Quiz 2 (Juventus)
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja tez o nim nie slyszalem ale musialem cos napisac
co do sezonów kiedy u nas grał to mam kłopoto z wyliczeniem poprawnych dat więc tą częśc pytania pomijam , jesli ktoś coś wyliczy albo wyczyta to niech dopisze 
Dajesz Siewier :!: , znaczy sie Alexxxxx

- Alexxxxx
- Juventino
A teraz nie z Juve. Podchwytliwe. Kogo prawie zabił SchumacherSiewier pisze:Ja tez o nim nie slyszalem ale musialem cos napisacco do sezonów kiedy u nas grał to mam kłopoto z wyliczeniem poprawnych dat więc tą częśc pytania pomijam , jesli ktoś coś wyliczy albo wyczyta to niech dopisze

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- booyak
- Juventino
Czy nie chodzi przypadkiem o Angelo PeruzziegoJuventin pisze:Ja chwytam ta(twoja) paleczke i pytam :twisted:
Jaki zawodnik gral w we wszystkich klubach ktore zdobywaly Scudetto od 89 roku po dzien dzisiejszy procz milanu

★ ★ ★
- M.
- Juventino
Mam zastrzeżenia co do poprzedniego pytania :roll: . Według tej strony od 1989 roku Mistrzostwo Włoch zdobywali: Napoli, Sampdoria, Milan, Juventus, Lazio, Roma. Milan odpada więc zostaje 5 zespołów. Co do Napoli można się kłócić czy roku 1989 zalicza się do pytania. Nawet jeśli nie, to ciągle pozostają 4 zespoły (Sampdoria, Juventus, Lazio, Roma). Według tej strony Peruzzi nigdy nie grał w Sampdorii. O co chodzi :roll: ?
:roll:
- Bany_DG
- Juventino
Heh, Inter zdobył mistrza w sezonie '88, '89 wiec zaliczyłem to do '89, co do samego pytania to zapomniałem dopisac że mówi się że Peruzzi grał we wszystkich wielkich klubach Serie A(lat '90) prócz Milanu, Booyak zgadł więc chyba nie ma problemu
Sorry za niedogodnosci pominąłem Sampe, bo poprostu o niej zapomniałem(pisanie z głowy) :roll: