Lucek odchodzi???
- T-Bar
- Juventino
Przyszłośc dyrektora generalnego Juventusu Turyn, Luciano Moggiego wydaje się być pewna do 2006 roku. Wtedy to wygasa jego umowa ze Starą Damą. Potem Włoch nie wyklucza zmiany otoczenia. Sporo mówi się na temat jego przejścia do mediolańskiego Interu.
"Do 2006 roku zostaję w Juventusie. W ciągu tego roku może się wiele wydarzyć, ale ja czuję się tu dobrze. Inter?? Mam znakomite układy z Massimo Morattim."- stwierdził.
pilka.pl
Kurde jak Lucek odejdzie to będzie lipa oby była to kolejna plotka
zły pokój, brak dokładnego źródla, brak przeczytanego regulaminu - priv juz poszedł / Martin
"Do 2006 roku zostaję w Juventusie. W ciągu tego roku może się wiele wydarzyć, ale ja czuję się tu dobrze. Inter?? Mam znakomite układy z Massimo Morattim."- stwierdził.
pilka.pl
Kurde jak Lucek odejdzie to będzie lipa oby była to kolejna plotka
zły pokój, brak dokładnego źródla, brak przeczytanego regulaminu - priv juz poszedł / Martin
- bianconerio
- Juventino
Jakos sobie nie wyobrazam Juve bez Lucka... :? sezonow letnich w ktorych miesza az sie w glowie kreci... a w dodatku kompletna paranoja byloby patrzenie jak odwala dobra robote w Interze. Hmm... to musi byc PLOTKA. :!:
- trezeguet17
- Juventino
Dla mnie Moggi to jeden z symbolow JUVE!! Bez niego nie byloby zadnych emocji w przerwach transferowych. Bo to zrobi Lucek zawsze jest wielka niewiadoma, tego nie wie nikt kogho kupi a kogo sprzeda. W kazdym badz razie zawsze jest ciekawie a MOGGI zostaje z nami!!!
- gerardt1
- Juventino
Zostani, zostanie... Gdzie mu będzie tak dobrze, jak w Turynie? Zarzadza kasą, ma wpływ na decyzje kadrowe jednego z najlepszych klubów świata, płacą mu zapewne nieźle... 8) Eeeeeeeeee tam, plota, panie, plota...Poza tym kibice przywykli już, że u Moggiego "nie" znaczy "tak". Przyjdzie jakiś burak, zacznie walić prosto w oczy i nie będzie tego dreszczyku emocji.
Lucek
A ty nie denerwuj porzadnych ludzi, kartka sie należy!! :rotfl:
Lucek

- Canna
- Juventino
Niema sie co stresowac Lucek se znowu jakies jaja robi
A po co niby Lucek miałby przejsc do Interu skoro tu w Turynie buduje ta druzyne juz od paru lat.A tak serio to jakby odszedł to byloby kiepsko
ale mysle ze zostanie w Juve az po kres swojej ludzkiej egzystencji 

TAK SIE ZACZEŁO
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
- KINIEK
- Juventino
Eee nie ma się co przejmować, że Lucjan odejdzie, gorzej by było jakby powiedział, że chce tu zostać jeszcze na długo, to wtedy trzeba by się martwic czy czasem nie chce zmienić klubu
, a takie gadanie, że nigdy nic nie wiadomo to może powiedzieć każdy, no bo rzeczywiście nigdy nic nie wiadomo 8) a Luciano na pewno jeszcze przez kilka lat będzie mieszał na rynku transferowym z ramienia Juventusu
.

- envy_
- Juventino
Martin pisze: zły pokój, brak dokładnego źródla, brak przeczytanego regulaminu - priv juz poszedł / Martin
http://www.juvepoland.com/news.php?id=3876
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
to jeszcze porownaj daty
i wierze ze zarzad postapi w stylu moggiego i nie pozwoli mu odejsc, gosc jest nieoceniony i ma ogromna charyzme 8)
i wierze ze zarzad postapi w stylu moggiego i nie pozwoli mu odejsc, gosc jest nieoceniony i ma ogromna charyzme 8)
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- envy_
- Juventino
wiem wiem na jp pojawilo sie dzien pozniej niz tu tez to zauwazylem, ale ludzie sapali wiec wrzucilem :}Maly pisze:to jeszcze porownaj daty![]()