Live 8
- Machnes
- Juventino
Po pierwsze nie rozumiem jak mozesz nienawidziec za reklame w ktorej Carlos nikogo nie urazil ani nie obrazil. To nie on byl rezyserem tej reklamy, a dostajac odpowiednia zaplate zagral w Takiej wlasnie reklamie czy Ci sie to podoba czy nie. Swoja droga nie rozumiem jak wogole mozesz "nienawidziec" czlowieka, ktory NIC zlego Ci w zyciu nie zrobilgerardt1 pisze:(...) I głowka pracuje"Carlos, którego nienawidzę zresztą bardziej od Becksa, za tą reklamę właśnie?

Zreszta zakonczmy ta dyskuje, gdyz jest to temat dosyc wzniosly
A co do koncertu To jestem troche zawiedziony Linkin Parkiem, ktorzy moim zdaniem kompletnie olali moja ulubiona piosenke "In The end"

pzdr
- Bany_DG
- Juventino
lilkin to wogóle FATALNIE gdzie tam jest gitara perkusja brzmi jak talerze z których na codzien jemy KICHA, jednak nic nie bedzie gorzej od We Will Rock You williamsa fatalnie zero polotu na dodatek zgpił od Fredka połowe statywu :evil:
- gerardt1
- Juventino
Pukajcie, a będzie wam...odpowiedziane. Carlos nie należy zapewne do biednych, a wyciagnął ręke po jeszcze!! Reklama była żenująca. No, ale jaki klub....
A co do neta....to siedzę u brata akurat. A jeśli Carlos pomaga rzeczywiście fundacjom, to szcuken. Ale nie lubie go nadal.

- Machnes
- Juventino
czytanie ze zrozumieniem... Carlos nie zarabial ciezkich milionow w Realu zaraz po tym jak sie urodzilgerardt1 pisze:Pukajcie, a będzie wam...odpowiedziane. Carlos nie należy zapewne do biednych

Zaczynam tracic do Ciebie resztke szacunku. Prosze napisz mi co przez to rozumiesz.gerardt1 pisze:, a wyciagnął ręke po jeszcze!!
Oczywiscie na brak argumentow najlepiej powiedziec ze wszystko przez Real Madryt 8)gerardt1 pisze:Reklama była żenująca. No, ale jaki klub....
Czyli mam rozumiec, ze nie masz pieniedzy na chleb i na buty, dlatego wszedzie chodzisz boso jak Carlos, tak?gerardt1 pisze:A co do neta....to siedzę u brata akurat.
Miedzy "nielubic" a "nienawidzic" jest OGROMNA roznicagerardt1 pisze:A jeśli Carlos pomaga rzeczywiście fundacjom, to szcuken. Ale nie lubie go nadal.
pzdr
- gerardt1
- Juventino
Resztki szacunku? No, no... Zaszczycony jestem. CZymże sobie zasłużyłem?? Rozumiem to, że grając w jednym z najbogatszych klubów świata, zgodził sie zagrać w idiotycznej reklamie. CZyżby mu brakowało na mandat za furę?? Wiem, że jest różnica. Semantyk się znalazł....
- gerardt1
- Juventino
Cholera, zaraz dostaniemy po kartce za nie "tematyczność". Ale nie roztrząsajmy, który zespół jest lepszy, bo to zagadnienie z zakresu"o wyższosci świat Bożego Narodzenia nad świętami wilkanocy"
Classic rock rulez!!
- Machnes
- Juventino
To na co mu brakowalo to w zadnym przypadku nie jest Twoja sprawa. Dla Ciebie moze i jest idiotyczna (dla mnie moze tez) ale jemu moze sie podobalo. Zauwaz ze jesli wielki pilkarz Realu zagral w reklamowce glupiej firmy "chupa-chups" to zaraz miliony dzieciakow lecialo do sklepow po "cos" co je R.Carlos. Jak widzisz Firmie napewno sie oplacilo na pokrycie wielkich warunkow pilkarza.gerardt1 pisze:Resztki szacunku? No, no... Zaszczycony jestem. CZymże sobie zasłużyłem?? Rozumiem to, że grając w jednym z najbogatszych klubów świata, zgodził sie zagrać w idiotycznej reklamie. CZyżby mu brakowało na mandat za furę?? Wiem, że jest różnica. Semantyk się znalazł....
Skoro wiesz ze jest roznica, to czemu wczesniej uzyles okreslenia "nienawidziec"? moze chociaz w tej sprawie przyznaj sie do bledu.
pzdr
- Tom_my
- Juventino
Pink Floydzi zaczarowali scene. przeniesli mnie do innego świata. zresztą zawsze sie to ze mną dzieje gdy ich słucham. w muzyce tych panów jest jakaś nieprawdopodobna magia, której żaden zespół nie osiągnie. to było coś niesamowitego.
wspaniale również zagrali The Who. takie zespoły jak LP i Maroon 5 podobno "wielcy przedstawiciele rocka" powinni sie wstydzić ż takie "dinozaury" dają im popalić. niesamowity występ, nie wiem skąd w tych 60 latkach tyle energi...dlaczego takich zespołów jest coraz mniej?
wspaniale również zagrali The Who. takie zespoły jak LP i Maroon 5 podobno "wielcy przedstawiciele rocka" powinni sie wstydzić ż takie "dinozaury" dają im popalić. niesamowity występ, nie wiem skąd w tych 60 latkach tyle energi...dlaczego takich zespołów jest coraz mniej?
- Bany_DG
- Juventino
Ja sobie pozwole na mały ranking wykonawców :
1 The Who - Dla mnie bez apelacyjnie najlepsi
2 Pink Floyd - zwłaszcza za solo Gilmoura pod koniec
3 Elton John - Cóz stary ale jary ał czadu bardzo mi sie podobało
4 Velvet Revolver - Uuu tu był prawdziwy power Slash zaczarował
5 Green Day - Mimo ze ich nie lubie to mieli najlepszy kontakt z publiką
6 U2 - Dobrze zaczeli
Koncert uwazam za dany i mam nadzieje ze G8 umozy(umorzy?) długi Jednak patrzac na dwa Live Aid i 8 to króluje bez dwóch zdan QUEEN :Twisted: DOBRANNOCC
1 The Who - Dla mnie bez apelacyjnie najlepsi
2 Pink Floyd - zwłaszcza za solo Gilmoura pod koniec
3 Elton John - Cóz stary ale jary ał czadu bardzo mi sie podobało
4 Velvet Revolver - Uuu tu był prawdziwy power Slash zaczarował
5 Green Day - Mimo ze ich nie lubie to mieli najlepszy kontakt z publiką
6 U2 - Dobrze zaczeli
Koncert uwazam za dany i mam nadzieje ze G8 umozy(umorzy?) długi Jednak patrzac na dwa Live Aid i 8 to króluje bez dwóch zdan QUEEN :Twisted: DOBRANNOCC