Forumowicz od A do Z - vol. 1
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
HehPar00wa pisze:Gdyby fizycznie odzwierciedlić moc, z jaką mnie zaszczyt kopnął, bym co najmniej przez miesiąc nie mógł siąść na dupie. ;-) Dzięki za te słowa [naprawdę miło usłyszeć taki komplement od osoby, która, od kąd sięgam pamięcią, swoimi wypowiedziami wzbudza zainteresowanie czytelników], a ze swojej strony postaram się, aby mój ewentualny alfabet Was zaciekawił.dragon pisze:Jestem wielkim zwolennikiem jego postów, naprawdę podziwiam Cię, potwierdzasz regułę, że nie trzeba mieć wielkiego stażu na forum, by być wyróżniającą się postacią. Bardzo chciałbym przeczytać Twój alfabet.
Co do ankiety, narazie mój faworyt przegrywa, chyba muszę zagadać do ,,fanclubu'', żeby na Ciebie trochę pogłosowali

- BOOM
- Juventino
Ehh ostatnio troche zaniedbalem odwiedzanie forum
ale nie z mojej winy --- wiecie te koncoworoczne wyciagania itp. ;D
Ah jak ci juventino potrafia zaskakiwac 8) ostatni post jaki czytalem byl wlasnie w tym temacie i bynajmniej nie wrozyl dobrze naszemu alfabecikowi, dzisiaj odwiedzam ponownie temacik bez przekonania i nadziei w zmiane, a tu juz 2 alfabeciki do przeczytania
ciesze sie, ze zabawa znowu nabiera rumiencow. Alfabeciki super - w 100% spelniaja swoje podstawowe zadanie, czyli poznawanie juventinich! Wielkie "GRATY" white_wolv i leniup :-D

Ah jak ci juventino potrafia zaskakiwac 8) ostatni post jaki czytalem byl wlasnie w tym temacie i bynajmniej nie wrozyl dobrze naszemu alfabecikowi, dzisiaj odwiedzam ponownie temacik bez przekonania i nadziei w zmiane, a tu juz 2 alfabeciki do przeczytania

- white_wolv
- Juventino
Kiedy wreszcie nauczysz sie pisac mojego nicka?Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Cieszę się, że zabawa wreszcie znów zaczyna ruszać. co do alfabetów leniupa i white_volfa, jak każdy są świetne. (...)Wracając jednak do ostanich 2 alfbetów, więcej łączy mnie z white_wolfem
Upss :oops: ja nie wiem, możesz za karę specjalnie mój przekręcać white_volf'ie
EDIT: Przeciez nie bede pisal na Ciebie "Ty_Jamo_Juventus_Dragon":prochno: zreszta nie jestem msciwy..ale moglbys sie poprawic z tym volfem bo mnie ranisz
Alfabet alfabetem,ale tak naprawde to jest ograniczona forma(zabraklo mi "literek" na wiele hasel ktore powinny sie tam znalezc).Oczywiscie to ograniczenie tez jest atrakcja bo zmusza do wyboru dzieki ktoremu dany user pokazuje co dla niego jest wazne a co moze pominac.Alfabety to fajna zabawa,jednak nalezy pamietac aby nie przesadzac z tym "poznawaniem" sie przez nie.Ja jak przeczytalem kilka razy swoj to doszedlem do wniosku ze brak pewnych hasel,ktorym zabraklo "miejsca na literce",moze dawac lekko mylacy obraz mojej osoby...
Dragon,kornknot(&others) > mam nadzieje ze w tym rok uda nam sie spotkac na zlocie i bedzie okazja wspolnie podyskutowac na pewne tematy.Wtedy dopiero mozna bedzie powiedziec o sobie nawzajem ze jako tako sie znamy.pozdr
Też mam ogromną nadzieję, że tak się stanie!/ Dragon
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2005, 13:26 przez white_wolv, łącznie zmieniany 2 razy.
- Solaris
- Juventino
Świetny alfabet LeniuP-czytając i pisząc takie alfabety to na pewno frajda...poznajemy się od róznych stron,nie koniecznie od poglądów sportowych-w końcu w życiu to nie jest najważniejsze.Licze że następny alfabet bedzie w wykonany równie dobrze jak poprzednie,po cichu licze na Alexxxxx'a- jest zabawny i liczę że bedzie sie miło czytało 8)
PS- Jak już wspomniałem to świetna zabawa i chcem brać w niej udział-jesli istnieje nadal taka możliwość-co Ty na to Sarsik
PS- Jak już wspomniałem to świetna zabawa i chcem brać w niej udział-jesli istnieje nadal taka możliwość-co Ty na to Sarsik

- Sarsik
- Juventino
Spokojnie, ankieta skończy się niebawem, za kilka dni. Jak znowu popędzimy z zabawą, to znów natłoczą nam się alfabety i będzie czekać nie wiadomo ile.
Solaris ===> Twoja kandydatura będzie oczywiście rozpatrzona i jeśli nie pojawisz się w najbliższej ankiecie, to na pewno w kolejnej.
Solaris ===> Twoja kandydatura będzie oczywiście rozpatrzona i jeśli nie pojawisz się w najbliższej ankiecie, to na pewno w kolejnej.
I need a girl that I can train.
- mnowo
- Qualità Juventino
Czyzby cos stanelo w miejscu? Od dwoch dni nie przybywa glosow w ankiecie.. :roll:
Swoja droga widac, jak wyrownana jest ta ankieta. Walka do samego konca 8) Czy sa jakies informacje na temat- kiedy cos sie ruszy w tym kierunku?...
Swoja droga widac, jak wyrownana jest ta ankieta. Walka do samego konca 8) Czy sa jakies informacje na temat- kiedy cos sie ruszy w tym kierunku?...
- Sarsik
- Juventino
Wyniki ankiety:
1. Alexxxxx - 12 głosów
2. Siewier - 11 głosów
3. Par00wa - 10 głosów
4. gosciu - 4 głosy
Kolejną ankietę wygrał Alexxxxx, który osiągnął to dopiero przy swoim czwartym podejściu. Niemniej jednak gratulacje. Dwóch 'środkowych' oczywiście gra dalej, a ankietę uzupełnią dwaj - jak mniemam - panowie, którzy jako pierwsi się zgłosili, czyli mnowomiejsky i kornknot.
Nowa ankieta:
Siewier
Par00wa
mnowomiejsky
kornknot
1. Alexxxxx - 12 głosów
2. Siewier - 11 głosów
3. Par00wa - 10 głosów
4. gosciu - 4 głosy
Kolejną ankietę wygrał Alexxxxx, który osiągnął to dopiero przy swoim czwartym podejściu. Niemniej jednak gratulacje. Dwóch 'środkowych' oczywiście gra dalej, a ankietę uzupełnią dwaj - jak mniemam - panowie, którzy jako pierwsi się zgłosili, czyli mnowomiejsky i kornknot.
Nowa ankieta:
Siewier
Par00wa
mnowomiejsky
kornknot
- Alexxxxx
- Juventino
Raczej drugim :doh: No chyba, że ja o czymś nie wiemSarsik pisze: Kolejną ankietę wygrał Alexxxxx, który osiągnął to dopiero przy swoim czwartym podejściu. Niemniej jednak gratulacje. Dwóch 'środkowych' oczywiście gra dalej, a ankietę uzupełnią dwaj - jak mniemam - panowie, którzy jako pierwsi się zgłosili, czyli mnowomiejsky i kornknot.

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- M.
- Juventino
W tej ankiecie jest tylko jeden kandydat do zwycięstwa. Marcinie możesz zacząć już pisać swój alfabet 8) .
Zgłaszam się do ankiety. Jeśli będę miał taki wynik jak za pierwszym razem, odpuszczę sobie tą zabawę :roll: . Zgłaszam również Sarsika, który na pewno napisałby ciekawy alfabet :-D .
Zgłaszam się do ankiety. Jeśli będę miał taki wynik jak za pierwszym razem, odpuszczę sobie tą zabawę :roll: . Zgłaszam również Sarsika, który na pewno napisałby ciekawy alfabet :-D .
:roll:
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
widze, że zabawa znów ruszyła pełną parą
tylko jeszcze przydałoby się uzupełnić zaległe alfabety panowie i wtedy już bedzie git :> cieszy mnie zwycięstwo Alexxxxx'a, na którego głosowałem. Z niecierpliwością czekam na ciekawy alfabecik. Teraz znów ciekawa czwórka. Swój głos bez wachania oddaje na mnowomiejsky'ego.
Przychylam się również do kandydatury Sarsika :>

Przychylam się również do kandydatury Sarsika :>
- mnowo
- Qualità Juventino
To byla niesamowicie wyrownana ankieta. Alexxxxx- kongratulejszyn 8) Czekamy czekamy, zobaczymy, co sie kryje za tymi Twoimi piecioma "X"ami...
hieh hieh..
Zobaczymy. Ja tymczasem oddam glos na Par00wę- tak jak poprzednio.
PS: Sarsik, hopy dobrze gadaja o tym alfabecie. Wielki Brat musi tez w koncu sie objawic
Dzieki za poparcie, ale final Ligi Mistrzow nauczyl, ze nigdy nic nie wiadomo do samego koncaDiego pisze:Marcinie możesz zacząć już pisać swój alfabet 8)
PS: Sarsik, hopy dobrze gadaja o tym alfabecie. Wielki Brat musi tez w koncu sie objawic
- Gibon
- Juventino
Dziękuję wszystkim, którzy oddali na mnie swój głos, za te miłe powitanie po tygodniowej nieobecności spowodowanej wyjazdem. Trafiłem na bardzo wyrównaną stawkę, a tak zacięta rywalizacja to dla mnie pewnego rodzaju nobilitacja.Wyniki ankiety:
1. Alexxxxx - 12 głosów
2. Siewier - 11 głosów
3. Par00wa - 10 głosów
4. gosciu - 4 głosy
W tej ankiecie moje szansę dramatycznie zmalały, lecz, zachowując zasady Fair Play, swój głos oddałem również na Mnowomiejsky'ego, który póki co sprawia wrażenie dominatora tego głosowania.
Pewien renesansowy poeta nakazuje mi jednak nie porzucać nadzieję na to, że kiedyś i mi będzie dane napisać swój alfabet, więc liczę na rzetelność powiedzenia "do trzech razy sztuka".
- Sarsik
- Juventino
Pojawiłeś się już w drugiej ankiecie. oto jej wyniki:Alexxxxx pisze:Raczej drugim :doh: No chyba, że ja o czymś nie wiemSarsik pisze: Kolejną ankietę wygrał Alexxxxx, który osiągnął to dopiero przy swoim czwartym podejściu. Niemniej jednak gratulacje. Dwóch 'środkowych' oczywiście gra dalej, a ankietę uzupełnią dwaj - jak mniemam - panowie, którzy jako pierwsi się zgłosili, czyli mnowomiejsky i kornknot.:naughty:
1. Rybeq 14
2. DjJuve 8
*. Alexxxxx 8
4. Biggi 7
Potem wystąpiłeś jeszcze w dwóch:
1. Marcin-IRONEK 19 głosów
2. DjJuve 14 głosów
3. Alexxxxx 9 głosów
4. bblackk 0 głosów
i
1. DjJuve 38 głosów
2. azzurra 28 głosów
3. Alexxxxx 22 głosy
*. Maggie Del Piero 22 głosy
, po której odpadłeś, pojawiając się dopiero teraz. Czyli wygrałeś w swojej 4 ankiecie. 8)
Co do mojego alfabetu, to ja go już napisałem dosyć dawno (w ramach tej samej zabawy na innym forum), ale nie wiem, czy wypada mi umieścić siebie samego w ankiecie. Zresztą ja przestałem się udzielać na tym forum ponad rok temu i większość kojarzy mnie tylko z tej zabawy. A to na pewno spowoduje, że ankiety nie wygram, więc nie ma sensu się do niej pchać, jak i tak szybko odpadnę. :o Co najwyżej, jeśli znowu przez dłuższy czas przestaną się alfabety pojawiać, ja na rozruszanie zabawy pokażę swój.