Ronaldo w Milanie ?!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 13:29

Ronaldo zawodnikiem Milanu???!!!

Włoski dziennik "La Gazzetta dello Sport" donosi, że Real Madryt mógłby rozważyć możliwość sprzedarzy Ronaldo do Milanu na zasadzie......wymiany za Alberto Gilardino. Człowiek, który stoi za tą niewiarygodną transakcją byłego "Interisti" to nowy dyrektor techniczny Real'u Madryt Włoch, Arrigo Sacchi, który jest wielkim wielbicielem talentu Gilardino. Podobno rossoneri podpisali juz kontrakt z napastnikiem Parmy, chociaż nie ma jeszcze żadnego oficjalnego potwierdzenia w tej sprawie. Jeżeli ta "operacja" doszła by do skutku, miałoby to miejsce w nadchodzącym miesiącu czerwcu.
źródło :http://www.acmilan.com.pl/

To by dopiero było! Grubas w Milanie...ulalal :lol: ciekawe czy to tylko plota czy fakt.. :think:

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 13:41

no nie wiem czy Milan jest na tyle głupi zeby kupic Ronaldo :think: ,nawet teraz kiedy juz zaczyna troszke lepiej grac... ,ale cóż to jest problem Milanu a nie nasz. Tylko martwi mnie wiadomosc o Gilardino :( . Mam nadzieje ze jeszcze nie jest ich zawodnikiem i ze Moggi przejzy na oczy ,bo jesli sprzeda Mutu ,to jak Del Piero straci forme to kogo on mysli w ataku widziec? Zalayete(tak to sie pisze? :? )? A ławka rezerwowych to co? Del Piero jest coraz starszy i wiadom ze z czasem bedzie grał coraz gorzej :( . Poza tym podobno Kapo i Zalayeta mają odejsc. Ja nie wiem naprawde co ten Moggi kombinuje ,jesli nie sprowadzi kogos do ataku ,do pomocy ,i przynajmniej jednego czlowieka na obrone to jesli bedzie chciał naprawić ten błąd w następnym sezonie ,to moze juz byc za późno ,bo nie sądze zeby udało mu sie wydostac jakiegos dobrego zawodnika z klubu ,który jest tam np 1sezon ,a podpisał umowe na 3lata... A jesli by mu sie nawet udalo to pewnie za drugie tyle za ile moze go teraz kupic... A ławke rezerwową mamy naprawdę jedną z najkrótszych :( . mi osobiscie wydaje sie ze jesli chcemy marzyc o zdobyciu LM w następnym sezonie ,to Moggi musi powaznie pomyslec o wzmocnieniach...

Tzn. jesli odejdzie Kapo i Zalayeta ,to zostanie Treze(jesli nie pójdzie do Arsenalu) ,Del Piero ,Mutu ,no i wypadało by aby sprowadził kogos z dwójki Cassano-Gilardino :think:

koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 13:50

moim zdaniem gdyby to byla prawda to milan by zrobil wielki blad pojsc na wymiane ronaldo za gilardino

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:05

Bueheh najlepszy news tego sezonu! :lol: Nie no głupota pismaków przekracza już granice zdrowego żartu :rotfl:

Ronaldo za Gilardino :lol: Stary za młodego :lol: Wolny za szybkiego :lol: Gruby za chudego :lol:

Nie no co za głupi news ... ehh

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:13

wErOn pisze: Wolny za szybkiego :lol:
może i Ronaldo jest wyeksplatowany, może jest wyśmiewany i nie strzela bramek tak jak kiedyś, ale Ronaldo jest strasznie szybki. Nie wiem, dlaczego go uważasz za wolnego...najlepszy przykład dał w meczu z Romą w LM, kiedy to na 5 metrach wyprzedzał obrońców z dziecinną łatwością.

co do możliwego przejścia Ronaldo - nie wydaje mi się. Wymienić młodego, zdolnego Włocha na schodzącą gwiazdę...Milan by zrobił olbrzymi błąd dokonując takiej transakcji

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:17

Parma oficialnie zaprzeczyła podpisaniu kontraktu z AC Milan.Więc to jest plota.Zresztą na JP jest news http://www.juvepoland.com/news.php?id=3782

a co to newsa myśle ze Milan nie popełni błędu ściągając Ronaldo jest dużo jepszych napastników od niego

JESTEM OSZUSTEM
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:38

wErOn pisze:Bueheh najlepszy news tego sezonu! :lol: Nie no głupota pismaków przekracza już granice zdrowego żartu :rotfl:

Ronaldo za Gilardino :lol: Stary za młodego :lol: Wolny za szybkiego :lol: Gruby za chudego :lol:

Nie no co za głupi news ... ehh
Dokładnie..jestem na 100% pewny ze do czegos takiego dojdzie nawet jesli Gilardino juz bylby pilkarzem Milanu...wymienic mlodego i pespektywicznego gracza na starego i z niewielka przyszloscia zgodzilby sie tylko Real..a oni w tej hisotorii stoja po przeciwnej stronie wiec nie ma szans na takie cos...po co w ogole wymyslac takie newsy?? :?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
gerardt1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:53

A od kiedy Gilardino JEST GRACZEM Milanu, żeby Real proponował go na wymianę za Ronaldo? Ludzie, sezon ogórkowy się zaczyna...

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:54

W sumie nie zdziwiłbym się .Ronaldo gra dobrze w Realu ale drużyna jakoś nie możę nic wygrać :D .Ronaldo zna realia włoskiej piłki ,ale nie sądze że chciałby do Interu który nic ważnego nie wygrywa ,w Juve go nie chcemy :D to zostaje ... Milan :smile: Pozatym od kiedy Gilardino jest piłkarzem Milanu :angry: ?

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:55

ponadto cały czas mówi się o odejściu Ronaldo z Realu i to trwa od momentu jego przyjścia do zespołu. Przecież co się działo najpierw Ronaldo był niezadowolony i chciał wracać do Interu potem władze Realu chciały go sprzedać i tak w kółko. A tak na dobrą sprawę to wtedy jedynym klubem który byłby(?) zainteresowany Ronaldo to był Inter. Więc coś czuje że to kolejna plota której niedługo zaprzeczą i Ronaldo i Milan. Zresztą głupotą ze strony Milanu byłoby zatrudnianie takiego zawodnika zważywszy na to że mają w składzie oprócz Szevy-Inzaghiego,Tommasona,Crespo. Gdzie tu miejsca dla 5 napastnika?! No chyba że Milan chce forse tylko wydawać to nie ma problemu.

wyzuj

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 14:59

Hohoho,Milan chyba by musiał być ślepy by wimienić Alberto , za Ronaldo.Moim zdaniem Ronalda czas sie pomału kończy a GiLARDINO -dopiero rozpoczyna

paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 19:27

Ponoć Milan ma zaoferować Realowi, Kake albo Pirlo i 60mln Euro Za Ronaldo :roll: Wg. Mnie Realu to złoty interes, a dla Milanu wręcz przeciwnie, ;) No ale jak Ligowy przeciwnik sie oslabia ja nie mam nic po za tym ;)

Ale brzydki emblemat :!: :!: :!: :prochno:
/Siewier

DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 19:31

Nie ma się co podniecać - ani Milan nie chce Ronaldo ani Ronaldo nie chce być w Milanie. Działacze Milanu nie są kretynami - chyba wiedzą że Ronaldo w Serie A już tylko mógłby siedzieć na ławce. Berlusconi chyba pamięta Rivaldo? Teraz jestem przekonany że historia byłaby całkiem podobna...

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 19:41

szczerze mówiąc to jestem prawie pewnien ze to tylko plota :| a szkoda :P

Bo nie ma to jak osłabić Mialn, co nie? :lol:

Ale druga strona tego info, to taka, zę Gilardinho, prawdopodobnie, nie zagra u nas :( Zreszta osobiście uważam ze ani Cassano(całe szczeście) ani Gilardinho(pech) nie przejdą do Juve :|

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
DHL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 maja 2005, 19:47

Co wy macie z tym Gilardinho?! Hehe. Rozumiem gdyby Alberto grał coś po brazylijsku ale to przecież typowy egzekutor... :think:

"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
ODPOWIEDZ