Testy Gimnazjalne 2005 - Wyniki !
- ahojekk
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
I jak wam poszło ? z tego co wiem oficjalnie wyniki beda jutro jednak ja juz znam swój wynik ponieważ moja matka pracuje w szkole i juz poznalem swój wynik ^^
75 - uważam za bardzo dobry wynik cieszę sie pozdro

Ostatnio zmieniony 15 czerwca 2005, 11:00 przez ahojekk, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawniej Virus[Mauro].
- Corcky
- Juventino
noooo, no 75 pkt-- chciałbym mieć taki rezultat :shock: , z próbnego co prawda miałem 78, ale ten poszedł mi marniutko....mam nadzieję, ze będzie przynajmnije 70 pkt..- musi być!
Zabrakło koncentracji
, wiecie dziewczyna i te rzeczy 
Zabrakło koncentracji

Alessandro Del Piero ole!
- Vojtimar
- Juventino
75 pkt? Kurde, też chciałbym tyle mieć. U mnie ogłaszają jutro ok. 12, mam nadzieję, że będzie dobrze. Próbny słabo mi poszedł, prawdziwy już lepiej, ale nie jestem niczego pewien.
Z Juve na dobre i złe!
- Lypsky
- Juventino
Mam juz 56 punktow z ocen + punkty z egzaminu. Chcialbym miec ogolem ponad 110 (kolo 120) a bylbym zadowolony i dostalbym sie do upatrzonej szkoly. U mnie wyniki sa zapowiedziane na czwartek.
Co ma byc to bedzie, a jak bedzie to sie zobaczy
Co ma byc to bedzie, a jak bedzie to sie zobaczy
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Alexxxxx
- Juventino
To jest niemożliwe, bo dyrektorowie szkół dopiero jutro mogą odebrać wyniki. Jak już coś to twoja mam musi pracowac w Komisji Edukacji :twisted:Virus[Mauro] pisze:I jak wam poszło ? z tego co wiem oficjalnie wyniki beda jutro jednak ja juz znam swój wynik ponieważ moja matka pracuje w szkole i juz poznalem swój wynik ^^
Ja z próbnego miałem 83, teraz licze na 80, ech ta matma i brak koncentracji

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Andryk
- Juventino
no fajnie masz:D my jeszcze nie znamy wyników:D dyrektor ma obowiązek jutro podac wyniki, ale znajac moją szkołe to poznam je dopiero w czwartek;/ szkoda ale do 75 to chyba nie dojde
ps. nie liczcie na wiele
bo możecie sie przeliczyć:D ja zawsze pesymistycznie patrze na tego typu sprawy
ale róbcie co chcecie:D
pozdrawiam

ps. nie liczcie na wiele

pozdrawiam
- Pawciosss
- Juventino
Wyniki - czyli to gdzie masz wszystko dokładnie rozpisane, z czego dostałes pkt, a z czego nie - to tak, ale dziś do szkół przyjeżdżają kurierzy z zaświadczeniem ile pkt dostało się z danego testu, tak było i w mojej.Nie jestem do końca zadowolony - 84 pkt (human - 43, matma - 41), ponieważ będę miał świadectwo bez paska ( ... zachowanie), a z takim wynikiem mam dość nikłe szanse na dostanie się do szkoły 1 wyboru, ale co tam, trudno się mówiAlexxxxx pisze: To jest niemożliwe, bo dyrektorowie szkół dopiero jutro mogą odebrać wyniki. Jak już coś to twoja mam musi pracowac w Komisji Edukacji

- dan
- Juventino
Ja moj wynik poznalem dzisiaj.Bylo to dla nas wszystkich wielkie zaskoczenie :shock: Mialem dwa polskie pod rzad czyli jak mozecie sobie wyobrazic wszyscy zaspani
A tu nagle sa juz wyniki.Wyniki bardzo dobre ogolnie wszyscy zadowoleni.Ja takze. 82 pkt po 41 z kazdego.Jest do drugi wynik w szkole
Wiec jestem
Najlepszy wynik w mojej szkole mial moj kumpel 93 pkt :shock: Troche duza przepasc miedzy mna a nim ale jest ok
Liczylem na 85 ale cos tam musieli odjac :?

:shock: No to masz fajnych ziomkow w szkole.Bardzo wysokie wyniki :!: Ja takze uwazam ze test byl latwy ale to roznie bywa.U mnie w szkole sa sytuacje ze nawet ci troche lepsi uczniowie wypadli slabo.Ale i takie ze osoby srednio sobie radzace zdobyly w okolicach 65-75Ogólnie uważam, że test był bardzo łatwy i wszystkim, nawet tym nie pojętnym w nauce uczniom poszedł dobrze (zaobserwowałem to na podstawie choćby mojej klasy). U mnie w szkole jest kilka wyników powyżej 90 (do 94 pkt, bo to u mnie max), a jest kilkanaście osób (tak na pierwszy rzut oka ), które mają ode mnie lepszy wynik.

- Jędruś
- Juventino
Czekam, czekam...jutro się dowiem.Nikt nie pobije mojej kumpeli 8).Laureat z polaka, bioli i chemii, dodając do tego średnią 5.9, mamy całkiem niezły wynik
.Z testu licze na jak najmniej, by potem się nie zawiesć
.

- kedzier
- Juventino
Hehe jakie szczescie ze ja juz mam to za soba
egzamin pisalem w zeszlym roku, chyba nawet niezle mi poszlo - 89pkt
43 z maty, 46 z polaka :-D oczywiscie dostalem sie tam gdzie chcialem
tego wam tez zycze, koty :lol: pozdro dla uczniow (jesli sa tu tacy) najstarszej szkoly w Polsce - Małachowianki, anno 1180r. 8)

- ledbetter
- Juventino
Ja w zeszłym roku miałem 66 pkt co na ówczesne wyniki było dosyć dobrym osiągnieciem(śr. 50 pkt). Ale 66 pkt w "tych" testach jest wynikiem średnio-dobrym. Czytałem oba testy i uważam , że test przynajmniej humanistyczny był bardzo ale to bardzo prosty. Na niektóre pytania zamknięte można było dobrze odp. bez czytania textu :o . Póki co życze dostania się do "upragnionej" szkoły. Ja liczyłem w zeszłym roku na 57-60 pkt. Pamiętajcie oceniający zawsze działa na korzyść ucznia :!: Ale lepiej liczcie na trochę mniej, gdyż jak ktoś kiedyś na forum powiedział "Lepiej się mile zaskoczyć, niż nie mile rozczarować"
P.S. DjJuve jest młodszy ode mnie
o:o , chyba że miał kibel :p 
P.S. DjJuve jest młodszy ode mnie
we believe.
- Radosław Gorol
- Juventino
ja egzamin pisałem w zeszłym roku
miałem 86 pkt : 45 matma + 41 polski.
miałem średnia 4,3 więc bez problemu dostałem sie do wybrane szkoły
miałem 86 pkt : 45 matma + 41 polski.
miałem średnia 4,3 więc bez problemu dostałem sie do wybrane szkoły