Parada Równości

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:21

ADAMJUVENTUSPL pisze: W tych dwóch wypowiedziach widzę sprzeczność. Najpierw za berobocie obwiniasz bezrobotnych, a za chwile zmieniasz zdanie i obwiniasz tych którzy rządzą.
no przyznaje wyglupilem sie z tym bezrobociem

a adopcja to chyba nawet w liberalnej Holandii jest zabroniona i watpie czy bedzie kiedykolwiek legalna

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:21

adamjuventuspl a dlaczego maja sie nie domagad takich samych praw??co nalezy ich pozamykac w klatkach czy jak??przeszkadza ci ze sie pobiorą??dzieci adoptowac nie beda i temu ja tez jestem przeciwny ale to nie grozi nikomu
a dlatego ze jak sejm pozwoli im na sluby, później pozwoli na adopcje dzieci, aż w koncu uznają, że jak pedały mogą brać sluby to moze stosował eutanazje i aborcje...
Dionizos pisze:
Nad tłumem powiewają m.in. fioletowe flagi - symbol środowiska lesbijskiego
Potwierdzam ta informacje. Fioletowy to rzeczywiscie kolor lesbijski. Mozna go czesto zauwazyc na włoskich stadionach

Obrazek

To bardzo znana grupa lesbijska...

Edit: Kraza takze sluchy, ze staje sie on kolorem włoskich transwestytow :rotfl: .
:rotfl: co prawda to prawda :D :wink:
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2005, 17:25 przez bartus, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:23

Sprzęgło pisze:
ADAMJUVENTUSPL pisze: W tych dwóch wypowiedziach widzę sprzeczność. Najpierw za berobocie obwiniasz bezrobotnych, a za chwile zmieniasz zdanie i obwiniasz tych którzy rządzą.
no przyznaje wyglupilem sie z tym bezrobociem

a adopcja to chyba nawet w liberalnej Holandii jest zabroniona i watpie czy bedzie kiedykolwiek legalna
Spoko, każdemu moze się pomylić. Bo co do tego że idioci żądzą naszym państwem to w zupełności się z tobą zgadzam.

Ale co do adopcji to niedawno czytałem wywiad z jakimś gejem chyba z Belgii który wraz ze swoim mężem (ble) adpotowli dziecko.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:25

bartus pisze:
adamjuventuspl a dlaczego maja sie nie domagad takich samych praw??co nalezy ich pozamykac w klatkach czy jak??przeszkadza ci ze sie pobiorą??dzieci adoptowac nie beda i temu ja tez jestem przeciwny ale to nie grozi nikomu
a dlatego ze jak sejm pozwoli im na sluby, później pozwoli na adopcje dzieci, aż w koncu uznają, że jak pedały mogą brać sluby to moze stosował eutanazje i aborcje...
moze ale czy to wina gejow ze sejm na to zezwoli??i po to byla ta parada,zeby pokazali ze to sa normalni ludzie a Wy naprawde ich traktujecie jak malpy w zoo :? a na adopcje dzieci to sie chyba zadna wladza nie zgodzi takze nie martw sie o to

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:30

Sprzęgło pisze:
bartus pisze:
moze ale czy to wina gejow ze sejm na to zezwoli??i po to byla ta parada,zeby pokazali ze to sa normalni ludzie a Wy naprawde ich traktujecie jak malpy w zoo :? a na adopcje dzieci to sie chyba zadna wladza nie zgodzi takze nie martw sie o to
Żeby byli w pełni normalni to by nie protestowali i nie chcieli takich samych praw jak inni. Po prostu bardzo trudno, o ile jest to w ogole mozliwe, ja nie moge zaakceptowac czegos takiego w moim środowisku...Żeby u mnie była taka para tez bym sie jej sprzeciwiał i prostestował przeciwko niej

Obrazek
Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:33

bartus pisze: Żeby byli w pełni normalni to by nie protestowali i nie chcieli takich samych praw jak inni. Po prostu bardzo trudno, o ile jest to w ogole mozliwe, ja nie moge zaakceptowac czegos takiego w moim środowisku...Żeby u mnie była taka para tez bym sie jej sprzeciwiał i prostestował przeciwko niej
a czy Oni mają po 3 nogi czy 1 oko?? :? jakto zeby byli w pelni normalni??to ze kochaja ta sama plec to co z tego,a prawa oprocz tej adopcji powinni miec takie jak i inni ,,normalni"ludzie

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:38

Sprzęgło pisze:
bartus pisze: Żeby byli w pełni normalni to by nie protestowali i nie chcieli takich samych praw jak inni. Po prostu bardzo trudno, o ile jest to w ogole mozliwe, ja nie moge zaakceptowac czegos takiego w moim środowisku...Żeby u mnie była taka para tez bym sie jej sprzeciwiał i prostestował przeciwko niej
a czy Oni mają po 3 nogi czy 1 oko?? :? jakto zeby byli w pelni normalni??to ze kochaja ta sama plec to co z tego,a prawa oprocz tej adopcji powinni miec takie jak i inni ,,normalni"ludzie
nie chodzi mi o ich wyglad, dobrze o tym wiesz...uważam że ich poglądy są nienormalne, sprzeciwiają sie pewnym prawom i własnie tego nie moge uznac i zaakceptować, natomiast dla Ciebie jest to normalne...

Obrazek
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:38

Sprzęgło pisze:i po to byla ta parada,zeby pokazali ze to sa normalni ludzie a Wy naprawde ich traktujecie jak malpy w zoo :?
Homoseksualizm jest grozna dla otoczenia choroba. Przykladem tego jest naprzyklad napasc grupy pederastow na katedre notre dame. Dewianci pobili ksiedza-staruszka i obrazali uczucia religijne osob bedacych w tym momencie w kosciele.
Jestem przeciwny zamykaniu ich w klatkach. Osrodki, w ktorych nalezy ich zamknac, powinny byc odgrodzone od swiata, ale klatek nie musi byc :lol: .
a na adopcje dzieci to sie chyba zadna wladza nie zgodzi takze nie martw sie o to
To dosc glupie myslenie. Wielu rzeczy nie potrafiono sobie wyobrazic. Traktowanie dewiantow i zboczencow jak zwyklych ludzi moze doprowadzic do roznych chorych sytuacji.

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:42

Dionizos pisze:
Sprzęgło pisze:i po to byla ta parada,zeby pokazali ze to sa normalni ludzie a Wy naprawde ich traktujecie jak malpy w zoo :?
Homoseksualizm jest grozna dla otoczenia choroba. Przykladem tego jest naprzyklad napasc grupy pederastow na katedre notre dame. Dewianci pobili ksiedza-staruszka i obrazali uczucia religijne osob bedacych w tym momencie w kosciele.
Jestem przeciwny zamykaniu ich w klatkach. Osrodki, w ktorych nalezy ich zamknac, powinny byc odgrodzone od swiata, ale klatek nie musi byc :lol: .
a na adopcje dzieci to sie chyba zadna wladza nie zgodzi takze nie martw sie o to
To dosc glupie myslenie. Wielu rzeczy nie potrafiono sobie wyobrazic. Traktowanie dewiantow i zboczencow jak zwyklych ludzi moze doprowadzic do roznych chorych sytuacji.
ty na pewno jestes z lpru :? ,a heteroseksualisci niszcza polskie cmentarze,codziennie sie zabijają .To nie swiadczy o niczym.Ludzie przejrzyjcie na oczy ,czy zniewiesciali mezczyzni mogliby pobic ksiedza i niszczyc katedre??a niszczyli zapewne nie dlatego ze byli gejami tylko byli innego wyznania,nie pomyslales o tym??

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:47

Dla mnie to co robi człowiek w łózku ma znikome znaczenie, prawda ta parada nie wiem czy ma jakis większy sens, głupie jest to że gej potrzegany jest jako zboczniec, nie prawda, zdarzają sie jakieś ułomy ale to niewielka czesc. Co do wypowiedzi Dionizosa to taki tok myślenia prezentował hitler(na dużo większo skalę), zamkykanie gejów w ośrodkach zamkniętych = obozy koncentracyjne dla żydów czy polaków( inne środki pozbywania sie danej grupy ze świata, ale ten sam[<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cel] cel

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:47

Sprzęgło pisze:ty na pewno jestes z lpru :?
A ty napewno jestes z Jowisza
Ludzie przejrzyjcie na oczy ,czy zniewiesciali mezczyzni mogliby pobic ksiedza i niszczyc katedre??a niszczyli zapewne nie dlatego ze byli gejami tylko byli innego wyznania,nie pomyslales o tym??
To, ze ktos jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znaczy, ze nie mzoe byc silny fizycznie... A do kosciola sie wbili, zeby pokazac, ze sa dewiantami. Po pobiciu ksiedza, odprawili sobie pedalski slub. Masz jeszcze jakies ciekawe spostrzezenia sprzeglo?
Co do wypowiedzi Dionizosa to taki tok myślenia prezentował hitler(na dużo większo skalę), zamkykanie gejów w ośrodkach zamkniętych = obozy koncentracyjne dla żydów czy polaków( inne środki pozbywania sie danej grupy ze świata, ale ten sam[<brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> cel] cel
Te osrodki zamkniete mialyby na celu wyleczenie homoseksualistow, poniewaz jak juz wspomnialem jest to choroba. Uprzedzam kolejne pytanie: Stwierdzono przypadki wyleczenia z pedalstwa...

Edit:
http://www.iap.pl/?id=wiadomosci&nrwiad=31732 tutaj co nieco na temat zajscia w Paryzu.
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2005, 17:52 przez Dionizos, łącznie zmieniany 1 raz.

Spitfire

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:50

Dionizos pisze:
Sprzęgło pisze:ty na pewno jestes z lpru :?
To ladnie z Tobą...
Ludzie przejrzyjcie na oczy ,czy zniewiesciali mezczyzni mogliby pobic ksiedza i niszczyc katedre??a niszczyli zapewne nie dlatego ze byli gejami tylko byli innego wyznania,nie pomyslales o tym??
To, ze ktos jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nie znaczy, ze nie mzoe byc silny fizycznie... A do kosciola sie wbili, zeby pokazac, ze sa dewiantami. Po pobiciu ksiedza, odprawili sobie pedalski slub. Masz jeszcze jakies ciekawe spostrzezenia sprzeglo?
pffff jestes smieszny,moze i tak bylo.ludzi nie dzieli sie na gejow i hetero tylko na dobrych i zlych,ci byli zli a ty to wyolbrzymiasz tylko dlatego ze byli gejami.i moze jeszcze powiesz ze zgwalcili ksiedza?? :? zmadrzej chlopcze bo jestes ograniczony

Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:54

Dionizos pisze:Te osrodki zamkniete mialyby na celu wyleczenie homoseksualistow, poniewaz jak juz wspomnialem jest to choroba. Uprzedzam kolejne pytanie: Stwierdzono przypadki wyleczenia z pedalstwa...
Hitler chciał wyleczyc świat z żydów, ale to juz inny temat. Pedalstwo jak to nazwałes jest chorobą, hmm czego chorobą, mówisz tak jakby mógł powiedzec milanista o tym ze z kibicowania juve mozna wyleczyc, (a siła mozna tego dokonac), i myśle też że ludzią o takim*(jak twój) poglądzie na świat przydała by sie rozmowa z kimś zaufanym :?
Ostatnio zmieniony 11 czerwca 2005, 17:55 przez Bany_DG, łącznie zmieniany 1 raz.

Kali

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:54

Do samych gejów i lesbijek nic nie mam, mogą się "pedałować" do woli aby nie na ulicach, żeby nikt tego ie oglądał. A co do ślubów kościelnych i adoptowaniu dzieci mówie stanowcze NIE!! Zdania swojego nie zmienie ponieważ nie wyobrażam sobie, że mam dwóch tatusiów albo dwie mamusie.

Ti Amo Juve!
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 czerwca 2005, 17:56

Kali pisze:dwie mamusie.
Ale pewnie z domku chciałbyś miec dwie "siostry" :smile:

ODPOWIEDZ