Chelsea Londyn - TUTAJ WSZYSTKO !

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 15:17

Jose Mourinho jest nieco arogancki i no powiedzmy nieprzyjemny i zadufany w sobie,ale powiedzmy to sobie szczerze: mimo tych wad to wspaniały fachowiec który z przeciętnego dobrego tylko na krajowym podwórku porto zrobił klubowego mistrza Europy. Z Chelsea ma już nieco ułatwione zadanie ponieważ grają tam wspaniali piłkarze jednak sposów w jaki Chelsea wyeliminowała Bayern i gra w lidze angielskiej pokazuje że jest on niezwykle dobrym często niedocenianym trenerem.

Ampartumpur

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2005, 16:42

Moim skromnym zdaniem pan Mourinho nie jest jakiś geniuszem, choć dobrym trenerem napewno jest , skoro zdobył z Porto LM. Choć czytałem gdzieś że podobno w tym sezonie co LM wygrywali , kupowali mecze w lidze ale to może być tylko plota. W moim mniemaaniu Mourihno ma dużo szczęścia, a teraz z Chealsea, ma po prostu prace wymarzoną, bo kazdy terener chciałby mieć takie możliwości w doborze zawodników jak Portugalczyk.. Genialnych trenerów poznaje sie po tym że nie tylko wygrywają najcenniejsze trofea, ale też potrafią z powodzeniem poprowadzić drużyny słabe, jak np. Rehhagel ,który bodajże z Kaiseslautern, które wtedy było beniaminkiem ligi ,zdobył tytuł mistrza Niemiec, a o tym co zrobił z drużyną Grecji chyba nie trzeba nikomu przypominać. A tak ogólnie , to nie przepadam za Mourinho, powienien mieć troche pokory.

leniup

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 15:56

ekhm ekhm..

Po meczu z Liverpoolem Mourinho zachował się bardzo dobrze. Pogratulował zawodnikom obydwu druzyn, pocieszał swoich piłkarzy, był opanowany. Myślałem że zaraz ucieknie do szatni. nieco moje zdanie o nim się poprawiło. Ale dziś przeczytałem to:

Sędzia boczny strzelił gola. Gdy bramka została uznana, już tylko jeden zespół grał w piłkę. Drugi tylko się bronił. Ten wynik niczego nie zmienia. Wciąż jestem wyjątkowy, a moi piłkarze są prawdziwymi bohaterami. Każdy trener, który przez trzy sezony zdobywa tyle tytułów co ja, musi być wyjątkowy - Jose Mourinho

źródło: sport.wp.pl

Pycha Pycha Pycha.... :? :? :? :evil: Gość jest dobry ale jeszcze nie widziałem trenera który by się tak przechwalał...

Obrazek
wojtekk03

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 16:28

leniup pisze:ekhm ekhm..

Sędzia boczny strzelił gola. Gdy bramka została uznana, już tylko jeden zespół grał w piłkę. Drugi tylko się bronił. Ten wynik niczego nie zmienia. Wciąż jestem wyjątkowy, a moi piłkarze są prawdziwymi bohaterami. Każdy trener, który przez trzy sezony zdobywa tyle tytułów co ja, musi być wyjątkowy - Jose Mourinho

To po co go wogole słuchac, on sie tylko kompromituje tylko tymi wypowiedziami, tak to mozna mowic na podworku "i tak jestesmy najlepsi"
Jak przegrał to nie jest najlepszy - najlepszego poznamy za 3 tygodnie. Po co słuchac takiej prowokacji, jak na takiego geniusza to cos mało ma do powiedzenia, tlyko że i tak sa najlepsi. Po prostu żenujące

i sie zaczęło SCHOOLTiME :/
FORZA JUVe FORZA ALEX
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 16:57

leniup pisze:ekhm ekhm..

Po meczu z Liverpoolem Mourinho zachował się bardzo dobrze. Pogratulował zawodnikom obydwu druzyn, pocieszał swoich piłkarzy, był opanowany. Myślałem że zaraz ucieknie do szatni. nieco moje zdanie o nim się poprawiło. Ale dziś przeczytałem to:

Pycha Pycha Pycha.... :? :? :? :evil: Gość jest dobry ale jeszcze nie widziałem trenera który by się tak przechwalał...
za taka kase co ma Mourinhio kazdy bylby dobry ;)

Jose ostatnio mnie troszke denerwuje swoimi wypowiedziami i zachowaniem (choc w dwumeczu z Liverpoolem zachowywal sie po gentelmensku) ;)

przez chwilę jako Marco Buffon
Iver.pk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 maja 2005, 18:06

Jak ostatnio ogladalem mecz Chealsa to komentator przytoczyl ypowiedz Makelele, a brzmiala ona mniej wiecej tak: "Jose Mourinho odwraca uwage mediow od zespolu, pozwala nam w spokoju przygotowywac sie do meczu, a sam bierze na siebie ciezar taktyki i wszelkie afery" Czy cos takiego :wink: Z tego co mowi Makelele widac ze wcale taki zly ten Joe nie jest. Co prawda nie lubie go i juz, ale musze przyznac ze Makelele ma racje. Zreszta, kiedy ostatni raz bylo slychac o jakiejs aferze z pilkarzem Chealsa :think:

Obrazek
Lukaszp32

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 23:07

On jest po prostu śmieszny. Uważa się za wielkiego trenera a tk naprawdę to zadanie ułatwia mu Abramović ściągając za grubą kasę dobrych piłkarzy.. Osiągnął wiele z Porto i tego nie mozna mu zabrać, ale to co robi w Celscea to się nazywa tatrzyk

Zomer_ManUfan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 18:57

Ja go szanuje, wygralamoe LM a takich rozgrywek niewygrywa sie przypadkiem. Nastepnym sukcesem jest Carling Cup i przede wszystkim premiership, gdzie pobil rekord maxymalnej ilosci pkt. ManU z bodajerze 95 pkt. I tego tez nie zrobil tylko dzieki Abramowiczowi. Moze zachowania ma nie fajne, ale ostatnio go nawet polubilem po wypowiedziach pochlebnych w strone Sir Alexa Fergusona, a negatywnych w kierunku Arsene Wegnera ...

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 19:23

Bardzo szanuje tego człowieka.Chociaż jego jedynymi wadami są zbyt wielka pewność siebie oraz arogancja.Co do Deportivo to myśle że stworzył on wielki klub z małymi gwiazdami,co w Chelsi się nie powtórzyło 8) 8) .Ale i tak Capello wygrał lige tak samo jak Mourinho :wink: i to bez funduszy Abramowicza :dance: :dance:

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 19:30

Mój ulubony trener. Świetny taktyk, motywator. Jego komentarze i wypowiedzi przez większość postrzegane jako objaw chamstwa i pychy są według mnie jego gierkami psychologczymi więc staram się patrzeć na nie z dystansem. Pozdro dla Jose!
Zapraszam do Juve choś to chyba nierealne :( :(

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 maja 2005, 19:38

DISHMAN pisze:Co do Deportivo to myśle że stworzył on wielki klub z małymi gwiazdami
?? Ja o czymś nie wiem? :lol:
Ale i tak Capello wygrał lige tak samo jak Mourinho :wink:
Nie tak samo. Liga włoska jest silniejsza od Premiership :P
i to bez funduszy Abramowicza :dance: :dance:

Syndrom małego bogatego sponsora. Po co nam kasa Abramowicza, skoro mamy Lucka? :smile:
On jest po prostu śmieszny. Uważa się za wielkiego trenera a tk naprawdę to zadanie ułatwia mu Abramović ściągając za grubą kasę dobrych piłkarzy..
No tak oczywiście! Takie same pieniądze miał w Porto, a osiągnął więcej niż z Chelsea :lol:
za taka kase co ma Mourinhio kazdy bylby dobry :wink:
Następny.

Jose Mourinho to bardzo dobry trener, manager, jednak ideałem jako człowiek nie jest. Nie mnie to oceniać do końca, bo nie znam go osobiście, ale z jego wypowiedzi wynika, że zawsze chce być w centrum uwagi, czasem nie potrafi przełknąć goryczy porażki. Jego staż w zawodzie jest narazie bardzo krótki, więc mam nadzieję że popracuje nad swoim zachowaniem, bo do ideału trenera naprawdę niewiele mu trzeba.
pozdro

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
bartus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2005, 11:58

Argentyński napastnik Hernan Crespo będzie występował w zespole Chelsea podczas nadchodzącego sezonu, poinformował agent piłkarza.

29-letni Crespo, który minione rozgrywki spędził na wypożyczeniu w AC Milanie, zaznaczał, że chce zostać we Włoszech. Jednak po pozyskaniu przez Milan Christiana Vieriego z Interu, reprezentant Argentyny podjął decyzję o powrocie do Anglii.

Fernando Hidalgo powiedział w wywiadzie dla angielskiego dziennika Daily Mail: "Hernan w następnym sezonie będzie grał w Chelsea i zamierza zaliczyć równie udane rozgrywki, jak to miało miejsce w Milanie."

Podczas letniego okna transferowego Chelsea była łączona z wieloma napastnikami, między innymi z Fernando Torresem, Davidem Trezeguetem, Andrijem Shevchenko, Adriano czy Samuelem Eto'o.

stad

No jest mozliwosc, że Crespo zasili Juve na mocy wymiany za Treze i Romek doplaci 54 mln euro. Nie wiem czy Crespo jest typowym snajperem, wkazdym razie mozna za te pieniadze kupic Gilardino i jeszcze calkiem sporo zostanie. Crespo powtarzal wiele razy, ze chce zostac w Serie A i chyba odejdzie do Ligi Włoskiej o ile go Roman sprzeda...

Obrazek
matt16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2005, 12:02

No i fajnie, Milan osłabiony. Jeszcze tylko, zeby Romek puścił Crespo do Juve i bedzie git.

Cube - fan Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2005, 12:05

Ale mam nadzieję, że nie kosztem Treze... :(

wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2005, 12:11

matt16 pisze:No i fajnie, Milan osłabiony.
A jak za pare dni kupią na jego miejsce Gilardino to tez bedziesz tak mówił? Przeciez to logiczne ze Ancelotti nie zostawi w druzynie 3 napastników w tym jednego naprawde klasowego, a 3 powiedzmy szczerze - sredniaków. Musza kogos kupic - kogo? Chyba nie musze odpowiadac :/
matt16 pisze:Jeszcze tylko, zeby Romek puścił Crespo do Juve i bedzie git.
A po cholere nam on, skoro mamy lepszego Trezegola, a i mozemy miec równiez lepszego Cassano. Zreszta Crespo sam mówil ze nie chce grac w Juve ;/

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
ODPOWIEDZ