Finał LM Milan vs LIVERPOOL 3:3 k - 2:3

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kubi24h

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 14:31

kazdy tylko nie milan!!!
bede kibicowal liverpoolowi chociaz wyeliminowal JUVE.
Nienawidze milanu i nie bede kibicowal liverpoolowi dlatego ze gra tam dudek bo mi to wisi ale dlatego zeby nie wygral milan

JUVE 100% ANTY legia, milan, real, dortmund, torino, manchester!!!

Forza JUVE!!!
100% anty Legia
GKS KATOWICE & JUVENTUS TURYN RULEZ!!!
Siemianowice Śląskie z GKS i JUVE!!!
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 17:22

i oto nadszedł tak wielce oczekiwany dzień. z 32 drużyn, startujących we wrześniu, na placu boju pozostały 2. o ile większość kibiców typowało, że Milan zagra w finale, to raczej nikt (nie licząć fanów The Reds) nie wierzył, że zagra tam również Liverpool. o ile Milan na swojej drodze spotkał rywali, którzy również mogliby zagrać w finale, to Liverpool w tym czasie rozgrywał mecze z drużynami, które miały małe szanse na awans do finału. wyjątkiem jest oczywiście nasz Juventus. no ale było, minęło.

osobiście będę dziś kibicował drużynie Rafy Beniteza. powodów jest kilka:
- gra tam nasz rodak, a za mojego życia jeszcze nie miałem okazji oglądania Polaka w finale jakiejkolwiek piłkarskiej imprezy,
- bardziej lubię Liverpool niż Milan
- jeśli Liverpool wygra, to nam, kibicom Juve, nie będzie wstyd, że przegraliśmy ze zwycięzca LM (to jest oczywiście tylko moje zdanie)
- o ile dobrze pamiętam, jeśli wygra drużyna z Anglii, to w następnym sezonie mistrz Polski będzie grał w trzeciej rundzie eliminacji LM, co niewątpliwie zwiększy jego szanse na awans do fazy grupowej (jednak tego nie jestem pewien :? )

do meczy jeszcze prawie 3,5h a ja już cały dzień siedzę jak na szpilkach. niewątpliwie będzie to wielkie widowisko. szkoda mi tylko, że w finale nie zagra Juve. ale nie ma co się załamywać: za rok też jest LM.

PS. showtime :-D
Ostatnio zmieniony 25 maja 2005, 17:34 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 17:27

W finale grają dwie drużyny które są w trójce tych klubów których poprostu nie nawidze (jeszcze Manchester Uniterd). Dziś jednak będe za Milanem gdyż tego co stało się w 1985 roku nigdy im nie zapomne! english animals

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 17:49

I nadszedl dzien Finalu LM :-D
Mam nadzieje ze bedzie to mecz stojacy na wysokim poziomie... tak jak Final P.UEFA :!:
Tak jak juz kiedys pisalem: za faworyta uwazam Milan, ale bede kibicowal Liverpoolowi... wkoncu gra tam nasz bramkarz Jurek Dudek i zycze mu powodzenia :)

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 18:14

Mam mieszane uczucia...
1. Milan nie wygrał nic do tej pory i moze warto aby zakończył ten sezon blamazem??
2. Milan reprezentuje Calcio, a przeciwnikiem jest druzyna angielska... Może pokazemy siłę Serie A i udowodnimy ,ze nasza piłka nie jest wcale brzydka ?? Poza tym umocnimy i zachowamy status quo jesli chodzi o ilośc miejsc w LM dla danego kraju... Chyba nie musze mówic co to znaczy...
3. Liverpool jest obciązony tragedią z 1985 roku - wobec Juventusu i Jego kibiców
4. Liverpool zachował sie fantastycznie w dwu meczu - przeprosił kibiców Juventusu - na prawde piekne...
5. To Liverpool wyeliminował Juventus z rozgrywek LM - więc moze by tak przegrac z późniejszym mistrzem ??
6. W Liverpoolu gra jakby nie było Polak... Chyba lepiej będzie sie patrzało na Jego radość niz na radośc np. Ukraińca lub Gruzina (to tylko przykłady)...
7. Milan ogralismy w tym sezonie i to My mu pokazalismy plecy... Czyz nie byłoby satysfakcji nad zwycięzca LM, którego się zdetronizowało w Serie A??

Jak widzicie jednoznaczne wskazanie "kto lepiej" jest bardzo trudne i zalezy od punktu widzenia. Tyle opini ilu kibiców... Ja sam ne wiem co jest "mniejszym złem"... Nasuwa mi sie jedna propozycja... Moze lepiej obejrzec ciekawy, zacięty mecz bezstronnie i powiedziec tak jak mawiaja prawdziwi kibice:
"Niech wygra lepszy!!!"

Marcin_FCJ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 18:56

Poza tym umocnimy i zachowamy status quo jesli chodzi o ilośc miejsc w LM dla danego kraju... Chyba nie musze mówic co to znaczy...
Ullises przecierz bez względu na to czy Milan wygra drużyny Włoskie będą mieć 4 drużyny w Champions LEague :P Myle się? :doh:

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 20:45

Ja mimo wszystko jestem za Milanem niech pokaze calemu swiatu ze wloska liga jest najlepsza na swiecie :D Nie badzmy jakimis psudokibicami i nie krytykujmy zadnych druzyn bo przeciez w sporcie wazniejsze sa inne wartosci. Mam nadzieje ze Milan udowodni to co powiedzialem na wstepie. Wlasnie slucham hymnu LM i jak zawsze przechodza mnie ciarki po plecach jak wspaniale byloby grac w takim meczu :D

Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 21:01

Marcin_FCJ pisze:
Poza tym umocnimy i zachowamy status quo jesli chodzi o ilośc miejsc w LM dla danego kraju... Chyba nie musze mówic co to znaczy...
Ullises przecierz bez względu na to czy Milan wygra drużyny Włoskie będą mieć 4 drużyny w Champions LEague :P Myle się? :doh:
Nie mylisz sie... Napisałem to wyrażnie... A wystarczy czytać ze zrozumieniem - wiec podpowiem - "Status Quo"... Jesli nie wiesz co to znaczy polecam Słownik Wyrazów Obcych Władysława Kopalińskiego :smile:

Co do Meczy finałowego... Super zaczał Jerzy Dudek... Drugi Gołota... :wink: Oby nie wyjmował za czesto piłki z siatki...

Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 21:40

Ulisses - moze jakbys nie zauwazyl to akurat Dudek nie zrobil nic zle. Przy takiej obronie to Buffon nie mialby szans...nie chodzi o to ze bronie Dudka tylko o to ze obrona Liverpoolu nie istnieje...

Judzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 21:41

Dudi Dudi trzymaj się, Rossoneri strzelą jeszcze dwie :D

myśle że będzie 5:1 do konca lub wynik już się nie zmieni :cfaniak:

na początku mysle, jak to styl Milanu pokazuje zawsze, że 1:0 w 1 minucie i koniec meczu tak jak koniec spotkania Gołoty :D A tu jednak przemienili się w Ofensywnierich i jest 3:0, na dodatek jeszcze obrońcy Liverpoolu dołożyli swoje i koniec widowiska na dziś. Szczere gratulacje dla Milanku ;)

Obrazek
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 21:47

ja bym się raczej spytał co istnieje w grze Liverpoolu? To wygląda tak jakby Liverpool wyszedł na boisko z przekonaniem że ten mecz już przegrał-choć na dobrą sprawę się nawet nie rozpoczął. Ataki Liverpoolu jeżeli wogóle już są to są bardzo przewidywalne dla obrońców Milanu i ci potrafią się dobrze ustawić i zablokować a efekt jest taki że albo the Reds tracą piłkę albo strzelają niecelnie. Dudek nie miał szans żeby obronić jakąkolwiek bramke-dzięki po części obrońcom którzy zapominają o kryciu. Efekt 3:0 i wątpie żeby coś się poprawiło w grze patrząc na przebieg I połowy. A druga połowa to będą chaotyczne ataki Liverpoolu i groźne kontry Milanu. A wynik pewnie będzie 4:1.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 21:48

Zapowiadał się wielki pasjonujący mecz. A tu klapa. Myślałęm że miło spędze wieczór i zasiadłem przed TV. 56 sekund - dziękuje. Wyłaczyłem TV i przyszedł na kompa. Podobał się Wam mecz. Ja nawet go nie oglądałem tylko zrywałem boki ze śmiechu jak na livescore się pojawiało 2-0 a po chwili 3-0.

Kląc mi się chce, tylko jedno jest w tym dobre - Puchar Mistrzów znów we Włoszech !

Mecz się jeszcze nie skończył ale potem nawet nie będe go komentował.

JESTEM MATOŁ!!!! NIE WIERZE!!!! Ide na mecz!!!
Ostatnio zmieniony 25 maja 2005, 22:13 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 22:24

Hawk pisze:Ulisses - moze jakbys nie zauwazyl to akurat Dudek nie zrobil nic zle. Przy takiej obronie to Buffon nie mialby szans...nie chodzi o to ze bronie Dudka tylko o to ze obrona Liverpoolu nie istnieje...
Ja sie nie smieje z Dudka - wiem ,że nie mógł nic na to poradzic... tylko jakos skojarzyło mi sie to z sytuacja Gołoty --> pierwsza minuta + Polak+ wazna impreza o trofeum...
Poza tym mamy juz 3-3... :smile: Trzeba się nazywac AC Milan, aby stracic 3 gole w 6 minut :rotfl: Stawiam na Liverpool... Oczywiście moze sie wszystko zakończyć fartownym golem dla Milanu... Myslę, jednak, ze te 3 stracone bramki przy 3-0 i w rezultacie 3-3 to kara za cały sezon i ich szczęście :smile:

AC Milan :whistle:

neotrance

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 22:47

uuu wypasiony finał mamy , w końcu 50- jubileuszowy:]

Milan nic sie nie nauczył od dwumeczu z Deportivo :rotfl: ,ale jeszcze i tak maja szanse wygrac :( chociaz jak wczesniej pisałem stawiam i chce by wygrał Liverpool :smile:
swoją drogą to po 45min wlasnie taki scenariusz sobie wyobrażałem-- ze FCL strzeli szybko 3bramki :D oo tak ,mam nadzieje ze Liverpool wygra

Forza Juve!!!
Ulisses pisze:Oczywiście moze sie wszystko zakończyć fartownym golem dla Milanu...

wlasnie tego sie najbardziej boje :(

Liverpool zdobył Puchar Europy! Dudek mistrzem tego wieczoru!!!

A Milanowi dobrze tak za ten sezon :whistle: Forza Juve!!!
Martin pisze:wrecz sie modlilem zeby szewa skopal tego ostatniego!!!

racja ,przypomniało mi sie karne Juve-Milan ,eh miałem wielką nadzieje ze Dudek obroni ,jeee DUDEK dzisiaj rządzi:]
Ostatnio zmieniony 25 maja 2005, 23:41 przez neotrance, łącznie zmieniany 3 razy.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 23:33

Po pierwszej polowie opuscilem pub wiedzac ze liverpool nic nie osiagnie.. Po powrocie do domu wlaczylem telewizor aby spojrzec jak Liverpool jeszcze bardziej sie pogrążą. Ale ku mojemu zaskoczeniu bylo juz 3-3!!!!
A KARNE???
wrecz sie modlilem zeby szewa skopal tego ostatniego!!! Milan po "fantastycznym" sezonie :rotfl: wraca do domu Z NICZYM!!!! JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
ODPOWIEDZ