Nowe koszulki Juve
- Marezmo
- Juventino
wErOn pisze:Te koszulki są świetne po za jednym elementem - znaczkiem Tamoil :roll:
Wyjazdowa superowa! 8)
Trzeba ich namówić na zmianę logo

par00wa pisze:Wbrew ogólnemu zakłamaniu od tamtych czasów nic się nie zmieniło. Do oryginalnej koszulki Nike z sezonu 03-04 herb również był dołączany osobno w woreczku aluminiowym.
A ten znowu zaczyna... Zorro jeden... :?
- Deckreg
- Juventino
wszystko by było ok, ale ten odcien niebieskiego mi za bardzo do tego "złotego" nie pasuje :] a poza tym - napis pod herbem powinien być bardziej w stylu napisu na koszulkach z finału LM :] tyle ode mnie :]
aha, no i troszkę za wąskie pasy :] jestem zwolennikiem szerszych ;]
aha, no i troszkę za wąskie pasy :] jestem zwolennikiem szerszych ;]
- Homer20
- Juventino
Wydaje mi się, że tą zmianę z niebieskiego na czerwony przeżywamy bardzo podobnie, jesli nie tak samo, jak przeżywali Turyńczycy podczas zmiany z barw różowych na czarno-białe.
Początkowo pewnie większość z nas będzie patrzało na Del Piero ubranego w czerwnoy trykot i będzie sobie zadawała pytanie: "Albo mi się zdaje albo przespałem okno transferowe, bo alex gra teraz w ManUtd lub Fc Liverpool?!"
Mam nadzieje że nowe koszuli nie będą 'nowymi' tylko przez sezon lub dwa, bo takie zmiany wg. mnie nie mają żadnego sensu. Jeśli tak zadecydował zarząd to niech się trzyma postanowienia i nie wycofuje się w 2007-8 z tego pomysłu.
Czerwone koszuli będą koszulkami rezerwowymi, więc oglądać będziemy ję niezwykle rzadko. Biorąc pod uwagę to że mecze Juve są prawdziwym rarytasem w programach polskich telewizji, sądze że niektórzy z nas zobacza je na piłkarzach dopiero za kilka lat
.
Prywatnie mam nadzieję że koszulki w kolorze czarno-białym nie zmienią jakoś znacząco kroju, ponieważ w marcu kupiłem sobie orginalna koszulke za prawie 300zł i naprawdę nie chce wydawać kolejnej sumy tego rozmiaru, żeby mieć 'aktualną' koszulkę Juve. Mam nadzieję także, że to nie zmnieni się do czasu zdobycia przez Juve 30 tytułu mistrza włoch. Bo sami wiecie - co 3 gwiazdki na herbem - to nie dwie
:-D :-D :-D
Pozdrowienia,
Wojtek
Początkowo pewnie większość z nas będzie patrzało na Del Piero ubranego w czerwnoy trykot i będzie sobie zadawała pytanie: "Albo mi się zdaje albo przespałem okno transferowe, bo alex gra teraz w ManUtd lub Fc Liverpool?!"
Mam nadzieje że nowe koszuli nie będą 'nowymi' tylko przez sezon lub dwa, bo takie zmiany wg. mnie nie mają żadnego sensu. Jeśli tak zadecydował zarząd to niech się trzyma postanowienia i nie wycofuje się w 2007-8 z tego pomysłu.
Czerwone koszuli będą koszulkami rezerwowymi, więc oglądać będziemy ję niezwykle rzadko. Biorąc pod uwagę to że mecze Juve są prawdziwym rarytasem w programach polskich telewizji, sądze że niektórzy z nas zobacza je na piłkarzach dopiero za kilka lat

Prywatnie mam nadzieję że koszulki w kolorze czarno-białym nie zmienią jakoś znacząco kroju, ponieważ w marcu kupiłem sobie orginalna koszulke za prawie 300zł i naprawdę nie chce wydawać kolejnej sumy tego rozmiaru, żeby mieć 'aktualną' koszulkę Juve. Mam nadzieję także, że to nie zmnieni się do czasu zdobycia przez Juve 30 tytułu mistrza włoch. Bo sami wiecie - co 3 gwiazdki na herbem - to nie dwie

:-D :-D :-D
Pozdrowienia,
Wojtek
FORZA JUVE!!! FORZA ALEX!!!
- Ole(k)Juve!
- Juventino
No, teraz to wygląda bardzo fajnie.Hawk pisze:Ta czerwona przypadka mi do gustu Smile mala zmiana w polozeniu paska a jak duzo daje.

- matt16
- Juventino
Pierwsze wrażenie: Ta czerwona (pomarańczowa?) nawet, nawet. Co do domowej, to bardzo podobna do tych, których zdjecia były na forum wklejane wcześniej. Jak dla mnie - za cienkie pasy, poza tym, spox.
Drugie wrażenie: Domowa koszulka identyczna, jak na zdjeciach wcześniej. Pierdółki spod herbu nie wywalili, żegnamy się z niebieskimi koszulkami...
BTW. Troche za duży ten obrazek
Drugie wrażenie: Domowa koszulka identyczna, jak na zdjeciach wcześniej. Pierdółki spod herbu nie wywalili, żegnamy się z niebieskimi koszulkami...
BTW. Troche za duży ten obrazek

- DamKam
- Juventino
Mysle ze te koszulki z tego obrazka co podal Hawk beda juz tymi ostatecznymi
Domowa w tradycyjne pasy w sumie to sie duzo nie zmienila... tylko zamiast szerokich pasow sa waskie... i mnie osobiscie to sie podoba.
Ta czerwona nawet nawet ladna... ciekawy kolorek.
Ta zolta tez moze byc...
Ogolnie podobaja mi sie te koszulki
Tylko jedno co mnie zastanawia to co to jest pod herbem
Bez tego dodatku bylo by chyba ciut lepiej jak dla mnie...
EDIT:
endione - thx, juz teraz wszystko wiem... choc nie wiem dlaczego wczesniej tego nie zauwazylem jak dal to Hawk
Domowa w tradycyjne pasy w sumie to sie duzo nie zmienila... tylko zamiast szerokich pasow sa waskie... i mnie osobiscie to sie podoba.
Ta czerwona nawet nawet ladna... ciekawy kolorek.
Ta zolta tez moze byc...
Ogolnie podobaja mi sie te koszulki

EDIT:
endione - thx, juz teraz wszystko wiem... choc nie wiem dlaczego wczesniej tego nie zauwazylem jak dal to Hawk
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2005, 14:29 przez DamKam, łącznie zmieniany 2 razy.
- wErOn
- Juventino
Co ty pieprzysz za przeproszeniem ? :roll: Wiesz ze mecz na wyjezdzie to prawie zawsze koszulka wyjazdowa? Hm chyba, że w LM wszystkie spotkania zagramy na Delle alpiHomer20 pisze:Czerwone koszuli będą koszulkami rezerwowymi, więc oglądać będziemy ję niezwykle rzadko. Biorąc pod uwagę to że mecze Juve są prawdziwym rarytasem w programach polskich telewizji, sądze że niektórzy z nas zobacza je na piłkarzach dopiero za kilka lat.

Co do koszulek ... jakies takie niespecjalne. Domowa identyczna jak sprzed sezonu, czerwona - krój ktory pokazał Hawk dla mnie beznadzieja

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Deckreg
- Juventino
jak Wam tak przeszkadzają czerwone czy pomaranczowe to módlcie się o gre w LM z Man U, Milanem, Liverpoolem, Monaco etc. Mi tam w sumie wiszą rezerwowe koszulki. Choćby grali na zielono-pomidorowo będę kochał - w końcu JUVE :]
- Eric-1991
- Juventino
Ale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> po co nam jakies pedalskie czerwone koszulki przeciez nazywamy sie BIANCONERI - czyli biało czarni a teraz bedziemy sie nazywac jak milan ROSSONERI. To sa nasze barwy klubowe kto uwaza ze czerwone koszulki sa fajne nie jest tak naprawde kibicem juve>
- Lypsky
- Juventino
Nie wieksze niz ty.Eric-1991 pisze:Ale <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>
Z tego co wiem to fioletowy jest kolorem homoseksualistow.Eric-1991 pisze: po co nam jakies pedalskie czerwone koszulki
Toc ci nowosc.Eric-1991 pisze:przeciez nazywamy sie BIANCONERI - czyli biało czarni
Napewno.Eric-1991 pisze: teraz bedziemy sie nazywac jak milan ROSSONERI.
Kurcze, szkoda ze nie jestem kibicem JuveEric-1991 pisze:To sa nasze barwy klubowe kto uwaza ze czerwone koszulki sa fajne nie jest tak naprawde kibicem juve>

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady