głosowanie
- kati2
- Juventino
czy jako nowa osoba moge miec do was kibicow wielka probe ?
pewnie jeszcze co niektorzy boleja na sprawa przegranej w rekinach z babami, ale to my mamy problem i zwracami sie do Was o pomoc "w grupie siła"
chodzi o to zebyscie nam pomogli wspiac piosenke naszego artysty Garou na 1 miejsce na pewnej liscie i bylybysmy bardzo wdzieczne :oops:
wystarczy wejsc na link http://www.radiokolor.pl/topten2.asp?A= ... QFHV5IODSF i na dole strony wybrac piosenke Garou & William Joseph -Dust In The Wind a nastepnie wpisac swoje dane
i to koniec roboty
taka czynnosc mozna wykonywac jedynie raz dziennie do piatku włacznie do 15 jak dobrze jestem poinformowana
tutaj i teraz kazdy glos sie liczy
bede bardzo wdzieczna
pozdrowionka
pewnie jeszcze co niektorzy boleja na sprawa przegranej w rekinach z babami, ale to my mamy problem i zwracami sie do Was o pomoc "w grupie siła"
chodzi o to zebyscie nam pomogli wspiac piosenke naszego artysty Garou na 1 miejsce na pewnej liscie i bylybysmy bardzo wdzieczne :oops:
wystarczy wejsc na link http://www.radiokolor.pl/topten2.asp?A= ... QFHV5IODSF i na dole strony wybrac piosenke Garou & William Joseph -Dust In The Wind a nastepnie wpisac swoje dane
i to koniec roboty
taka czynnosc mozna wykonywac jedynie raz dziennie do piatku włacznie do 15 jak dobrze jestem poinformowana

tutaj i teraz kazdy glos sie liczy
bede bardzo wdzieczna
pozdrowionka
Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2005, 00:19 przez kati2, łącznie zmieniany 1 raz.
- BVB
- Dortmundczyk
masz moj glos, bardzo lubie te piosenke chociaz w tym duecie jej nie slyszalem.. zaraz sobie sciagne..
UPLOAD
wg moich serwerow na DC nie ma takiej piosenki w tym wykonaniu
UPLOAD
wg moich serwerow na DC nie ma takiej piosenki w tym wykonaniu

- kati2
- Juventino
w takim razie jak sie strasznie podoba to ja moglabym przeslac tylko podaj adresik e-mailowy 
bardzo sie ciesze ze podoba ci sie ta pioseneczka - to nie jestesmy same
i mialabym wielka prosbe zeby pozostali forumowicze zrobili to samo co kolega
bede naprawde bardzo wczieczna
:) :twisted:

bardzo sie ciesze ze podoba ci sie ta pioseneczka - to nie jestesmy same
i mialabym wielka prosbe zeby pozostali forumowicze zrobili to samo co kolega
bede naprawde bardzo wczieczna

- El Nino
- Juventino
Masz mój głos.. Tylko prosze Cie prześlij mi tą piosenkę bo ja jej w ogóle nie słyszałem
wujtek@yahoo.com
wujtek@yahoo.com
- steru
- Qualità Juventino
Hm jestem kolejnym ktory nie zna tej piosenki w tej wersji ... wiec juz sie spodziewasz o co chodzi... :oops: przeslij mi ja jesli mozesz steru@o2.pl a glosowac bede dopiero jak mi sie spodoba
a im szybciej ja bede mial tym szybciej zaczne 

- Kuba Napierski
- Juventino
A zaapomnieliście jak te fanki Garou przekupiały kibiców Milanu? Coś krótką macie pamięć. Przez nie Juvepoland nie wygrało w tym całym plebiscycie na najlepszą stronę! I to jest fair? Dzięki ale nie zagłosuję urocza pani :evil:
PS: Iglesias, Ramazotti to jest coś :-D , a nie jakiś przystojny francuzik
PS: Iglesias, Ramazotti to jest coś :-D , a nie jakiś przystojny francuzik

- Skierosiek
- Juventino
Tak tak droga Kati- wtedy bardzo nei fair zrobiłyście-przepraszam Cię ale teraz trochę dziwne jest Twoje zachowanie- kogoś kogo oszukałyście-teraz prosicie o pomoc....nie dzięki nie pomogę...myślę że reszta też się opamięta i odpłaci wam za swego rodzaju niegodziwość która nas z waszej strony spotkała..za błędy się powinno płacić moja droga
- ossy
- Juventino
garou śpiewa okropnie! za nim na liście jest tomek makowiecki - i to właśnie na niego oddałem swój głos żeby wyprzedził garou
hahahahaha
i jeszcze jedno prosze was głosujcie na tomka żeby garou spadł na sam dół

i jeszcze jedno prosze was głosujcie na tomka żeby garou spadł na sam dół

Ostatnio zmieniony 06 czerwca 2005, 23:52 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- IGI
- Juventino
Oszukaly? Czy ja o czyms nie wiem?Skierosiek pisze:Tak tak droga Kati- wtedy bardzo nei fair zrobiłyście-przepraszam Cię ale teraz trochę dziwne jest Twoje zachowanie- kogoś kogo oszukałyście-teraz prosicie o pomoc....nie dzięki nie pomogę...myślę że reszta też się opamięta i odpłaci wam za swego rodzaju niegodziwość która nas z waszej strony spotkała..za błędy się powinno płacić moja droga