Znienawidzone kluby
- El Nino
- Juventino
Ja tam nie mam takiej wielkiej nienawiści do niektórych klubów. W przeciwieństwie do Ciebie lubie nawet Viole, a Liverpool to mój drugi klub po Juventusie i ja nie pamietam tragedii na Heysel, ale kibice Liverpoolu ciągle się zmieniają, ludzie stają się bardziej kulturalni i scywilizowani i teraz na stadionach nie ma żadnych zadym. Lubie ten klub nie dlatego że wygrał lige mistrzów, tylko dlatego że podoba mi się ich ofensywna gra, lubie poszczególnych zawodników-Risse, Garcia, Gerrard, Baros, no i gra tam Dudek-mój "drugi ulubiony bramkarz" po Buffonie.
Roma, Inter i Lazio-Też jakoś specjalnie ich nie nawidze ani też lubię. Wynikiem tych drużyn przejmuje się tylko wtedy gdy gra z nimi Juventus, albo inna drużyna (MIlan :evil: ) a wynik tego meczu zależy na pozycji w tabeli ligowej.
MIlanu nie nawidze.. Wiadomo dlaczego, wróg Juventusu i największy, najgroźniejszy rywal we Włoszech, a nawet w Europie.. Jedyne co podoba mi się w Milanie to gra Nesty, Kaki, Shevchenki i Didy, ale jakoś specjalnie nie lubie tych zawodników (może polubiłbym po przejściu ich do Juventusu)
Roma, Inter i Lazio-Też jakoś specjalnie ich nie nawidze ani też lubię. Wynikiem tych drużyn przejmuje się tylko wtedy gdy gra z nimi Juventus, albo inna drużyna (MIlan :evil: ) a wynik tego meczu zależy na pozycji w tabeli ligowej.
MIlanu nie nawidze.. Wiadomo dlaczego, wróg Juventusu i największy, najgroźniejszy rywal we Włoszech, a nawet w Europie.. Jedyne co podoba mi się w Milanie to gra Nesty, Kaki, Shevchenki i Didy, ale jakoś specjalnie nie lubie tych zawodników (może polubiłbym po przejściu ich do Juventusu)
- wErOn
- Juventino
Jedyny klub którego nienawidze z całego serca do roma. Nie ma słów zeby opisac nienawisc do tego pseudo-klubu piłkarskiego. Ich kibice we włoszech, w polsce, piłkarze z tottim na czele, dzialacze, polityka transferowa, twarz sensiego i jego córki :lol:
Wogóle ten klub to jedno wielkie pośmiewisko, nie wspomne o stronie asr.pl która mozna porównac do alejaja.prv.pl 8) Wchodząc tam i czytając komentarze w newsach lub posty na forum mozna sie ładnie usmiać, szczególnie z zażaleń romowców o sędziowanie na korzysc ich przeciwników, usprawiedliwianiu idiotycznych zachowan ich wielkiego kapitana tottiego :rotfl:
Nie lubie tez realu, smieszy mnie ten klub bo uważają sie za niewiadomo kogo a dwa razy z rzędu rozwaił ich antyfubol z Włoch czyli Jude
Milan i Liverpool nawet polubiłem po tym sezonie. Respect dla obu klubów za klasę kibiców zarówno stadionowych jak i tych internetowych. Milaniści prezentują wysoki poziom kultury, kibice The Reds pokazali prawdziwą klasę w meczu z Juve na Anfield, pokazując chęc pojednania.
Niestety nasi kibice kolejny raz pokazali że do pięt nie dorastają w zachowaniu kultury angilkom 
Wogóle ten klub to jedno wielkie pośmiewisko, nie wspomne o stronie asr.pl która mozna porównac do alejaja.prv.pl 8) Wchodząc tam i czytając komentarze w newsach lub posty na forum mozna sie ładnie usmiać, szczególnie z zażaleń romowców o sędziowanie na korzysc ich przeciwników, usprawiedliwianiu idiotycznych zachowan ich wielkiego kapitana tottiego :rotfl:
Nie lubie tez realu, smieszy mnie ten klub bo uważają sie za niewiadomo kogo a dwa razy z rzędu rozwaił ich antyfubol z Włoch czyli Jude
Milan i Liverpool nawet polubiłem po tym sezonie. Respect dla obu klubów za klasę kibiców zarówno stadionowych jak i tych internetowych. Milaniści prezentują wysoki poziom kultury, kibice The Reds pokazali prawdziwą klasę w meczu z Juve na Anfield, pokazując chęc pojednania.

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- K.
- Juventino
Manchester United - Firma która chce zarabiac, a nie klub piłkarski. Do tego dochodzi niechęć do Fergusona, Keane'a, Nistelrooy'a, Rooney'a i kilku innych arogantów.
Borussia Dortmund - Jako kibic Juventusu i Bayernu Monachium chyba nie muszę wyjaśnieać 8)
Liverpool - Do klubu nic nie mam - piękne tradycje, świetni piłkarze. Ale kibice i działacze to inna historia.
Chelsea - Swego czasu kibicowałem Chelsea, ale to co zrobił Romek razem z Ranierim i Mourinho to parodia piłki noznej.
Real Madrid - Piekna historia, świetni zawodnicy i... idioci którzy tym rządzą. M. in. za Morientesa - nienawidzę. Forza Athletico!
Milan - Wielki szacunek dla odwiecznego rywala, ale panowie którzy rządzą tym klubem to następni - po Realu i Chelsea - kretyni.
Roma - W zasadzie lubię Romę 8) poza Tottim i działaczami. 8)
Borussia Dortmund - Jako kibic Juventusu i Bayernu Monachium chyba nie muszę wyjaśnieać 8)
Liverpool - Do klubu nic nie mam - piękne tradycje, świetni piłkarze. Ale kibice i działacze to inna historia.
Chelsea - Swego czasu kibicowałem Chelsea, ale to co zrobił Romek razem z Ranierim i Mourinho to parodia piłki noznej.
Real Madrid - Piekna historia, świetni zawodnicy i... idioci którzy tym rządzą. M. in. za Morientesa - nienawidzę. Forza Athletico!
Milan - Wielki szacunek dla odwiecznego rywala, ale panowie którzy rządzą tym klubem to następni - po Realu i Chelsea - kretyni.
Roma - W zasadzie lubię Romę 8) poza Tottim i działaczami. 8)

- Juve The Best
- Juventino
1. Legia, Ruch , Widzew,
2. Piast
3. Milan
2. Piast
3. Milan

- Solaris
- Juventino
Nie wiem o co wam chodzi że się doczepiacie,jako kibic Juve mam swoje drużyny,które nie nawidze i że ktoś nie szanuje tego bo nie ma nic do Milanu to wielka szkoda :evil: Wyjasniam sprawe z nazwaniem kibiców Juve animalsami- oni przeprosili,można wybaczyć,pamiętać o tym incydencie, i mieć stosunki chłodne.L'Pool przepraszał-my odrzuciliśmy przeprosiny, to nie było ładne,więc pojęcie Animalsi pasuje do L'Poolu za tamto co miało miejsce na Heysel a do nas za to co miało miejsce nie dawno podczas LM
Dlaczego sprowokowalismy Liverpool otóż drogi Dionizosie wyzywaliśmy ich i prowokowalismy i tamci kibole dobrze wiedzieli czym sie to może skonczyc,wiedzieli że byli oni pod wpływem alkoholu, więc po co ich wkurzali
A i jeszcze jedno-wypisujac że powinniśmy sie pojednać z kibicami-po cześci racja,ale czy nie fajniej mieć swoich wrogów i założe sie że przy nadarzajacej okazji większość chętnie nawtykała by Milanowi,czy Violi za przezłość czy teraźniejszość-mnie argument pojednania z kibicami Serie A nie przekonuje,bo "walka" bez krwi jest nawet fajna i pokazuje że kibicowanie drużynie to nie koniecznie oglądanie meczu i jedzenie chipsów
Ważne są tradycje które istnieją od wielu lat,bo chyba nie rajcuje Was/Ciebie kibicowanie,np.Amice Wronki
PS- Legia jest łączona z 06 Clan a Legia nie nawidzi Poloni,więc ja nie lubie Poloni-proste :!:
Dlaczego sprowokowalismy Liverpool otóż drogi Dionizosie wyzywaliśmy ich i prowokowalismy i tamci kibole dobrze wiedzieli czym sie to może skonczyc,wiedzieli że byli oni pod wpływem alkoholu, więc po co ich wkurzali

A i jeszcze jedno-wypisujac że powinniśmy sie pojednać z kibicami-po cześci racja,ale czy nie fajniej mieć swoich wrogów i założe sie że przy nadarzajacej okazji większość chętnie nawtykała by Milanowi,czy Violi za przezłość czy teraźniejszość-mnie argument pojednania z kibicami Serie A nie przekonuje,bo "walka" bez krwi jest nawet fajna i pokazuje że kibicowanie drużynie to nie koniecznie oglądanie meczu i jedzenie chipsów
Ważne są tradycje które istnieją od wielu lat,bo chyba nie rajcuje Was/Ciebie kibicowanie,np.Amice Wronki
PS- Legia jest łączona z 06 Clan a Legia nie nawidzi Poloni,więc ja nie lubie Poloni-proste :!:

- bianconero
- Juventino
nienawidze milanu za finał ligi mistrzow w 2003 roku i nienawidze legii warszawa!to są 2 kluby którym w zyciu nie bede kibicował aha i jeszcze lazio.a tak na inny temat czy ktos z was jedzie na turniej "krąg cup"w poznaniu w gre pro evo 4??jak cos to pisac na moj numer gg 3828438.kibice milanu nie pisac!! :twisted:
EDIT : to znaczy 3828439.sorka za pomyłke
Zapraszam do Regulaminu
/Siewier
EDIT : to znaczy 3828439.sorka za pomyłke
Zapraszam do Regulaminu
/Siewier
- Dionizos
- Juventino
Pozwolicie drodzy forumowicze, ze nie skomentuje tego tekstu...nie mam zamiaru ponizac sie, zeby tlumaczyc temu typowy sprawy oczywiste...Solaris pisze: Wyjasniam sprawe z nazwaniem kibiców Juve animalsami- oni przeprosili,można wybaczyć,pamiętać o tym incydencie, i mieć stosunki chłodne.L'Pool przepraszał-my odrzuciliśmy przeprosiny, to nie było ładne,więc pojęcie Animalsi pasuje do L'Poolu za tamto co miało miejsce na Heysel a do nas za to co miało miejsce nie dawno podczas LM
Dlaczego sprowokowalismy Liverpool otóż drogi Dionizosie wyzywaliśmy ich i prowokowalismy i tamci kibole dobrze wiedzieli czym sie to może skonczyc,wiedzieli że byli oni pod wpływem alkoholu, więc po co ich wkurzali![]()
To ciekawe dlaczego dostalem jakies 20 ostrzezen za przejawianie "rasizmu" klubowego :lol: . Ja po prostu wysmialem goscia, ktory kilka chwil wczesniej przeczytal na jakiejs stronce, o nienawisci do innych klubow i zaczal wypisywac bzdury...Dionizos robią za dobre duszki kochające wszystkie kluby i klubiki
- wErOn
- Juventino
W swoim wcześniejszym poście wspomniałem o polskich fanach romy. Wielokrotnie potwierdzali oni swoimi komentarzami swój profesjonalizm i znajomość piłki nożnej nie tylko we Włoszech
Oto jeden z komenatrzy pod newsem o zwyciestwie primavery romy w cwiercfinale. W półfinale nasi chlopcy zmierzą się z romusami
Oto jeden z komenatrzy:
no to mlodziez jak zwykle mamy niezła pewnie tez pokonamy slaba mlodziez jude
totti 04.06.2005, 13:02
:rotfl: Nic dodać, nic ująć :rotfl:

no to mlodziez jak zwykle mamy niezła pewnie tez pokonamy slaba mlodziez jude
(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Machnes
- Juventino
Dla Twojego zdrowia radze Ci nie wchodzic na ta strone bo zapewniam... na dobre Ci to nie wyjdziewErOn pisze:no to mlodziez jak zwykle mamy niezła pewnie tez pokonamy slaba mlodziez jude

pozdrawiam
- Solaris
- Juventino
Dionizosie skoro dostałeś tyle ostrzeżeń związanych z "rasizmem klubowym" to czemu się dziwisz że ja założyłem taki topic,skąd Ty możesz wiedzieć od kiedy nie lubie poszczególnuch zespołów :evil:
Niewiem czemum sie mnie czepiasz-masz w podpisie fajny obrazek i zawsze Ciebie uważałem za kibola o podobnych poglądach do moich,szkoda że mnie sie uczepiłeś-może zamiast sie czepiać co jest załosne to napiszez jakich klubów nie lubisz 8)

Niewiem czemum sie mnie czepiasz-masz w podpisie fajny obrazek i zawsze Ciebie uważałem za kibola o podobnych poglądach do moich,szkoda że mnie sie uczepiłeś-może zamiast sie czepiać co jest załosne to napiszez jakich klubów nie lubisz 8)

- Del Rajko
- Juventino
1 milan
2 real
3 arsenal
Nie potrafie powiedzieć dlaczego.. Ale napewno w jakimś stopniu za to jacy piłkarze tam występują. Henry, Ljungberg, Vieira, Pires..
2 real
3 arsenal

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
z całym szacunkiem kolego, ale jak dla mnie to bzdury wypisujeszSolaris pisze:Wyjasniam sprawe z nazwaniem kibiców Juve animalsami- oni przeprosili,można wybaczyć,pamiętać o tym incydencie, i mieć stosunki chłodne.L'Pool przepraszał-my odrzuciliśmy przeprosiny, to nie było ładne,więc pojęcie Animalsi pasuje do L'Poolu za tamto co miało miejsce na Heysel a do nas za to co miało miejsce nie dawno podczas LM

No ale dobra, nie o tym miałem pisać. Jesli miałbym wymienić kluby, którzych nie darze sympatią to moja "tabelka" wyglądałaby następująco:
1. roma- klub którego strasznie nieznosze. Po pierwsze za ich kibiców, którzy zachowują się jak bydło i są bydłem co już wielokrotnie udowodnili. Pozatym w romie gra wielki Totti, ktory uważa się za pępek świata a tak naprawde jest nikim. Trzeci powód to żałośni kibice z komicznej strony asr.pl na którą wchodze, gdy mam zły humor. Po przeczytaniu kilku komentarzy znawców futbolu na w/w stronie odrazu pojawia mi isę rogal na twarzy

2.ManUtd- od kiedy tylko zacząłem kibicowac Juve zawsze z nami przegrywamy. Pozatym mają w swoich szeregach Scholes'a którego szczerze nie znosze. Niedawno zakupili również kolejnego bardzo nielubianego przeze mnie Rooney'a i moja niechęć do Czerwonych Diabłów jeszcze bardziej się powiększyła :>
3. Milan- od kiedy pamiętam- zawsze z nami rywalizujemy. Obok Juve najbardziej utytułowana drużyna na półwyspie apenińskim. Nie jest to z mojej strony jakaś wielka nienawiść, aczkolwiek zwykła niechęć do klubu, który walczy z naszymi o najwyższe trofea.
- Coolfi
- Juventino
Jest tylko jeden klub którego z całego nienawidzę - As Roma. Innych tylko nie lubię, bądź za nimi nie przepadam.
A za cóż ja tej Romy tak nie lubię? Za wszystko co było napisane wcześniej. Ich poprostu nie można lubieć. Zawsze znajdą coś, czym mogą obarczyć inny klub, bądź wyżyć się za tak słabą postawę swoich pupili. Mowa tu oczywiscie o kibicach tego klubu. Z całym szacunkiem, ale czegoś tak buraczanego jak userzy na asr.pl to nigdy nie widziałem. Być może istnieją inne polskie serwisy o tym klubie ze znacznie wyższym poziomem kultury, albo wogóle z kulturą, ale na w/w takowej spotkac nie można. Ja sie tam nimi nie przejmuje, niech żyją w swoim świecie, w którym il capitano strzela bramkę za bramką, a obrona jest szczelna jak słoiki w spizarni mojej babci. W końcu nie wymagajmy od nich za dużo, są tylko romanistami
Do innych klubów nie pałam aż taką nienawiścią. Wielu zespołom życze źle, inne są mi obojętne i dyndają mi ich wyniki. Większość powodów została podana wyżej, ja tylko napiszę jakie luby mi nie leżą
Są to: Manchester, Fiorentina, Real i Liverpool.
Pozdrawiam
A za cóż ja tej Romy tak nie lubię? Za wszystko co było napisane wcześniej. Ich poprostu nie można lubieć. Zawsze znajdą coś, czym mogą obarczyć inny klub, bądź wyżyć się za tak słabą postawę swoich pupili. Mowa tu oczywiscie o kibicach tego klubu. Z całym szacunkiem, ale czegoś tak buraczanego jak userzy na asr.pl to nigdy nie widziałem. Być może istnieją inne polskie serwisy o tym klubie ze znacznie wyższym poziomem kultury, albo wogóle z kulturą, ale na w/w takowej spotkac nie można. Ja sie tam nimi nie przejmuje, niech żyją w swoim świecie, w którym il capitano strzela bramkę za bramką, a obrona jest szczelna jak słoiki w spizarni mojej babci. W końcu nie wymagajmy od nich za dużo, są tylko romanistami

Do innych klubów nie pałam aż taką nienawiścią. Wielu zespołom życze źle, inne są mi obojętne i dyndają mi ich wyniki. Większość powodów została podana wyżej, ja tylko napiszę jakie luby mi nie leżą

Pozdrawiam
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
- mnowo
- Qualità Juventino
A ja myslalem, ze kochasz Rome i TottiegoUlTrAs pisze:roma- klub którego strasznie nieznosze. Po pierwsze za ich kibiców, którzy zachowują się jak bydło i są bydłem co już wielokrotnie udowodnili. Pozatym w romie gra wielki Totti, ktory uważa się za pępek świata a tak naprawde jest nikim.
Ja tez przepadam za ich forum, w ogole rzeczywiscie mozna polecic te strone posrod takich jak www.funiaste.net czy www.talenty.pl :roll: No ale nie o tym mialem tutaj pisac.UlTrAs pisze:Trzeci powód to żałośni kibice z komicznej strony asr.pl na którą wchodze, gdy mam zły humor. Po przeczytaniu kilku komentarzy znawców futbolu na w/w stronie odrazu pojawia mi isę rogal na twarzy
Kogo nie lubie? Bo mysle, ze w moim przypadku "nienawidze" to za duze slowo, nienawidzic moge kogos, kto mi zmieszal zycie z blotem albo kogos kto mi zrobil jakas konkretna krzywde- lub moim bliskim. Tak naprawde zaden klub nie zrobil mi osobiscie zadnej krzywdy wiec moze nie bede pisal ze "nienawidze", ale na pewno sa takie, za ktorymi wyraznie nie przepadam... :? A oto i ranking:
1. Milan- nasz najwiekszy rywal w Serie A, nieraz nam napsuli krwi i w ogole denerwuje mnie ich jestestwo we wloskiej lidze. Z drugiej strony na pewno ich obecnosc mobilizuje nas do walki i- tak jak w tym sezonie- nieraz jest ona ciekawa. W kazdym badz razie nie lubie ani Ancelottiego ani calej druzyny Milanu :x
2. ManUtd- nie lubie tego klubu od jakichs.. 8 lat. Nie lubie ich gry, nie lubie Fergusona, paplajacego na kazdym meczu gume do zucia (tak jak z reszta i Cafu z Milanu :roll: ), nie lubie van Nisterlooya i nie lubilem- kiedy tam gral- Bartheza..
3. Roma- to chyba tak jak wiekszosc z Was, w niej denerwowal mnie fakt, ze byl taki okres w Serie A, ze byli dla nas mocno niewygodnym rywalem, i albo remisowalismy, albo zdarzaly sie nawet przegrane, chodzi mi glownie o okres, kiedy gral tam jeszcze Batistuta- ale sie wkurzylem, pamietam, po meczu, kiedy dostalismy 0:2 (ten w ktorym Batistuta dostal czerwona za uderzenie Paramattiego), poza tym nie lubie ich za mentalnosc ich kibicow i za mentalnosc ich samych.. mam nadzieje, ze jesli przejdzie do nas Cassano (w razie jakby), nie bede mial do niego jakichs uprzedzen..

...i to chyba tyle, nie mam zbyt duzo klubow, ktorych naprawde nie lubie, bo gdybym mial wymieniac te, za ktorymi po prostu nie przepadam, to lista bylaby dluzsza.. z Realem Madryt, na przyklad, na czele.. Wazne, ze przepadam za to za Juve i niech tak zostanie.