HipHopowa strona Forum.
- KOPEĆ
- Juventino
ej człowieku olej to, niech sobie nagrywają te śmieszne traki, jak ktoś jest kumaty to na to leje.
Wszyscy wiedzą jak jest w polskim rapie i temat UMC powinien być całkowicie omijany. Porozmawiajmy może lepiej o dobrym rapie.
Sprawdźcie tego linka, którego podałem wcześniej.
Wszyscy wiedzą jak jest w polskim rapie i temat UMC powinien być całkowicie omijany. Porozmawiajmy może lepiej o dobrym rapie.
Sprawdźcie tego linka, którego podałem wcześniej.
- Vincitore
- Juventino
Bit spoko , text też ale flow słabiutki gdyby nie aż pogodnie to śpiewał bo podchodzi mi to troche pod Meza , ogólnie piosenka miła , bardzo mi się podoba , oby tak dalej.KOPEĆ pisze:Z innej beczki. Podam linka do zwrotki mojego zioma, który dla mnie przynajmniej jest mega raperem i za niedługo(sierpień) wydaje płyte na legalu =) Płyta bedzie funkowa raczej =)
http://hip-hop.pl/ustawki/projektor.php?usr=1094891632
Zjedźcie troche niżej i jest tam "najlepsza zwrotka 2005 roku".
Prosze o komentarze.
Pozdrów ziomka , i powiedz że postaram się jego płytę ...... zassać

- _Jah
- Juventino
No macie racje. Tylko, jeżeli macie racje, to po co znowu zaczeliście dyskusje o UMC?
Obecnie słucham nowego Włodiego. Zwrotka Eisa w kawałku 'Mam Siłę' mnie rozwala
. Jaki macie stosunek do Eisa? i jego nadymanego klimatu?
Obecnie słucham nowego Włodiego. Zwrotka Eisa w kawałku 'Mam Siłę' mnie rozwala

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- _Jah
- Juventino
Mi ten koleś bardziej już przypomina Pana Duże Pe
. A tak poważnie, słychać tutaj namiastkę dużego talentu. Świetna, czysta dykcja, swobodny, wesoły akcent, dobre flow, facet jest ponad bitem (który zresztą jest bardzo dobry). Mam prośbę: jeżeli to twój kumpel to dawaj info o jego rzekomej płycie, najlepiej w tym miejscu
. Kawałek buja, mi absolutnie pasuje. Luzz
.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
- KOPEĆ
- Juventino
Więc płyta wyjdzie na początku sierpnia. Nagrali AES i Kooperacja czyli najlepsi reprezentanci śląskiego podziemia hahaha.
Polecam gorąco.
elo
Polecam gorąco.
elo
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2005, 22:58 przez KOPEĆ, łącznie zmieniany 1 raz.
- _Jah
- Juventino
Ciekawe rzeczy piszesz. Przyznam się, że nie miałem pojęcia kto jest wyjadaczem śląskiego podziemia. Śląskie produkcje, składanki zawsze robiły ogromne wrażenie, tychże graczy zawsze cechowała największa fantazja. Mógłbyś sypnąć jakimiś linkami, bym mógł sprawdzić tychże wymienionych zawodników?KOPEĆ pisze:Jest to płyta w pełni funkowa, nagrali AES i Kooperacja (Jaca, Trask) czyli najlepsi reprezentanci śląskiego podziemia. Płyta nagrana w studiu Rahima na bitach Morala oraz Rila(młody człowiek, dopiero zaczyna a już miażdży).

- kozakmc
- Juventino
Hemp Gru, WWO, Włodi, Zipera, Małolat&Ajron. To jest rap a nie Mezo, Trzeci Wymiar. Nie chce żeby nie nagrywali tylko niech ich muzyka nazywa się inaczej byle nie HH czy RAP. Słyszeliście Hemp Gru - Klucz. Ta płyta to wg. mnie najlepsza płyta HH tego roku. Rymy Wilka mnie rozbrajają.
"HG na zawsze dobra marka"
"Czy muszą sprzedać Polskę aby była inna."
- Vincitore
- Juventino
Hehe KOPEĆ ... mogłeś mówic odrazu że twój ziomek ma takie układy a ja myślałem że to zwykły koleś co siedzi sobie w domciu nudzi sieto sobie nagrywa a tu widze że jest zupełnie inaczej widać że naprawdę ma zajawkę do rapu , a to tego kolesia co siedzi w domku i mu sie nudzi to nagrywa to można powiedzieć że ja tworze costakiego tylko że jest to Freestyle moze kiedyś tu zarzuce linkiem 
"Otwieram Okno Witam Kolejny Dzień! HEMP GRUUU Jest Dla Mnie Jak Tlen"

A jak :!: Hemp Gru jest super Zresztą widzę że gustujemy w podobnym HHSłyszeliście Hemp Gru - Klucz. Ta płyta to wg. mnie najlepsza płyta HH tego roku
"Otwieram Okno Witam Kolejny Dzień! HEMP GRUUU Jest Dla Mnie Jak Tlen"

- boskiantonio
- Juventino
Lucid_Dreamer gratuluje jestes dobry... hehe podobaja mi sie Twoje wypowiedzi jak bede mial klopoty na studiach to sie zglosze ok?
- bartus
- Juventino
AmenHemp Gru, WWO, Włodi, Zipera, Małolat&Ajron. To jest rap a nie Mezo, Trzeci Wymiar

Za kogo nas masz :snooty: pewnie, że słyszelismy i słuchalismySłyszeliście Hemp Gru - Klucz.

no w tym roku lepszej płyty nie słyszałem, ale ma wyjsc nowy album WWO, takze nie bede mówił, że jest najlepsza w tym roku. Do tego momentu najlepszaTa płyta to wg. mnie najlepsza płyta HH tego roku. Rymy Wilka mnie rozbrajają.

- KOPEĆ
- Juventino
widze że panowie są typowymi ulicznikami. HG jest dla mnie słabe. Wole bardziej techniczne nagrywki ale oczywiście szanuje chłopaków za to co zrobili. A lepsza płyta? MałolatAjron, 2Cztery7, Drewnianej małpy rock - to tylko przykłady. Poza tym "Klucz" wyszedł w 2004 a mamy już niestety 2005 więc mały błąd rzeczowy.
_Jah chcesz informacje o ludziach czy bardziej Cie interesują traki?
_Jah chcesz informacje o ludziach czy bardziej Cie interesują traki?
- _Jah
- Juventino
Wszystko, zdecydowanieKOPEĆ pisze: _Jah chcesz informacje o ludziach czy bardziej Cie interesują traki?
A i pozdrawiam panów wyżej, wielbiących HG. Elo Elo Wam

- Bobryt
- Juventino
a ja z polskiego hh trawie tylko (i głównie) kalibra44, no i całą spółkę
ostatnio na koncerciku ich byłem u nas w moieście
)) <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> grają live!!! wporzo kolesie, se pare fotek nawet machnęłem www.gorzow.mm.pl/~bobryt/k44/ 
a i tedzik jest spoko, ale chyba głównie dzięki swojemu poczuciu humoru
ostatnio na koncerciku ich byłem u nas w moieście

a i tedzik jest spoko, ale chyba głównie dzięki swojemu poczuciu humoru

- Andryk
- Juventino
chłopie weź sie nie kompromituj z takimi wypowiedziami... płytka hemp gru to jest gó***o w porównaniu z płytką guraleską dewnianej małpy rock... miażdży to całe hemp gru na całej lini... jakby tego było mało to nawet nowa płytka Włodiego - W... wgniata w ziemie całą tą ekipie HG...kozakmc pisze:Ta płyta to wg. mnie najlepsza płyta HH tego roku. Rymy Wilka mnie rozbrajają.
Hemp Gru jest komiczne dla mnie... goście nawijają w każdej piosence hwdp hwdp... ile można? odechciewa sie słuchać tej płyty... rozumiem jedna piosenka poświecona tej tematyce ale nie zeby w kazdej piosence... bez przesady... płytka jest dobra ale nie olśniewająca... najlepszy kawałek to bez wątpienia życie warszawy... dobrze ze tam w clipie nie było na ulicy hwdp