Livorno 2-2 JUVENTUS
- DamKam
- Juventino
No jak nie jak takswiergot pisze:Nigdzie nie było napisane, że ta koronacja ma być dzisiaj. Było napisane o nastawieniu kibiców do tego meczu.DamKam pisze:fragment newsa z JuvePolandZnakiem do rozpoczęcia będzie trofeum w rękach Alessandro Del Piero. Moment koronacji będzie tym przyjemniejszy, że ceremonii dokona Adriano Galliani, prezydent Lega Calcio, a przede wszystkim dyrektor generalny AC Milan.
Czy moze mi ktos powiedziec czy ta koronacja odbyla sie wkoncu czy nie

- swiergot
- Juventino
No ja wiem, że chodziło Ci o fragment newsa, ale przypatrz się dobrze - nigdzie nie jest napisane że to będzie przed meczem, po meczu, czy w ogóle tego samego dnia.DamKam pisze:No jak nie jak takPrzeciez pisze to w tym newsie: http://www.juvepoland.com/news.php?id=3763 - zreszta specjalnie wkleilem wczesniej jego fragment mowiacy o koronacji... Tam wyraznie pisze ze Galliani wreczy Juve trofeum przed rozpoczeciem meczu z Livorno :!: I oto mi chodzilo... i tak jak juz wczesniej kilka razy podkreslalem jest to dla mnie dziwne bo nigdy czegos takiego w Serie A nie widzialem
Ale widze ze chyba sie tego nie dowiem... jakos sie nie rozumiemy chyba :roll:

- piterweg
- Juventino
if22 pisze:A skąd można sciągnąć bramki????
Ze strony http://www.juvepage.tk/ po lewej jest ostani mecz i strzelcy bramek. Klikasz np. na Nedved 10' prawym i dajesz zapisz jako... i masz brameczki

- Barcelonista
- Juventino
Witam Wszystkich Kibicow Juventusu.. Chcialbym pogratulowac zasluzonego zwyciestwa nad zespolem z Mediolanu, od jakiegos czasu uwaznie przygladalem sie poczynaniom obu jedenstek w Serie A i nie moglem doczekac sie meczu ktory jak sie pozniej okazalo zadecydowal o mistrzostwie Wloch dla pilkarzy z Turynu. Tytul we wlasciwych rekach..nic dodac nic ujac takie jest moje zdanie.. nie chce juz tutaj wspominac tych wszystkich sytuacji i momentow z przesadzonego i konczacego sie sezonu 2004-2005.. scudetto numer 28 brawo!!..
Dziękuje w imieniu własnym jak i pozostałych Juventino :-)
Zapraszam TUTAJ
/Siewier
A mi bylo szkoda kasować tych gratulacji i je wrzucilem tu, tu tez pasują 8) Dzięki i nawzajem! /Dragon
Dziękuje w imieniu własnym jak i pozostałych Juventino :-)
Zapraszam TUTAJ
/Siewier
A mi bylo szkoda kasować tych gratulacji i je wrzucilem tu, tu tez pasują 8) Dzięki i nawzajem! /Dragon
Jugadores