Mistrz a 5:1 :>

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
P!otr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 21:49

Było po prostu tak jak Baszczynski powiedzial w wywiadzie w przerwie... Legia gra swoje a my do d... To był zaledwi cień tych zawodników ktorzy graja w Wiśle... dobre słowo można powiedzieć na Żurawia bo widać że coś chcial a reszta to przeszła obok gry. Pojechali do Warszawy murawe podeptać. A zmiany jakie zostaly przeprowadzone w Wiśle to już w ogóle pomyłka... Ja to nie widze Wisły bez Żurawia... on tam 80% gry robi po odejsciu Szymkowiaka.

piterweg

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 21:49

Wisła mnie rozczarowała :doh: :doh: :doh: . Pierwsza poraszka w tym sezonie i aż 5 do 1. Rozumiem 1 do 0 2-1 ale nie 5-1. No ale cóż taka jest piłka i tak wisła mistrzem. A teraz czas na legie. Nie oglądałem meczu i trochę o nim zapomniałem. Ale przypomniało mi pod koniec szybko wlazłem na czata i pytam się jaki wynik jeden mówi 5-0 myśle że żart a zaraz reszta 5-0 i dotarło do mnie że legia pojechała wisłe. Cieszy mnie występ legii bo musze przyznać ostatnio było mi jej szkoda, a razarem martwi wisła.

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 21:56

Mecz ten pokazal ze mimo braku doswiadczenia Jacek Zielinski moze zostac wspanialym trenerem, zycze Mu tego z calego serca.

Tak na marginesie warto zwrocic uwage na podpis naszego kolegi Ultrasa :smile: pozdro 4 you :]

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Bany_DG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:05

MUsze powiedzec ze to co zobaczyłem wprawiło mnie w szok, po pierwsze panu liczce dziękujemy panu radkowi .m i jego pożal sie boże zonce dodce tez, żurawki dzis za duzo czasu spędził u fryzjera, mjiajlovic nie dosc ze jego zagraniua z jednej na druga noge sa latwe do przewidzenia a siła kopniecia pozostawia wiele do zyczenia to pozostawie bez komentarza ta zmiane... ja juz mocniej kopie :| wisła zagrala fatalnie legia dobrze i wykorzystała kardynalne bledy i strzeila 5 goli dalej az stach pomyslec jak bedą grac w eliminacjach LM :doh: co do Jacka Zielinskiego to naprawde :bravo: :bravo: :bravo:
Ostatnio zmieniony 22 maja 2005, 22:07 przez Bany_DG, łącznie zmieniany 1 raz.

gregor_g4

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:06

DjJuve pisze:a Wisla? Watpliwe aby zawojowala CL z taka gra.
Wisla juz od kilku sezonow ma w planach awans do CL i na planach sie konczy. Wg mnie polski klub dlugo nie zagosci w tych najbardziej prestizowych rozgrywkach, no chyba ze nasze kluby zmienia polityke
transferowa.
DjJuve pisze:Dzis jestem dumny z Legii :]
Tylko dzisiaj :roll: :roll: ?? Ja myslalem ze prawdziwy kibic zawsze jest dumny ze swojego klubu, jest z nim na dobre i na zle.
Alessandro pisze:Było 4:1 dla Legii u siebie. Widać że Legioniści jednak dzielnie bronią Warszawy Wink
widocznie maja patent na Wislakow :)

Co do samego meczu, nie ogladalem wiec nie wypowiadam sie na temat postawy jednych jak i drugich. Moge powiedziec tylko tyle, ze legionistow mimo slabej postawy w rundzie jesiennej, nie trzeba bylo mobilizowac do tego pojedynku. Cisnienie wywierane przez kibicow napewno bylo bardzo duze, a pilkarze ze stolicy wykorzystali pewnosc siebie Wislakow, poza tym kazda passa musi sie kiedys skonczyc. Ponadto pilkarze Wisly, swiezo upieczonego mistrza Polski mogli byc rozkojarzeni faktem triumfu w rozgrywkach ligowych co wykorzystala Legia.

Coolfi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:06

DjJuve pisze:Tak na marginesie warto zwrocic uwage na podpis naszego kolegi Ultrasa :smile: pozdro 4 you :]
Dj ja rozumiem - zakład jest zakład, ale jak mogłeś być aż tak okrutny ? :lol:
Odezwała się twoja ciemna strona mocy? :smile:

Co do Zielińskiego to nie sądze żeby kiedyś został jakimś wielkim trenerem. Pewnie na stare lata zostanie pracownikiem Legii, mniej więcej tak jak legenda tego klubu Lucek Brychczy :] (jak ja lubię to imię ;)). Nie żebym go nie lubił, ale trzeba przyznać że wypadkowa jego pracy w Legii jest na minusie, a z takim zespołem powinien wygrywać. Chociaż może za kilka lat...
pozdro

Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:10

Wisła i Legia grały słabo w rundzie rewanżowej. Krakowianie mimo, że większość meczów wygrywali, to swą grą nikogo nie zachwycali. Legia grała słabo, traciła punkty z przeciętniakami. Myślałem, że na Łazienkowskiej padnie remis po bezbarwnej grze, ewentualnie Wisła wygra 1:0. A tu taka niespodzianka :shock: . Meczu nie widziałem, więc niestety nie wiem, czy to Legia zagrała kapitalnie czy Wisła kompromitująco. A może jedno i drugie :roll: . Teraz widać, że wszystkie przepychanki w Krakowie nie wyszły nikomu na dobre, Wisła pod wodzą nowego trenera gra słabo. Ciekawe co w tej sytuacji zrobi zarząd krakowskiego klubu :roll: .
Coolfi pisze:Dj ja rozumiem - zakład jest zakład, ale jak mogłeś być aż tak okrutny ?
Czy ja o czymś nie wiem :doh: ?

:roll:
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:16

Niezmiernie się ciesze z tego zwycięstwa. Bardzo lubię klub z Warszawy i cieszę się, ze wygrali ze zbyt pewną siebie Wisłą. Szkoda tylko, że mistrzostwo jest i tak juz poza zasięgiem Legionistów. Wiślacy muszą jednak odłożyć świętowanie na później, o ile wogóle do niego dojdzie w krakowie. Jeśli tak grająca Wisła ma reprezentować Polskę na arenie Europejskiej to my naprawdę musimy coś zrobić z Polską piłką. No cuż, Wisła zagrał jak na mistrza nie przystało (mistrza z poprzedniego sezonu)...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:22

gregor_g4 pisze: Tylko dzisiaj :roll: :roll: ?? Ja myslalem ze prawdziwy kibic zawsze jest dumny ze swojego klubu, jest z nim na dobre i na zle.
Dzis szczegolnie bo ostatnie kolejki odbieraly mi juz nadzieje.
Coolfi pisze: Dj ja rozumiem - zakład jest zakład, ale jak mogłeś być aż tak okrutny ? :lol:
Ultras sam wymyslil ten zaklad :P
Coolfi pisze:Odezwała się twoja ciemna strona mocy? :smile:
...co widac po aviku, ha!

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
herr_braun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:27

Ale mecz!!
Miałem przyjemność oglądać go z trybun przy Łazienkowskiej(żyleta:DD:). Wisła nie istniała! Atmosfera cudowna! Bardzo ładne bramki, ale wiślacy nie mieli życia:D Dickson i Wojciech czyścili wszystko i wogóle pięknie było!
A noi na żylecie herb Juve na widocznym miejcu - duma mnie rozpierała!!

Koner

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:37

Bardzo dobry mecz w wykonaniu Legii. Ja mimo wszystko skupie sie na grze Wisly Krakow. W tym spotkaniu po prostu nie istniala druga linia tego zespolu. W srodku pola rzadzila tylko i wylaczeni Legia. Nie wiem co tam rogil Canotoro, nie bylo kompletnie skrzydel. Moze na poczatku Blaszczykowski cos propowal robic, ale potem niewiadomo dlaczego zostal zmieniony przez Serba Mijajlovicia, ktory niczego nie pokazal. Sobolewski walczyl, jednak sam w srodku niczego nie mogl zrobic. Obrona, formacja, na ktorej Liczka opieral swoja taktyke od poczatku, ktora dawala nam nadzieje, ze Wisla jednak bedzie wielka. W tym meczu kompletne zero. Klos wystapil, jakby byl co najmniej przecietnym zawodnikiem. Glowacki bez komentarza. Generalnie obroncy Wisly przy kazdej akcji zawiedli. Frankowski, ten pilkarz na poczatku pokazal nam, ze jest dobry, jednak te skutecznosc z rundy jesiennej, ten instykt, ma juz na pewno za soba. Zurawski, jako jedyny pilkarz Wisly probowal cos tam zrobic. Biegal, dorgrywal, strzelal i ostatecznie udalo mu sie uratowac jako taki honor Wisly. Majdan kolejny raz udowodnil, ze jest solidnym, dobrym bramkarzem, choc 5 bramek w plecy musi obnizyc jego morale. Generalnie chcialbym powiedziec jedna rzecz. Zuraw, uciekaj z tego klubu jak najszybciej, bo jestes wart duzo, duzo wiecej. To samo tyczy sie innych, dobrych pilkarzy tego klubu. Watpie zeby ten sklad cos wywalczyl. Na pewno nie z tym trenerem. To widac od poczatku rundy wiosennej. W zwiazku z tym panowie, ratujcie sie i wyjezdzajcie za granice, byle do dobrych klubow, bo na pewno jestescie tego warci. Dzieki temu mozemy coraz smielej myslec o dobrej reprezentacji, w ktorej wreszcie pojawilo sie wiele indywidualnosci: Krzynowek, Szymkowiak, Frankowski. Do tej grupy niech dalaczy jak najwiecej pilkarzy, ktorzy swojego miejsca powinni szukac jak najdalej od naszej super ekstraklasy. Na koncu gratulacje dla pilkarzy Legii. Swietny mecz, bardzo ladne bramki. Mam nadzieje, ze w nastepnym sezonie ten klub powalczy w UEFA nalezycie, co najmniej tak samo jak Groclin.

Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:41

No i oczywiście zawsze zazdrośni kibice legii mają coś do powiedzenia. To jest 1 porażka Wisły w tym sezonie. A wielka legia ( tak myślą sobie warszawiacy) gra ostatnio jak zaprzeproszeniem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Wisła mogła sobie pozwolić na porażke i to nawet na taką. Sam za Wisłą nie przepadam ale dzięki niej znów można pośmiać się z kibiców legji którzy wszystkie niepowodzenia w następnym sezonie będom sobie tłumaczyć "a pamiętacie 5-1"...

Obrazek
aleksander1986

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:51

Legia zagrała bardzo dobry mecz detronizując Wisłę.Nareszcie ktoś pokazał Wiśle że nie są aż tak dobrzy jak im się wydaje.Jeżeli nie mieliby takiej przewagi to by dopiero latali o ten wynik.Ale mają 9 pkt. przewagi nad Groclinem i mają to gdzieś.Choć ślad na ich psychice zostanie i to bardzo duży.Ta porażka powinna dać im do myślenia.Jeżeli Legia ogrywa ich 5:1 to z czym oni się pchają do LM???

Tym razem hasło nie brzmi "LEGŁA WARSZAWA" lecz "POLEGŁ KRAKÓW" :lol:

...Taka miłość jest jedna...Juve
Juve The Best

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 22:53

aleksander1986 pisze:Legia zagrała bardzo dobry mecz detronizując Wisłę.Nareszcie ktoś pokazał Wiśle że nie są aż tak dobrzy jak im się wydaje.Jeżeli nie mieliby takiej przewagi to by dopiero latali o ten wynik.Ale mają 9 pkt. przewagi nad Groclinem i mają to gdzieś.Choć ślad na ich psychice zostanie i to bardzo duży.Ta porażka powinna dać im do myślenia.Jeżeli Legia ogrywa ich 5:1 to z czym oni się pchają do LM???

Tym razem hasło nie brzmi "LEGŁA WARSZAWA" lecz "POLEGŁ KRAKÓW" :lol:
A nawet "WISŁA SKISŁA " :D

Obrazek
forza bianco-neri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2005, 23:05

Coolfi pisze:Brawa dla Legii, która nieco osłodziła sobie ten słaby sezon. Bravo Byż może nadejdą na Łazienkowskiej lepsze czasy ? Oby...
pozdro
what a fuckas goin' on?

sietafaka przeciez Legii w ogole nie powinno byc... niech zginie, przepadnie zmora jedna! podobnie jak Lechia Gdansk :evil: - oczywiscie pomimo mojej niecheci do wymienionych klubow polska pilka sporo by stracila gdyby nie bylo tych klubow w ogole to z 1 ligi powinny spasc takie kluby z zabitych deskami dziur jak Groclin i Amica (to tak na marginesie, bo psuja w ogole sytuacje w 1. lidze, w ich miejsce powinny grac kluby zasluzone z wielkich miast!)

co do meczu to powinna byc wszczeta sprawa karna, bo ten mecz cos smierdzi lapowka... a tak w ogole to ten sedzia co wpadl to jaki mecz mial ustawic? klub dla ktorego mial gwizdac jest znany?mam nadzieje, ze wyplenia w koncu sedziow-ukladaczy. mam w ogole pomysl 8) mozeby na kazdy mecz dawac 2 glownych sedziow, ktorzy by sedziowali po polowie, a dowiadywali by sie o tym ktory by jak polowe sedziowal bezposrednio przed meczem

Juve per Sempre
ODPOWIEDZ