Mistrz a 5:1 :>
- J1897
- Juventino
a ja jestem w 100% pewien, że jeżeli ten mecz byłby o coś(czyli np. gdyby obie drużyny walczyły jeszcze o mistrzostwo), to wynik byłby zupełnie inny...DjJuve pisze:Jasne, wkoncu mistrz Polski moze sie osmieszac.Juve The Best pisze:Wisła mogła sobie pozwolić na porażke i to nawet na taką.
po Twich wypowiedziach widzę, że nie możesz się pogodzić z tym, że Wisła w przekroju całego sezonu była drużyną zdecydowanie lepszą... żeby to stwierdzić, wystarczy spojrzeć na tabelę końcową oraz na statystyki zawodników...
- valsir
- Juventino
- Juve The Best
- Juventino
I oczywiście widze znów podnieta ze zwycięstwa nad wisłą. I znów tłumaczenie sobie tak jak sie to podoba legionistom czyli wszystko na swoją kożyść. normalnie Jaki klub tacy kibice.DjJuve pisze:Mam gdzies wiek, liczy sie gra.mil015 pisze: hahaha gratuluje Legii kolejnego "młodego" "perspektywistycznego" piłkarza :lol:
Jozwiak odchodzi po sezonie a Zielinski jest trenerem.mil015 pisze:Smiesznie by bylo jakby linia obrony legii wyglądała tak:
Jóźwiak :lol: Zielinski oraz Bąk srednia wieku 50 lat hahaha.
Reprezentant Polski stanowiacy filar obrony-mi to wystarczy.mil015 pisze:Bąk to drewno i na twoim miejscu nie chciał bym go w swoim klubie (ale to tylko moje zdanie :-D )
Nie znasz zanczenia niektorych wyrazow? Nie uzywaj ich.Juve The Best pisze: A wielka legia ( tak myślą sobie warszawiacy) gra ostatnio jak zaprzeproszeniem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.
Tu panuja nieco inne zasady niz w twojej pisakownicy :]
Jasne, wkoncu mistrz Polski moze sie osmieszac.Juve The Best pisze:Wisła mogła sobie pozwolić na porażke i to nawet na taką.

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
pewnie coś w tym jest... Wisła praktycznie o nic nie grała. Jadąc do Warszawy tytuł miała już prawie w kieszeni, tylko jakiś cud mógłby spowodować, ze w tym sezonie wiślacy nie zdobędą mistrza. To jednak nie usprawiedliwia ich do tak słabej gry. Bo wczorajsza gra Wiślaków wyglądała jakby grali za kare. Tak jak wyżej napisałem Wisła była pewna siebie i przeliczyła się. Legia szczególnie w tej rundzie nie zachwyca a jednak w tym meczu stoleczna drużyna pokazała klase i wysoko ograła bądź co bądź wyżej notowanych rywali. Mam nadzieje, ze to podbuduje Jacka Zielińskiego, i że nie bedzie miał on tak smutnej miny jak przed wczorajszym spotkaniemBebik pisze:a ja jestem w 100% pewien, że jeżeli ten mecz byłby o coś(czyli np. gdyby obie drużyny walczyły jeszcze o mistrzostwo), to wynik byłby zupełnie inny...DjJuve pisze:Jasne, wkoncu mistrz Polski moze sie osmieszac.Juve The Best pisze:Wisła mogła sobie pozwolić na porażke i to nawet na taką.

aaa i jeszcze prosba do administratorów: zmieńcie mi range na Romanista :lol: :lol: :lol:
- Lypsky
- Juventino
A to ciekawe :lol: pokaz mi te wypowiedzi, chetnie zobacze jak to nie moge sie z tym pogodzic.Bebik pisze: po Twich wypowiedziach widzę, że nie możesz się pogodzić z tym, że Wisła w przekroju całego sezonu była drużyną zdecydowanie lepszą...
A co, mamy plakac ze ogralismy mistrza? :lol:Juve The Best pisze: I oczywiście widze znów podnieta ze zwycięstwa nad wisłą.
Nie ma to jak kożyść :lol:Juve The Best pisze:I znów tłumaczenie sobie tak jak sie to podoba legionistom czyli wszystko na swoją kożyść.
Racja, wspanialy klub i wspaniali kibice :]Juve The Best pisze:normalnie Jaki klub tacy kibice.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2005, 17:42 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Juve The Best
- Juventino
O i nie ma to jak sie dowartościować że sie lepiej zna ortografie :rotfl: normalnie kurde ciesze sie że jestem żabolem a nie liegionistą jak bym był za legią to bym chyba sobie line kupił i skończył z tym :rotfl:I znów tłumaczenie sobie tak jak sie to podoba legionistom czyli wszystko na swoją kożyść.
Nie ma to jak kożyść

- Juve The Best
- Juventino
Pasuje idealnie
Jesteś kibicem legii? Nie wiesz jak komentować kolejne porażki legii nie przyznając przeciwnikom (kibicom Wisły K.) racji? to proste! Skorzystaj z tego oto poradnika! On ci pomoże wybrnąć z takiej, lub podobnej sytuacji.
1. Porażka legii - "Tamci mieli farta"
2. Radość ze zwycięstwa kibiców Wisły - "Wy to macie kompleksy jakieś"
3. Porażka legii w meczu z Wisłą K. - "A 4:1 pamiętacie? MUHAHAHAHA!"
4. Wygrana Wisły w meczu w europejskich pucharach - "A Valarenga to co? MUHAHAHAHA!"
5. Porażka legii w meczu, w którym brakowało jakiegoś zawodnika (np. Choto, Sagan itp) - "Gdyby był *** (tu nazwisko) to byśmy z nimi ze 4:0 wygrali!"
6. Wygrana Wisły w ekstraklasie - "Mieliście farta i tyle" (można też zastosować odp. z sytuacji nr.3)
7. Porażka legii w meczu w europejskich pucharach - patrz sytuacja nr 4.
8. Transfer Wisły (kupno) - "Błehehe, i TO ma być wzmocnienie? U nas by w rezerwach siedział!"
9. transfer Wisły (sprzedaż) - "Błehehehe, my NIGDY nie sprzedajemy swoich dobrych piłkarzy! (w razie wymienienia przec przeciwnika przypadków Svitlicy, Vukovica, lub innego można przypomnieć te znane już kibicom legii 4:1)"
10. Ewentualna wygrana Wisły w PP - "A po co nam to? Odpuściliśmy, żebyście zacieszali, że wreszcie jakieś trofeum macie"
11. Sprzedaż jakiegoś stosunkowo dobrego zawodnika legii - "I tak był cienki. A my i tak zdobedziemy mistrzostwo!"
12. Oskarżenie kibiców legii o jakieś zamieszki/wybryki/niszczenie stadionów itp. - A ten nóż co w Dino Baggio rzuciliście?" (w razie przypomnienia zachowania kibiców legii podczas meczu z Utrechtem na wyjeździe można przypomnieć to słynne 4:1)
13. Odpadnięcie legii z europejskich pucharów - "Wkońcu *** (tu nazwa drużyny, która wyeliminowała legię) to nie byle kto! Wy przegralibyście z nimi znacznie żałośniej! A właśnie, pamiętacie Valarenge? MUHAHAHAHA!"
14. Ewentualny awans Wisły do LM - "I co z tego? My w 96 doszliśmy do ćwierćfinałów! Nie to co wy."
15. Ewentualne odpadnięcie Wisły w kwalifikacjach do LM - "MUHAHAHAHA! I niby wy takie mistrze! Macie za swoje! MUHAHAHAHAHA!"
16. Porażka legii z jakąś naprawde słabą drużyną - "Nie chceiliśmy tracić sił na byle kogo. Daliśmy im fory. (W razie naśmiewania się przeciwnika z tej wypowiedzi/meczu legii itp. można przypomnieć to słynne 4:1)
17. Kupno Sosina i zarzut, że legia zawsze kupuje tylko odpadki z Wisły (patrz: Surma) - "Bo wy nie potraficie wykorzystać ich talentu! Sosin to wkońcu nie byle kto, bo jeden z najlepszych strzelców ligi cypryjskiej! MUHAHAHAHA!"
18. Porażka legii w jakimś ważnym meczu pod koniec sezonu (finał PP, decydujący mecz o MP itp) - "Mamy prawo być zmęczeni sezonem! Wkońcu łoliliśmy prawie wszystkim skóre! (w razie czego można przypomnieć to słynne 4:1
19. Brak powołania do kadry dla jakiegokolwiek piłkarza legii - "Janas się nie zna! W legii nic wielkiego nie osiągnął! (w razie przypomnienia przechwałek o ćwierćfinale LM można przypomnieć to słynne 4:1).
20. Napisanie takiego, lub podobnego poradnika/posta przez antykibica legii - "Od razu widać, że masz kompleksy, legia mistrz!"
Jesteś kibicem legii? Nie wiesz jak komentować kolejne porażki legii nie przyznając przeciwnikom (kibicom Wisły K.) racji? to proste! Skorzystaj z tego oto poradnika! On ci pomoże wybrnąć z takiej, lub podobnej sytuacji.
1. Porażka legii - "Tamci mieli farta"
2. Radość ze zwycięstwa kibiców Wisły - "Wy to macie kompleksy jakieś"
3. Porażka legii w meczu z Wisłą K. - "A 4:1 pamiętacie? MUHAHAHAHA!"
4. Wygrana Wisły w meczu w europejskich pucharach - "A Valarenga to co? MUHAHAHAHA!"
5. Porażka legii w meczu, w którym brakowało jakiegoś zawodnika (np. Choto, Sagan itp) - "Gdyby był *** (tu nazwisko) to byśmy z nimi ze 4:0 wygrali!"
6. Wygrana Wisły w ekstraklasie - "Mieliście farta i tyle" (można też zastosować odp. z sytuacji nr.3)
7. Porażka legii w meczu w europejskich pucharach - patrz sytuacja nr 4.
8. Transfer Wisły (kupno) - "Błehehe, i TO ma być wzmocnienie? U nas by w rezerwach siedział!"
9. transfer Wisły (sprzedaż) - "Błehehehe, my NIGDY nie sprzedajemy swoich dobrych piłkarzy! (w razie wymienienia przec przeciwnika przypadków Svitlicy, Vukovica, lub innego można przypomnieć te znane już kibicom legii 4:1)"
10. Ewentualna wygrana Wisły w PP - "A po co nam to? Odpuściliśmy, żebyście zacieszali, że wreszcie jakieś trofeum macie"
11. Sprzedaż jakiegoś stosunkowo dobrego zawodnika legii - "I tak był cienki. A my i tak zdobedziemy mistrzostwo!"
12. Oskarżenie kibiców legii o jakieś zamieszki/wybryki/niszczenie stadionów itp. - A ten nóż co w Dino Baggio rzuciliście?" (w razie przypomnienia zachowania kibiców legii podczas meczu z Utrechtem na wyjeździe można przypomnieć to słynne 4:1)
13. Odpadnięcie legii z europejskich pucharów - "Wkońcu *** (tu nazwa drużyny, która wyeliminowała legię) to nie byle kto! Wy przegralibyście z nimi znacznie żałośniej! A właśnie, pamiętacie Valarenge? MUHAHAHAHA!"
14. Ewentualny awans Wisły do LM - "I co z tego? My w 96 doszliśmy do ćwierćfinałów! Nie to co wy."
15. Ewentualne odpadnięcie Wisły w kwalifikacjach do LM - "MUHAHAHAHA! I niby wy takie mistrze! Macie za swoje! MUHAHAHAHAHA!"
16. Porażka legii z jakąś naprawde słabą drużyną - "Nie chceiliśmy tracić sił na byle kogo. Daliśmy im fory. (W razie naśmiewania się przeciwnika z tej wypowiedzi/meczu legii itp. można przypomnieć to słynne 4:1)
17. Kupno Sosina i zarzut, że legia zawsze kupuje tylko odpadki z Wisły (patrz: Surma) - "Bo wy nie potraficie wykorzystać ich talentu! Sosin to wkońcu nie byle kto, bo jeden z najlepszych strzelców ligi cypryjskiej! MUHAHAHAHA!"
18. Porażka legii w jakimś ważnym meczu pod koniec sezonu (finał PP, decydujący mecz o MP itp) - "Mamy prawo być zmęczeni sezonem! Wkońcu łoliliśmy prawie wszystkim skóre! (w razie czego można przypomnieć to słynne 4:1
19. Brak powołania do kadry dla jakiegokolwiek piłkarza legii - "Janas się nie zna! W legii nic wielkiego nie osiągnął! (w razie przypomnienia przechwałek o ćwierćfinale LM można przypomnieć to słynne 4:1).
20. Napisanie takiego, lub podobnego poradnika/posta przez antykibica legii - "Od razu widać, że masz kompleksy, legia mistrz!"

- Lypsky
- Juventino
Lepiej byc idiotą i ortografii nie znacJuve The Best pisze: O i nie ma to jak sie dowartościować że sie lepiej zna ortografie :rotfl:

Byloby dobrze dla wszystkich 8) tylko z kogo bym sie wtedy smial?Juve The Best pisze: bym chyba sobie line kupił i skończył z tym :rotfl:

EDIT: Wklejajac ten tekst onanizowales sie?

- Juve The Best
- Juventino
Nie mam Ci tego za złe wkońcu jesteś z Warszawy. A to że jesteś palantem to już inna sprawa. A jeśli sie chcesz z kogoś pośmiać to poszukaj w domu pewnie znajedzieszDjJuve pisze:Lepiej byc idiotą i ortografii nie znacJuve The Best pisze: O i nie ma to jak sie dowartościować że sie lepiej zna ortografie :rotfl:![]()
Byloby dobrze dla wszystkich 8) tylko z kogo bym sie wtedy smial?Juve The Best pisze: bym chyba sobie line kupił i skończył z tym :rotfl:
EDIT: Wklejajac ten tekst onanizowales sie?

- Lypsky
- Juventino
Widze ze masz szacunek do naszej stolicy, bardzo dobrze.Juve The Best pisze: Nie mam Ci tego za złe wkońcu jesteś z Warszawy.
Milo mi.Juve The Best pisze: A to że jesteś palantem to już inna sprawa.
Niestety nikt twojego pokroju nie mieszka ze mna pod jednym dachemJuve The Best pisze:A jeśli sie chcesz z kogoś pośmiać to poszukaj w domu pewnie znajedziesz![]()

- J1897
- Juventino
chodzi mi o to, że nic konkretnego nie mówisz, tylko głupio dogryzasz... przyznaj poprostu, że Wisła była lepsza i nie porównuj całego sezonu, do jednego meczu(który faktycznie Wiślacy olali :? )...DjJuve pisze:A to ciekawe :lol: pokaz mi te wypowiedzi, chetnie zobacze jak to nie moge sie z tym pogodzic.Bebik pisze: po Twich wypowiedziach widzę, że nie możesz się pogodzić z tym, że Wisła w przekroju całego sezonu była drużyną zdecydowanie lepszą...
DjJuve pisze:Nie ma to jak kożyść :lol:Bebik pisze:I znów tłumaczenie sobie tak jak sie to podoba legionistom czyli wszystko na swoją kożyść.
to nie ja pisałem :naughty: czytaj uważniej...DjJuve pisze:Racja, wspanialy klub i wspaniali kibice :]Bebik pisze:normalnie Jaki klub tacy kibice.
- Lypsky
- Juventino
Cos konkretnego napisalem na poczatku.Bebik pisze: chodzi mi o to, że nic konkretnego nie mówisz, tylko głupio dogryzasz...
Co do dogryzania to z niektorymi nie da sie normalnie dyskutowac.
Byla.Bebik pisze:przyznaj poprostu, że Wisła była lepsza
Gdzie widzisz porownanie tego spotkania do calego sezonu? :lol:Bebik pisze:i nie porównuj całego sezonu, do całego meczu
Tego nie wiesz i zapewne nigdy sie nie dowiesz.Bebik pisze:(który faktycznie Wiślacy olali :? )...
Wiem, blad przy cytowaniuDjJuve pisze: to nie ja pisałem :naughty: czytaj uważniej...
- Gregor del Ptasior
- Juventino
A ja itak uważam, że Wisełka sprzedała mecz... Przecież oni wogóle nie grali !!! Obrona spała !!! Tak nie gra mistrz !!! No ale jakby nie patrzeć, mamy mistrza !!! Ehh... Mistrzostwa dla Juve i Wisły... Tak powinno być zawsze :]