Testy Gimnazjalne 2005 - Wyniki !
- Lypsky
- Juventino
Dj nie mial kiblaAdriaNeQ pisze: P.S. DjJuve jest młodszy ode mnieo:o , chyba że miał kibel :p

64 punkty wynik slaby aczkolwiek jestem zadowolony :] Ogolem 120 i do wybranej szkoly powinienem sie dostac.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- howik
- Juventino
kurde patrze niezle wam poszlo 8) ja to licze na jakies 60-75punktow.u mnie wyniki beda znane dopiero w poniedzialek
BEdzie dobrze chlopaki 

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Vojtimar
- Juventino
Ja już znam. Mam 73 pkt i jestem zadowolony. Drugi wynik w klasie. Do tego świadectwo z paskiem i mam nadzieję, że będzie dobrze. W naszej szkole najlepszy wynik to 88 pkt.
Żeby nie tworzyć nowego tematu, to spytam się tu: Warszawscy gimnazjaliśći - gdzie idziecie do szkół?
Żeby nie tworzyć nowego tematu, to spytam się tu: Warszawscy gimnazjaliśći - gdzie idziecie do szkół?
Z Juve na dobre i złe!
- Alexxxxx
- Juventino
Ostatecznie mam 75 :oops: Niestety egzaminy były w bardzo złym momencie - choroba itp. Jeszcze doszedł niepotrzebny stres. Nie chce się jednak tłumaczyć. Myślę, że średnia 5,16 i 75 pkt. pozwoli mi się dostać do każdej szkoły :-D
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- ola465
- Juventino
Ja jeszcze nie znam wyników egzaminów, ale jakos sie nie martwie Licze na 60pkt, jesli bedzie wiecej tak pod 70 to bede zadowolona. Mam srednia4,5 z trzech przeliczanych przedmiotow mam 5 i z jednego 4 chyba nie bedzie zle
- Andryk
- Juventino
w sumie ja jestem zadowolony, ponieważ uzyskałem wynik 68 punktów. Wiem ze jedna osoba u mnie w sql znaczy mój kolega miał 97
50 za to ze był laureatem
ale miał spoko
i do szkoły sie dostane chyba bez wiekszych problemów
srednia 4.2-4.3 plus te 68 pkt na liceum społeczne chyba przystoi
składałem jedno podanie do SLO i chyba nie bede żałował tego posuniecia:)
pozdrawiam i życze powodzenia w rekrutacji do szkół ponadgimnazjalnych

i do szkoły sie dostane chyba bez wiekszych problemów

pozdrawiam i życze powodzenia w rekrutacji do szkół ponadgimnazjalnych
- Vincitore
- Juventino
77 pkt .... :twisted:
Jestem zadowolony aczkolwiek z próbnego miałem 82 i jako jedyny z klasy jestem na minus bo wsyscy z klasy poprawili się tylko ja na minus ale nie narzekam bo mój wynik to 4 w klasie chociaż troche żałuje myślałem że też sie poprawie ale szkoda myślałem że na bank bedę miał ponad 80 ale nie ma co narzekać
( 44 z humanistycznego - 33 z matematycznego)
- Zawsze wiedziałem że majca to moja udręka!! wkońcu mam dope na koniec
Jestem zadowolony aczkolwiek z próbnego miałem 82 i jako jedyny z klasy jestem na minus bo wsyscy z klasy poprawili się tylko ja na minus ale nie narzekam bo mój wynik to 4 w klasie chociaż troche żałuje myślałem że też sie poprawie ale szkoda myślałem że na bank bedę miał ponad 80 ale nie ma co narzekać
( 44 z humanistycznego - 33 z matematycznego)
- Zawsze wiedziałem że majca to moja udręka!! wkońcu mam dope na koniec
- Andryk
- Juventino
o brawo pelson 
oo Pelson co sie stało ze tak wczesnie znasz wyniki ? przeciez twoja szkoła spóźnia sie o dwa miesiace z próbnymi
<LOL>
ja musiałem pójsc do dyrektora zeby mi powiedział
osobiscie z komputera wyczytał 
hehe
pozdro

oo Pelson co sie stało ze tak wczesnie znasz wyniki ? przeciez twoja szkoła spóźnia sie o dwa miesiace z próbnymi

ja musiałem pójsc do dyrektora zeby mi powiedział

hehe
pozdro
- Vincitore
- Juventino
Taaa dostałem wyniki próbnego na dwa tygodnie przed głównym :oops: aa idź z tym moim Gimnazjum naszczęście wyjdę z niego juz za ponad tydzień. Co do twojego przypadku to ja bym za chama nie poszeł do dyrektora po pierwsze jest trochę chamski i pewnie by mnie wyśmiał że chyba sobie z niego jaja robie i o takie pierdoły do niego przychodze albo żebym czekał cierpliwie bo nauczyciele powiedzą!Andrewtbg pisze:o brawo pelson
oo Pelson co sie stało ze tak wczesnie znasz wyniki ? przeciez twoja szkoła spóźnia sie o dwa miesiace z próbnymi<LOL>
ja musiałem pójsc do dyrektora zeby mi powiedziałosobiscie z komputera wyczytał
hehe
pozdro
- RuTeK
- Juventino
Hy Hy Hy Ja w Tam Tym roku Miałem identyczna Sytuacje na Probnym lepiej a Na Koncowym 77Pelson pisze:77 pkt

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Ja-JUVE-nek
- Juventino
- Mrówcia-kibicka
- Juventino
J też pisalam test gimnazjalny w zeszłym roq i nie mialam problemow z dostaniem sie do wybranej szkoly.Ten test był banalny w porównaniu do zeszłorocznego który wtedy wydawał mi sie i tak prosty. :lol:
PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...