TV Rai wykupiła mecze na żywo LM
- ledbetter
- Juventino
Uefa potwierdziła, że sprzedała tv Rai prawa do transmisji meczów Champions League od 2006 do 2009 roku. Ta telewizja publiczna. zmieni Mediaset, będzie transmitować jeden mecz na żywo w środę i pokaże we wtorki oraz środy obszerne skróty wszystkich spotkań.
Wszystkie mecze na żywo będzie nadal pokazywać oczywiście płatna tv SKY.
zrodlo: http://pilka.pl/?mid=1&show=34762
-----
Wreszcie skończy sie przynajmniej dla mnie, oczekiwanie na program TV dotyczacy przyszlego wtorku badz srody
PS. Zalozylem ten temat w pokoju Kibice bo dotyczy nas Kibicow, jesli zle miejsce prosze przeniesc
mam nadzieje bez kartonika 
Wszystkie mecze na żywo będzie nadal pokazywać oczywiście płatna tv SKY.
zrodlo: http://pilka.pl/?mid=1&show=34762
-----
Wreszcie skończy sie przynajmniej dla mnie, oczekiwanie na program TV dotyczacy przyszlego wtorku badz srody

PS. Zalozylem ten temat w pokoju Kibice bo dotyczy nas Kibicow, jesli zle miejsce prosze przeniesc

we believe.
- Mr Cezary
- Juventino
Wydaje mi sie ze marne to pocieszenie bo RAI czesto kiedy jest jakis wazny mecz np. gra reprezentacja, koduje spotkanie
Nie zawsze sie tak dzieje ale dosc czesto. Mimo to mam nadzieje ze jednak bedzie to pewne ulatwienie (nie mam Polsatu Sport). Nawet jak zakoduja to skroty powinny mi wystarczyc 

- DamKam
- Juventino
Niestety ale to prawda... wiec ja tez bym sie jeszcze tak nie cieszyl :? Choc jest chyba prawie pewne ze beda transmitowac spotkania wloskich druzyn, co zwieksza szanse na obejzenie JuveMr Cezary pisze:Wydaje mi sie ze marne to pocieszenie bo RAI czesto kiedy jest jakis wazny mecz np. gra reprezentacja, koduje spotkanieNie zawsze sie tak dzieje ale dosc czesto.

- JUVEFANE_10
- Juventino
Niestety ale odkodowane będą mieli ci którzy odbierają RAI z nadajników naziemnych a na nadajnikach Satelitarnych sygnał ma być kodowany
JESTEM OSZUSTEM
- Jacol
- Juventino
Marne to pocieszenie, bo RAI i tak będzie kodować. MEDIASET kodowała same mecze jak i skróty. Tak samo na pewno uczyni RAI i dostęp będzie tylko w Italii, a sygnał nie bedzie mógł być poza Włochami. Na Cyfrze+ na pewno nie będzie można obejrzeć. Jak jakiś mecz był kodowany w RAI to oglądałem przez analogowy turner satelitarny (RAI tak kodowało, że coś było widać). A teraz jak RAI zmieniło satelitę to nawet przez analogowy turner nie mogłem obejrzeć. To dla mnie sygnał, że czas najwyższy załatwić nielegalnie SKY ITALIA!

Zauważyłem, że też koduje niektóre mecze także rozgrywane u siebie. NiestetyDionizos pisze:Rai koduje tylko mecze wyjazdowe reprezentacji...

"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości." - Gianni Agnelli
- Vojtimar
- Juventino
Ja mam Cyfre+ płatnej SKY nie mam, więc nie mam co liczyć na włoską telewizję, która i tak zakoduje pewnie jakieś spotkanie. Pozostaje nam oglądać mecze w TVp, która Juve na pewno jakiś pokaże.
Wie ktoś jak załatwić nielegalnie SKy Italia
??
Wie ktoś jak załatwić nielegalnie SKy Italia

Z Juve na dobre i złe!