Quiz 2 (Juventus)
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Może być trudne, ale możliwe, że ktoś będzie wiedział, jak nie to albo dam podowiedź, albo zmienię pytanie.
Przed meczem z jaką drużyną, nasi kibice zrobili oprawę, jaka widnieje w moim podpisie? Podpowiem, że obecnie nie ma tej drużyny Serie A...a nawet B.
Przed meczem z jaką drużyną, nasi kibice zrobili oprawę, jaka widnieje w moim podpisie? Podpowiem, że obecnie nie ma tej drużyny Serie A...a nawet B.

- M.
- Juventino
Nie ma tej drużyny w Serie A, Serie B to może jest w La Liga? Wydaje mi się, że kibice zrobili tą oprawę przed meczem z Realem Madryt, ale głowy nie dam sobie uciąć :roll: . Do podpowiedzi najbardziej pasuje Napoli, ale po pierwsze to byłoby za proste, a po drugie po co na zwykły mecz z Napoli robić taką oprawę :doh:
?

:roll:
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tak, Twoja kolej 8)UlTrAs pisze:czy chodzi o Napoli ?
HEh, trzeba ich spytać. Podpowiem Ci, że z Napoli na początku lat 90 tych, toczyliśmy piłkarskie wojny, coś jak z fiorą, romą czy nawet torino...niestety klub upadł, ale przychodzi na mecze....50 tys. to rekord na tak niskim pułapie rozgywek, nwet sie nie łapię czy grają w C czy D.Diego pisze:Do podpowiedzi najbardziej pasuje Napoli, ale po pierwsze to byłoby za proste, a po drugie po co na zwykły mecz z Napoli robić taką oprawę :doh:?
Dla formalności dodam, że był to mecz z sezonu 2000/01 wygrany przez nas 3-0 8)
Jedziesz UlTrAs!

- Alexxxxx
- Juventino
Fiorentina. Swoją drogą Ultras prowadzisz bez prawa jazdy. Masz punkty karne :!: A Ti Amo pozew do sądu za namawianie do przestępstwaUlTrAs pisze:Podaj nazwe klubu, w którym w Primaverze występuje piłkarz Samuele Salvadori.
EDIT: No jedynie 21 sekund

Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2005, 21:07 przez Alexxxxx, łącznie zmieniany 3 razy.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
prawko zdałem jakiś rok temuAlexxxxx pisze:Fiorentina. Swoją drogą Ultras prowadzisz bez prawa jazdy.UlTrAs pisze:Podaj nazwe klubu, w którym w Primaverze występuje piłkarz Samuele Salvadori.

ahh byłbym zapomniał... odpowiedź oczywiście prawidłowa :> IDZIESZ dalej Alexxxxx

- Alexxxxx
- Juventino
Jak nazywa się zawodnik, który przybył do Juventusu z Dynama Kijów. Grał u nas dwa lata na pozycji ofensywnego pomocnika i strzelił łacznie 13 bramek. Z pochodzenia jest Ukraińcem. Do boju 
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- OskarG
- Juventino
Aleksander ZavarovAlexxxxx pisze:Jak nazywa się zawodnik, który przybył do Juventusu z Dynama Kijów. Grał u nas dwa lata na pozycji ofensywnego pomocnika i strzelił łacznie 13 bramek. Z pochodzenia jest Ukraińcem. Do boju
sezony 1988-90 w 76 meczach strzelił 13 bramek.
jesli dobrze niech siewier zada pytanie bo ja nie mam casu i pomysłu

- Alexxxxx
- Juventino
Brawo. Siewier dajeszOskar8 pisze:Aleksander ZavarovAlexxxxx pisze:Jak nazywa się zawodnik, który przybył do Juventusu z Dynama Kijów. Grał u nas dwa lata na pozycji ofensywnego pomocnika i strzelił łacznie 13 bramek. Z pochodzenia jest Ukraińcem. Do boju
sezony 1988-90 w 76 meczach strzelił 13 bramek.
jesli dobrze niech siewier zada pytanie bo ja nie mam casu i pomysłu

Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
I kto powiedzial ze trzeba dobrze odpowiedziec zeby zadac pytanie

Wsumie tez nie mam pomysłu na pytanie no ale skoro Oskar prosi
No więc... Swego czasu grał w Juve taki Pan co naszczelał więcej goli niż rozegrał meczy , prosze podać nazwisko tego Pana , ilosc meczy jakie rozegral w Juve i bramki jakie strzelil dla tego klubu oraz sezony w których występował w Juve.
Podpowiem że jest ona narodowości węgierskiej.

No więc... Swego czasu grał w Juve taki Pan co naszczelał więcej goli niż rozegrał meczy , prosze podać nazwisko tego Pana , ilosc meczy jakie rozegral w Juve i bramki jakie strzelil dla tego klubu oraz sezony w których występował w Juve.
- Alexxxxx
- Juventino
Nigdy o nim nie słyszałem, ale wydaje mi się, że to Ferenc Hirzner, który rozegrał 43 spotkania i strzelił 50 bramek. Ten quiz jest dobry, bo pogłebiamy nasza wiedzę 8)Siewier pisze:I kto powiedzial ze trzeba dobrze odpowiedziec zeby zadac pytanie![]()
![]()
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli