obrazania wszystkich i wszystkiego co nie zawiazane z Juve? Ludzie troche szacunku do pilkarzy i klubów. Ostatnio mialem przyjemnosc spotkac jednego z Tworcow najeiwkszej strony o Milanie i mowil ze wiekszosc Juventinio ktora sie tam wypowiada prezentuje bardzo niski poziom z wyjatkiem min. DjJuve, ktoremu gratuluje kultury osobistej, chociaz on nie pozostawi zlego wrazenia po nas
A za lamke ostrzezenia nie dam bo to az taka obraza nie byla, nie przesadzajmy
- wErOn
- Juventino
A przeczytałes chociaz mój ostatni post?kornknot pisze:wErOn jesli uwazasz ze jesli kogos nie lubisz to masz prawo z niego sie nasmiewac to na prawde pomysl nad tym co mowisz(raczej piszesz).
A czy ja się nabijam z Maldiniego? Czy się nabijam z Szewczenki? Czy się nabijam z Adriano? NIE! Nabijam sie tylko z tottiego i mam do tego pełne prawo, bo tego piłkarza NIENAWIDZĘ, tak - nienawidzę ...
Wiec mi nie wciskaj do ust czegoś co nie mówiłem/nie napisałem ok?
Zresztą co ja się bede wysilał. Znowu sie zacznie kłótnia, ostatnio coś wiele zaczyna się od wyrazenie przeze mnie własnego zdania. Podoba mi się to, wiec tak robie, Tobie sie nie podoba wiec to poprostu omiń i nie atakuj mnie. Ja mam takie zdanie na temat TOTTIEGO (podkreslam

EOT
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- kornknot
- Qualità Juventino
nie bede komentowal tego co napisales pogrube tylko zacytuje Twoja i moja wypowiedz
Twoja:
czy ja się nabijam z Maldiniego? Czy się nabijam z Szewczenki? Czy się nabijam z Adriano? NIE! Nabijam sie tylko z tottiego i mam do tego pełne prawo, bo tego piłkarza NIENAWIDZĘ, tak - nienawidzę ...
Moja:
wErOn jesli uwazasz ze jesli kogos nie lubisz to masz prawo z niego sie nasmiewac to na prawde pomysl nad tym co mowisz(raczej piszesz).
Jesli chcesz to nie bede komentowal, ok. Koniec rozmowy
Twoja:
czy ja się nabijam z Maldiniego? Czy się nabijam z Szewczenki? Czy się nabijam z Adriano? NIE! Nabijam sie tylko z tottiego i mam do tego pełne prawo, bo tego piłkarza NIENAWIDZĘ, tak - nienawidzę ...
Moja:
Jesli chcesz to nie bede komentowal, ok. Koniec rozmowy