Nowe koszulki Juve
- Hawk
- Juventino
Hmmm wedlug mnie obie koszulki sa jakies dziwne. Ta pierwsza wyglada jeszcze normalnie ale co do drugiej to mam wrazenie ze zostala wyedytowana. Wystarczy spojrzec na logo nike i gwiazdki, wyreznie zmienione kolory. Na moj gust to po prostu jakas treningowa koszulka wyedytowana na koszulke Juventusu.
Co do domowej koszulki bylbym za designem Nike takim jakim bedzie miala druzyna Porto

co do wyjazdowej przewiduje design jaki bedzie miala BVB

Co do domowej koszulki bylbym za designem Nike takim jakim bedzie miala druzyna Porto

co do wyjazdowej przewiduje design jaki bedzie miala BVB

- Hawk
- Juventino
Znalazlem zdjecie prawdopodobnej domowej koszulki Juve. Wychodzi na to ze poprzednie podejrzenia byly prawidziwe i mozemy sie spodziewac wyjazdowej koszulki w kolorze pomaranczowym...
Nike szaleje z kolorami koszulek wyjazdowych... Arsenal i Barcelona zolta, Man Utd Niebieska....ciekawe co jescze wymysla

P.S Mnie ciekawi co to za skrzydelka(???) pod logiem Juve
Nike szaleje z kolorami koszulek wyjazdowych... Arsenal i Barcelona zolta, Man Utd Niebieska....ciekawe co jescze wymysla

P.S Mnie ciekawi co to za skrzydelka(???) pod logiem Juve
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2005, 17:03 przez Hawk, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cube - fan Juve
- Juventino
Nom, trochę za cienkie pasy
. Ale zobaczymy jak to będzie leżało na zawodnikach!
Może nie będzie tak źle! Ej, chłopaki, a gdzie jest tarcza Scudetto? :?

- Dagmara
- Juventino
- nookie
- Juventino
No właśnie dobre pytanie...i jak zostanie rozwiazana kwestia gwiazdek..wydaje mi sie ze powinny wrócic nad herb tam gdzie ich miejsce..a co do pasów to zauwazylem pewna logike w koszulkach JUVE..mianowicie co roku ilosc pasów sie zmienia...a co za tym idzie ich grubość..w poprzednim sezonie 2003/2004 byly cienkie i obleśne paski...w tym ktory wlasnie sie skonczyl byly sliczne i grube pasy :-D a w nastepnym zapewne znowu powroca na rok paseczki a potem znowu pasy..i tak chyba bedzie dopóki Nike robi nam koszulki...i wyjazdowe zapewne tez sie beda zmienialy co rok..tylko ze o wiele bardziej niz domowe..Cube - fan Juve pisze:Nom, trochę za cienkie pasy. Ale zobaczymy jak to będzie leżało na zawodnikach!
Może nie będzie tak źle! Ej, chłopaki, a gdzie jest tarcza Scudetto? :?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Juv
- Juventino
No... tylko że jak Juve miało grube paski to lepiej grało :lol:
2003 grube-scudetto i finał LM
2004 cienkie - Milan ma scudetto , porażka w LM z Depor
2005 grube - scudetto :-D
Mi sie o wiele bardziejj podobają koszulki z grubymi no ... bo... są poprostu ładniejsze :-D
2003 grube-scudetto i finał LM
2004 cienkie - Milan ma scudetto , porażka w LM z Depor
2005 grube - scudetto :-D
Mi sie o wiele bardziejj podobają koszulki z grubymi no ... bo... są poprostu ładniejsze :-D
- Cube - fan Juve
- Juventino
Juv, mam nadzieję, że twoja teoria to jedna wielka bujda!
Bo w następnym sezonie zdobywamy Ligę Mistrzów, nie zapomniaj o tym! 

- matt16
- Juventino
A zna ktoś date oficjalnej premiery?
I może mi ktoś powiedzieć co "to" jest "to" pod herbem w biało-czarnej?
Co do pasów, to myśle, że to nie są oficjalne projekty, bo gdyby tak było, to nikt by ich "materialnie" nie miał, a tym bardziej udostępniał w necie, bo to "top secret"
I może mi ktoś powiedzieć co "to" jest "to" pod herbem w biało-czarnej?
Co do pasów, to myśle, że to nie są oficjalne projekty, bo gdyby tak było, to nikt by ich "materialnie" nie miał, a tym bardziej udostępniał w necie, bo to "top secret"

- Juv
- Juventino
No pewnie , przecież cienkie pasy muszą poprawić swoje wynikiCube - fan Juve pisze:Juv, mam nadzieję, że twoja teoria to jedna wielka bujda!Bo w następnym sezonie zdobywamy Ligę Mistrzów, nie zapomniaj o tym!

- BIGGI
- Qualità Juventino
No ciekawe ciekawe....te ręce (skrzydełka) podtrzymujace herb, poza tym kolor pomaranczowy.Narazie wygląda to srednio.
Poczekajmy do oficjalnej premiery, zobaczymy czym nas Nike zaskoczy.
Ja mam tylko nadzieje ze utrzymane zostana cienkie pasy...bo nie lubie grubych :twisted:
Poczekajmy do oficjalnej premiery, zobaczymy czym nas Nike zaskoczy.
Ja mam tylko nadzieje ze utrzymane zostana cienkie pasy...bo nie lubie grubych :twisted:
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
nie wiem co Wy chcecie od tych cienkich pasków. Moim zdaniem wyglądają o niebo lepiej od grubych :> Tn bajzel z pod herbu Juve (cokolwiek by to nie było) jest do wyrzucenia oczywiście
Możemy się spodziewać jednaj zmiany w wyglądzie tych koszulek. Mianowicie na pewno pojawi się jeszcze na nich tarcza
więc gwiazdki powędrują pewnie nad herb. Co do wyjazdowych to wogóle bez komentarza
coraz bardziej zaczynam tęsknić za wyjazdowymi koszulkami Kappy