van Persie oskarżony o gwałt

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2005, 16:29

Gwiazda Arsenalu - Robin van Persie został aresztowany w Holandii pod zarzutem gwałtu, informują tamtejsze media.

21-letni ofensywny pomocnik został zatrzymany w poniedziałek podczas pobytu w Rotterdamie. Holenderska policja poinformowała BBC News, że piłkarz spędzi w areszcie trzy dni, po czym zostanie zwolniony lub oskarżony.

Arsenal wciąż wstrzymuje się ze wszelkimi oficjalnymi komentarzami.

Van Persie, który do Londonu trafił ostatniego lata z Feyenoordu, 'Kanonierów' kosztował prawie trzy miliony funtów.

http://www.pilka.pl/?mid=1&show=33141

No niepodoba mi się ta sprawa osobiście lubię tego młodego piłkarza i doceniam jego talent ale to będzie taka sprawa podobna do sprawy z Łukaszem Mierzejewskim (był oskarżony o gwałt w finlandii)
może się ciągnąć b.długo i może również zniszczyć mu karierę :|
Szkoda by było gdyby trafił za kratki
Co o tym sądzicie? :?:

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2005, 16:34

Dla mnie to juz obled.. co chwile ktos oskarzany jest o gwalt :? Niedlugo dowiemy sie ze DP to gwalciciel, a Moggi pedofil :? Boze... :doh:

Mati

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2005, 16:42

Rzeczywiście szkoda żeby przez takie coś zmarnował sobie karierę.Gożej jak go wsadzą bo wtedy, przez jakieś ja wiem, 5,10 lat zapomni jak się gra w piłkę i będzie się nadawałmniej więcej do drużyny Lech Zryw Zielona Góra.Myśę że tam by sobie poradził.Z drugiej strony jeśli jest winny to powienien być ukarany i ponieść spore konsekwencje.

Bosiontko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2005, 16:52

kolejna paranoja :angry: jakas pusta panienka poczula pieniazki i wpadla na pomysl zeby oskarzyc goscia o gwalt, bo ten pewnie byl gdzies w tym samym miejscu i czasie gdzie ona :evil:

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2005, 16:57

Bosiontko pisze:kolejna paranoja :angry: jakas pusta panienka poczula pieniazki i wpadla na pomysl zeby oskarzyc goscia o gwalt, bo ten pewnie byl gdzies w tym samym miejscu i czasie gdzie ona :evil:

Nie zdziwilbym sie gdyby tak bylo..taka sprawa przeciez byla niedawno i okazalo sie ze idiotka chciala tylko i wyłacznie naciągnąc piłkarza..mam nadzieje ze tak wlasnie to wygladalo...a jesli nie..to nie ma, a przynajmniej nie powinno byc w normalnym swiecie miejsca dla gwalicicieli i pedofilów..takim to ja bym dożywocie wsadzil...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2005, 17:08

:roll: kiedys jak Kluviert grał bodajrze w Milanie tez został oskarżony o gwałt...ale z braków dowodów został uniewiniony. Jesli jest winny to oczywiscie powinnien odsiedziec wyrok, ale bylo kiedys cos takiego ze jakaś kare piłkarz odpracowywał (czyzby Kluviert - a ja wszytsko pomieszałem :roll: ) - kilka set- około 300 godzin prac społecznych - czyli treningi z młodzierzą.

Obrazek
ODPOWIEDZ