Reklamy Plus GSM !!
- wiwat
- Juventino
Ja raczej nie czuje sie przyciagany przez glupote w TV, ale gusta sa rozne..a co do proszkow i huggies-ow, to udam, ze nie przeczytalem tego kiepskiego zartu w Twoim wykonaniuWojtom pisze:Coraz czesciej glupota przyciaga w tv

- zlatan_sc
- Juventino
Te reklamy sa booskie, najlepsza jest z "kopytkiem". Ty dwóch przemilych panow mialem okazje juz poznac, bo z tym "chudszym" z czarnymi wlosami, moj tata uczyl sie na studiach 8)

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- chajek5
- Juventino
Najlepsze reklamy, jakie do tej pory widziałem (przynajmniej, jesli chodzi o reklamy telefonikow
)
Wg mnie najlepsze sa:
-"Kopytko"
-"Piosenka"
-"Dioptrie" << + óóóósiem :-D >>
-"Kontrola"
-"Dywaniki" oczywiscie...
To jest czolowka! Po prostu kabaret jest nieziemski :!:

Wg mnie najlepsze sa:
-"Kopytko"
-"Piosenka"
-"Dioptrie" << + óóóósiem :-D >>
-"Kontrola"
-"Dywaniki" oczywiscie...
To jest czolowka! Po prostu kabaret jest nieziemski :!:
- El Nino
- Juventino
Również pamietam skecz pt. "JEsień". BYł swietny.. Karol zebrał liścia póółłł..koksu_klb pisze:mumio są super
pamiętam taki skecz "jesień"
hahaha do teraz sie smieje, a to bylo chyba 3 lata temu
reklamy sa spoko i tez mam kolekcje na kompie :]
najlepsza mi się podoba zaczarowany pierniczek czyli co pana irytuje?

A ciekawe jakie reklamy się Tobie podobają?? Wiem że każdy ma inny gust i może sie to Wam nie podobać, ale bez przesady.. Chyba nie macie poczucia humoru..wiwat pisze:Chyba jako pierwszy powiem, ze te reklamy sa do bani i zupelnie mi sie nie podobaja - jakies takie prostackie, naciagane. Nie oczekuje niewiadomo czego po reklamach, ale te sa tragiczne. Jak tylko widze tego kolesia z afro na glowie, to mnie skreca :?
Bo jak ja słysze te reklamy z muzyczkami reklamujące proszki czy ciastka to dostaje cholery.. Są przeobrzydliwe.. No albo jak widze całkiem inteligentego pana WOjewódzkiego który robi siebie durnia w reklamie taktaku.. Chociaż wole tą reklamę "jesteś w taktaku dłużej" niż reklamy o jogurtach, ciastkach, czy napojach..
Pozdrawiam..
P.S i radze Wam obejrzeć inne skecze mumio jak podobają sie Wam te reklamy. (nawet jak nie to po obejrzeniu ich może się do nich przekonacie)
- wiwat
- Juventino
A ciekawe jakie reklamy się Tobie podobają??[/quote]wiwat pisze:Chyba jako pierwszy powiem, ze te reklamy sa do bani i zupelnie mi sie nie podobaja - jakies takie prostackie, naciagane. Nie oczekuje niewiadomo czego po reklamach, ale te sa tragiczne. Jak tylko widze tego kolesia z afro na glowie, to mnie skreca :?
Powiem Ci jakie mi sie nie podobaja, to bede krocej wymienial:
- nie lubie reklam proszkow, plynow do mycia kibli, huggiesow, herbaty,
kawy i wszystkich innych rzeczy do jedzenia itd. itp
- nie lubie reklam przesyconych skrajna glupota jak np. najnowsze
reklamy taktak'a z wojewodzkim w roli glownej
- nie lubie reklam plusa za ten durny i naciagany, moim zdaniem, humor
Fenk ju
- steru
- Qualità Juventino
[/quote]- nie lubie reklam proszkow, plynow do mycia kibli, huggiesow, herbaty,
Fenk ju
[/quote]
Hmm tzn ze zamiast reklam plusa wolisz np ogladac reklame Ibupromu czy Saridonu.A moze srodka na wzdecia??Jesli nie to wyprowadz mnie z bledu i zamiast tego czego nie lubisz napisz jednak te reklamy ktore lubisz chociaz jakis przyklad
Fenk ju
Hmm tzn ze zamiast reklam plusa wolisz np ogladac reklame Ibupromu czy Saridonu.A moze srodka na wzdecia??Jesli nie to wyprowadz mnie z bledu i zamiast tego czego nie lubisz napisz jednak te reklamy ktore lubisz chociaz jakis przyklad
- wiwat
- Juventino
Widze, ze bardzo Cie interesuje rodzaj reklam, ktore lubie :lol: Zeby zaspokoic Twoja ciekawosc podam Ci jedna, ktora pamietam sprzed 2-3 lat - reklama firmy ubezpieczeniowej Allianz, na ktorej koncu ojciec dzwoni do corki - kojarzysz? Mam nadzieje, ze tak, bo nie mam juz ochoty ciagnac tego tematu. W kwestii reklam Plusa i tak zdania nie zmienie :rotfl:steru pisze:Jesli nie to wyprowadz mnie z bledu i zamiast tego czego nie lubisz napisz jednak te reklamy ktore lubisz chociaz jakis przyklad
- mil015
- Juventino
No i kabaret Mumio uderza po raz kolejny bo oto w TV ja i w sieci pojawiły się kolejne spoty z udziałem tych panów
oto linki do tych reklam:
http://reklamy.plusgsm.pl/reklamatv16.html
http://reklamy.plusgsm.pl/reklamatv17.html
Jeszcze ich nie obejrzałem, jestem w trakcie sciągania, ale chyba pewne jest ze te reklamy tez będą powalająće
oto linki do tych reklam:
http://reklamy.plusgsm.pl/reklamatv16.html
http://reklamy.plusgsm.pl/reklamatv17.html
Jeszcze ich nie obejrzałem, jestem w trakcie sciągania, ale chyba pewne jest ze te reklamy tez będą powalająće

- steru
- Qualità Juventino
Oj powiem że reklamy znów wyborne szczególnie tak pt.Wierszyk heh zreszta Jadzia też całkiem całkiem
( najlepsza w tej reklamie jest mina tej kobiety ).A Wierszyk :rotfl: :
"Ale to piękne imię każdej przystoi dziewczynie,
Andrzej to imię męskie, u nas darmowe weekendy od piątku od 18"
:rotfl:

"Ale to piękne imię każdej przystoi dziewczynie,
Andrzej to imię męskie, u nas darmowe weekendy od piątku od 18"
:rotfl:
- Szymek
- Juventino
Mi się te reklemy podobają, niektóre są powalające
Jest sę z czego pomiać, w porónaniu ze starymi reklamami Plusa. Mam nadzieję, że jeszke zrobią kilka fajnych, bo z chęcią się pośmieje
P.S. "Wanisz Oksi Akszyn" wymiata

P.S. "Wanisz Oksi Akszyn" wymiata