Gilardino verso il Milan (Gilardino w Milanie?)
- Logan
- Juventino
oto co znalazlem na stronie Gazzetta dello Sport
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadra/M ... dino.shtml
nie znam wloskiego ale domyslam sie co tam moze byc napisane
szkoda bo liczylem ze bedzie on gral u nas
no trudno trzeba sie skupic na Cassano ale Milan sie mocno zbroi i bedzie bardzo trudnym przeciwnikiem do scudetto
http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadra/M ... dino.shtml
nie znam wloskiego ale domyslam sie co tam moze byc napisane

Forza Juve
- Zygi
- Juventino
nie jest jescze tak zle jakby sie wydawalo narazie jest napisane tylko ze Baraldi zszedl z ceny do 35 mln euro, a Galliani upiera sie przy 25. i ze porozumienie moze nastapic wciagu kilku najblizszych godzin. Sam tytul mowi ze Gilardino jest blizej milanu [ale jeszce nie w milanie]. no i wspomniane jest o Iaquintie jako alternatywie.
w skrocie tyle [tez nie znam wloskiego wiec moga byc bledy translator przerzucil mi na angielski w ktoryms ie pewniej czuje ;p]wiec jest szansa ze napastnik Parmy[! ;p] do nas trafi. byloby to z pewnoscia wzmocnienie jednak sam niewiem czy chcialbym aby przyszedl w tym sezonie... lepiej by chyba bylo podpisac z nim kontrakt od nastepnego bo jak anrazie jest Treze, Alex, Zlatan, Zalayeta ... no i Mutu ktorego mam nadzieje ze nie oddamy. Chetnie tez widzialbym w skladzie Cassano nie dlatego ze uwazam ze jest zdecydowanie lepszy od Gliardino ale dlatego iz moglby uzupelnic 'luke po Alexie' kiedy ten bylby w slabszej formie jak na poczatq sezonu czy kiedy wreszcie zawiesi buty na kolku[choc szkoda bedzie kiedy taki symbol odejdzie w koncu sie to stanie...]
w skrocie tyle [tez nie znam wloskiego wiec moga byc bledy translator przerzucil mi na angielski w ktoryms ie pewniej czuje ;p]wiec jest szansa ze napastnik Parmy[! ;p] do nas trafi. byloby to z pewnoscia wzmocnienie jednak sam niewiem czy chcialbym aby przyszedl w tym sezonie... lepiej by chyba bylo podpisac z nim kontrakt od nastepnego bo jak anrazie jest Treze, Alex, Zlatan, Zalayeta ... no i Mutu ktorego mam nadzieje ze nie oddamy. Chetnie tez widzialbym w skladzie Cassano nie dlatego ze uwazam ze jest zdecydowanie lepszy od Gliardino ale dlatego iz moglby uzupelnic 'luke po Alexie' kiedy ten bylby w slabszej formie jak na poczatq sezonu czy kiedy wreszcie zawiesi buty na kolku[choc szkoda bedzie kiedy taki symbol odejdzie w koncu sie to stanie...]
Nemo Me Impune Lacessit ...
- Winner
- Juventino
Według paru stron np. http://www.pilka.pl/?mid=1&show=32430 Gilardino przejdzie do Milanu . Wolałbym żeby przyszedł do nas ale na stronce pisze też że Juve oficjalnie o niego nie zabiegało
Taki dobry zawodnik i idzie do Milanu .
P.S mam nadzieje że Cassano do nas nie przyjdzie poco nam taki "świetny" snajper
P.S mam nadzieje że Cassano do nas nie przyjdzie poco nam taki "świetny" snajper
- tawiarz
- Juventino
Serwis www.ligawloska.ys.pl podał wiadomość jakoby Milan zablokował transfer Gilardino. Piłkarz był już prawie pewny przejścia do Milanu, prezydent Milanu telefonował do agenta piłkarza informując, iż nie są juz zainteresowani zawodnikiem Parmy. wyścig po utalentowanego napastnika ruszy na nowo i ciekaw jestem gdzie trafi zawodnik. Osobiście mam nadzieję, że do Juve.
Po co 3 temat o Gilardino?? :? Zaraz dołączę do istniejącego w tym temacie
Po co 3 temat o Gilardino?? :? Zaraz dołączę do istniejącego w tym temacie
- Canna
- Juventino
a wiec jest jeszcze szansa na Gilardino.Moggi powinien wykorzystac ten moment i sprowadzic Gilardino do Juventusu.Szczerze to wydaje mi sie to malo realne aby rzeczywiscie Milan zrezygnowal z Gilardino moze to tylko jakas zwykła przykrywka
Jednak jak to prawda to Lucek działaj 8) Z dwojki Cassano-Gilardino mam tylko metlik w głowie bo sam niewiem ktorego bym wolał :doh: ale wydaje sie ze Gilardino jest bardziej bramkostrzelny i przypomina stylem gry Trezegueta a dla niego jest nam najbardziej potrzebny zmiennik bo wiadomo Treze i jego kontuzje :?

TAK SIE ZACZEŁO
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
- tawiarz
- Juventino
Ja uważam, że powodem może być presja Chelsea. Oni także podobno interesują się Gilardino. Prawdopodobnie odejdzie Kezman, a w jego miejsce ma przyjść właśnie Gilardino. To wygląda tak, że Chelsea obiecała dogodne warunki transferu Crespo pod warunkiem, ze Milan wycofa się z wyścigu o Gilardino. Przynajmiej ja tak to widzę.
- Canna
- Juventino
no chyba masz racje.To i tak nici z Gila :płaczę: a z Chelsea niema co rywalizowac a tego napadziorachyczes pisze:Ja uważam, że powodem może być presja Chelsea. Oni także podobno interesują się Gilardino. Prawdopodobnie odejdzie Kezman, a w jego miejsce ma przyjść właśnie Gilardino. To wygląda tak, że Chelsea obiecała dogodne warunki transferu Crespo pod warunkiem, ze Milan wycofa się z wyścigu o Gilardino. Przynajmiej ja tak to widzę.
TAK SIE ZACZEŁO
- KINIEK
- Juventino
Wiem że Gilardino jest dobry, ale po co nam jeszcze jeden napastnik!!! Parma chce sprzedać jednego z najlepiej zapowiadających się zawodników młodego pokolenia, to fakt, ale Juventus w obecnej sytuacji nie potrzebuje aż takiego wzmocnienia w linii ataku. Od przybytku głowa nie boli, ale za taką kasę jaką chce Parma to Gila na pewno nie przyjdzie do JUVE bo by im budżetu zabrakło a jeszcze trzeba kupić jakiegoś pomocnika. Tak więc najlepszym wyjściem byłoby tak, że Gilardino zostałby jeszcze jeden sezon w Parmie i wtedy ewentualnie by się go kupiło, no ale to raczej mało prawdopodobne, lecz jeśli Milan go nie chce kupić to tym lepiej dla JUVE, a jeśli Chelsea zapłaci sporo kasy to pewnie tam przejdzie, chociaż sam zainteresowany wolałby grać we Włoszech.
- nogi2
- Juventino
Na razie i tak zadnego transferu nie bedzie.Musimy zaczekac az Parma oficjalnie spadnie do SERIE B.Wtedy najwieksze gwiazdy beda chcialy odejsc i Parma zostanie rozkupiona. Nie licze wcale na Gilardino bo to jest ponad ambicje naszego klubu.Poza tym Capello majac do wyboru Gilardino i Cassano na pewno bedzie chcial kupic gwiazde z Rzymu. Niemniej jednak bitwa o kolejnego napastnika za 20 mln $, to..nie ma sensu ,kiedey nie mamy drugiej lini a obrona gra w tym samym zestawieniu przez caly sezon.Bez sensu....
'Only two things are infinite: the universe and human
stupidity, and I'm not sure about the first' - Albert Einstein
stupidity, and I'm not sure about the first' - Albert Einstein