futerko
- matt16
- Juventino
Ja mam Firefoxa i nie moge obejrzeć. Wyskakuje, że brakuje jakiejś wtyczki, klikam żeby zainstalować, niby szuka i ... nic. Domyślam sie, ze pewnie jakiś Media Player potrzebny, ale ten chyba z Firefoxem nie współpracuje i odpalam zaraz na IE.
Troche namotałem
No i działa pod IE.
Ojjjjj jak ja bym tym facetem/babą rzucał, gdybym to live zobaczył... :x
Obejrzałem cały... :evil: co to wogóle za "ludzie"?
Troche namotałem
No i działa pod IE.
Ojjjjj jak ja bym tym facetem/babą rzucał, gdybym to live zobaczył... :x
Obejrzałem cały... :evil: co to wogóle za "ludzie"?
- Jaro
- Juventino
"Czyny człowieka":| no cóż i tacy zwyrodnialcy się zdarzają-wszystko dlatego aby zarobić...brutalna prawda-teraz czekam na swoją reakcje jak zobacze futro na wystawie.Prezentacja takich filmów ma chyba zniechęcić potencjalnego kupujacego...ale prawda jest taka że to walka z wiatrakami...
- mnowo
- Qualità Juventino
Wiecie co, robi mi sie cos w srodku jak patrze na takie cos. Powiem szczerze, ze zdawalem sobie sprawe, w jaki sposob robi sie futra i tego typu wyroby, ale zobaczyc to- to zupelnie co innego. Ktos kiedys podal ciekawy przyklad, ze "co innego czytac, ze miliard ludzi na siwecie gloduje, a co innego widziec dziecko, ktore rozpaczliwie zebrze o jedzenie".. tutaj tez co innego slyszec, co innego zobaczyc. :?
Ciekawy jestem, jak by ten koles sie czul, gdyby jego ktos wzial za nogi i przylutowal o ziemie pare razy :x Brak mi slow. Z drugiej strony co to pieniadz moze zrobic z czlowieka.. niesamowite. A mowia, ze to niektore zwierzeta sa bestiami...
Ciekawy jestem, jak by ten koles sie czul, gdyby jego ktos wzial za nogi i przylutowal o ziemie pare razy :x Brak mi slow. Z drugiej strony co to pieniadz moze zrobic z czlowieka.. niesamowite. A mowia, ze to niektore zwierzeta sa bestiami...
- MediapuntA
- Juventino
Zostawie to bez komentarza :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: :płaczę: Jacy ludzie są poje**** to masakra :!:
Niech sobie tak robią w domu dziecku :!: A nie miłym bezbronnym zwierzątkom :płaczę: :płaczę: :płaczę:
Niech sobie tak robią w domu dziecku :!: A nie miłym bezbronnym zwierzątkom :płaczę: :płaczę: :płaczę:
- Spitfire
- Juventino
to nie ludzie,czlowiek jakby juz musial to robic to by tego zwierzaka zabił a to jeszcze zywe bylo :?juve_pany pisze:ciekawe jaktacy ludzie by sie czuli gdyby to ich tak dreczyli. Dla mnie c ludzie sa chorzy
Psy:,,Olo czujesz??
-tak ale to nie goowno,to padlina"
inaczej ich nazwać sie nie da,bez uzycia wuylgaryzmów
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- bociu
- Juventino
Ze jak? Człowieku!!! Nie rozumiesz, ze te dzieci sa całkiem bezbronne, podobnie jak te zwierzeta... Paranoja. Poza tym wcale nie musza byc takie, jak ich ojcowie, a wkladanie szopow praczów i ludzi do jednego worka tez nie jest zbyt trafione :?pizmak pisze:Niech sobie tak robią w domu dziecku :!: A nie miłym bezbronnym zwierzątkom :płaczę: :płaczę: :płaczę:
PS. Zeby zaraz nie było, ze mnie ten film nie rusza...
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Marcin_FCJ
- Juventino
a to s.........! innego słowa nie da się użyć. Przez pare minut po obejrzeniu ne mogłem dojść do siebie..... Krzesło elektryczne.
Wyjaśnione /Dragon
Wyjaśnione /Dragon
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2005, 20:24 przez Marcin_FCJ, łącznie zmieniany 2 razy.
- MediapuntA
- Juventino
Dobra ... źle mnie zrozumiałeś i tylebociu pisze:Ze jak? Człowieku!!! Nie rozumiesz, ze te dzieci sa całkiem bezbronne, podobnie jak te zwierzeta... Paranoja. Poza tym wcale nie musza byc takie, jak ich ojcowie, a wkladanie szopow praczów i ludzi do jednego worka tez nie jest zbyt trafione :?pizmak pisze:Niech sobie tak robią w domu dziecku :!: A nie miłym bezbronnym zwierzątkom :płaczę: :płaczę: :płaczę:
PS. Zeby zaraz nie było, ze mnie ten film nie rusza...

- herr_braun
- Juventino
Paskudne obrazki, niemiło się ogląda. Ale większość waszych komentarzy jest grubo przesadzona! Znęcanie się nad zwierzętami i zabijanie ich w taki sposób jest z pewnością grubym przegięciem. Ale to są TYLKO zwierzęta. I na pewno nie pochwalam męczenia itp. ale to człowiek jest istotą nadrzędną i nie mam nic przeciwko produkcji futer. W profesjonalnych zakładach te zwierzęta są usypiane albo bezbolenie zabijane w inny sposób ale nie cierpią!
Akomentarz kolegi rozbroił mnie do końca:
Akomentarz kolegi rozbroił mnie do końca:
To jak jeden kotek pożyje sobie z jakimś komputerkiem w główce a dzięki temu może oszczędzi to weliu ludziom cierpień to jest to złe? A jeśli leków nie testowanoby na zwierzakach to albo medcyna byłaby na poziomie XVIII w. i np. operowanoby ludzi bez narkozy (to dopiero cierpienie) albo zamiast np. mln. szczurów zmarłych w skutek eksperymentów zmarło by 1000000 ludzi.I co? Byłoby lepiej? Nie sądze. A już posta klegi bredzącego cośo dzieciach nie chce mi sie komentować!neotrance pisze: Podobnie jest z testowaniem leków i innycg rzeczy na zwierzetach
Biedne zwierzęta ,jak one później żyją z wydziubanym okiem , albo widziałem kota z wmontowanym na głowie jakims czyms nie wiem co to było ale wygladalo na taki jakis "kociołek" i to miał do srodka głowy wprowadzone
- Spitfire
- Juventino
tylko zwierzeta :? nie oznacza to jednak ze mozna im zywcem ucinac lapki czy walic nimi o ziemie jak dywanemherr_braun pisze: . Ale to są TYLKO zwierzęta. to człowiek jest istotą nadrzędną
to sie nie masz czym chwalicherr_braun pisze: i nie mam nic przeciwko produkcji futer.
tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- Bany_DG
- Juventino
:x Łzy tego zwierzaczka mnie rozwaliły całkowicie
MarcinFCJ doskonale wyraził co o tym sądze :x Ja ****** tą siekierke to niech sobie w dupe wsadzi ****** jeden :x Boże nigdy ubrań ze zwierzat
Nie oglądam tego do konca
- herr_braun
- Juventino
Oczywiście i takie maltretowanie stanowczo potępiam ale nie widzę nic złego jeśli ktoś zakłada hodowle, zwierzęta zabija bezboleśnie, zaś ich futra wykorzystuje do celów usługowych. Na tej samej zasadzie można by mówic o jedzeniu. Wiesz jak ryczy z bólu zarzynana świnia? Jak cholera i może też mi jej było skoda ale dzięki temu ludzie istoty WYŻSZE mogą jeśćSprzęgło pisze:tylko zwierzeta :? nie oznacza to jednak ze mozna im zywcem ucinac lapki czy walic nimi o ziemie jak dywanemherr_braun pisze: . Ale to są TYLKO zwierzęta. to człowiek jest istotą nadrzędną
to sie nie masz czym chwalicherr_braun pisze: i nie mam nic przeciwko produkcji futer.