Finał LM Milan vs LIVERPOOL 3:3 k - 2:3

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
mrowczan

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 17:53

Smiesza mnie teksty, ze Milan nie zasluguje na final LM. Ludzie, patrzycie TYLKo na ostatni mecz. Co takiego zrobilo PSV, ze zasluzylo na final? Grupe mieli przecietna, a po drodze Monaco i Lyon, za to Milan w grupie byl przed Barcelona, po drodze wyeliminowal ManU i Inter, do tego rozegrali kolejno 7 meczy bez straty bramki! ... no i ta druzyna ma nie zaslugiwac na walke o najwyzsze trofeum? No zastanowcie sie, bo wy piszecie. Po wygraniu u siebie 2-0 carletto (ktorego z calego serca nienawidze) powymyslal przecudne taktyki i rewanz MUSIAL tak, a nie inaczej wygladac. Dlatego tez jesli patrzec na cala dotychczasowa Lige mistrzow, to wlasnie Milan, a nie psv zasluzyl na final, no ale widze, ze zazdrosc wam nie daje spokoju...
FORZA MILAN!

bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 18:27

Smiesza mnie teksty, ze Milan nie zasluguje na final LM

czy ja wiem czyy nie zasługuje :think: w kazdym razie mieli wyzsza forme w LM w wazniejszych momentach od Juve i dlatego graja w finale.
za to Milan w grupie byl przed Barcelona, po drodze wyeliminowal ManU i Inter, do tego rozegrali kolejno 7 meczy bez straty bramki!
szacunek.
Dlatego tez jesli patrzec na cala dotychczasowa Lige mistrzow, to wlasnie Milan, a nie psv zasluzyl na final
no nie wiem, ale milan mial w tym spotkaniu znizke formy, patrzac na dwumecz moim zdaniem lepiej zaprezentowalo sie PSV.
no ale widze, ze zazdrosc wam nie daje spokoju...
oj nie daje nie daje i zebys wiedzial :smile:

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 19:12

Obstawiam 2 mozliwosci :
:ball: Liverpool wygra 1-0
:ball: Po 90min. bedzie remis mecz rozstrzygnie sie w karnych
Tak czy siak obstawiam Liverpool ;]

Splimer

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 19:39

Patrząc na Dudka i Gerarda chciałbym, żeby to Liverpool wygrał, ale jeżeli patrze na Schevchenke to chciałbym żeby to on cieszył się z wygranej (ON a nie Milan bo Milan jest odwiecznym rywalem Juventusu).
Wielu z was tak jak i ja chciałbym obejrzeć spektakl rzutów karnych, wtedy emocje sa największe ale myśle, że najlepiej byłoby jeżeli któraś z tych drużyn roztrzygła wynik przed karnym, wtedy będzie wiadomo który z zespołów jest lepszy. Karne są zazwyczaj konkursem i tu każdy może wygrać.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 19:50

Ja tak kcem żeby wygrał Liverpool w składzie z Dudkiem.Milan musi przegrac niemasz szans żeby nic nie zdobyli w tym sezonie :D

Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 21:15

mrowczan pisze:Smiesza mnie teksty, ze Milan nie zasluguje na final LM. Ludzie, patrzycie TYLKo na ostatni mecz. Co takiego zrobilo PSV, ze zasluzylo na final?
Liga Mistrzow charakteryzuje sie tym, ze nie zawsze wygrywa druzyna uwazana za faworyta. W 'tabeli wszechczasow Ligi Mistrzow' podobno prowadzi Real Madryt. Co z tego, skoro obecnie nie sa w stanie wygrac zbyt wiele? Lige przegrali, Lige Mistrzow przegrali... nie zawsze zwyciestwo przypada najsilniejszym, tylko zwykle tym, ktorzy beda lepsi w dwumeczu (bez wzgledu na wczesniejsze spotkania).. :roll:
Grupe mieli przecietna, a po drodze Monaco i Lyon, za to Milan w grupie byl przed Barcelona, po drodze wyeliminowal ManU i Inter, do tego rozegrali kolejno 7 meczy bez straty bramki!
Na pewno nalezy im sie za to szacunek, tak samo jak szacunek nalezy sie Juventusowi, ktory przez dluzszy czas nie tracil w meczach LM bramek. Mimo, ze wygrywal nie raz po 1:0.. Gdyby brac pod uwage grupy LM, rzeczywiscie Milan mial trudniejsza, ale oba zespoly wyszly ze swoich grup, pokonaly rywali i dlatego mialy prawo grac dalej i na to zaslugiwaly. Gdyby Milan trafil w grupie (teraz abstrachujac) na Maccabi, FC Pasching i Tur Milejow, i rozjechalby kazda druzyne do zera, tez mialby jak najwieksze prawo grac dalej, mimo poziomu grupy. PSV wygralo swoja grupe, i tak jak wszyscy, ktorzy wyszli ze swoich grup, mialo prawo grac dalej.
Dlatego tez jesli patrzec na cala dotychczasowa Lige mistrzow, to wlasnie Milan, a nie psv zasluzyl na final
...ale biorac pod uwage sam dwumecz, musisz uczciwie przyznac, ze jakkolwiek to nie wygladalo, to Wasz Milan niestety byl gorszy od PSV. Holendrzy przegrali niestety na wlasne zyczenie, co mnie smuci, bo naprawde byli dobrzy. Milan byl slaby, choc i on strzelal bramki. Moze rzeczywiscie to Wasze umiejetnosci, ale ja osobiscie uwazam, ze z tym awansem do finalu, po dwumeczu z PSV, mieliscie troche szczescia. Albo PSV pecha. :?
Przed rozpoczeciem rozgrywek Ligi Mistrzow gdyby ktos mi powiedzial, ze PSV zajdzie dalej, niz Juventus, pewnie wysmialbym zarowno PSV, jak i tego, kto mi to by powiedzial. Ale taka jest prawda, PSV w tej edycji Ligi Mistrzow gralo niezle, pokonalo rywali, i troche mi zal, ze nie zagraja w finale. :|
no ale widze, ze zazdrosc wam nie daje spokoju...
Moze i cos w tym jest, :wink: na pewno kazdy z nas wolalby, zeby to juve reprezentowalo Wlochow w finale LM. Kazdy z nas liczyl, ze odegramy sie na Was za przegrany final sprzed dwoch lat.. a niektorzy po prostu nie lubia Milanu. W moim przypadku szczerze mowiac moze to byc mieszanka tych dwoch rzeczy, choc mysle, ze Juventus lepiej zaprezentowal sie w tym sezonie. Jutro, mimo sympatii do Serie A, bede za Liverpoolem. Jestem ciekawy, jak bedziecie sobie radzic z Anglikami. Bedzie pewnie ciekawie, chociaz licze, ze Anglicy pokaza ciekawszy futbol od Waszej druzyny. No ale- powodzenia. Wpadnij tu po jutrzejszym meczu, bedzie okazja to przedyskutowac :)

Mrówcia-kibicka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 21:47

Z tą grą Milanu w ligowych to stawiam na Liv.Ale może Milan przygotowywal sie specjalnie do LM....licze na Dudka:)

PAVEL NEDVED WE ARE PROUD OF BEING YOUR FAN. THANK YOU PAVEL. WE LOVE YOU...
rokfor

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 22:59

licze na liverpool ale patrząc na to z perspektywy powtazającej sie historii to wygra milan...jak bylo napisane niedawno w newsie na JP w 1978 roku kiedy to zmarł Jan Paweł I Juventus zdobył scudetto milan wygrał LM a Inter zdobył puchar włoch i wszystko wskazuje na to ze po smierci Jana Pawła II bedzie podobnie Juve jush ma scudetto milan i inter grają w finałach odpowiednio LM i pucharu włoch...nic na to nie poradzimy... :wink:

felix jaegar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 23:07

Njabardziej prawdopodobnymi scenariuszami sa:
1. gra na 0:0 i w karnych wygrywa milan
2. jeden atak the reds, zakonczony bramka, a nastepnie catenaccio do konca spotkania...
Mam takie przeczucie ze ktoras z tych opcji sie jutro sprawdzi... :wink: :)

EDIT: wczesniej nie look'nalem ale widze ze ADP masz podobne typy, roznimy sie tylko w typowaniui zwyciezcy jedenastek :) 8)

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
eLeM

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 maja 2005, 23:19

rokforJUVE pisze:licze na liverpool ale patrząc na to z perspektywy powtazającej sie historii to wygra milan...jak bylo napisane niedawno w newsie na JP w 1978 roku kiedy to zmarł Jan Paweł I Juventus zdobył scudetto milan wygrał LM a Inter zdobył puchar włoch i wszystko wskazuje na to ze po smierci Jana Pawła II bedzie podobnie Juve jush ma scudetto milan i inter grają w finałach odpowiednio LM i pucharu włoch...nic na to nie poradzimy... :wink:
Wtedy wygrał Liverpool nie Milan :prochno: :prochno: :prochno:
Oby się historia powtórzyła :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek
oziz84

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 00:47

osobiscie bede kibicowac The reds ale znajac zycie to milan siegnie po puchar... no nic liczmy ze Gerrard i spolka pokaza na co ich stac a Dudek bedzie swiecil jak 2 sezony temu a nie dawal gady jak np z mu =))

lisek12

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 09:37

Mimo to , że nielubie Liverpoolu nienawidze milanu ,a w live jest DUdek :-D i on strzeli decydujaca bramke wkarnych i pokarze milanowi co to znaczy miec fuksa :-D

inv

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 11:26

w kazdym razie z pewnoscia cala pilkarska europa a nawet swiat czeka na ten mecz. spotykaja sie dwie mocne druzyny i przede wszystkim to zapewni wielkie emocje (nie jak final monaco - porto)

ja oczywiscie stawiam na Milan z uwagi na wieksze doswiadczenie i mimo wszystko duzo lepszy sklad. Jak zawsze zweryfikuje jednak boisko a zeby podgrzac atmosfere polecam sciagnac ponizszy film ~14,5 mega

http://liverpool-over.footballclips.net ... LFinal.wmv

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 13:06

Niewatpliwie po utracie scudetto gorace glowy milanistow zostaly ostudzone, przejrzeli na oczy i zobaczyli ze sa od nich lepsi.
Jezeli odpowiednio podejda do tego spotkania powinni sobie poradzic.
Ciekaw jestem formy Rossonerich, czy po ciezkich tygodniach beda potrafili sie otrzasnac. Napewno nie bedzie latwo glownie z powodu doskonalego Beniteza ktory zapewne szykuje kilka niespodzianek.
Mecz moze nie byc porywajacym widowiskiem lecz pokazem zelaznej taktyki.
Nie mam swojego faworyta, nie przepadam za zadna z druzyn lecz gdybym musial wybierac to tylko ze wzgledu na Dudka-FCL.
Niech wygra lepszy!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Danielpiero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 maja 2005, 14:10

To już dzisiaj finał LM, szkoda tylko że bez JUVE :( . Liverpool v Milan, Benitez v Ancelotti, Dudek v Dida. Napewno mecz będzie ciekawy, ale nie spodziewałbym sie gradu bramek( 0-0 :D ). Przed Jurkiem Dudkiem życiowa szansa, oby jej tylko nie zmarnował :wink:

ODPOWIEDZ