Serie A przed sezonem mercato- czyli kto chce kogo
- gerardt1
- Juventino
Nieeeeeeeee no, zdjęcie po prostu bajeczne... :rotfl:
Nie wiadomo czy się śmiać, czy plakać... I takiego...(nie powiem pajaca bo siewier grasuje, a on lubi "nagradzać" kartkami)hmm...oryginała do Starej Damy?? Chellini, Gilardino i Davids to byłoby według mnie super rozwiązanie. Co z tego wyjdzie-zobaczymy. Ale zaczynam mieć wątpliwości...
Nie wiadomo czy się śmiać, czy plakać... I takiego...(nie powiem pajaca bo siewier grasuje, a on lubi "nagradzać" kartkami)hmm...oryginała do Starej Damy?? Chellini, Gilardino i Davids to byłoby według mnie super rozwiązanie. Co z tego wyjdzie-zobaczymy. Ale zaczynam mieć wątpliwości...
- ledbetter
- Juventino
Patrząc na poprzedni sezon, a raczej lato nasze mercato rozpocznie się dokładnie za 67 dni ... 
Wracając do sedna, myślę ,że Juventus pozyska Cassano oraz partnera dla Emersona(wielu ich jest na liście życzeń, dlatego nie będe się bawił w zgaduj-zgadula) i to by było na tyle. A o Joaquin'ach i innych "egzotycznych" graczach możemy zapomnieć ...

Wracając do sedna, myślę ,że Juventus pozyska Cassano oraz partnera dla Emersona(wielu ich jest na liście życzeń, dlatego nie będe się bawił w zgaduj-zgadula) i to by było na tyle. A o Joaquin'ach i innych "egzotycznych" graczach możemy zapomnieć ...
we believe.
- Infob
- Juventino
nie no dajcie spokoj - czlowiek juz nie moze wyrazic swojego zdania, bo to juz jest nabijanie. bo jakis <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> uwazal, ze chlubą jest miec wiele postów, nie mozna swojej wypowiedzi oprzec na jednym zdaniu. na jakiej podstawie ktos daje kartke, argumentując ze wypowiadający sie nabija posty?? jesl juz dajesz kartkę, to moze na tobie niech spoczywa cięzar udowodnienia, ze wypowiadający sie nabija posta.Sjewier pisze:Nie mogę się już doczekać Mercato - oby Moggi zrobił nam jakieś niespodzianki...
rzeczy ktore robia tutaj modery wolają czasem o pomstę do nieba, tak bylo zawsze. czekam na kartkę, bo w koncu moja wypowiedz tez latwo moze byc zakwalifikowana jako nabijanie. mam chyba z 5 napisanych postow, więc jak latwo mozna zauwazyc, jestem nabijaczem

Nabijać można mając nawet dwa posty.Dla Twojej informacji to pod termninem "nabijanie" kryją się wypowiedzi takie które nie wnoszą nic do tematu i są napisane "na odwal sie".Mysle ze wiekszosc userow rozumie o co chodzi , jesli masz jakies watpliwosci lub pytania to zawsze mozesz sie zwrocic do mnie na gg.
/Siewier