Nowe koszulki Juve

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2005, 01:26

Hmmm wedlug mnie obie koszulki sa jakies dziwne. Ta pierwsza wyglada jeszcze normalnie ale co do drugiej to mam wrazenie ze zostala wyedytowana. Wystarczy spojrzec na logo nike i gwiazdki, wyreznie zmienione kolory. Na moj gust to po prostu jakas treningowa koszulka wyedytowana na koszulke Juventusu.

Co do domowej koszulki bylbym za designem Nike takim jakim bedzie miala druzyna Porto

Obrazek

co do wyjazdowej przewiduje design jaki bedzie miala BVB

Obrazek

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 16:56

Znalazlem zdjecie prawdopodobnej domowej koszulki Juve. Wychodzi na to ze poprzednie podejrzenia byly prawidziwe i mozemy sie spodziewac wyjazdowej koszulki w kolorze pomaranczowym...

Nike szaleje z kolorami koszulek wyjazdowych... Arsenal i Barcelona zolta, Man Utd Niebieska....ciekawe co jescze wymysla

Obrazek

P.S Mnie ciekawi co to za skrzydelka(???) pod logiem Juve
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2005, 17:03 przez Hawk, łącznie zmieniany 2 razy.

matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 17:01

eeee... ja chce grube pasy... :(

marsek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 17:17

Wojtom pisze:Nowe koszulki jakies "wyszly" bo jak wynika z tych zdjec, ktos juz je ma normalnie materialnie :P

Obrazek
Obrazek
błeeeeeee...ta zółta jest strasznie brzydka.... :evil: :evil: ta pasiasta tez lipna :evil:

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 17:29

Nom, trochę za cienkie pasy :/. Ale zobaczymy jak to będzie leżało na zawodnikach! :D Może nie będzie tak źle! Ej, chłopaki, a gdzie jest tarcza Scudetto? :?

merfi99

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 17:42

ej a te koszulki juz sa czy jak jesli macie link to podajcie gdzie mozna je obejrzec.

FORZA JUVE !!!

azidg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 18:04

ma ktos foty tych koszulek ???

Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 19:12

wyjazdowe koszulki mogą się zmieniać!! tylko domowe niech pozostaną takie same !! chciałam sobie kupić domową, ale jak wymyślą jakiś nowy model to nie będę aktualna :) chyba sie na razie powstrzymam, bo na zakup dwóch mnie niestety nie stać :)

Obrazek
Obrazek
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 20:16

Cube - fan Juve pisze:Nom, trochę za cienkie pasy :/. Ale zobaczymy jak to będzie leżało na zawodnikach! :D Może nie będzie tak źle! Ej, chłopaki, a gdzie jest tarcza Scudetto? :?
No właśnie dobre pytanie...i jak zostanie rozwiazana kwestia gwiazdek..wydaje mi sie ze powinny wrócic nad herb tam gdzie ich miejsce..a co do pasów to zauwazylem pewna logike w koszulkach JUVE..mianowicie co roku ilosc pasów sie zmienia...a co za tym idzie ich grubość..w poprzednim sezonie 2003/2004 byly cienkie i obleśne paski...w tym ktory wlasnie sie skonczyl byly sliczne i grube pasy :-D a w nastepnym zapewne znowu powroca na rok paseczki a potem znowu pasy..i tak chyba bedzie dopóki Nike robi nam koszulki...i wyjazdowe zapewne tez sie beda zmienialy co rok..tylko ze o wiele bardziej niz domowe..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 20:33

No... tylko że jak Juve miało grube paski to lepiej grało :lol:
2003 grube-scudetto i finał LM
2004 cienkie - Milan ma scudetto , porażka w LM z Depor
2005 grube - scudetto :-D

Mi sie o wiele bardziejj podobają koszulki z grubymi no ... bo... są poprostu ładniejsze :-D

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 20:45

Juv, mam nadzieję, że twoja teoria to jedna wielka bujda! :D Bo w następnym sezonie zdobywamy Ligę Mistrzów, nie zapomniaj o tym! :D

matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 21:47

A zna ktoś date oficjalnej premiery?
I może mi ktoś powiedzieć co "to" jest "to" pod herbem w biało-czarnej?

Co do pasów, to myśle, że to nie są oficjalne projekty, bo gdyby tak było, to nikt by ich "materialnie" nie miał, a tym bardziej udostępniał w necie, bo to "top secret" :D

Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 22:02

Cube - fan Juve pisze:Juv, mam nadzieję, że twoja teoria to jedna wielka bujda! :D Bo w następnym sezonie zdobywamy Ligę Mistrzów, nie zapomniaj o tym! :D
No pewnie , przecież cienkie pasy muszą poprawić swoje wyniki :D

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 22:11

No ciekawe ciekawe....te ręce (skrzydełka) podtrzymujace herb, poza tym kolor pomaranczowy.Narazie wygląda to srednio.
Poczekajmy do oficjalnej premiery, zobaczymy czym nas Nike zaskoczy.

Ja mam tylko nadzieje ze utrzymane zostana cienkie pasy...bo nie lubie grubych :twisted:

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 22:57

nie wiem co Wy chcecie od tych cienkich pasków. Moim zdaniem wyglądają o niebo lepiej od grubych :> Tn bajzel z pod herbu Juve (cokolwiek by to nie było) jest do wyrzucenia oczywiście :P Możemy się spodziewać jednaj zmiany w wyglądzie tych koszulek. Mianowicie na pewno pojawi się jeszcze na nich tarcza :P więc gwiazdki powędrują pewnie nad herb. Co do wyjazdowych to wogóle bez komentarza :( coraz bardziej zaczynam tęsknić za wyjazdowymi koszulkami Kappy :(

ODPOWIEDZ