Cyfra czy Polsat?
- Kombinat
- Juventino
Co jak co, ale holenderska powinna zostać. A przynajmniej mecze PSV... Z jakim oni grają kunsztem... Gdyby nie Juve byłbym z nimikrystiank pisze:POLSAT :] A jak to prawda że Serie A ma byc na Polsacie to ja zawału ze szczęścia zostanę :] będę mógl oglądac na żywo mecze JUVENTUSU :] Lepiej zeby tą Holenderską i Grecką wywalili ....A wzieli Włoską i zostawili Bundeslige i bedzie luz :]

- Ein
- Juventino
jak prawda z tym że na polsacie sport bendzie leciała Serie A to jak dla mnie BoombochaJUVEFANE_10 pisze:Ja mam to i to na Cyfrze + lecą mecz Ligi Włoskiej a z kolei na Polsacie Liga Mistrzów i już od nowego sezonu liga Włoska.
Ja bym ci polecił Polsat bo jest tańszy!

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- kornknot
- Qualità Juventino
Nie liczyl bym na serie a w Polsacie sport. Wrecz mysle, ze na pewno nie bedzie, za droga jest zdecydowanie liga włoska. Tylko canal+ moze sobie pozwolic na ten wydatek i jesli ktos ma rodzicowsklonnych (lub sam jest w stanie) wydawac ok 100 zl miesiecznie na kablowke to niech bierze w ciemno cyfre bo sa tam o wiele lepsze i ciekawsze kanały
- JUVEFANE_10
- Juventino
Dlaczego kto ma Cyfrowy Polsat i ogląda często kanał info to może zobaczyć że głównym celem jest osiągnięcie porozumienia w sprawie nadawania Serie A w sezonie 2005/2006.kornknot pisze:Nie liczyl bym na serie a w Polsacie sport. Wrecz mysle, ze na pewno nie bedzie, za droga jest zdecydowanie liga włoska. Tylko canal+ moze sobie pozwolic na ten wydatek i jesli ktos ma rodzicowsklonnych (lub sam jest w stanie) wydawac ok 100 zl miesiecznie na kablowke to niech bierze w ciemno cyfre bo sa tam o wiele lepsze i ciekawsze kanały

JESTEM OSZUSTEM
- El Nino
- Juventino
Patrzycie tylko na sport w obu platformach, a tam są inne również ciekawe programy. Moim zdaniem cyfa jest lpesza bo jest na niej więcej kanalow i są to lepsze kanały niż w polsacie.
A co do sportu to canal + ma lepszą ofertę sportową jest na niej więcej lig europejskich-angielska, francuska, włoska, hiszpańska (najlepsze ligi europy), a na polsacie sport-niemiecka, holenderska, retransmisje angielska, czasem grecka, czyli te ligi z niższej półki..
Ja mam cyfre + i bardziej ją polecam, a wiem jak wygląda na na platformie cyfrowej polsatu bo mój wujek ją ma..
Lecz pod względem finansowym lepsza jest c.p. polsatu.
A co do sportu to canal + ma lepszą ofertę sportową jest na niej więcej lig europejskich-angielska, francuska, włoska, hiszpańska (najlepsze ligi europy), a na polsacie sport-niemiecka, holenderska, retransmisje angielska, czasem grecka, czyli te ligi z niższej półki..
Ja mam cyfre + i bardziej ją polecam, a wiem jak wygląda na na platformie cyfrowej polsatu bo mój wujek ją ma..
Lecz pod względem finansowym lepsza jest c.p. polsatu.