Najpiękniejsza bramka
- Bartas_01
- Juventino
umiescilem brameczke Bressana na rapidshare:) oto link
http://rapidshare.de/files/2564504/Bres ... _.avi.html
Jak juz pisalem ja oraz dragon zdecydowanie dla wiekszosci bramka ostatnich lat...
http://rapidshare.de/files/2564504/Bres ... _.avi.html
Jak juz pisalem ja oraz dragon zdecydowanie dla wiekszosci bramka ostatnich lat...

- El Nino
- Juventino
Mi najbardziej podobały się ostatnio (przez ostatnich pare lat) bramki Zlatana Ibrahimovica ta gdzie kiwnął paru obrońców i stzrelił gola i gdy wbiegł w pole karne składając się do piętki i w ostatniej chwili obrócił się i stzrelił gola z przewrotki.
Bardzo i chyba najbardziej podobała mi się bramka Rafaela Van Der Vaarta z piętki. Strzelił ją stojąc na krótkim słupku i taką stójką na rękach strzelił gola z piętki..
Świetna była też bramka Duffa ze skraju pola karnego (rok temu w lidze mistrzów chyba z MOnaco), Krzynówka z Realem i Benni'iego Mcarthy'iego (Nie pamiętam jak sie pisze :oops: ) z przewrotki
Super było uderzenie Gerrarda w Lidze mistrzów z Olympiakosem (mocny strzał z daleka) i bardzo tez spodobal mi sie jego gol w rep. anglii gdy strzelił z takim kozłem.
Bardzo i chyba najbardziej podobała mi się bramka Rafaela Van Der Vaarta z piętki. Strzelił ją stojąc na krótkim słupku i taką stójką na rękach strzelił gola z piętki..
Świetna była też bramka Duffa ze skraju pola karnego (rok temu w lidze mistrzów chyba z MOnaco), Krzynówka z Realem i Benni'iego Mcarthy'iego (Nie pamiętam jak sie pisze :oops: ) z przewrotki
Super było uderzenie Gerrarda w Lidze mistrzów z Olympiakosem (mocny strzał z daleka) i bardzo tez spodobal mi sie jego gol w rep. anglii gdy strzelił z takim kozłem.
- przemajuve3f160
- Juventino
a mnie sie bardzo podobała bramka Luisa Garcii
z Liverpoolu- bramka ta wpadła niestety przeciwko... JUVE i to w lidze mistrzow :evil: Gol ten byl przepiekny uderzony idealnie pod poprzeczke gdzie nasz Buffon nie mial zadnych szans. No i oczywiscie musze uwzglednic bramke zlatana w poprzednim sezonie kiedy to ajax gral z NAC Breda
podro for all

- ledbetter
- Juventino
Najpiękniejsza bramka ? Nie ma takiej, zawsze znajdzie się ładniejsza od drugiej.
Najpiękniejsza bramka dla mnie ? Zdecydowanie bramka Alexa Del Piero w meczu z Realem (02/03) oraz bramka Di Vaio w meczu Milan-Juve (03/04)
P.S. Mój 200 "prawdziwy" post
Najpiękniejsza bramka dla mnie ? Zdecydowanie bramka Alexa Del Piero w meczu z Realem (02/03) oraz bramka Di Vaio w meczu Milan-Juve (03/04)
P.S. Mój 200 "prawdziwy" post

we believe.
- kk_1990_13
- Juventino
Duzo fajnych daliscie goli.
Dla mnie jednak podoba sie rzut wolny Roberto Carlosa . ale opsize troche. Roberto Carlos swoja technika wykonal rzut wolny. pilka zostala tak podkrecona ze prawie z rogu wpadla do bramki uderzajac jeszcze o slupek http://www.soccerclips.net/clips/074.zip (to link do bramki) wejdzcie na www.soccerclips.net tam jest duzo bramek juve tylko tych pieknych
. A przeciez Wayne Rooney ładnie uderzyl z Newcastle United to byla bomba z pierwszej pilki .
Dla mnie jednak podoba sie rzut wolny Roberto Carlosa . ale opsize troche. Roberto Carlos swoja technika wykonal rzut wolny. pilka zostala tak podkrecona ze prawie z rogu wpadla do bramki uderzajac jeszcze o slupek http://www.soccerclips.net/clips/074.zip (to link do bramki) wejdzcie na www.soccerclips.net tam jest duzo bramek juve tylko tych pieknych

FORZA JUVE
- Kuba Napierski
- Juventino
Zdecydowanie gol Pavla z Perugią w sezonie 2003\2004. Zambrotta ciągnie piłkę lewym skrzydłem i podaje do Pavla. Czech atomowo uydeża z 35 metrów. Przypieczętował tym golem Złotą Piłkę. Nie znam bezpośredniego linka do tej bramki , ale można sobie ściągnąć cały skrót tego meczu http://www.juvepoland.com/download.php? ... =2003/2004 
- ossy
- Juventino
mi podobała się bramka del piero w tym sezonie ze sieną( na 1-0), Bramka Gilardino w parmie jak przyjął piłkę na klatę i ladnię uderzył w okienko z przewrotki. Bramka Luisa Garcii przeciwko nam niestety
Bramka del piero przeciwko realowi w sezonie 02/03 i też przeciwko realowi bramka treze w sezenie 04/05. Ma ktoś może link do tej bramki alexa z sezonu 02/03 przeciw realowi??
Bramka del piero przeciwko realowi w sezonie 02/03 i też przeciwko realowi bramka treze w sezenie 04/05. Ma ktoś może link do tej bramki alexa z sezonu 02/03 przeciw realowi??
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- przemajuve3f160
- Juventino
dzieki za ten linkAntoni Napierski pisze:Zdecydowanie gol Pavla z Perugią w sezonie 2003\2004. Zambrotta ciągnie piłkę lewym skrzydłem i podaje do Pavla. Czech atomowo uydeża z 35 metrów. Przypieczętował tym golem Złotą Piłkę. Nie znam bezpośredniego linka do tej bramki , ale można sobie ściągnąć cały skrót tego meczu http://www.juvepoland.com/download.php? ... =2003/2004

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- malutki
- Juventino
Niestety nie mam na kompie pojedynczych bramek ( oprócz tych z Juve ) ściągam wyłącznie kompilacje. Jak znacie program żeby wyciąć brameczke to zapodajcie. Co do najładniejszych bramek to jest ich wiele. Żeby nie powtarzać z przedmówcami to przypomne 2 rajdy zakonczone bramkami :
1. Giggs (w meczu Pucharu Anglii z Arsenalem) przejmuje piłke na swojej połowie następnie biegnie z nią przez pół boiska omijająć "kanonierów" jak tyczki :lol: Na koniec potężna bomba z lewej nogi z 5 metrów 8)
2. Eric Cantona ( nie pamietam w jakim meczu ) przebiega połowe boiska, przed polem karnym wymiana podań chyba z Nevillem a na koniec piękne podcięcie piłki która ląduje w okienku
1. Giggs (w meczu Pucharu Anglii z Arsenalem) przejmuje piłke na swojej połowie następnie biegnie z nią przez pół boiska omijająć "kanonierów" jak tyczki :lol: Na koniec potężna bomba z lewej nogi z 5 metrów 8)
2. Eric Cantona ( nie pamietam w jakim meczu ) przebiega połowe boiska, przed polem karnym wymiana podań chyba z Nevillem a na koniec piękne podcięcie piłki która ląduje w okienku

- przemajuve3f160
- Juventino
Widziałem tą bramke kilka razy

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- gauchito.prv.pl
- Juventino
Ja pamietam takie dwie bramki, pierwszy z nich to jak Zlatan grajac jeszcze w ajaxie przeszedl 5 czy 7 i strzelil bramke
Pamietacie moze pierwszy mecz Ronaldinho w BArcelonie? Wszedl wtedy jako rezerwowy( był to mecz z sevilla) dostał piłke od Valdesa , przeszedl kawalek, kiwnał goscia i huknal jak z armaty:D Piłka sie jeszcze odbila od poprzeczi:D Dla to był najlepszy debiut