NASTĘPCA LIPPIEGO
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja uwarzam jak więkrzość: Lippi jest nie zastąpiony :!: wszyscy kibice i piłkarze Juve go uwielbiają, a pozatym on napewno zostanie bo za rok wygramy ligę mistrzów[/code]
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja jak niektórzy niezamartwiam się na zapas. Staram sie żyć chwilą obecną i leko spoglądać w przyszłość. A jak wiemy jeszcze dużo czasu do roztania z nim, ale kiedyś to nastąpi
M.Lippi jest niezastąpiony :!: I nikt w tym fachu niebędzie lepszy od niego! To prawdziwy ,,ojciec'' JUVE, on stworzył prawdziwą potęgę w Turynie. Lippi Forever! Lippi Grazie!!

- Slim
- Juventino
mow co chcesz ale wyszlo im to na dobre... ale Lippi to Lippi i nie ma godnego zastepcy i nigdy nie bedzie!!lipa pisze:wenger nieeeJUVEFANE_10 pisze: MÓJ TYP:WENGER![]()
zrobi w juve kolonie francuzow tak jak w arsenalu.
Lippi ma zostac.
- Ulisses
- Qualità Juventino
Czasami Was nie rozumie :shock: Kolega zadał pytanie konkretne... Ja wiem, że "Lippi jest niezastąpiony", ale wystarczy, że jedna - góra dwie osoby tak odpowiedzą i jest jasne. Z tego co widzę wszystkie posty się powtarzają. Niech jeszcze wejdzie 50 osób i napisze to samo...Po prostu super... Niech wypowiadają się te osoby, które zrozumiały pytanie i chcą na nie odpowiedzieć bardziej konkretnie... (tak, wiem Lippi jest niezastapiony
). To tylko takie rozmyślanie, a przecież wolno, bo nikt naszego kochanego trenera nie zwalnia i nigdzie nie odchodzi...
P.S. Tylko nie Wenger :!: Jedyny sensowny zastępca (jeżeli o takim można mówić) to Luigi Del Neri (Chievo Verona). Radzę uważnie się przyjrzeć tej postaci w razie (nie daj Boże) utraty trenera...

P.S. Tylko nie Wenger :!: Jedyny sensowny zastępca (jeżeli o takim można mówić) to Luigi Del Neri (Chievo Verona). Radzę uważnie się przyjrzeć tej postaci w razie (nie daj Boże) utraty trenera...
- Tomek15
- Juventino
Piękne słowa. Ale kusząc się jednak na optymalnego nastepce, wybrałbym chyba Vincente del Bosque. Gość lubi grać ofensywnie i dzięki wspaniałej obronie Juve mógłby grać tak jak chce, mając do dyspozycji takich graczy.ForzaJuve pisze:Mimo tego co niedawno powiedział jestem pewny, że Lippi zostanie w Turynie bo: On jest Juventusem, a Juventus jest nim
- YoUri`
- Qualità Juventino
Nawet nie chce myslec o odejsciu Lippiego !!! On musi zostac z Juve jak najdluzej !! Jak odejdzie to mam nadzieje ze ze wzgledow zdrowotnych a nie np zostanie wyrzucony lub zrezygnuje bo np. nie zdobylibysmi ligi misrzow w nastepnym sezonie... :roll: ten czlowiem jest niezastapiony !!!
- adi130
- Juventino
Niech Lippi zostanie jak najdłużej trenerem Juve. Bez niego juve to nie juve. A jeśli miałby ktoś inny trenowac juve to postawiłbym na Zacheronniego. Ostatnio nie miał żadnego dobrego klubu pod sobą lecz jest to bardzo dobry trener z dobrą reputacją i doświadczeniem.
- MishaAveJuve
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
moim kandydaten jest Michal Dominik Podgorski jest swietny(to ja)
serio mowie ze bym JUVE tak daleko pociagnak jak Lippi.
serio mowie ze bym JUVE tak daleko pociagnak jak Lippi.
Od kołyski Az po grób jedna miłość jeden klub!!!!- JUVENTUS