Znienawidzone kluby
- Deckreg
- Juventino
1. Legia - nie lubię(nie lubię, a nie nienawidzę) ich wojskową "politykę" transferową i za "(L)" [może powinienm raczej napisać, ze nie lubie (L) za Legię?]
2. AZS Częstochowa - hm... nie lubię ich za to, jak kochają miejscowy klub - KS Jastrzębie Borynia (teraz: Jastrzębski Węgiel) :]
3. Tutaj mam dylemat, ale chyba Wisła Kraków i Real. Za to, że pieniądz żądzi piłką. Chelsea mimo tego, że ma hajs nie wykupuje gwiazdeczek, a piłkarzy.
4. Inter, Roma - za stosunek do Juve.
A co do klubów typu Napoli, Fiorentina, Milan czy Torino to muszę przyznać, że darze je uczuciem obojętnym. Chociaż może Fiorentinę i Napoli lubię. Tę pierwszą za charakter, a ten drugi klub za Ferrarę i Cannavaro... Co do ACM to kiedyś, za czasów Van Bastena, Rijkarda, Gullita, Massaro, Savicevica kochałem ich futbol, ale nigdy tej drużyny. Milan jest u mnie na minus za finał LM przed dwoma laty. Wygrali, ale z Juve... Byli lepsi, ale z Juve... (szowinizm)
2. AZS Częstochowa - hm... nie lubię ich za to, jak kochają miejscowy klub - KS Jastrzębie Borynia (teraz: Jastrzębski Węgiel) :]
3. Tutaj mam dylemat, ale chyba Wisła Kraków i Real. Za to, że pieniądz żądzi piłką. Chelsea mimo tego, że ma hajs nie wykupuje gwiazdeczek, a piłkarzy.
4. Inter, Roma - za stosunek do Juve.
A co do klubów typu Napoli, Fiorentina, Milan czy Torino to muszę przyznać, że darze je uczuciem obojętnym. Chociaż może Fiorentinę i Napoli lubię. Tę pierwszą za charakter, a ten drugi klub za Ferrarę i Cannavaro... Co do ACM to kiedyś, za czasów Van Bastena, Rijkarda, Gullita, Massaro, Savicevica kochałem ich futbol, ale nigdy tej drużyny. Milan jest u mnie na minus za finał LM przed dwoma laty. Wygrali, ale z Juve... Byli lepsi, ale z Juve... (szowinizm)
Ostatnio zmieniony 05 czerwca 2005, 13:14 przez Deckreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Chyba masz cos z glowa... jesli chodzi o Twoj podpis to chociaz pisz poprawnie, bo pisze sie Madridista a nie Madritista. Ale chyba juz tego nie potrafisz pojac.MISTYKAL pisze:odpoeidz na to pytanie mam w podpisie :-D :-D :-D i chyba jest wszystko jasne...ps* nienawiśc do policji tak zostałem wychowany..ten kto z nimi trzyma nazwsze jest przegrany "H.g"
To chyba musisz isc sie leczyc do psychoanalityka bo to napewno nie jest normalne.Co do 1 podkreślenia:
-nienawidzić klub za Miccolego to mały powód wręcz nikły,tylko gdy nie lubi się klubu za jakieś incydenty z przeszłości i do tego dochodzą wypowiedzi gracza z tego klubu wypowiadającego się źle o Juve to doprowadza do nerwów...to sie nasila i wtedy można mówić o nienawiści
Z takich tematow i wypowiedzi o tak rozbudowanej i swietnej tresci smieja sie wszyscy myslacy kibice innych druzyn (przynajmniej z tego co wiem) a napinka polaczona z frustracja nie jest napewno mile widziana przez nikogo.Co do 2 podkreślenia:
-Smieja sioe kibice Romy bo mają na swoim punkcie bzika i nie widzą nic poza czubkiem własnego nosa,nie potrafią docenić tego że Juve wygrałóo Lige Włoską a ja np. potrafie docenić Milan za udany występ w Lm i troche mi ich szkoda za ten sezon...czego byśmy na stronie Romy nie spotkali.To oni sie powinni wstydzic ze nam zazdroszczą i nadal myślą że Cassano i Totti to wielkie talenty,są dobrzy ale nie przesadzajmy.Bo czy my wychwalamy swoich graczy ponad wszystko Prochno
Jesli chcesz byc jak kibice Romy to badz, mi sie do ich poziomu nie spieszy i wolalbym aby JP nie bylo kojazone z takim poziomem wypowiedzi.
Prosilbym o zamkniecie tego topica, sluzy on tylko niepotrzebnemu zaostrzaniu stosunkow i pokazuje ze neiktorzy nie dorosli do forum internetowego.
pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- yanek juve
- Juventino
1.Arka, Lech, Cracovia, Odra Opole, Zagłębie Lubin, Górnik Wałbrzych, Polar, Polonia Bytom, AC Milan, Real Madryt, Bayern, Chelsea, Widzew.
2.Roma, Torino.
3.Liverpool, Olimpic Marsylia,
2.Roma, Torino.
3.Liverpool, Olimpic Marsylia,
- Małysz
- Juventino
Nie za to, że nosi koszulkę Realu, ale za uleganie wszechobecnemu zachwytowi tym klubem, bo to jest "trendy". Na zasadzie takiej: wygrywa Real, to kibicujemy Realowi, a np. nie lubimy Barcelony, triumfuje Barca, to popieramy katalończyków, a lekceważymy piłkarzy z Madrytu. Rozpowszechnione rozumowanie zwłaszcza wśród dzieciaków z podstawówki (z okolic, gdzie mieszkam oczywiście, żeby nikogo nie urazić...), również stąd może to nie za miłe określenie "gnojek" odnoszące się do wieku. Ale nie ma tu mowy o nienawiści, to by było chore, po prostu mnie takie zachowanie wkurza.Czwartek pisze:A mnie krew zalewa jak widzę jak ktoś nazywa kogoś "gnojkiem" tylko za to, że nosi koszulkę Realu...Małysz pisze:Krew mnie zalewa jak widzę gnojków w koszulkach Realu, znam niestety sporo osób, które kibicują "Królewskim", bo tak jest modnie. :?
Co nie zmienia faktu, że np. mój znajomy kibicuje "Królewskim" od 7-8 lat i szanuję taki wybór, bo wiem, że to nie jest jakiś chwilowy zachwyt, tylko związanie sięz zespołem na dobre i na złe, przecież nie ponosi winy za politykę klubu.
- Canna
- Juventino
Nie lubie Realu za to ze sa burakami :-D i za to ze maja mało ciekawa polityke.Nie przepadam za Bayernem Monachium ze wzgledu na Bakenbauera :evil: czy jak to sie pisze.No i ostatnio jakos nie trawie Chelsea a wszystko przez tego ruska
A no i zapomniałbym o Lazio (rasisci i antysemici
)

TAK SIE ZACZEŁO
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
"Spotkajmy sie o czwartej tak jak zwykla na ławce na Corsa Re Umberto."---rok 1897.Grupa uczniów załozyła klub sportowy ze szczególnym naciskiem na piłke nozna.Forza Juve
- mrowczan
- Milanista
Heh, mowicie, ze na Real jest moda, a czy z Juve nie jest tak samo? Co drugi lebek biega w koszulce juve (srednia wieku "kibicow" doskonale widac w komentarzach pomeczowych), teraz sie zacznie fala na Chelsea. No nic, taki juz urok malych dzieci 

- wErOn
- Juventino
Skoro uważasz, że na Juve jest moda wśród 10 latków to co dopiero powiedzieć o Milanie 8) Teraz dopiero sie zaroiło jak psów dzieci z nazwiskiem Shevhenkomrowczan pisze:Heh, mowicie, ze na Real jest moda, a czy z Juve nie jest tak samo? Co drugi lebek biega w koszulce juve (srednia wieku "kibicow" doskonale widac w komentarzach pomeczowych), teraz sie zacznie fala na Chelsea. No nic, taki juz urok malych dzieci

P.S
Słuchaj - w koncu musi powstawać nowe pokolenie kibiców danej drużyny. Ciekawe jak ty zaczynałeś kibicowanie Milanowi ... tak nagle cię olśniło? Ja zacząłem od koszulki z bazaru, 9 lat temu ... :roll:
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Tigmar
- Juventino
ja nienawidze milanu za takich kibicow jak Ty ...mrowczan pisze:Heh, mowicie, ze na Real jest moda, a czy z Juve nie jest tak samo? Co drugi lebek biega w koszulce juve (srednia wieku "kibicow" doskonale widac w komentarzach pomeczowych), teraz sie zacznie fala na Chelsea. No nic, taki juz urok malych dzieci
nie umiecie przegrywac i zrozumiec, ze jestescie slabi ....
przez chwilę jako Marco Buffon
- OskarG
- Juventino
Podsumowanie
Temat zamykam
Na początku go nie zamknąłem, bo miałem nadzieje ze rozwinie się kulturalna dyskusja - kilka osób sprostało zadaniu, ale większość nie wiem, po co tu pisze.
Połowa wypowiedzi zawierała obrazę kibiców, klubów, itd. Za co zostaliście ukarani kartkami – Gratulacje piszcie tak dalej, pokazaliście klasę.
Do tego staliście się pośmiewiskiem innych kibiców, sądzę, że również kibiców Juve - z własnej nieprzymuszonej woli – za co wam również gratuluje pracujcie tak dalej na dobre imię, nas wszystkich
Wstyd że mamy takich kibiców :oops: :oops:
Temat zamykam
Na początku go nie zamknąłem, bo miałem nadzieje ze rozwinie się kulturalna dyskusja - kilka osób sprostało zadaniu, ale większość nie wiem, po co tu pisze.
Połowa wypowiedzi zawierała obrazę kibiców, klubów, itd. Za co zostaliście ukarani kartkami – Gratulacje piszcie tak dalej, pokazaliście klasę.

Do tego staliście się pośmiewiskiem innych kibiców, sądzę, że również kibiców Juve - z własnej nieprzymuszonej woli – za co wam również gratuluje pracujcie tak dalej na dobre imię, nas wszystkich

Wstyd że mamy takich kibiców :oops: :oops: