Parada Równości
- Marcin_FCJ
- Juventino
Po tym widać jak głęboko sięga homoseksualizm, jak jest niebezpieczny i jest to znak że trzeba go zwalczać.Niektórzy księża są wyjątkowo otwarci na chłopców, zwłaszcza młodych.
Jak dla Ciebie może być błąd Matrixa...Błąd matrixa?
Zapewne niezwykle doświadczony jeśli idzie o te sprawyZapewne niezwykle obiektywny w tych sprawach.
Tym razem tak nie będzie. Paadami pogarszają swoją sytuację, żeby dopiąc swego colu i uzyskać równość będą musieli przekonać ludzi takch jak ja co napewno nigdy im się nie uda.Patrząc na historię? TAK!
Racja jest niezmiennaNic nowego...
Jest jeden Bóg, każde religia wieży w tego samego Boga jednak w troszkę inny sposób.To tylko potwierdza, że to jedno i to samo Niezależnie czy budynek nazywa się kościół, meczet czy synagoga.
Jak narazie. Dać palec a zechcą ręke, damy im małżeństwa a zechą czegoś więcej aż wkońcu przyjdzie pora na adopcjeNastępny zorientowany w temacie. Nikt, poza wyjątkowo niechętnymi temu środowisku ludźmi, nie porusza tematu adpocji.
Za pomocą urządzeńktóre same skonstruowali. Wszystko zgodzine z prawami fizyki a więc i naturą. Zresztą co to za porównanie?Natura nie przwiduje, żeby ludzie latali a jednak latają.
W tym że większość nie życzy sobie takich pochodów.No to w czym problem?
- K.
- Juventino
Wcale nie odbiegamy. Ty stoisz na typowo kościelnym stanowisku - prokreacja, prokreacja, prokreacja. Są na tym świecie ludzie, którzy nie koniecznie chcą mieć dziesięcioro dzieci. Tak samo w przypadku środowisk homoseksualnych, przytłaczająca większość z nich nie chce mieć dzieci. A to, że ktoś wyskoczy od czasu do czasu z takim pomysłem, jak już pisałem, wcale nie musimy spełniać takich próśb/żadań.BOOM pisze:A to co za tok myślenia??kyle666 pisze:Idąc Twoim tropem myślenia, z każdą kobietą z którą się umawiasz chcesz mieć dzieci.wiesz oni niby się "kochają" więc niektórzy myślą o potomstwie i o ile baba z babą to jeszcze jakoś pójdzie, to chłop z chłopem niet
ale skończmy to bo odbiegamy od tematu :lol:
Ankieta? To może przestańmy chodzić np. na wybory parlamentarne, bo przecież można zrobić ankietę. Jakoś specjalnie nie wierzę w rzetelność ankiety zleconej przez Kaczyńskiego. A TVN bardzo często "ściemnia".może też, ale tu też była ankieta - no chyba, że Tvn ściemnia
No. A homoseksualistom się nudzi i dlatego spacerują w pochodach po Warszawie. Czy Ty myslisz, że gdyby wszystko było w porządku, to ktokolwiek by protestował?Wiesz tam to są związki zawodowe i oni STRAJKUJĄ przeciwko konkretnej sytuacji........
To fajnie, że jesteś za, bo m. in. w tej sprawie była ta manifestacjagdyby geje "strajkowali" przeciwko łamaniu praw pracownika przez to, że są innej orientacji to jestem jak najbardziej za organizacją takiej manifestacji
Znaczy zwalczać kościół?Po tym widać jak głęboko sięga homoseksualizm, jak jest niebezpieczny i jest to znak że trzeba go zwalczać.
===========================
No, kler generalnie jest doświadczony w sprawach homoseksualnych. 8)Zapewne niezwykle doświadczony jeśli idzie o te sprawy
Głupota też.Racja jest niezmienna
Tam gdzie jest kasa, tam nie sporów.Jest jeden Bóg, każde religia wieży w tego samego Boga jednak w troszkę inny sposób.
Zawsze byłem przeciwny takim pojęciom jak 'homofobia'. Ale ta wypowiedź powyżej chyba dość dobrze je definiuje.Jak narazie. Dać palec a zechcą ręke, damy im małżeństwa a zechą czegoś więcej aż wkońcu przyjdzie pora na adopcjePowtarzam - zło trzeba tępić w zarodku.
Normalne. Jak uważasz, że dwóch panów nie powinno robić różnych dziwnych [jak na dwóch panów] rzeczy. To ja Ci mówię, "Bóg nie dał nam skrzydeł, więc nie powinniśmy latać".Zresztą co to za porównanie?
W tym że większość nie życzy sobie takich pochodów.
A co, było jakieś formalne referendum?

- BOOM
- Juventino
Dobra ja kończę swój udział w dyskusji! nikt nie przekona nikogo do swoich poglądów
niektórzy rozumieją na opak teksty innych....... do nikąd nie prowadzi ta dyskusja :?
Ja też nie zmieniam zdania - parada była złym pomysłem!!! Może i nie mają co do roboty w domu
................. w każdym bądż razie kończę, gdyż kolejne wypowiedzi, porówniania itp. stają sie coraz bardziej bezsensowne...... (kyle666 - z tym samolotem to ci coś powiem
po to mamy mózg, żeby tworzyć rzeczy! a narządy płciowe po to, żeby sie rozmnażać!!! ) ( nie ja zaczynałem z tą prokreacją, wolałem aby trzymać sie tematu
ale ludzie pisali o tym - w tym TY przede mną
więc poszedem za stadem (przeczytaj moje wcześniejsze posty))
Będę śledził do czego dojdziecie w tym temacie ze stanowiska obserwatora

Ja też nie zmieniam zdania - parada była złym pomysłem!!! Może i nie mają co do roboty w domu

Będę śledził do czego dojdziecie w tym temacie ze stanowiska obserwatora

- K.
- Juventino
Może dla Ciebie. Dla innych nie tylko po to.BOOM pisze: a narządy płciowe po to, żeby sie rozmnażać!!!
Czemuś służy. Jaro dowiedział się np. że homoseksualistów zamykano w obozach.BOOM pisze:Dobra ja kończę swój udział w dyskusji! nikt nie przekona nikogo do swoich poglądówniektórzy rozumieją na opak teksty innych....... do nikąd nie prowadzi ta dyskusja :?
Jeśli do niczego - według Ciebie - nie prowadzi. To po co się wypowiadasz?

- BOOM
- Juventino
LOL? przezcytaj mój post jeszcze raz, a potem swój :lol: uznałem, że ta rozmowa do niczego nie prowadzi, więc już nie będę pisał w tym temacie. Na początku myślałem, że może do czegoś nas ta rozmowa zaprowadzi więc pisałem. Czepiasz się mnie już któryś raz bez wyrażnego powodu, a twoje zaczepki cię kompromitują, więc daj se spokój. W tym temacie już nie mam zamiaru sie wypowiadać więc nie zmuszaj mnie do pisania oftopów i poprawiania twojego błędnego myślenia. Czemu te zaczepki mają służyć? kompromitacji mnie?kyle666 pisze:Jeśli do niczego - według Ciebie - nie prowadzi. To po co się wypowiadasz?

Pewnie niedługo powstanie temat o planach zorganizowania parady przez mlodzież wszechpolską - myślę, że dobrze by było zmienić poprostu nazwę tego tematu, bo argumenty jeśli chodzi o paradę równości już sie skończyły i tylko się powtarzają, a zamiast dyskusji niektórzy zaczynają sie bawić w docinki

- K.
- Juventino
Ale jednak wciąż piszesz. 8)BOOM pisze:uznałem, że ta rozmowa do niczego nie prowadzi, więc już nie będę pisał w tym temacie.
Przykro mi, że nie czujesz się przekonany. Robiłem co mogłem. 8)BOOM pisze:Na początku myślałem, że może do czegoś nas ta rozmowa zaprowadzi więc pisałem.
Nie mnie ani Tobie oceniać 8)BOOM pisze:Czepiasz się mnie już któryś raz bez wyrażnego powodu, a twoje zaczepki cię kompromitują, więc daj se spokój.
To czy sie skompromitowałeś czy nie, niech oceni każdy kto czyta Twoje posty. Ja tego nie powiedziałem. Zaczepki? Moim zdaniem to dyskusja, może i czasami dość ostra. A zaczepkami mogę nazwać, notoryczne obrażenie tego środowiska, porównując ich do pedofilów, co pisałeś wcześniej.BOOM pisze:Czemu te zaczepki mają służyć? kompromitacji mnie?jeżeli tak to jakoś ci nie idzie
Błędnego bo Ty tak twierdzisz? Bo Kaczyński tak twierdzi? Nie rozśmieszaj mnie.BOOM pisze:W tym temacie już nie mam zamiaru sie wypowiadać więc nie zmuszaj mnie do pisania oftopów i poprawiania twojego błędnego myślenia.
No Twoje argumenty, a w zasadzie ich brak, powtarzają się cały czas.BOOM pisze:Pewnie niedługo powstanie temat o planach zorganizowania parady przez mlodzież wszechpolską - myślę, że dobrze by było zmienić poprostu nazwę tego tematu, bo argumenty jeśli chodzi o paradę równości już sie skończyły i tylko się powtarzają, a zamiast dyskusji niektórzy zaczynają sie bawić w docinki
"Chorzy. Powinni sie leczyć. Albo przynajmniej siedzieć w domu."
8) 8) 8)

- Dzięcioł
- Juventino
Kyle666 napisal
Wiec siedz tam koles, bo mi na jakiegos geja wygladasz...a tacy degeneraci powinni byc izolowani. Zwiazki kobiety z kobieta, czy tez faceta z facetem sa niedopuszczalne, dla mnei tacy ludzie powinni sie leczyc, albo zyc na jakiejs specjalnej wyspie, tak jak trendowaci! A jesli ktos jest tak tolerancyjny, to ja zadaje pytanie: czemu tak bronisz tych srodowisk
, utozsamiasz sie z nimi?? Kyle666 bez kitu nie potrafie Cie zrozumiec, nie mam nic do innych nacji, do innego koloru skory itd, ale homoseksualizm jest choroba i jej nei bede akceptowac. Znam kolesia, ktory byl na tej paradzie, miesiac temu uciekl z domu, ma 16 lat, w Rzeczpospolitej bylo jego zdjecie...spojrz do czego bycie gejem moze doprowadzic...do prawdziwej rodzinnej tragedii, bo za to uznac trzeba ucieczke szesnastolatka z domu, i to co przezyli jego rodzice...
Wiec siedz tam koles, bo mi na jakiegos geja wygladasz...a tacy degeneraci powinni byc izolowani. Zwiazki kobiety z kobieta, czy tez faceta z facetem sa niedopuszczalne, dla mnei tacy ludzie powinni sie leczyc, albo zyc na jakiejs specjalnej wyspie, tak jak trendowaci! A jesli ktos jest tak tolerancyjny, to ja zadaje pytanie: czemu tak bronisz tych srodowisk
, utozsamiasz sie z nimi?? Kyle666 bez kitu nie potrafie Cie zrozumiec, nie mam nic do innych nacji, do innego koloru skory itd, ale homoseksualizm jest choroba i jej nei bede akceptowac. Znam kolesia, ktory byl na tej paradzie, miesiac temu uciekl z domu, ma 16 lat, w Rzeczpospolitej bylo jego zdjecie...spojrz do czego bycie gejem moze doprowadzic...do prawdziwej rodzinnej tragedii, bo za to uznac trzeba ucieczke szesnastolatka z domu, i to co przezyli jego rodzice...
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- Spitfire
- Juventino
a po czym ci kyle wyglada na geja??bo ja w pelni go popieram ale gejem nie jestem,slyszales o swobodach??wolnosc slowa,wyznania,przekonan??Dzięcioł pisze:Kyle666 napisal
a ten typ moze uciekl z domu bo jego rodzice chcieli go leczyc wzywac egzorcyste czy inne tego typu gusła wprowadzac :?
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- K.
- Juventino
Rozumiem, że to Twój jedyny argument. Albo masz na mnie ochotę... Jak juz wcześniej pisałem jestem heteroseskualny (czyli tylko kobiety, może więcej niż jedna na raz, ale zdecydowanie kobiety 8) ), zresztą jakie to ma znaczenie w dyskusji? Jak chciałeś mnie obrazić to Ci nie wyszło. A jak chcesz pisać takie ogólniki to lepiej nie pisz wcale. Postów, że "się powinni leczyc" etc, jest cała masa.Dzięcioł pisze:Kyle666 napisalWiec siedz tam koles, bo mi na jakiegos geja wygladasz...
A wiadomości, że jestem "pedałem" już dostawałem na priva, więc nie jesteś pierwszy.
Bzdura powtarzana tysiąc razy nie stanie się prawdą...Dzięcioł pisze:a tacy degeneraci powinni byc izolowani. Zwiazki kobiety z kobieta, czy tez faceta z facetem sa niedopuszczalne, dla mnei tacy ludzie powinni sie leczyc,
Nie tylko Ty.Dzięcioł pisze:Kyle666 bez kitu nie potrafie Cie zrozumiec,
Wnisokuje, że każdy gej ma 16 lat i drukuja jego zdjęcie w "Rzeczpospolitej"?Dzięcioł pisze: miesiac temu uciekl z domu, ma 16 lat, w Rzeczpospolitej bylo jego zdjecie...spojrz do czego bycie gejem moze doprowadzic...

- Spitfire
- Juventino
http://fakty.interia.pl/news?inf=635119 :?
zapraszam do poczytania.jak dla mnie to mlodziez wszechpolska to jest banda idiotow bo inaczej ich nie mozna nazwac.
i mam pytanie do zwolennikow ww organizacji:po co TA parada??parada normalnosci z mlodzieza wszechpolska w tle ale to bedzie smiesznie wygladac
zapraszam do poczytania.jak dla mnie to mlodziez wszechpolska to jest banda idiotow bo inaczej ich nie mozna nazwac.
i mam pytanie do zwolennikow ww organizacji:po co TA parada??parada normalnosci z mlodzieza wszechpolska w tle ale to bedzie smiesznie wygladac
- Dzięcioł
- Juventino
Kyle666 napisal:Dzięcioł pisze: miesiac temu uciekl z domu, ma 16 lat, w Rzeczpospolitej bylo jego zdjecie...spojrz do czego bycie gejem moze doprowadzic...
Wnioskuje, że każdy gej ma 16 lat i drukuja jego zdjęcie w "Rzeczpospolitej"?[/quote]
Nie wiem czy Ty jestes taki glupi, czy probujesz byc sprytny...Przeczytaj to co tam jest napisane i sprobuj zrozumiec. Nie twierdze, ze geje maja po 16 lat, chcialem ukazac, co ta dewiacja robi z umyslem czlowieka!! Ale Ty uwielbiasz nadinterpretowac i wkaldac czlowiekowi w usta nie jego slowa...jesli sam lubisz brac do buzi, to bierz, ale mi nic nie wkladaj do ust! A slowa odbieraj doslownie! I jeszcze pare zdan do Sprzegla. Wnioskuje tak, gdyz broni ich, wrecz jak jakiejs swietosci, tak jakby sie z nimi utozsamial...byc moze nie chce dopuscic do siebei swiadomosci, iz jest gejem, bo sie boi zycia geja! A moze z Toba jest podbnie co?? Nigdy nei pojme takich ludzi, ich systemu wartosci...dla mnei to jest choroba, dewiacja, Kyle666 to jest moja opinia, a nie zadna bzdura czy klamstwo!!
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- Spitfire
- Juventino
a moze kyle broni swietosci takich jak wolnosc slowa,wyznania a takze wolnosc dobierania sobie partnera(przynajmniej mi chodzi o to od poczatku tego tematu).a jezeli nikomu nie szkodzą to dlaczego mamy ich wywozic do obozow,wieszac czy leczyc :?Dzięcioł pisze: I jeszcze pare zdan do Sprzegla. Wnioskuje tak, gdyz broni ich, wrecz jak jakiejs swietosci, tak jakby sie z nimi utozsamial...byc moze nie chce dopuscic do siebei swiadomosci, iz jest gejem, bo sie boi zycia geja! A moze z Toba jest podbnie co?? Nigdy nei pojme takich ludzi, ich systemu wartosci...dla mnei to jest choroba, dewiacja, Kyle666 to jest moja opinia, a nie zadna bzdura czy klamstwo!!
,,bo sie boi zycia geja"-a ja mysle ze to wlasnie wy sie ich obawiacie,lęk przed nieznanym,ale macie do tego prawo
- K.
- Juventino
Jeśli uważasz, że każdy gej ucieka z domu, to musiz też przyznać, że każdy ma po 16 lat i drukują jego zdjęcie w "Rzeczpospolitej".Dzięcioł pisze:Nie wiem czy Ty jestes taki glupi, czy probujesz byc sprytny...Przeczytaj to co tam jest napisane i sprobuj zrozumiec.
Jesli tak nie uważasz, to po co to pisałeś?
Żenujące, gdy brak argumentów powoduje, iż nie pozostaje nic innego jak tylko obrazić przeciwnika. 8)Dzięcioł pisze:bo sie boi zycia geja
====================
http://info.onet.pl/_i/galeria1/0506/parada/16.jpg
Środkowy transparent ^^^ 8)

- Martin
- Juventino
Jakos koło 7 rano zaczalem sledzic ten temat. Zaczalem nawet odpisywac naniektore posty. Ale w koncu dotarłem do postu bad_magicka i stwierdzilem ze do tego co on napisal nie potrzeba niczego dodawac i ujmowac (poruszyl nawet temat adopcji dzieci).
Jakby co to zapuszczam linka
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 043#169043
Jedynie przedstawie pare argumentow na, ktore nie oczekuje odpowiedzi, ale ktorych nie moglem zostawic ot tak:
Zauwazcie, ze tym co jest dobrze nie organizuja marszow. Z reguly w marszach mozemy spotkac tych co maja pewne problemy (gornicy, pielegniarki itp itd). Zatem podejdzmy od tej strony. Skoro zorganizowali marsz to nie znaczy, ze chca pokazac jakimi fajnymi gejami sa, ale zaznaczyc ze jest pewien problem. Tu nie chodzi o to, ze na lewo i prawo maja krzyczec "patrzcie jestem gejem/lesbijka", ale o to ze nie musza sie tego wstydzic i ukrywac. Dlaczego maja problemy społeczne? Dlaczego maja problemy w pracy? itp itd.
I tak jak napisal Bad_Magick... masz troche racji bracie a propos tych marszow, ale problem polega na tym, ze geje i lesbijki maja strasznie utrudnione rozpowszechnianie swoich pogladow. Myslisz ze ot tak sobie wejda do szkoly i dostana pozwolenie na przeprowadzenie lekcji uswiadamiajacej? Wszystkie organizacje, ktore dzialaja na rzecz homosexualistow nadal natrafiaja na przeszkody nie do przejscia.
jak widze tych co to gejostwo kojarza jedynie z sexem i lizaniem takim czy innym to mi sie na wymioty zbiera. Przeciez to są ludzie. Moze i maja odmienne spojrzenie na sex ale to znaczy ze mamy ich spychac na margines spoleczny? A jak juz widze porownania gejow z pedofilami to mam zamiar lać na lewo i prawo!! Brak znajomosci podstowywch pojec powinien od razu dyskwalifikowac taka osobe z dyskusji.
Adopcja dzieci: na razie mowie nie, ale tylko dlatego, ze spoleczenstwo nie jest do tego przygotowane. I tak jak napisal Bad_Magick - do konca nie wiadomo jaki ma to wplyw na dzieci.
Homosexualizm nie jest choroba ani zboczeniem.
I teraz pare odpowiedzi:
ADAMJUVENTUSPL:
A inny problem o którym wspominali koledzy to dzieci. Co powiedzieć takiemu dziecku kiedy się spyta: "Czemu tamci panowie się całują?"
@To samo gdyby to byl facet i kobieta, ze sie kochają i chca spedzic razem reszte zycia
Sprzęgło:
na adopcje dzieci to sie chyba zadna wladza nie zgodzi takze nie martw sie o to
@Lepiej nadal zezwalac na patologie, brudne dzieci bez opieki, biegajace po ulicy i zadajace sie nie z tymi co nalezy oraz przepełnione dzieci w domu dziecka
Diego:
Gdybym był gejem siedziałbym cicho i nikomu o tym nie mówił @bo bys sie bal reakcji spoleczenstwa. Ale po cichu marzylbys zeby cie trktowali norlmalnie i nie musialbys sie ukrywac ze swoim homosexualizmem.
BOOM:
Jesli ktos zachowuje sie inaczej to znaczy, ze ma jakies schorzenie nie prawdasz?? I wlasnie w tym jest chory!!!
@Hmm czyli nie potrafisz zaakceptowac odmiennosci? To znaczy jesli wiekszosc spoleczenstwa mowi TAK, a ja mowie NIE to znaczy ze jestem chory?
@eLeM
No weźmy chociaż adopcję dzieci. Dziecko ma to do siebie że rodzice sa dla niego największym autorytetem i wzorem. I jeżeli np. tatuś bił mausię to jest duża szansa że synek swojej żonie też nie będzie żałował. A jeżeli dzieciak widzi że ma dwóch tatusiów i że oni sie bardzo kochają to może mu się coś w główce za przeproszeniem popieprzyć i wyrosnie nam kolejny gej a tego nie chcemy bo homoseksualizm NIE JEST NORMALNY
@Według tego zalozenie geje juz dawno powinni byc na wymarciu. Poruszylem to troszke wyzej.
Tylko nie wziales jednego pod uwage. Kochaja sie to nie oznacza ze napieraja sie w kazdym kącie i w kazdej mozliwej pozycji. Uwazasz, ze gej nie potrafi przekazac najwazniejszej wartosci małemu czlowiekowi - szacunku do drugiej osoby?
Czy twoi rodzice tez uprawiali sex na twoich oczach aby ci pokazac na kogo masz leciec? Zastanow sie co wygadujesz!
@eLeM:
Zresztą trudno nazwać normalnym związek nie mogący wydawać potomstwa a przecież zgodnie z naturą po to istoty dobierają się w pary.
@Powiedz to parze, która z przyczyn zdrowotnych nie moze miec dzieci...
To na tyle. mysle ze dalsza dyskusja nie ma sensu bo jak to ktos poweidzial: jest to temat rzeka.
Jakby co to zapuszczam linka
http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 043#169043
Jedynie przedstawie pare argumentow na, ktore nie oczekuje odpowiedzi, ale ktorych nie moglem zostawic ot tak:
Zauwazcie, ze tym co jest dobrze nie organizuja marszow. Z reguly w marszach mozemy spotkac tych co maja pewne problemy (gornicy, pielegniarki itp itd). Zatem podejdzmy od tej strony. Skoro zorganizowali marsz to nie znaczy, ze chca pokazac jakimi fajnymi gejami sa, ale zaznaczyc ze jest pewien problem. Tu nie chodzi o to, ze na lewo i prawo maja krzyczec "patrzcie jestem gejem/lesbijka", ale o to ze nie musza sie tego wstydzic i ukrywac. Dlaczego maja problemy społeczne? Dlaczego maja problemy w pracy? itp itd.
I tak jak napisal Bad_Magick... masz troche racji bracie a propos tych marszow, ale problem polega na tym, ze geje i lesbijki maja strasznie utrudnione rozpowszechnianie swoich pogladow. Myslisz ze ot tak sobie wejda do szkoly i dostana pozwolenie na przeprowadzenie lekcji uswiadamiajacej? Wszystkie organizacje, ktore dzialaja na rzecz homosexualistow nadal natrafiaja na przeszkody nie do przejscia.
jak widze tych co to gejostwo kojarza jedynie z sexem i lizaniem takim czy innym to mi sie na wymioty zbiera. Przeciez to są ludzie. Moze i maja odmienne spojrzenie na sex ale to znaczy ze mamy ich spychac na margines spoleczny? A jak juz widze porownania gejow z pedofilami to mam zamiar lać na lewo i prawo!! Brak znajomosci podstowywch pojec powinien od razu dyskwalifikowac taka osobe z dyskusji.
Adopcja dzieci: na razie mowie nie, ale tylko dlatego, ze spoleczenstwo nie jest do tego przygotowane. I tak jak napisal Bad_Magick - do konca nie wiadomo jaki ma to wplyw na dzieci.
Homosexualizm nie jest choroba ani zboczeniem.
I teraz pare odpowiedzi:
ADAMJUVENTUSPL:
A inny problem o którym wspominali koledzy to dzieci. Co powiedzieć takiemu dziecku kiedy się spyta: "Czemu tamci panowie się całują?"
@To samo gdyby to byl facet i kobieta, ze sie kochają i chca spedzic razem reszte zycia
Sprzęgło:
na adopcje dzieci to sie chyba zadna wladza nie zgodzi takze nie martw sie o to
@Lepiej nadal zezwalac na patologie, brudne dzieci bez opieki, biegajace po ulicy i zadajace sie nie z tymi co nalezy oraz przepełnione dzieci w domu dziecka

Diego:
Gdybym był gejem siedziałbym cicho i nikomu o tym nie mówił @bo bys sie bal reakcji spoleczenstwa. Ale po cichu marzylbys zeby cie trktowali norlmalnie i nie musialbys sie ukrywac ze swoim homosexualizmem.
BOOM:
Jesli ktos zachowuje sie inaczej to znaczy, ze ma jakies schorzenie nie prawdasz?? I wlasnie w tym jest chory!!!
@Hmm czyli nie potrafisz zaakceptowac odmiennosci? To znaczy jesli wiekszosc spoleczenstwa mowi TAK, a ja mowie NIE to znaczy ze jestem chory?
@eLeM
No weźmy chociaż adopcję dzieci. Dziecko ma to do siebie że rodzice sa dla niego największym autorytetem i wzorem. I jeżeli np. tatuś bił mausię to jest duża szansa że synek swojej żonie też nie będzie żałował. A jeżeli dzieciak widzi że ma dwóch tatusiów i że oni sie bardzo kochają to może mu się coś w główce za przeproszeniem popieprzyć i wyrosnie nam kolejny gej a tego nie chcemy bo homoseksualizm NIE JEST NORMALNY
@Według tego zalozenie geje juz dawno powinni byc na wymarciu. Poruszylem to troszke wyzej.
Tylko nie wziales jednego pod uwage. Kochaja sie to nie oznacza ze napieraja sie w kazdym kącie i w kazdej mozliwej pozycji. Uwazasz, ze gej nie potrafi przekazac najwazniejszej wartosci małemu czlowiekowi - szacunku do drugiej osoby?
Czy twoi rodzice tez uprawiali sex na twoich oczach aby ci pokazac na kogo masz leciec? Zastanow sie co wygadujesz!
@eLeM:
Zresztą trudno nazwać normalnym związek nie mogący wydawać potomstwa a przecież zgodnie z naturą po to istoty dobierają się w pary.
@Powiedz to parze, która z przyczyn zdrowotnych nie moze miec dzieci...
To na tyle. mysle ze dalsza dyskusja nie ma sensu bo jak to ktos poweidzial: jest to temat rzeka.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- bartus
- Juventino
Parada bez incydentów
Bez incydentów odbyła się zorganizowana przez Młodzież Wszechpolską (MW) Parada Normalności, która przeszła chodnikami Warszawy. W wiecu przed Sejmem udział wziął Roman Giertych (LPR), który powiedział, że IV RP należy budować na rodzinie. "W rodzinie jest przyszłość narodu, nie w pederastach" - dodał
W Paradzie, która była odpowiedzią MW na zorganizowaną w ubiegłą sobotę Paradę Równości, według policji uczestniczyło ok. 800 osób. Według organizatorów było ich od 2 do 3 tysięcy. Paradę pikietowało ok. 30 osób z Koalicji Przeciw Młodzieży Wszechpolskiej.
Manifestujący podczas wieców i przemarszu skandowali: "Chłopak, dziewczyna, normalna rodzina", "Bóg, Honor, Ojczyzna", "Wielka Polska - katolicka", "Młodzież Wszechpolska", "Pedofile, pederaści, to są Unii entuzjaści", "Precz z gejowską agitacją", "Nasze ulice, wasze lecznice". Niosą transparenty z nazwą ich organizacji, z napisem "Tak rodzinie, nie dewiacji", "Miłość jest hetero", polskie flagi, oraz białe i czerwone baloniki.
Podczas rozpoczynającego paradę wiecu przed Sejmem lider Ligi Polskich Rodzin Roman Giertych powiedział, że Młodzież Wszechpolska i LPR nie czuje do nikogo pogardy, ale nie może się zgodzić na promowanie nienormalności. Polska to jest zobowiązanie, Polska to jest dziedzictwo, to jest tradycja - jak uczył nas Jan Paweł II. To dziedzictwo zobowiązuje - przypominał uczestnikom parady Giertych.
Nawiązując do ubiegłotygodniowej Parady Równości, powiedział, że Młodzież Wszechpolska legalnie sprzeciwiła się nielegalnej manifestacji i dodał, że Nałęcz, który uczestniczył w Pradzie Równości, w przeszłości promował komunizm.
Ja pamiętam książkę pana Tomasza Nałęcza "Zemsty grom, ludów gniew", gdzie pisał o czerwonym sztandarze, który jest takim manifestem komunistycznym - jak pisał - określonym językiem poezji. Tak pisał Tomasz Nałęcz, teraz nowo nawrócony gej - powiedział Giertych.
Panie marszałku Nałęcz przyniósł pan wstyd dla Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej. Pan jako wicemarszałek Sejmu nie miał prawa iść na czele nielegalnej i niemoralnej demonstracji. Zhańbił pan polski Sejm. Mam nadzieję, że już za trzy miesiące wyborcy pana z tej hańby rozliczą i to bardzo surowo - mówił lider LPR.
Giertych powiedział, że IV Rzeczpospolitą należy budować na rodzinie, bo "w rodzinie jest przyszłość narodu, nie w pederastach". To dzieci są przyszłością narodu - podkreślił, trzymając na ramieniu swoją najmłodsza córkę Karolinę. To ona i jej pokolenie będzie pracowało na emerytury tych, którzy w zeszłą sobotę tutaj manifestowali. Na emerytury pederastów będą pracowały koleżanki i koledzy Karoliny - mówił.
Będziemy się przeciwstawiać też paradzie cudzołożników, pedofilów, narkomanów czy alkoholików. To jest niedopuszczalne - powiedział Giertych.
Po wiecu pod Sejmem i przemówieniu Giertycha parada przeszła chodnikami na plac Trzech Krzyży i dalej na rondo de Gaule'a, gdzie czekała na nich pikieta antyfaszystów. Po krótkim wiecu przed Pałacem Prezydenckim, również chodnikami, manifestanci przemaszerowali na plac Zamkowy przed Kolumnę Zygmunta i tam organizatorzy rozwiązali manifestację.
Przewodniczący MW Marcin Kubiński powiedział po zakończeniu demonstracji, że jest zadowolony z jej przebiegu. Parada miała charakter pokojowy i nie było żadnych zakłóceń - powiedział. Można jednak iść chodnikami, nie łamiąc prawa. Dziś to pokazaliśmy - dodał. Młodzież Wszechpolska pokazuje, że potrafi się zorganizować - powiedział.
W paradzie oprócz wielu młodych osób, szły również rodziny z małymi dziećmi, ludzie starsi. Cały przemarsz zabezpieczała policja, która podała, że nie było żadnych incydentów podczas demonstracji.
Koalicja przeciw Młodzieży Wszechpolskiej, która pikietowała Paradę przy rondzie de Gaulle'a, uważa, że należy protestować przeciwko paradom MW, bo jest to - ich zdaniem - ugrupowanie faszyzujące, stwarzające fizyczne niebezpieczeństwo. Skandowali hasła: "Precz z faszyzmem", "Nigdy więcej holokaustu", "Niby młodzież, a już łysi". Mieli też transparenty "Młodzież Wszechpolska wylęgarnią faszyzmu", "Nie dla faszyzmu", "Młodzież Wszechpolska stop". Skandują: "Precz z faszyzmem", "Brunatna hołota", "Miasto wolne od faszystów", "Giertych jugend - Hitlerjugend".
Nasz protest pokazuje, że antyfaszyści nie dopuszczą, by MW mogła swobodnie demonstrować, udając, że jest czymś innym, niż jest. W praktyce MW jest organizacją najbardziej nienormalną na świecie. To jest organizacja nienormalnych ludzi, którzy głoszą nienawiść, uprzedzenie wobec mniejszości - mówił podczas pikiety Filip Ilkowski z Pracowniczej Demokracji, która wchodzi w skład Koalicji Przeciw MW.
Pikietujący namawiali przechodniów do protestowania razem z nimi. Ci reagowali rozmaicie. "Macie rację! Precz z faszystami!" - krzyczał jeden z przyglądających się przechodniów. Wśród zwolenników Lecha Kaczyńskiego protesty wywoływały trzymane przez pikietujących transparenty "Kaczyński narzędziem skrajnej prawicy".
MW wzoruje się na ND-kach z lat 30., którzy też stosowali przemoc na ulicach. Chcemy pokazać że MW buduje faszyzm w Polsce i że to nie jest normalna większość jak próbowali nam wszystkim przekazać, tylko nienormalna faszystowska mniejszość - mówił Andrzej Żebrowski z Pracowniczej Demokracji.
Uczestników Parady i jej przeciwników oddzielał kordon policji.
Młodzież Wszechpolska odpowiedziała swoim przeciwnikom gwizdami i okrzykami: "Pederaści", "Lewacy do pracy", "Chłopiec, dziewczyna, normalna rodzina".
Po demonstracji Kubiński powiedział dziennikarzom, że kontrdemonstracja wydała mu się śmieszna. Spotkaliśmy grupę lewaków, być może byli wśród nich reprezentanci środowisk homoseksualnych, ale była to tak nieliczna grupa, że nie dostrzegłem ich transparentów - powiedział. Minęliśmy ich pokojowo, gwiżdżąc. Hasła walki z faszyzmem nie mają z nami nic wspólnego, bo nasza organizacja nie ma nic wspólnego z faszyzmem i takie hasła są śmieszne - dodał.
B. szef Młodzieży Wszechpolskiej i eurodeputowany Wojciech Wierzejski (LPR) podczas wiecu przed Pałacem Prezydenckim mówił, że Liga Polskich Rodzin i Młodzież Wszechpolska głoszą hasło zero tolerancji dla środowisk homoseksualnych.
Nie pozwólmy na tolerancję dla osób o świadomych przekonaniach homoseksualnych. Nie zatrudniajmy ich w pracy, jeśli mamy możliwość zatrudnienia. Nie promujmy związków homoseksualnych. Głosujmy w wyborach do parlamentu i samorządów, na tych, którzy są przeciw związkom homoseksualnym, a tych którzy są za - odrzucajmy - nawoływał europoseł.
Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero tolerancji - powiedział Wierzejski.
Po demonstracji szef MW podkreślał, że jeśli w stolicy dojdzie do kolejnych prób zorganizowania Parady Równości czy manifestacji promujących środowiska homoseksualne - jego organizacja będzie protestować. "Będą to działania prawne" -zapewniał Kubiński.
Podkreślam, że żaden członek Młodzieży Wszechpolskiej w zeszłą sobotę kamieniami nie rzucał, można to sprawdzić, bo tych ludzi złapano. Być może ktoś rzucił jajkiem, ale chyba nikt od tych jajek nie był poszkodowany - dodał.
Relacja Radia Zet
źródło

No cóż, widać nie tolerancję Polaków, a wystarczy spojrzec na sredniowiecze i okres reformacji kiedy Polska była chyba najbardziej tolerancyjnym krajem w Europie. Ale nie krytykuje MW i ludzie niezrzeszonych uczestniczących w paradzie, jeśli ja bym mieszkał w W-wie sam z chęcią bym wziął udział w marszu i demonstracji przeciw homoseksualizmowi. Ale nie dziwie się, równiez pedałom i lesbijkom, że nazywają faszysami i rasistami MW, bo rzeczywiście ich podejście do par homo jest rasistowskie, tylko oni tego się wypierają i nie chcą tego nazwać po imieniu. Ja jak juz wczesniej pisałem jestem przeciw pedałom i lesbijkom i wiem, że moje podejejsie to podejscie rasistowskie, ale nie zmienie go.
Bez incydentów odbyła się zorganizowana przez Młodzież Wszechpolską (MW) Parada Normalności, która przeszła chodnikami Warszawy. W wiecu przed Sejmem udział wziął Roman Giertych (LPR), który powiedział, że IV RP należy budować na rodzinie. "W rodzinie jest przyszłość narodu, nie w pederastach" - dodał
W Paradzie, która była odpowiedzią MW na zorganizowaną w ubiegłą sobotę Paradę Równości, według policji uczestniczyło ok. 800 osób. Według organizatorów było ich od 2 do 3 tysięcy. Paradę pikietowało ok. 30 osób z Koalicji Przeciw Młodzieży Wszechpolskiej.
Manifestujący podczas wieców i przemarszu skandowali: "Chłopak, dziewczyna, normalna rodzina", "Bóg, Honor, Ojczyzna", "Wielka Polska - katolicka", "Młodzież Wszechpolska", "Pedofile, pederaści, to są Unii entuzjaści", "Precz z gejowską agitacją", "Nasze ulice, wasze lecznice". Niosą transparenty z nazwą ich organizacji, z napisem "Tak rodzinie, nie dewiacji", "Miłość jest hetero", polskie flagi, oraz białe i czerwone baloniki.
Podczas rozpoczynającego paradę wiecu przed Sejmem lider Ligi Polskich Rodzin Roman Giertych powiedział, że Młodzież Wszechpolska i LPR nie czuje do nikogo pogardy, ale nie może się zgodzić na promowanie nienormalności. Polska to jest zobowiązanie, Polska to jest dziedzictwo, to jest tradycja - jak uczył nas Jan Paweł II. To dziedzictwo zobowiązuje - przypominał uczestnikom parady Giertych.
Nawiązując do ubiegłotygodniowej Parady Równości, powiedział, że Młodzież Wszechpolska legalnie sprzeciwiła się nielegalnej manifestacji i dodał, że Nałęcz, który uczestniczył w Pradzie Równości, w przeszłości promował komunizm.
Ja pamiętam książkę pana Tomasza Nałęcza "Zemsty grom, ludów gniew", gdzie pisał o czerwonym sztandarze, który jest takim manifestem komunistycznym - jak pisał - określonym językiem poezji. Tak pisał Tomasz Nałęcz, teraz nowo nawrócony gej - powiedział Giertych.
Panie marszałku Nałęcz przyniósł pan wstyd dla Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej. Pan jako wicemarszałek Sejmu nie miał prawa iść na czele nielegalnej i niemoralnej demonstracji. Zhańbił pan polski Sejm. Mam nadzieję, że już za trzy miesiące wyborcy pana z tej hańby rozliczą i to bardzo surowo - mówił lider LPR.
Giertych powiedział, że IV Rzeczpospolitą należy budować na rodzinie, bo "w rodzinie jest przyszłość narodu, nie w pederastach". To dzieci są przyszłością narodu - podkreślił, trzymając na ramieniu swoją najmłodsza córkę Karolinę. To ona i jej pokolenie będzie pracowało na emerytury tych, którzy w zeszłą sobotę tutaj manifestowali. Na emerytury pederastów będą pracowały koleżanki i koledzy Karoliny - mówił.
Będziemy się przeciwstawiać też paradzie cudzołożników, pedofilów, narkomanów czy alkoholików. To jest niedopuszczalne - powiedział Giertych.
Po wiecu pod Sejmem i przemówieniu Giertycha parada przeszła chodnikami na plac Trzech Krzyży i dalej na rondo de Gaule'a, gdzie czekała na nich pikieta antyfaszystów. Po krótkim wiecu przed Pałacem Prezydenckim, również chodnikami, manifestanci przemaszerowali na plac Zamkowy przed Kolumnę Zygmunta i tam organizatorzy rozwiązali manifestację.
Przewodniczący MW Marcin Kubiński powiedział po zakończeniu demonstracji, że jest zadowolony z jej przebiegu. Parada miała charakter pokojowy i nie było żadnych zakłóceń - powiedział. Można jednak iść chodnikami, nie łamiąc prawa. Dziś to pokazaliśmy - dodał. Młodzież Wszechpolska pokazuje, że potrafi się zorganizować - powiedział.
W paradzie oprócz wielu młodych osób, szły również rodziny z małymi dziećmi, ludzie starsi. Cały przemarsz zabezpieczała policja, która podała, że nie było żadnych incydentów podczas demonstracji.
Koalicja przeciw Młodzieży Wszechpolskiej, która pikietowała Paradę przy rondzie de Gaulle'a, uważa, że należy protestować przeciwko paradom MW, bo jest to - ich zdaniem - ugrupowanie faszyzujące, stwarzające fizyczne niebezpieczeństwo. Skandowali hasła: "Precz z faszyzmem", "Nigdy więcej holokaustu", "Niby młodzież, a już łysi". Mieli też transparenty "Młodzież Wszechpolska wylęgarnią faszyzmu", "Nie dla faszyzmu", "Młodzież Wszechpolska stop". Skandują: "Precz z faszyzmem", "Brunatna hołota", "Miasto wolne od faszystów", "Giertych jugend - Hitlerjugend".
Nasz protest pokazuje, że antyfaszyści nie dopuszczą, by MW mogła swobodnie demonstrować, udając, że jest czymś innym, niż jest. W praktyce MW jest organizacją najbardziej nienormalną na świecie. To jest organizacja nienormalnych ludzi, którzy głoszą nienawiść, uprzedzenie wobec mniejszości - mówił podczas pikiety Filip Ilkowski z Pracowniczej Demokracji, która wchodzi w skład Koalicji Przeciw MW.
Pikietujący namawiali przechodniów do protestowania razem z nimi. Ci reagowali rozmaicie. "Macie rację! Precz z faszystami!" - krzyczał jeden z przyglądających się przechodniów. Wśród zwolenników Lecha Kaczyńskiego protesty wywoływały trzymane przez pikietujących transparenty "Kaczyński narzędziem skrajnej prawicy".
MW wzoruje się na ND-kach z lat 30., którzy też stosowali przemoc na ulicach. Chcemy pokazać że MW buduje faszyzm w Polsce i że to nie jest normalna większość jak próbowali nam wszystkim przekazać, tylko nienormalna faszystowska mniejszość - mówił Andrzej Żebrowski z Pracowniczej Demokracji.
Uczestników Parady i jej przeciwników oddzielał kordon policji.
Młodzież Wszechpolska odpowiedziała swoim przeciwnikom gwizdami i okrzykami: "Pederaści", "Lewacy do pracy", "Chłopiec, dziewczyna, normalna rodzina".
Po demonstracji Kubiński powiedział dziennikarzom, że kontrdemonstracja wydała mu się śmieszna. Spotkaliśmy grupę lewaków, być może byli wśród nich reprezentanci środowisk homoseksualnych, ale była to tak nieliczna grupa, że nie dostrzegłem ich transparentów - powiedział. Minęliśmy ich pokojowo, gwiżdżąc. Hasła walki z faszyzmem nie mają z nami nic wspólnego, bo nasza organizacja nie ma nic wspólnego z faszyzmem i takie hasła są śmieszne - dodał.
B. szef Młodzieży Wszechpolskiej i eurodeputowany Wojciech Wierzejski (LPR) podczas wiecu przed Pałacem Prezydenckim mówił, że Liga Polskich Rodzin i Młodzież Wszechpolska głoszą hasło zero tolerancji dla środowisk homoseksualnych.
Nie pozwólmy na tolerancję dla osób o świadomych przekonaniach homoseksualnych. Nie zatrudniajmy ich w pracy, jeśli mamy możliwość zatrudnienia. Nie promujmy związków homoseksualnych. Głosujmy w wyborach do parlamentu i samorządów, na tych, którzy są przeciw związkom homoseksualnym, a tych którzy są za - odrzucajmy - nawoływał europoseł.
Osoby zidentyfikowane, jako czynni, skrajni, aktywni działacze homoseksualni powinni być poddawani obyczajowej, społecznej, towarzyskiej nietolerancji, aby nie mogli potem świadomie, jawnie, publicznie, odważnie chodzić i pokazywać swoich twarzy i chełpić się tym, że są nienormalni. To właśnie oznacza zero tolerancji - powiedział Wierzejski.
Po demonstracji szef MW podkreślał, że jeśli w stolicy dojdzie do kolejnych prób zorganizowania Parady Równości czy manifestacji promujących środowiska homoseksualne - jego organizacja będzie protestować. "Będą to działania prawne" -zapewniał Kubiński.
Podkreślam, że żaden członek Młodzieży Wszechpolskiej w zeszłą sobotę kamieniami nie rzucał, można to sprawdzić, bo tych ludzi złapano. Być może ktoś rzucił jajkiem, ale chyba nikt od tych jajek nie był poszkodowany - dodał.
Relacja Radia Zet
źródło

No cóż, widać nie tolerancję Polaków, a wystarczy spojrzec na sredniowiecze i okres reformacji kiedy Polska była chyba najbardziej tolerancyjnym krajem w Europie. Ale nie krytykuje MW i ludzie niezrzeszonych uczestniczących w paradzie, jeśli ja bym mieszkał w W-wie sam z chęcią bym wziął udział w marszu i demonstracji przeciw homoseksualizmowi. Ale nie dziwie się, równiez pedałom i lesbijkom, że nazywają faszysami i rasistami MW, bo rzeczywiście ich podejście do par homo jest rasistowskie, tylko oni tego się wypierają i nie chcą tego nazwać po imieniu. Ja jak juz wczesniej pisałem jestem przeciw pedałom i lesbijkom i wiem, że moje podejejsie to podejscie rasistowskie, ale nie zmienie go.