Za co najbardziej lubicie Juventus
- Del Przemek
- Juventino
Ja najbardziej kocham Juve za wspaniałych piłkarzy którzy tam grają i za ich wspaniałą grę w Serie A i Champions Ligue.
- Łukasz
- Juventino
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja kocham Juve bo grają tam świetni piłkarze, za to że jest to bardzo zgrana drużyna bo jak się popatrzy na skład i porówna z Milanem czy Realem to w nich są nazwiska ale u nas są piłkrze i panuje tam świetna atmosfera poniewarz więkrzość piłkarzy takich jak Montero,Ferrara,Nedved,Zambrotta,Davids,Del piero i wielu wielu innych po przyjściu do Juve nie ma zamiaru odchdzić tylko chcą tam zakończyć karierę :-D , uwielbiam też za grę w każdej linii np patrząc na obronę Milanu i Juve to wydaje się że oni mają leprzą bo mają tam takich piłkarzy jak Maldini,Kałedze,Nesta a to jednak nasza obrona straciła najmniej bramek w serie A. Juve ma też najładniejszy herb choć to się nie liczy
, są poprostu najwspanialszą drużyną świata, to poprostu jest nie do opisania
.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- matiso
- Juventino
Wedlug mnie to jest tak:jezeli slepo kibicujesz i kochasz jakis klub to czesto nie wiesz nawet za co i dlaczego.Tak tez i jest w moim przypadku.Do tego Juve ma wspanialych pilkarzy no i poprostu Juve to Juve. :!:
- Semi
- Qualità Juventino
w moim przypadku też tak jest 8)matiso pisze:Wedlug mnie to jest tak:jezeli slepo kibicujesz i kochasz jakis klub to czesto nie wiesz nawet za co i dlaczego.Tak tez i jest w moim przypadku.Do tego Juve ma wspanialych pilkarzy no i poprostu Juve to Juve. :!:
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- Marco_Biancini
- Juventino
Zakochałem sie w Juve kilka lat temu i od tej chwili ta miłość trwa! Jest po prsotu irracjonalna i platoniczna 

Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
- juveluck
- Juventino
Ze mna rowniez tak jest, nie wiem za co kocham juve. Po prostu ich kocham i juz.Semi pisze:w moim przypadku też tak jest 8)matiso pisze:Wedlug mnie to jest tak:jezeli slepo kibicujesz i kochasz jakis klub to czesto nie wiesz nawet za co i dlaczego.Tak tez i jest w moim przypadku.Do tego Juve ma wspanialych pilkarzy no i poprostu Juve to Juve. :!:

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Martin
- Juventino
BO TO JUVENTUS! BO nie wyobrazam sobie tego ze moglbym jakis weekend spedzic nie sledzac ich meczu!!!
Juve to juve. Po prostu ich kocham i nie zastanawiam sie dlaczego i kto tam gra!
Juve to juve. Po prostu ich kocham i nie zastanawiam sie dlaczego i kto tam gra!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Za co kocham JUVE , hehe to jest pytanie..... Kocham ich za to, że są, że istnieją na tym świecie. Jestem wdzięczny całym sercem Bogu , że stworzył dla nas JUVENTUS, to było już zapisne tam na górze. To jest miłość tak wielka, że trudo jak w przypadku kolegów powiedzieć za co! Poprostu za istnienie, że są z nami i dostarczaj mi i wam zapewne łez szczęścia i niezapomianiych chwil
Najpiękniejszych i niezapomnianych chwil w życiu. Dzieki nim moje życie ma sens. Poprostu JUVENTUS to mój respirator! Dzięki nim żyję i żyję dla nich. To mój 1 cel w życiu. Być z nim do ostaniego dnia! Nigdy sie z nimi nieroztanę. Będę z nim na dobre i na złe. Dzieki nim mój swiat jest kolorowy i pełny niezapomianych chwil, wrażeń i emocji. Bóg niedał mi jak narazie szczęścia w życiu ale dał mi JUVE a to mówi samo za siebie :!: Z tą miłością jest tak, że szkoda iż niemogę sie do nich przytulić, pocałować i takie tam....przepraszam was rozmażyłem się :shock: :roll:
Niema to poprstu jak MIŁOŚĆ nieważne jaka ważne jest to samo uczucie :!:

- Dionizos
- Juventino
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Za co kocham JUVE , hehe to jest pytanie..... Kocham ich za to, że są, że istnieją na tym świecie. Jestem wdzięczny całym sercem Bogu , że stworzył dla nas JUVENTUS, to było już zapisne tam na górze. To jest miłość tak wielka, że trudo jak w przypadku kolegów powiedzieć za co! Poprostu za istnienie, że są z nami i dostarczaj mi i wam zapewne łez szczęścia i niezapomianiych chwil![]()
Najpiękniejszych i niezapomnianych chwil w życiu. Dzieki nim moje życie ma sens. Poprostu JUVENTUS to mój respirator! Dzięki nim żyję i żyję dla nich. To mój 1 cel w życiu. Być z nim do ostaniego dnia! Nigdy sie z nimi nieroztanę. Będę z nim na dobre i na złe. Dzieki nim mój swiat jest kolorowy i pełny niezapomianych chwil, wrażeń i emocji. Bóg niedał mi jak narazie szczęścia w życiu ale dał mi JUVE a to mówi samo za siebie :!: Z tą miłością jest tak, że szkoda iż niemogę sie do nich przytulić, pocałować i takie tam....przepraszam was rozmażyłem się :shock: :roll:
Niema to poprstu jak MIŁOŚĆ nieważne jaka ważne jest to samo uczucie :!:
I co można dodać? 8)
- BIANCONERI
- Juventino
Kocham Juventus,a miłości się nie wybiera..tyle 8)
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"