Radości, smutki, zaskoczenia, rozczarowania Sezonem ...
- Corcky
- Juventino
RADOŚĆ
* SCUDETTO
* mecz Milan - Juve (musiałem to wyodrębnić :lol: ) no i postawa w tym meczu Del Piero
* Wygrana Liverpool i końcówka należąca do Dudka
* Wygrane mecze reprezentacji Polski :-D
* I DUMA że mamy taką wspaniałą obrone z Cannavaro na czele
SMUTEK
* odpadniecie z LM
* słaba forma Del Piero ( poczatek i półmetek sezonu), szczególnei w LM
* farciarskio wyfgrany przez Milan półfinał
ROZCZAROWANIE
* Niektóre strzały Zlatana(piłkarz z taka techniką jak on? no nie wiem, chyab nie wypada tak strzelać)
* Brak powołania Del Peiro na mecz z Norwegią(to jest świeżutkie
)
Miało być osobiste wiec jest
- myśle ze sie nikt nie uczepi tego ze tak często wymieniam Alexa? poprostu mój idol 
* SCUDETTO
* mecz Milan - Juve (musiałem to wyodrębnić :lol: ) no i postawa w tym meczu Del Piero
* Wygrana Liverpool i końcówka należąca do Dudka

* Wygrane mecze reprezentacji Polski :-D
* I DUMA że mamy taką wspaniałą obrone z Cannavaro na czele

SMUTEK
* odpadniecie z LM
* słaba forma Del Piero ( poczatek i półmetek sezonu), szczególnei w LM
* farciarskio wyfgrany przez Milan półfinał

ROZCZAROWANIE
* Niektóre strzały Zlatana(piłkarz z taka techniką jak on? no nie wiem, chyab nie wypada tak strzelać)
* Brak powołania Del Peiro na mecz z Norwegią(to jest świeżutkie
Miało być osobiste wiec jest

Alessandro Del Piero ole!
- wojtexb
- Juventino
a więc krótko i na temat
Radość - Scudetto
Smutek - Porażka z Liverpoolem w LM
Zaskoczenie - Transfer Zlatana oraz (mimo wszystko) zwycięstwo z Milanem dające tytuł
Rozczarowanie - Wahania formy Zlatana, Davida i Alexa oraz brak powołania tego ostatniego do kadry
a teraz co mają powiedzieć kibice ACM? :twisted:

Radość - Scudetto
Smutek - Porażka z Liverpoolem w LM
Zaskoczenie - Transfer Zlatana oraz (mimo wszystko) zwycięstwo z Milanem dające tytuł
Rozczarowanie - Wahania formy Zlatana, Davida i Alexa oraz brak powołania tego ostatniego do kadry
a teraz co mają powiedzieć kibice ACM? :twisted:
FORZA ASTA
- Del Rajko
- Juventino
~~Radość : 28 Scudetto, Pokonanie milanu w Mediolanie, Wyeliminowanie realu Madryt z LM,
~~Smutek: Koflikt jaki powstał na lini Del Piero-Capello
Taktyka Capello.
~~Złość: Dwumecz milanu z PSV w LM. Nie ma sensu się nawet o tym rozpisywać, bo wszyscy wiemy jak to się potoczyło :evil:
~~Zaskoczenie: Forma Cannavaro, Thurama.
Zlatan- bardzo szybko wpasował się do Juve.
~~Rozczarowanie: Napewno mecz z Liverpoolem w LM
Dwumecz w Pucharze Włoch z Atalantą
Chyba wszystko
~~Smutek: Koflikt jaki powstał na lini Del Piero-Capello
Taktyka Capello.
~~Złość: Dwumecz milanu z PSV w LM. Nie ma sensu się nawet o tym rozpisywać, bo wszyscy wiemy jak to się potoczyło :evil:
~~Zaskoczenie: Forma Cannavaro, Thurama.
Zlatan- bardzo szybko wpasował się do Juve.
~~Rozczarowanie: Napewno mecz z Liverpoolem w LM

Dwumecz w Pucharze Włoch z Atalantą

Chyba wszystko

- K.
- Juventino
Radość:
- 28 scudetto;
- fatalna postawa Realu i Milanu;
- Cannavaro i Ibrahimovic w Juve;
- drugi mecz z Realem;
- drugi mecz z Milanem;
- Bayern mistrzem Bundesligi;
Smutek:
- rocznica Heysel;
- słaba postawa Parmy i Atalanty;
- Arsenal nie zdołał zatrzymać Chelsea;
- postawa Bayernu w CL;
- drugi mecz PSV z Milanem;
Złość:
- wypowiedzi Miccoliego;
- zachownaie kilku piłkarzy na boiskach [np. Totti];
- drugi mecz z Liverpoolem;
Zaskoczenie:
- dobra postawa beniaminków;
- słaba postawa Fiorentiny i Parmy;
- Sacchi w Realu;
- PSV i Liverpool w CL;
- gra Zebiny;
- gra Villareal w Primera Division;
Rozczarowanie:
- dwumecz z Atalantą;
- Maresca w Fiorentinie;
- postawa Bayernu w CL;
- 28 scudetto;
- fatalna postawa Realu i Milanu;
- drugi mecz z Realem;
- drugi mecz z Milanem;
- Bayern mistrzem Bundesligi;
Smutek:
- rocznica Heysel;
- słaba postawa Parmy i Atalanty;
- postawa Bayernu w CL;
Złość:
- wypowiedzi Miccoliego;
- zachownaie kilku piłkarzy na boiskach [np. Totti];
Zaskoczenie:
- dobra postawa beniaminków;
- słaba postawa Fiorentiny i Parmy;
- Sacchi w Realu;
- PSV i Liverpool w CL;
- gra Zebiny;
- gra Villareal w Primera Division;
Rozczarowanie:
- dwumecz z Atalantą;
- Maresca w Fiorentinie;
- postawa Bayernu w CL;
Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2005, 10:26 przez K., łącznie zmieniany 3 razy.

- howik
- Juventino
smucilem sie tylko kiedy przegralismy z Liverpoolem,nawet lezka poleciala
.ciesze sie z kazdego wygranego meczu ale najwieksza radosc sprawilo mi zwyciestwo nad MIlanem.Rozczarowany bylem po remisie z Interem 

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Dionizos
- Juventino
Mowisz chyba o Anconie...Cyrklus pisze:Rozczarowała mnie Atalanta, która poszła drogą Perugii (rok temu oni na kilka kolejek przed końcem już się nie liczyli).
Mnie najbardziej rozczarowala postawa Fiorentiny... moglo byc tak milo

- J1897
- Juventino
jeden z najbardziej emocjonujących i nieprzewidywalnych sezonów w Serie A dobiegł niestety końca... na szczęście finisz okazał się dla JUVE szczęśliwy... no więc może przejdę do rzeczy...
Radości:
-napewno Scudetto
to nie podlega dyskusji... na tarczy już 28 :!: i jeszcze tylko 2 i będzie trzecia gwiazdka...
-sprowadzenie Ibrahimovica, Emersona i Cannavaro... szczególnie cieszy mnie transfer tego ostatniego... od dawna uważam Canne za najlepszego włoskiego obrońcę ostatnich lat... no i w końcu moje marzenie o jego przyjściu na Delle Alpi się spełniło...
chociaż szkoda, że tak późno...
-Bayern znowu mistrzem Niemiec... powrót Lizarazu...
-ostatnia wygrana Argentyny z Brazylią 3:1 i piękna bramka Riquelme(którego bardzo chciałbym zobaczyć w JUVE... ale to raczej nieprawdopodobne...
)
Smutki:
-no napewno niedosyt w CL... szkoda, tym bardziej, że byliśmy zdecydowanym faworytem dwumeczu z L'poolem...
-zakończenie kariery przez Ciro Ferrarę... świetnego i chyba najbardziej utytuowanego obrońcy włoskiego... ale jestem dumny, iż nosił koszulkę Bianconerich... GRAZIE GRANDE CIRO :!:
Zaskoczenia:
-napewno postawa beniaminków w Serie A... no a tu na szczególną uwagę zasługują: Palermo, Sampdoria oraz Messina... wysokie lokaty tych drużyn(odpowiednio 5, 6 i 7 - szkoda, że Messinie nie udało się zakwalifikować do europejskich pucharów, bo byłoby to coś fajnego, gdyby w jednym sezonie trójka beniamików weszła od razu do Europy), mimo iż nie wzmocniły się gwiazdami tego formatu co chociażby Viola(która mimo wszystko zawiodła), odwaliły naprawdę kawał dobrej roboty... nie można także zapomnieć o Livorno(9 miejsce) na czele z królem strzelców Serie A... mowa oczywiście o Cristiano Luccarellim... "senior" włoskich boisk został doceniony także przez szkoleniowca Azzurrich i otrzymał powołanie do kadry na mecz towarzyski(był to jego debiut w błękitnej koszulce... strzelił w nim bramkę)...
-no i wspomniana już wcześniej Fiorentina... mimo przyjścia do klubu takich piłkarzy, jak chociażby: Portillo, Nakata, Joergensen, Miccoli, Maresca, Chiellini i w przerwie zimowej Bojinov - nie potrafili powalczyć o europejskie puchary... musiała za to do samego końca walczyć o pozostanie w elicie...
-postawa w ostatnich meczach Alexa Del Piero... zamknął usta(chociaż na chwilę - oczywiście mam nadzieję, że nie i potrwa to jeszcze długo) wszystkim krytykom jego formy... a wszystko zaczęło się wtedy, kiedy było to najbardziej potrzebne... czyli oczywiście od meczu z Milanem na San Siro... jego fantastyczna asysta i bramka Trezegueta praktycznie zapewniła nam mistrzostwo... od tamtego momentu nasz kapitan gra świetnie... strzela, asystuje - robi to czego się od niego oczekuje...
-Liverpool wygrywa CL... Dudek bohaterem meczu...
Rozczarowania:
-postawa Parmy w lidze... świetne występy w UEFA(półfinał przegrany z późniejszym triumfatorem CSKA), a w lidze walka o utrzymanie jeszcze trwa... dwumecz z Bologną napewno okaże się dla jednej z drużyn wielką tragedią...
:evil:
na koniec chciałby napisać, co mnie najbardziej rozdrażniło w mijającym sezonie... była to mianowicie sprawa związana z przyjmowaniem przez Fabio Cannavaro(podobno) niedozwolonych środków... najgorsze dla mnie było to, że ktoś postanowił połączyć fakt iż powstał taki film(przypominam, że było to 6 lat temu :evil: ) z zakończeniem afery dopingowej w JUVE i przyjściem samego zaineresowanego właśnie do naszego klubu... czy to nie wydaje się conajmniej dziwne... ale komu na tym zależało??? kto chciał zabić w nas ducha walki przed decydującym meczem sezonu??? na to pytanie raczej nie poznamy odpowiedzi... naszczęście mamy w drużynie człowieka takiego jak Fabio Capello... człowieka, który w najtrudniejszym momencie potrafi wydobyć z drużyny to co najlepsze... i o to w tym sezonie chodziło...
Radości:
-napewno Scudetto

-sprowadzenie Ibrahimovica, Emersona i Cannavaro... szczególnie cieszy mnie transfer tego ostatniego... od dawna uważam Canne za najlepszego włoskiego obrońcę ostatnich lat... no i w końcu moje marzenie o jego przyjściu na Delle Alpi się spełniło...

-Bayern znowu mistrzem Niemiec... powrót Lizarazu...
-ostatnia wygrana Argentyny z Brazylią 3:1 i piękna bramka Riquelme(którego bardzo chciałbym zobaczyć w JUVE... ale to raczej nieprawdopodobne...

Smutki:
-no napewno niedosyt w CL... szkoda, tym bardziej, że byliśmy zdecydowanym faworytem dwumeczu z L'poolem...
-zakończenie kariery przez Ciro Ferrarę... świetnego i chyba najbardziej utytuowanego obrońcy włoskiego... ale jestem dumny, iż nosił koszulkę Bianconerich... GRAZIE GRANDE CIRO :!:
Zaskoczenia:
-napewno postawa beniaminków w Serie A... no a tu na szczególną uwagę zasługują: Palermo, Sampdoria oraz Messina... wysokie lokaty tych drużyn(odpowiednio 5, 6 i 7 - szkoda, że Messinie nie udało się zakwalifikować do europejskich pucharów, bo byłoby to coś fajnego, gdyby w jednym sezonie trójka beniamików weszła od razu do Europy), mimo iż nie wzmocniły się gwiazdami tego formatu co chociażby Viola(która mimo wszystko zawiodła), odwaliły naprawdę kawał dobrej roboty... nie można także zapomnieć o Livorno(9 miejsce) na czele z królem strzelców Serie A... mowa oczywiście o Cristiano Luccarellim... "senior" włoskich boisk został doceniony także przez szkoleniowca Azzurrich i otrzymał powołanie do kadry na mecz towarzyski(był to jego debiut w błękitnej koszulce... strzelił w nim bramkę)...
-no i wspomniana już wcześniej Fiorentina... mimo przyjścia do klubu takich piłkarzy, jak chociażby: Portillo, Nakata, Joergensen, Miccoli, Maresca, Chiellini i w przerwie zimowej Bojinov - nie potrafili powalczyć o europejskie puchary... musiała za to do samego końca walczyć o pozostanie w elicie...
-postawa w ostatnich meczach Alexa Del Piero... zamknął usta(chociaż na chwilę - oczywiście mam nadzieję, że nie i potrwa to jeszcze długo) wszystkim krytykom jego formy... a wszystko zaczęło się wtedy, kiedy było to najbardziej potrzebne... czyli oczywiście od meczu z Milanem na San Siro... jego fantastyczna asysta i bramka Trezegueta praktycznie zapewniła nam mistrzostwo... od tamtego momentu nasz kapitan gra świetnie... strzela, asystuje - robi to czego się od niego oczekuje...
-Liverpool wygrywa CL... Dudek bohaterem meczu...
Rozczarowania:
-postawa Parmy w lidze... świetne występy w UEFA(półfinał przegrany z późniejszym triumfatorem CSKA), a w lidze walka o utrzymanie jeszcze trwa... dwumecz z Bologną napewno okaże się dla jednej z drużyn wielką tragedią...

na koniec chciałby napisać, co mnie najbardziej rozdrażniło w mijającym sezonie... była to mianowicie sprawa związana z przyjmowaniem przez Fabio Cannavaro(podobno) niedozwolonych środków... najgorsze dla mnie było to, że ktoś postanowił połączyć fakt iż powstał taki film(przypominam, że było to 6 lat temu :evil: ) z zakończeniem afery dopingowej w JUVE i przyjściem samego zaineresowanego właśnie do naszego klubu... czy to nie wydaje się conajmniej dziwne... ale komu na tym zależało??? kto chciał zabić w nas ducha walki przed decydującym meczem sezonu??? na to pytanie raczej nie poznamy odpowiedzi... naszczęście mamy w drużynie człowieka takiego jak Fabio Capello... człowieka, który w najtrudniejszym momencie potrafi wydobyć z drużyny to co najlepsze... i o to w tym sezonie chodziło...