Forumowicz od A do Z - vol. 1

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
Zablokowany
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2005, 17:51

Już teraz widac że nie ma w tej ankiecie mocnych na mnowomiejsky'ego. Ja równiez oddałem na Ciebie głos, Marcinie :) Jestem bardzo ciekawy co napiszesz w alfabecie, bo napewno przeczytam go z wielką chęcią i niemałym zainteresowaniem.
P.S. Zgłaszam się do jednej z następnych ankiet - jeśli da mnie się 'upchnąć' to byłbym wdzięczny :roll:
pozdrawiam

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 18:22

Może już nadszedł czas, żeby zmienić ankietę? Stara jest już od 12 dni, głosów już nie przybywa, a wygrał ten, na którego stawiałem od początku :wink: .

:roll:
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 19:29

Wstyd i gańba bo dawno mnie nie było na Forumku :oops: :oops: :oops: wstydzę się fest mam nadzieję że to isę już więcej nie powtórzy :oops:
Wle przeczytałam się 2 alfabety Martina i white_wolf'a przepraszam jeśli bym błąd usadziła wiku;) No Martin z racji tego że miałam ten kurde zaszczyt poznać Go osobiście :prochno: to taki w jego klimacie wesoły, sympatyczny i Polibuda rulezzz :prochno:
A white_wolfa przeczytałam jakoś tak seryjnie od niechcenia jakoś nigdy nie przywiązywalam wagi do jego postów... sory za szczerośc ale od dziś czytam wszystkie serio zaimponowałeś mi bardzo naprawdę bardzo bardzo nabrałam dużo szacunku do Ciebie baaaaaaardzo dużo :-D mam nadzieję że moja wczesniejsza ignorancja zostanie wybaczona :pray: Jesteś wielki ;)

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Lizard

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 22:09

white_wolv pewnie się ucieszy, że ktoś ponownie przekręcił jego nicka :wink:

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 22:26

Maggie Del Piero pisze:A white_wolfa przeczytałam jakoś tak seryjnie od niechcenia jakoś nigdy nie przywiązywalam wagi do jego postów... sory za szczerośc ale od dziś czytam wszystkie serio zaimponowałeś mi bardzo naprawdę bardzo bardzo nabrałam dużo szacunku do Ciebie baaaaaaardzo dużo :-D
Woo...dzieki wielkie,jestem niezmiernie ciekaw czym sobie zasluzylem na te mile slowa(o ile chodzi o mnie..heh).I co takiego jest w tym alfabecie..
A co do szczerosci to przepraszac nalezaloby raczej za jej brak :wink:
Maggie Del Piero pisze:Jesteś wielki ;)
Zawstydzasz mnie... :wink:
Lizard King pisze:white_wolv pewnie się ucieszy, że ktoś ponownie przekręcił jego nicka :wink:
Najpierw Dragon,teraz Maggie..no coz...jakos przezyje te zniewage :wink:
Maggie Del Piero pisze:mam nadzieję że moja wczesniejsza ignorancja zostanie wybaczona :pray:
Z pewnoscia tak,o ile nauczysz sie poprawnie pisac mojego nicka...hehe.. :wink:
pozdr.

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2005, 23:25

Hmm to ja wiedziałem tylko o dwóch, ale to szczegoł :smile: Swój alfabet napisze w weekend (no chyba, ze mi coś przeszkodzi :naughty: ). Na razie skupiam się na napisaniu czegos innego, oryginalnego na JP, co zobaczycie już wkrótce. :idea: Poznacie historie Lorda, a potem lordzika :dance:

Mam Cię sprzedać, żeby nie było niespodzianki? :D /Dragon

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2005, 13:35

Wyniki ankiety:
1. mnowomiejsky - 14 głosów
2. Siewier - 8 głosów
3. Par00wa - 7 głosów
4. kornknot - 4 głosy

Ankietę wygrał mnowomiejsky - gratulacje. Czekamy na alfabet. Dalej przechodzą Siewier i Par00wa. Stawkę uzupełnią Solaris i Coolfi.

Nowa ankieta:
Siewier
Par00wa
Solaris
Coolfi

I need a girl that I can train.
Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2005, 13:41

Sarsik - Wydaje mi się że przede mną do ankiety zgłosił się Diego. Żeby było sprawiedliwie oddaje mu moje miejsce gdyż zgłosiłem później. Proszę o tę zmianę. Post można usunąć.
EDIT
I wszystko już wporządku :)

Z niecierpliwością czekam na alfabety Alexxxxxa i mnowomiejsky'ego. Co do tej ankiety to napewno będzie ciekawie. Jak narazie prowadzi Diego i nie miałbym nic przeciwko gdyby to własnie On wygrał. Par00wa i Siewier moim zdaniem "przejdą dalej", a Solaris - no cóż, nie tym razem, trafiłeś chłopie na ciężką grupę :). Mój głos powędrował do Diego.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2005, 21:34 przez Coolfi, łącznie zmieniany 2 razy.

Każdy.
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 czerwca 2005, 17:46

Coz moge rzec, zeby bylo sensownie.. :roll: Bardzo dziekuje tym czternastu osobom, ze zaglosowaly na mnie, mam nadzieje, ze przeczytacie to, co niebawem wlepie na tym forum..
Powiem tylko, ze pisanie alfabetu okazalo sie trudniejsze niz myslalem. Trudniejsze w tym sensie, ze wiedzialem, ze nie jest to latwe zadanie, ale w koncu polega to na tym, zeby odslonic sie przed ludzmi, ktorych tak naprawde zna sie tylko z forum (w wiekszosci przypadkow).

Mam nadzieje, ze alfabet, ktory juz w zasadzie koncze (zostalo mi pare liter do uzupelnienia, dajcie mi pare dni.. :) ), przynajmniej niektorym przypadnie do gustu.
Z reszta- co tu niby ma przypadac do gustu albo sie podobac. Po prostu napisze, kim naprawde jestem.. i jaki naprawde jestem.

Do zobaczenia w tym temacie wkrotce.

Jeszcze raz dziekuje za poparcie. Jesli chodzi o nowa ankiete- faworytami sa Par00wa i Siewier, ale ja mysle, ze czarnym koniem tej ankiety okaze sie Diego i mam nadzieje, ze wygra rywalizacje. Voto per Diego! Let the game begin... :whistle:

Sarsik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:01

Coolfi ==> Diego już był kiedyś w ankiecie, więc chciałem dać wpierw szansę Tobie. Jednak moderator zmieniający ankietę miał inne zdanie na ten temat. Trudno.
Pozdrawiam.

I need a girl that I can train.
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:21

Sarsik pisze:Coolfi ==> Diego już był kiedyś w ankiecie, więc chciałem dać wpierw szansę Tobie. Jednak moderator zmieniający ankietę miał inne zdanie na ten temat. Trudno.
Pozdrawiam.
Zrobiłem tak jak Coolfi prosił , skoro tak chcial to dlaczego nie przychylić się do jego prośby :?: Dobrowolnie zrzekł się miejsca w ankiecie i oddał swoje miejsce innemu userowi więc nie widze problemu , zachowal sie ładnie za co należą mu sie brawa :bravo:
Będzie następna ankieta i w niej wystąpi Coolfi - myśle ze nic złego nie zrobiłem :-D

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 11:50

Chciałem żeby było sprawiedliwie. Diego zgłosił sie pierwszy i oddałem mu miejsce. Dziękuje Sarsikowi że chciał dać mi szansę już teraz, ale jeśli będzie okazja wykorzystam ją w kolejnej ankiecie. Mam nadzieję że sie w niej pojawię :) .
Pozdrawiam

Każdy.
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 12:19

Ale się zrobiło zamieszanie z powodu mojej osoby :roll: . Sarsik miał rację, ja byłem już kiedyś w ankiecie więc teraz powinien znaleźć się w niej Coolfi, który jednak oddał mi swoje miejsce. To bardzo miło z Twojej strony, że tak postąpiłeś, życzę Ci powodzenia w następnej ankiecie :-D .

Z niecierpliwością czekam na alfabety Alexxxxxa i mnowomiejsky'ego (szczególnie na alfabet tego drugiego).

:roll:
Solaris

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 17:03

Cieszę się że natrafiłem na tak silną grupę i mam narazie 2 głosy,sam zdecydowałem sie oddać głos na Diego gdyż jego wypoiwedzi zawsze mnie ciekawią i licze że jego alfabet też taki będzie.Napewno po cichu chcem być chociaż 3 i nie ukrywam tego no coż może się uda 8)

Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 27 czerwca 2005, 17:10

Jeżeli i tym razem będe drugi albo trzeci a na to sie zanosi to prosze o nieumieszczanie mnie w kolejnej ankiecie.Tym czasem wyjezdzam :)
Oi :!: :D

Zablokowany