Mistrz a 5:1 :>
- Bany_DG
- Juventino
A ja i tak uwazam że takimi wypowiedzami napewno nie zabłyśniesz na forum, co do tresci do pozostawie bez komentarzaGregor del Ptasior pisze:A ja itak uważam, że Wisełka sprzedała mecz... Przecież oni wogóle nie grali !!! Obrona spała !!! Tak nie gra mistrz !!! No ale jakby nie patrzeć, mamy mistrza !!! Ehh... Mistrzostwa dla Juve i Wisły... Tak powinno być zawsze :]
- Gregor del Ptasior
- Juventino
Ja tam nie mam zamiaru nigdzie błyszczeć. I żadna drużyna z meczu na mecz nie ma takiego spadku formy. Bo to nie wcale kapitalna gra Legii dała taki rezultat. Owszem - grali bardzo dobrze, ale gdyby Wiślacy COKOLWIEK robili tak jak robią na codzień, to nie byłoby tego !!! I niby dlaczego Legia jest OSTATNIM klubem podejżanym o korupcję ??? Bo co ??? Bo jej kibicujesz ??? Dobra... Tyle na ten temat. Tu się wkońcu o Juve powinno gadać.
- Bany_DG
- Juventino
Hehe, nie kibicuje Legi, ba nawet jej nie lubię ale to jest taki polski klub jak we włoszech Juve i dlatego ich nie podejrzewam. Dlaczego uważasz ze Wisła miała by sprzedac mecz.. przeciez kasy maja jak lodu
a dla pieniędzy tyle szacunku tracic to trochę bez sensu :naughty: 

- Gregor del Ptasior
- Juventino
Wiesz... Wisła i kasa jak lód ??? Chyba tylko dlatego, że tak stopniała. Otóż Wisła ma <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> długi i mówi się o tym coraz częściej. Dziwi mnie, że o tym nie słyszałeś. A porównywanie Juve do Legii, to wstyd !!! Sorki ale już od kilku lat to Wisła jest największą polską drużyną. A Juve od zawsze jest największe we Włoszech. To poprostu poniżające dla Juve. No sorki, ale tak uważam.
- Bany_DG
- Juventino
Źle mnie zrozumiałeś, chodzi mi o wartosc dla futbolu czy tez wielkie tradycje itp, absolutnie nie porównuje klasy sportowej
co do długów to takie długi ma każdy klub na świece z wyjatkiem Man utd i Chelsea, Wisła ma kase moze tylko na papierze ale ma i napewno piłkarze by nie sprzedawali meczów i za to im chwała
, po prostu Legia zagrała mecz sezonu a Wisła grała fatalnie tyle...

- pan Zambrotta
- Juventino
oj panowie, nie kłóćcie się już 8) tematy waszych dyskusji odeszły od piłki i walicie mięsem gdzie się da
cały sezon przemilczyliście, a teraz będziecie jadkę urządzać na forum....
wynik meczu Legii z Wisłą oczywiście mnie zaskoczył. Typowałem na remis. Legioniści musieli się przełamać i grali przed własną publicznością, a Wisła pod wodzą Licki gra przeciętnie i nijako. Dlatego sądziłem, że najwyżej Legia zremisuje po dobrej grze. Przecież Wisła nie przegrała w lidze od niepamiętnych czasów.....bodajże chyba rok temu też na Łazienkowskiej.
Legii życzę jak najlepiej, mimo że Śląsk Wrocław "nie przepada" za Legionistami. Trzeba było w końcu przełamać hegemonię Wiślaków, bo nasza liga robi się z dnia na dzień coraz nudniejsza. Za to eLce dziękuję. W dodatku Włodarczyk się obudził i może znowu zachwyci nas dobrą grą. Po 1 meczu nie ocenia się drużyny, więc nie wiem jak dalej będzie grać Legia. Ale chyba nie spadnie z miejsc premiowanych europejskimi pucharami.
z całym szacunkiem do Jacka Zielińskiego, ale nie przekonuje mnie jako trener. Karierę piłkarską miał wybitną, ale jako trener mu trochę nie idzie. Od czasów objęcia Legii wygrał dopiero 1 albo 2 mecz w pięknym i nie podważalnym stylu. Na jesieni jeszcze jakoś pociągnął zespół, ale wiosną to doczekał się nawet kompromitacji z serią meczy bez wygranej. Bardzo dobry przykład na to, że efektownego futbolu nie gra się łatwo. Ale przynajmniej próbuje i chęci i zapału nie można mu odmówić. To za jego kadencji Legia przeszła na bardziej europejski system gry 4-4-2. Życzę panu Jackowi, aby został dobrym trenerem, bo narazie mimo ciężkich starań lekko mu nie wychodzi...

wynik meczu Legii z Wisłą oczywiście mnie zaskoczył. Typowałem na remis. Legioniści musieli się przełamać i grali przed własną publicznością, a Wisła pod wodzą Licki gra przeciętnie i nijako. Dlatego sądziłem, że najwyżej Legia zremisuje po dobrej grze. Przecież Wisła nie przegrała w lidze od niepamiętnych czasów.....bodajże chyba rok temu też na Łazienkowskiej.
Legii życzę jak najlepiej, mimo że Śląsk Wrocław "nie przepada" za Legionistami. Trzeba było w końcu przełamać hegemonię Wiślaków, bo nasza liga robi się z dnia na dzień coraz nudniejsza. Za to eLce dziękuję. W dodatku Włodarczyk się obudził i może znowu zachwyci nas dobrą grą. Po 1 meczu nie ocenia się drużyny, więc nie wiem jak dalej będzie grać Legia. Ale chyba nie spadnie z miejsc premiowanych europejskimi pucharami.
z całym szacunkiem do Jacka Zielińskiego, ale nie przekonuje mnie jako trener. Karierę piłkarską miał wybitną, ale jako trener mu trochę nie idzie. Od czasów objęcia Legii wygrał dopiero 1 albo 2 mecz w pięknym i nie podważalnym stylu. Na jesieni jeszcze jakoś pociągnął zespół, ale wiosną to doczekał się nawet kompromitacji z serią meczy bez wygranej. Bardzo dobry przykład na to, że efektownego futbolu nie gra się łatwo. Ale przynajmniej próbuje i chęci i zapału nie można mu odmówić. To za jego kadencji Legia przeszła na bardziej europejski system gry 4-4-2. Życzę panu Jackowi, aby został dobrym trenerem, bo narazie mimo ciężkich starań lekko mu nie wychodzi...
- Alexa Del Piero
- Juventino
Jako Lechitka z krwi i kości nie lubie Legii ale zwycięstwo 5:1 z mistrzem zasługuje na szacunek.
Gratulacje
Gratulacje

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- J1897
- Juventino
DjJuve pisze:Gdzie widzisz porownanie tego spotkania do calego sezonu? :lol:Bebik pisze:i nie porównuj całego sezonu, do całego meczu
chociażby tutaj...DjJuve pisze:PO tym co Legia wyprawiala w ostatnich kolejkach dyskutowalbym czy aby napewno w tym sezonie nie sa slaba druzyna.
Co do Wisly to prawda maja mistrza ale mistrz tak nie przegrywa.
ile Ty masz lat, żeby dać się sprowokoaćDjJuve pisze:Co do dogryzania to z niektorymi nie da sie normalnie dyskutowac.Bebik pisze:chodzi mi o to, że nic konkretnego nie mówisz, tylko głupio dogryzasz...

tutaj także, ale nie Twoje...Marcin-IRONEK pisze:Poprostu demolka xD Dziś mi się tylko chce śmiać. Sezon i tak jest stracony, ale takie zwycięstwa zawsze cieszą [; I gdzie jest mistrz Polski ? buahaha.
zgadzam się częściowo z UlTrAs'em... pewnie sobie tak pomyśleli po ostatnich występach Legii i analizując swoje... jednak nie grają już tego samego footballu, co za Kasperczaka... i nie tylko ja(raczej :? ) zadaję sobie pytanie, "czemu nie ma z nami HenrykaUlTrAs pisze:Wisła była zbyt pewna siebie. Myśleli, że pograją na Łazienkowskiej w dziada z Legią i wywiozą 0-3

pewnie NIE, ale to tylko i wyłącznie moje przypuszczenie... także jak każde inne może być błędne...DjJuve pisze:Tego nie wiesz i zapewne nigdy sie nie dowiesz.Bebik pisze:(który faktycznie Wiślacy olali :? )
- Ironek
- Juventino
Hmm, nie wiem gdzie tu widzisz porównywanie do całego sezonu ? :shock: Napisałem tylko, że zawsze cieszą zwycięstwa w takim stylu nad największym rywalem i że dla Legii sezon i tak jest stracony, ale to nie zmienia faktu, że Legia sprawiła kibicom wielką radośc. A gdzie tu jest porównywanie do całego sezonu ? -.-Bebik pisze:tutaj także, ale nie Twoje...Marcin-IRONEK pisze:Poprostu demolka xD Dziś mi się tylko chce śmiać. Sezon i tak jest stracony, ale takie zwycięstwa zawsze cieszą [; I gdzie jest mistrz Polski ? buahaha.
Tutaj też jest porównywanie TEGO spotkania do całego sezonu ? :shock:Bebik pisze:chociażby tutaj...DjJuve pisze:PO tym co Legia wyprawiala w ostatnich kolejkach dyskutowalbym czy aby napewno w tym sezonie nie sa slaba druzyna.
Co do Wisly to prawda maja mistrza ale mistrz tak nie przegrywa.
Przecież DjJuve wyraźnie napisał, że Legię można nazwac słabą drużyną po wynikach tej rundy.
A to, że mistrzowi nie wypada przegrać w takim stylu jest chyba oczywiste.
Hmm, chyba nie bardzo można być dumnym z porażki swojego klubu. Powodem do dumy są sukcesy, a nie porażki. A prawdziwy kibic jest z klubem na dobre i złe, ale to nie znaczy, że jest dumny z GRY piłkarzy swojego klubu gdy ci przegrywają.gregor_g4 pisze:Tylko dzisiaj :roll: :roll: ?? Ja myslalem ze prawdziwy kibic zawsze jest dumny ze swojego klubu, jest z nim na dobre i na zle.DjJuve pisze:Dzis jestem dumny z Legii :]
- Pershing
- Juventino
Plakalem, ogladalem ten mecz z Wislakami w pubie, to byl dla nas szok, tak slabego meczu w naszym wykonaniu dawno nie widzialem, Franek-lowca bramek, mial w sumie dwie setki, i nici :płaczę: Pierwsza bramka, co to bylo, zawodnik idzie przez pol boiska i co.....nikt nie podejdzie do niego, nikt go nie sfauluje i co.....i brama 1:0. Reszty bramek nie ma sensu opisywac, u nas jedynie Zuraw dobrze gra, musial u nas pilke rozgrywac, Cantoro z Sobolewskim nie istnieli, katastrofa. Mozna przegrac 1:0 czy 2:1, ale nie ....... 5:1
Dodam tylko, iz Majdan slabo bronil, mogl dwie akcje obronic, ale nie ma za co go wynic, 10 slabo gralo, to ze Legia jedna brame strzelila ze spalonego nie zmienia nic(ale pamietm jak po meczu, Radek z Tomkiem odrazu do sedziow i zaczeli im palce grozic :x ), takiej porazki, noucktdown x5, masakra....w druzynie "nielubiacej" znakomite spotkanie rozegrali Szala i CHoto(wymiatali).
Teraz to Wyspy Owcze nie przegrywaja tyle z Anglia :płaczę:
PS. Nie obchodza mnie glosy, czy mecz Wisla odpuscila, ze wzgledu na Craxe(nie chca ich w pucharach), w moim odczuciu takich meczy sie nie ustawia(wielki prestiz), i akurat na 5:1 ustawili, bez przesady......Liczka.....biale chusteczki :idea:
PS2. Komentatorzy Canal+ mnie rozwalaaj, odrazu bylo widac, ze kibicuja Legii, ich niekotre komentarze, jakbym ich spotkal to.....tak samo w przerwie Baszczu omalo sie chyba nie poplakal.

Teraz to Wyspy Owcze nie przegrywaja tyle z Anglia :płaczę:
PS. Nie obchodza mnie glosy, czy mecz Wisla odpuscila, ze wzgledu na Craxe(nie chca ich w pucharach), w moim odczuciu takich meczy sie nie ustawia(wielki prestiz), i akurat na 5:1 ustawili, bez przesady......Liczka.....biale chusteczki :idea:
PS2. Komentatorzy Canal+ mnie rozwalaaj, odrazu bylo widac, ze kibicuja Legii, ich niekotre komentarze, jakbym ich spotkal to.....tak samo w przerwie Baszczu omalo sie chyba nie poplakal.
- gauchito.prv.pl
- Juventino
ja nie moglem uwiezrzyc
taka slaba legia pokonala wisle i to aaz 5:1 ! na coz wpadki sie zdarzaja 

- gauchito.prv.pl
- Juventino
ja nie moglem uwiezrzyc
taka slaba legia pokonala wisle i to aaz 5:1 ! na coz wpadki sie zdarzaja