KONIEC SEZONU IDEA EXTRAKLASA

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 21:56

Właśnie zakończyl sie sezon, w LM zagra Wisła Kraków, w pucharze UEFA zobaczymy zespoły Legii i Groclinu oraz co mnie osobiście cieszy najprawdopodobniej w UEFA zagra tez płocka Wisła!!! Co sądzicie o minionym sezonie??? Jakie sa szanse naszych klubów w pucharach??? Specjalne podziękowania dla zespolu Amicy za walke do konca, szacunek od Nafciarzy :-D
P.S. Byłem dziś na meczu Wisła Płock Legia Warszawa, wiem ze na naszym forum jest wielu kibiców Legii ale to co dziś pokazali jej kibice to naprawde ponizej krytyki...Wstyd panowie wstyd :?

Borkos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 22:45

potwierdzam też byłem :P rozwalili stoliki i krzesełka chamy
A swoją drogą ciekawe czy Cracovia sprzedała....czy po prostu pokpili sprawe

Obrazek
Nie sztuką jest być z drużyną kiedy cały czas wygrywa. Sztuką jest być z nią gdy nadejdą gorsze chwile....
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 22:50

Zastanów sie co piszesz Cracovia grała o puchary jak mogla sprzedac taki mecz :| ale nie mam im tego za zle że przegrali :D a co do zachowania kibiców Legii:
Sporo problemów organizatorom przysporzyli licznie przybyli na stadion kibice Legii. Przyjechało ich do Płocka ponad 2 tys. i zamiast kibicować zaczęli demolować stadion i wdawać się w bójki z policją. To rzadki widok na płockim stadionie, by kibice bili się z policją. Przyjezdni zniszczyli krzesła i stoliki w barku, przy którym mogli zjeść gorący posiłek, rzucali petardami i kamieniami.

Ich zachowanie zdominowało pierwszą połowę spotkania, to na nich, zamiast na mecz patrzyli widzowie. Ale i niewiele ciekawego działo się na murawie.
zródło: http://sport.onet.pl/1112403,wiadomosci.html
nie napisali tylko jakimi fajnymi cegłami rzucali legionisci w policje:D ale to widac, maly szczegol :P

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 22:54

Górnik po gobrym starcie niestety zwolnił i to bardzo. Ciekawe jak bedzie w przyszłym sezonie bo za ciekawie to nie wygląda. W tym sezonie Gieksa w następnym może być Górnik ale mjejmy nadzieje że znajdzie sie ktoś kto zacznie finansować 14 krotnego mistrza polski. Pozro dla chopaków z Płocka

Obrazek
gauchito.prv.pl

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 12:00

szkoda mi cracovi :cry:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 czerwca 2005, 12:13

@gauchito starszych tematów nie mogłeś juz odswieżyc :|, zeby nie było offa, zgadzam sie z toba szkoda cracovi i zdecydowane nie dla liczki podobno Jurek ma obiąc wisełke :twisted:

ODPOWIEDZ