głosowanie

Wszystko co nie związane z Juventusem i sportem. Aktualne wydarzenia ze świata polityki, muzyki i kina.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2005, 14:27

IGI pisze:
Skierosiek pisze:Tak tak droga Kati- wtedy bardzo nei fair zrobiłyście-przepraszam Cię ale teraz trochę dziwne jest Twoje zachowanie- kogoś kogo oszukałyście-teraz prosicie o pomoc....nie dzięki nie pomogę...myślę że reszta też się opamięta i odpłaci wam za swego rodzaju niegodziwość która nas z waszej strony spotkała..za błędy się powinno płacić moja droga
Oszukaly? Czy ja o czyms nie wiem?
Chyba kolega źle sie wyraził. O oszustwie nie ma mowy. Przewyższyły nam poprostu w cfaniactwie. Zostawiły na ostanią chwilę głosy do potwierdzenia w skrzynce i tego ataku nie dało się oderpzeć. Niestety :? Zresztą jak ktoś z naszego obozu podawał im info, ułatwiające sprawę to sorry...zresztą nie ma do czego wracać.

Co do gosowania to wybaczcie drogie panie, ale ja was nie wspomogę. Cóż, do dziś jak słyszę Garou, mimo, iż go szansuję bo tak należy, przełanczam radio bo mi się rekiny przypominają. Zresztą, jak pokonałyście nas, powinnyście pokonać każdego bez problemów :twisted:

Obrazek
Kitty

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2005, 17:32

No właśnie... O co chodzi? Kto kogo oszukał, kiedy i po co? :shock:

Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2005, 21:11

Nielubię za bardzo Garou ale prośbę mogę spełnic oddałem na niego głos , nieznałbym nawet Garou gdyby nie piosenka w której sieśpiewa cos takiego " Żytaaaaa" itp :rotfl:

P.S: Cos Fan Garou nie za wysoko w tej liście!

Juv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2005, 21:33

Komu zaszkodzi jeden głos? Ja w sumie też mogę na niego zagłosować...
Tadam : już zagłosowałem :-D

kati2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2005, 21:43

wielkie dzieki za glosy :)

i jesli mozna to poprosze o wiecej:):D[/i]

Skierosiek

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 czerwca 2005, 22:20

Panie zrobiły nam numer...jakoś do końca wygrywalismy głosowanie w "rekinie"(bodajże)...a tu na pięć minut przed końcem okazuje się że ileś dziesiąt czy set głosów wchodzi na ostatnią chwilę i przegrywamy...plotki są kto im pomógł bo same raczej nie wysłały na ostatnią chwilę tylu głosów....my graliśmy fair i nie prosiliśmy po fanclubach by głosowali na nas...Panie jednak zrobiły inaczej...może się czepiamy bo przegraliśmy ale jednego nam nie można odmówić-klasy..a tego zabrakło niewiastom ,które za wszelką cenę chciały wygrać..i to popsuło nasze mniemanie o owych Panich...teraz wytłumaczyłem to najlepiej jak mogłem ..i jak najdelikatniej...no i sytuacja się powtarza bo znowu kogoś proszą o pomoc..a może ktoś tam jest w takiej sytuacji w jakiej my byliśmy...więc moim zdaniem chyba sumienie nie powinno nam pozwalać by kogoś krzywidzić tak jak nas skrzywdzono( bo skrzywdzono)..tyle z mojej strony na ten temat..pewnie inni wiedzą lepiej..

matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2005, 21:30

Thx Skierosiek za wyjaśnienie :)

Ja niestety nie zagłosuje - po co 'krzywdzić' innych? Poza tym nawet tej piosenki nie słyszałem, więc nie zagłosuje (przynajmniej dopóki nie usłysze).

Zagłosuje na Mustafe Sandała ;D

kati2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2005, 22:39

ja tu nikogo nie zmuszam do glosowania

a z rekinami tak wyszlo i prosze sie nie gniewac

no comment

Jędruś

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2005, 23:00

Nie bardzo rozumiem tych, którzy uważają grę fanek Garou jako nie fair.Co w tym nie fair?.To, że sie starają?.Przegraliśmy z nimi w rekinach, bo ponad 11 000.tys użytkowników(stan z dnia dzisiejszego, 10 czerwiec 2005r) miało gdzieś ten konkurs."Nie zagłosuje ja, to zagłosuje kto inny".Takie podejście panowało u większości użytkowników.Więc teraz nie płaczcie, że to nie fair.

kati2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 22:24

Jędruś pisze:Nie bardzo rozumiem tych, którzy uważają grę fanek Garou jako nie fair.Co w tym nie fair?.To, że sie starają?.Przegraliśmy z nimi w rekinach, bo ponad 11 000.tys użytkowników(stan z dnia dzisiejszego, 10 czerwiec 2005r) miało gdzieś ten konkurs."Nie zagłosuje ja, to zagłosuje kto inny".Takie podejście panowało u większości użytkowników.Więc teraz nie płaczcie, że to nie fair.
nie należy teraz plakac było mineło, przecie my i tak pozniej przegrałyśmy i wcale nie wyzywamy sie nad tym drugimi - trza zyc dalej
i sie nie ma co teraz wsciekac
tak wyszlo i sparawa zamknieta

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 czerwca 2005, 23:46

A ja tam zagłosowałem :P
Rekiny pamiętam (a mój portfel też po smsach ;) ) i jakoś się nie czuję oszukany... Przegraliśmy też swoim zachowaniem w temacie o "rekinach" na forum więc zostawmy to już na boku.
A teraz nawet zdarza mi się zajrzeć na garou.pl i wspominam naszą rywalizację z uśmiechem :) powodzenia na liście! :)
Choć faktycznie - piosenki nie słyszałem w Jego wykonaniu -choć chyba sam utwór znam :whistle:

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2005, 00:02

Skierosiek pisze:Panie zrobiły nam numer...jakoś do końca wygrywalismy głosowanie w "rekinie"(bodajże)...a tu na pięć minut przed końcem okazuje się że ileś dziesiąt czy set głosów wchodzi na ostatnią chwilę i przegrywamy...plotki są kto im pomógł bo same raczej nie wysłały na ostatnią chwilę tylu głosów....my graliśmy fair i nie prosiliśmy po fanclubach by głosowali na nas...Panie jednak zrobiły inaczej...może się czepiamy bo przegraliśmy ale jednego nam nie można odmówić-klasy..a tego zabrakło niewiastom ,które za wszelką cenę chciały wygrać..i to popsuło nasze mniemanie o owych Panich...teraz wytłumaczyłem to najlepiej jak mogłem ..i jak najdelikatniej...no i sytuacja się powtarza bo znowu kogoś proszą o pomoc..a może ktoś tam jest w takiej sytuacji w jakiej my byliśmy...więc moim zdaniem chyba sumienie nie powinno nam pozwalać by kogoś krzywidzić tak jak nas skrzywdzono( bo skrzywdzono)..tyle z mojej strony na ten temat..pewnie inni wiedzą lepiej..
Panie(i Panowie? 8) ) zagraly madrze taktycznie i za to im chwala. My potrafilismy sie zjednoczyc, zdobylismy bardzo duzo glosow, wiec koncowego wyniQ nie mozna traktowac jako porazki. Chce Ciebie (i innych) rowniez poinformowac, ze na JP nie glosowali tylko fani Juve czy tez przeciwnicy Garou, lecz takze ludzie neutralni. Chyba nie musze nikomu przypominac o slynnej akcji gg 8) Fanki francuza (wiem wiem, tylko spiewa po francusku :P ) wiedzialy, ze gdy osiagna niewielka przewage glosow zostanie ogloszona wielka mobilizacja i to my wygramy konQrs . Powiem szczerze, ze bylem zaskoczony obrotem spraw gdyz Panie rozegraly to najlepiej jak mogly - potwierdzajac glosy w ostatniej chwili, gdy juz na kontrakat zabraklo czasu.

Btw. Dragon -> dobrze wiem jak bylo, ale zostalu uzyte bezpodstawnie zbyt mocne slowo, jakim jest "oszustwo".

Obrazek
kati2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 00:50

chcialam serdecznie podziekowac za wszekie glosy z waszej strony :)
merci beacoup

obecnie piosenka znajduje sie na pozycji 4, ale wszsytko przed nami :):):)

rokfor

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2005, 08:58

No i dobra ja tesh zaglosowalem zeby nie bylo... 8) w sumie nic mi to nie szkodzi a ta cala lista mnie nie interesuje...wiec :P

Cos spadł Garou chyba jest na 9 miejscu... :lol:

kati2

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2005, 02:08

nioe nie jest na 4 pozycji

wielkie dzieki za glosy

i jesli mozna to prosze o wiecej

pozdrowionka :)

ODPOWIEDZ