Finał LM Milan vs LIVERPOOL 3:3 k - 2:3
- kubi24h
- Juventino
kazdy tylko nie milan!!!
bede kibicowal liverpoolowi chociaz wyeliminowal JUVE.
Nienawidze milanu i nie bede kibicowal liverpoolowi dlatego ze gra tam dudek bo mi to wisi ale dlatego zeby nie wygral milan
JUVE 100% ANTY legia, milan, real, dortmund, torino, manchester!!!
bede kibicowal liverpoolowi chociaz wyeliminowal JUVE.
Nienawidze milanu i nie bede kibicowal liverpoolowi dlatego ze gra tam dudek bo mi to wisi ale dlatego zeby nie wygral milan
JUVE 100% ANTY legia, milan, real, dortmund, torino, manchester!!!
Forza JUVE!!!
100% anty Legia
GKS KATOWICE & JUVENTUS TURYN RULEZ!!!
Siemianowice Śląskie z GKS i JUVE!!!
100% anty Legia
GKS KATOWICE & JUVENTUS TURYN RULEZ!!!
Siemianowice Śląskie z GKS i JUVE!!!
- białas
- Juventino
i oto nadszedł tak wielce oczekiwany dzień. z 32 drużyn, startujących we wrześniu, na placu boju pozostały 2. o ile większość kibiców typowało, że Milan zagra w finale, to raczej nikt (nie licząć fanów The Reds) nie wierzył, że zagra tam również Liverpool. o ile Milan na swojej drodze spotkał rywali, którzy również mogliby zagrać w finale, to Liverpool w tym czasie rozgrywał mecze z drużynami, które miały małe szanse na awans do finału. wyjątkiem jest oczywiście nasz Juventus. no ale było, minęło.
osobiście będę dziś kibicował drużynie Rafy Beniteza. powodów jest kilka:
- gra tam nasz rodak, a za mojego życia jeszcze nie miałem okazji oglądania Polaka w finale jakiejkolwiek piłkarskiej imprezy,
- bardziej lubię Liverpool niż Milan
- jeśli Liverpool wygra, to nam, kibicom Juve, nie będzie wstyd, że przegraliśmy ze zwycięzca LM (to jest oczywiście tylko moje zdanie)
- o ile dobrze pamiętam, jeśli wygra drużyna z Anglii, to w następnym sezonie mistrz Polski będzie grał w trzeciej rundzie eliminacji LM, co niewątpliwie zwiększy jego szanse na awans do fazy grupowej (jednak tego nie jestem pewien :? )
do meczy jeszcze prawie 3,5h a ja już cały dzień siedzę jak na szpilkach. niewątpliwie będzie to wielkie widowisko. szkoda mi tylko, że w finale nie zagra Juve. ale nie ma co się załamywać: za rok też jest LM.
PS. showtime :-D
osobiście będę dziś kibicował drużynie Rafy Beniteza. powodów jest kilka:
- gra tam nasz rodak, a za mojego życia jeszcze nie miałem okazji oglądania Polaka w finale jakiejkolwiek piłkarskiej imprezy,
- bardziej lubię Liverpool niż Milan
- jeśli Liverpool wygra, to nam, kibicom Juve, nie będzie wstyd, że przegraliśmy ze zwycięzca LM (to jest oczywiście tylko moje zdanie)
- o ile dobrze pamiętam, jeśli wygra drużyna z Anglii, to w następnym sezonie mistrz Polski będzie grał w trzeciej rundzie eliminacji LM, co niewątpliwie zwiększy jego szanse na awans do fazy grupowej (jednak tego nie jestem pewien :? )
do meczy jeszcze prawie 3,5h a ja już cały dzień siedzę jak na szpilkach. niewątpliwie będzie to wielkie widowisko. szkoda mi tylko, że w finale nie zagra Juve. ale nie ma co się załamywać: za rok też jest LM.
PS. showtime :-D
Ostatnio zmieniony 25 maja 2005, 17:34 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin_FCJ
- Juventino
W finale grają dwie drużyny które są w trójce tych klubów których poprostu nie nawidze (jeszcze Manchester Uniterd). Dziś jednak będe za Milanem gdyż tego co stało się w 1985 roku nigdy im nie zapomne! english animals
- DamKam
- Juventino
I nadszedl dzien Finalu LM :-D
Mam nadzieje ze bedzie to mecz stojacy na wysokim poziomie... tak jak Final P.UEFA :!:
Tak jak juz kiedys pisalem: za faworyta uwazam Milan, ale bede kibicowal Liverpoolowi... wkoncu gra tam nasz bramkarz Jurek Dudek i zycze mu powodzenia
Mam nadzieje ze bedzie to mecz stojacy na wysokim poziomie... tak jak Final P.UEFA :!:
Tak jak juz kiedys pisalem: za faworyta uwazam Milan, ale bede kibicowal Liverpoolowi... wkoncu gra tam nasz bramkarz Jurek Dudek i zycze mu powodzenia

- Ulisses
- Qualità Juventino
Mam mieszane uczucia...
1. Milan nie wygrał nic do tej pory i moze warto aby zakończył ten sezon blamazem??
2. Milan reprezentuje Calcio, a przeciwnikiem jest druzyna angielska... Może pokazemy siłę Serie A i udowodnimy ,ze nasza piłka nie jest wcale brzydka ?? Poza tym umocnimy i zachowamy status quo jesli chodzi o ilośc miejsc w LM dla danego kraju... Chyba nie musze mówic co to znaczy...
3. Liverpool jest obciązony tragedią z 1985 roku - wobec Juventusu i Jego kibiców
4. Liverpool zachował sie fantastycznie w dwu meczu - przeprosił kibiców Juventusu - na prawde piekne...
5. To Liverpool wyeliminował Juventus z rozgrywek LM - więc moze by tak przegrac z późniejszym mistrzem ??
6. W Liverpoolu gra jakby nie było Polak... Chyba lepiej będzie sie patrzało na Jego radość niz na radośc np. Ukraińca lub Gruzina (to tylko przykłady)...
7. Milan ogralismy w tym sezonie i to My mu pokazalismy plecy... Czyz nie byłoby satysfakcji nad zwycięzca LM, którego się zdetronizowało w Serie A??
Jak widzicie jednoznaczne wskazanie "kto lepiej" jest bardzo trudne i zalezy od punktu widzenia. Tyle opini ilu kibiców... Ja sam ne wiem co jest "mniejszym złem"... Nasuwa mi sie jedna propozycja... Moze lepiej obejrzec ciekawy, zacięty mecz bezstronnie i powiedziec tak jak mawiaja prawdziwi kibice:
"Niech wygra lepszy!!!"
1. Milan nie wygrał nic do tej pory i moze warto aby zakończył ten sezon blamazem??
2. Milan reprezentuje Calcio, a przeciwnikiem jest druzyna angielska... Może pokazemy siłę Serie A i udowodnimy ,ze nasza piłka nie jest wcale brzydka ?? Poza tym umocnimy i zachowamy status quo jesli chodzi o ilośc miejsc w LM dla danego kraju... Chyba nie musze mówic co to znaczy...
3. Liverpool jest obciązony tragedią z 1985 roku - wobec Juventusu i Jego kibiców
4. Liverpool zachował sie fantastycznie w dwu meczu - przeprosił kibiców Juventusu - na prawde piekne...
5. To Liverpool wyeliminował Juventus z rozgrywek LM - więc moze by tak przegrac z późniejszym mistrzem ??
6. W Liverpoolu gra jakby nie było Polak... Chyba lepiej będzie sie patrzało na Jego radość niz na radośc np. Ukraińca lub Gruzina (to tylko przykłady)...
7. Milan ogralismy w tym sezonie i to My mu pokazalismy plecy... Czyz nie byłoby satysfakcji nad zwycięzca LM, którego się zdetronizowało w Serie A??
Jak widzicie jednoznaczne wskazanie "kto lepiej" jest bardzo trudne i zalezy od punktu widzenia. Tyle opini ilu kibiców... Ja sam ne wiem co jest "mniejszym złem"... Nasuwa mi sie jedna propozycja... Moze lepiej obejrzec ciekawy, zacięty mecz bezstronnie i powiedziec tak jak mawiaja prawdziwi kibice:
"Niech wygra lepszy!!!"
- Marcin_FCJ
- Juventino
Ullises przecierz bez względu na to czy Milan wygra drużyny Włoskie będą mieć 4 drużyny w Champions LEaguePoza tym umocnimy i zachowamy status quo jesli chodzi o ilośc miejsc w LM dla danego kraju... Chyba nie musze mówic co to znaczy...

- Bukol87
- Juventino
Ja mimo wszystko jestem za Milanem niech pokaze calemu swiatu ze wloska liga jest najlepsza na swiecie
Nie badzmy jakimis psudokibicami i nie krytykujmy zadnych druzyn bo przeciez w sporcie wazniejsze sa inne wartosci. Mam nadzieje ze Milan udowodni to co powiedzialem na wstepie. Wlasnie slucham hymnu LM i jak zawsze przechodza mnie ciarki po plecach jak wspaniale byloby grac w takim meczu 

- Ulisses
- Qualità Juventino
Nie mylisz sie... Napisałem to wyrażnie... A wystarczy czytać ze zrozumieniem - wiec podpowiem - "Status Quo"... Jesli nie wiesz co to znaczy polecam Słownik Wyrazów Obcych Władysława KopalińskiegoMarcin_FCJ pisze:Ullises przecierz bez względu na to czy Milan wygra drużyny Włoskie będą mieć 4 drużyny w Champions LEaguePoza tym umocnimy i zachowamy status quo jesli chodzi o ilośc miejsc w LM dla danego kraju... Chyba nie musze mówic co to znaczy...Myle się? :doh:
Co do Meczy finałowego... Super zaczał Jerzy Dudek... Drugi Gołota...
- Judzio
- Juventino
Dudi Dudi trzymaj się, Rossoneri strzelą jeszcze dwie 
myśle że będzie 5:1 do konca lub wynik już się nie zmieni :cfaniak:
na początku mysle, jak to styl Milanu pokazuje zawsze, że 1:0 w 1 minucie i koniec meczu tak jak koniec spotkania Gołoty
A tu jednak przemienili się w Ofensywnierich i jest 3:0, na dodatek jeszcze obrońcy Liverpoolu dołożyli swoje i koniec widowiska na dziś. Szczere gratulacje dla Milanku 

myśle że będzie 5:1 do konca lub wynik już się nie zmieni :cfaniak:
na początku mysle, jak to styl Milanu pokazuje zawsze, że 1:0 w 1 minucie i koniec meczu tak jak koniec spotkania Gołoty

- gosciu_Muranista
- Juventino
ja bym się raczej spytał co istnieje w grze Liverpoolu? To wygląda tak jakby Liverpool wyszedł na boisko z przekonaniem że ten mecz już przegrał-choć na dobrą sprawę się nawet nie rozpoczął. Ataki Liverpoolu jeżeli wogóle już są to są bardzo przewidywalne dla obrońców Milanu i ci potrafią się dobrze ustawić i zablokować a efekt jest taki że albo the Reds tracą piłkę albo strzelają niecelnie. Dudek nie miał szans żeby obronić jakąkolwiek bramke-dzięki po części obrońcom którzy zapominają o kryciu. Efekt 3:0 i wątpie żeby coś się poprawiło w grze patrząc na przebieg I połowy. A druga połowa to będą chaotyczne ataki Liverpoolu i groźne kontry Milanu. A wynik pewnie będzie 4:1.
- leniup
- Redaktor
Zapowiadał się wielki pasjonujący mecz. A tu klapa. Myślałęm że miło spędze wieczór i zasiadłem przed TV. 56 sekund - dziękuje. Wyłaczyłem TV i przyszedł na kompa. Podobał się Wam mecz. Ja nawet go nie oglądałem tylko zrywałem boki ze śmiechu jak na livescore się pojawiało 2-0 a po chwili 3-0.
Kląc mi się chce, tylko jedno jest w tym dobre - Puchar Mistrzów znów we Włoszech !
Mecz się jeszcze nie skończył ale potem nawet nie będe go komentował.
JESTEM MATOŁ!!!! NIE WIERZE!!!! Ide na mecz!!!
Kląc mi się chce, tylko jedno jest w tym dobre - Puchar Mistrzów znów we Włoszech !
Mecz się jeszcze nie skończył ale potem nawet nie będe go komentował.
JESTEM MATOŁ!!!! NIE WIERZE!!!! Ide na mecz!!!
Ostatnio zmieniony 25 maja 2005, 22:13 przez leniup, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ulisses
- Qualità Juventino
Ja sie nie smieje z Dudka - wiem ,że nie mógł nic na to poradzic... tylko jakos skojarzyło mi sie to z sytuacja Gołoty --> pierwsza minuta + Polak+ wazna impreza o trofeum...Hawk pisze:Ulisses - moze jakbys nie zauwazyl to akurat Dudek nie zrobil nic zle. Przy takiej obronie to Buffon nie mialby szans...nie chodzi o to ze bronie Dudka tylko o to ze obrona Liverpoolu nie istnieje...
Poza tym mamy juz 3-3...
AC Milan

- neotrance
- Juventino
uuu wypasiony finał mamy , w końcu 50- jubileuszowy:]
Milan nic sie nie nauczył od dwumeczu z Deportivo :rotfl: ,ale jeszcze i tak maja szanse wygrac
chociaz jak wczesniej pisałem stawiam i chce by wygrał Liverpool
swoją drogą to po 45min wlasnie taki scenariusz sobie wyobrażałem-- ze FCL strzeli szybko 3bramki
oo tak ,mam nadzieje ze Liverpool wygra
Forza Juve!!!
wlasnie tego sie najbardziej boje
Liverpool zdobył Puchar Europy! Dudek mistrzem tego wieczoru!!!
A Milanowi dobrze tak za ten sezon
Forza Juve!!!
racja ,przypomniało mi sie karne Juve-Milan ,eh miałem wielką nadzieje ze Dudek obroni ,jeee DUDEK dzisiaj rządzi:]
Milan nic sie nie nauczył od dwumeczu z Deportivo :rotfl: ,ale jeszcze i tak maja szanse wygrac

swoją drogą to po 45min wlasnie taki scenariusz sobie wyobrażałem-- ze FCL strzeli szybko 3bramki

Forza Juve!!!
Ulisses pisze:Oczywiście moze sie wszystko zakończyć fartownym golem dla Milanu...
wlasnie tego sie najbardziej boje

Liverpool zdobył Puchar Europy! Dudek mistrzem tego wieczoru!!!
A Milanowi dobrze tak za ten sezon

Martin pisze:wrecz sie modlilem zeby szewa skopal tego ostatniego!!!
racja ,przypomniało mi sie karne Juve-Milan ,eh miałem wielką nadzieje ze Dudek obroni ,jeee DUDEK dzisiaj rządzi:]
Ostatnio zmieniony 25 maja 2005, 23:41 przez neotrance, łącznie zmieniany 3 razy.
- Martin
- Juventino
Po pierwszej polowie opuscilem pub wiedzac ze liverpool nic nie osiagnie.. Po powrocie do domu wlaczylem telewizor aby spojrzec jak Liverpool jeszcze bardziej sie pogrążą. Ale ku mojemu zaskoczeniu bylo juz 3-3!!!!
A KARNE???
wrecz sie modlilem zeby szewa skopal tego ostatniego!!! Milan po "fantastycznym" sezonie :rotfl: wraca do domu Z NICZYM!!!! JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
A KARNE???
wrecz sie modlilem zeby szewa skopal tego ostatniego!!! Milan po "fantastycznym" sezonie :rotfl: wraca do domu Z NICZYM!!!! JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013