Livorno 2-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Tomusmc86

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 16:36

Dobry meczyk i szczególnie ładna bramka Nedveda. Szkoda, że go nie wygraliśmy, ale wiadomo co się liczy....Scudetto :dance:

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 16:52

swiergot pisze:
DamKam pisze:
Znakiem do rozpoczęcia będzie trofeum w rękach Alessandro Del Piero. Moment koronacji będzie tym przyjemniejszy, że ceremonii dokona Adriano Galliani, prezydent Lega Calcio, a przede wszystkim dyrektor generalny AC Milan.
fragment newsa z JuvePoland

Czy moze mi ktos powiedziec czy ta koronacja odbyla sie wkoncu czy nie :?:
Nigdzie nie było napisane, że ta koronacja ma być dzisiaj. Było napisane o nastawieniu kibiców do tego meczu.
No jak nie jak tak :wink: Przeciez pisze to w tym newsie: http://www.juvepoland.com/news.php?id=3763 - zreszta specjalnie wkleilem wczesniej jego fragment mowiacy o koronacji... Tam wyraznie pisze ze Galliani wreczy Juve trofeum przed rozpoczeciem meczu z Livorno :!: I oto mi chodzilo... i tak jak juz wczesniej kilka razy podkreslalem jest to dla mnie dziwne bo nigdy czegos takiego w Serie A nie widzialem :think: Ale widze ze chyba sie tego nie dowiem... jakos sie nie rozumiemy chyba :roll:

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 16:57

DamKam pisze:No jak nie jak tak :wink: Przeciez pisze to w tym newsie: http://www.juvepoland.com/news.php?id=3763 - zreszta specjalnie wkleilem wczesniej jego fragment mowiacy o koronacji... Tam wyraznie pisze ze Galliani wreczy Juve trofeum przed rozpoczeciem meczu z Livorno :!: I oto mi chodzilo... i tak jak juz wczesniej kilka razy podkreslalem jest to dla mnie dziwne bo nigdy czegos takiego w Serie A nie widzialem :think: Ale widze ze chyba sie tego nie dowiem... jakos sie nie rozumiemy chyba :roll:
No ja wiem, że chodziło Ci o fragment newsa, ale przypatrz się dobrze - nigdzie nie jest napisane że to będzie przed meczem, po meczu, czy w ogóle tego samego dnia.

Obrazek
piterweg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 16:58

if22 pisze:A skąd można sciągnąć bramki????

Ze strony http://www.juvepage.tk/ po lewej jest ostani mecz i strzelcy bramek. Klikasz np. na Nedved 10' prawym i dajesz zapisz jako... i masz brameczki :ball: :ball: :ball: :smile:

Barcelonista

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 22:24

Witam Wszystkich Kibicow Juventusu.. Chcialbym pogratulowac zasluzonego zwyciestwa nad zespolem z Mediolanu, od jakiegos czasu uwaznie przygladalem sie poczynaniom obu jedenstek w Serie A i nie moglem doczekac sie meczu ktory jak sie pozniej okazalo zadecydowal o mistrzostwie Wloch dla pilkarzy z Turynu. Tytul we wlasciwych rekach..nic dodac nic ujac takie jest moje zdanie.. nie chce juz tutaj wspominac tych wszystkich sytuacji i momentow z przesadzonego i konczacego sie sezonu 2004-2005.. scudetto numer 28 brawo!!..

Dziękuje w imieniu własnym jak i pozostałych Juventino :-)
Zapraszam TUTAJ
/Siewier

A mi bylo szkoda kasować tych gratulacji i je wrzucilem tu, tu tez pasują 8) Dzięki i nawzajem! /Dragon

Jugadores
Zablokowany