Mistrz a 5:1 :>
- Lypsky
- Juventino
Dzis wieczorem bylismy swiadkami drugiego knockoutu. Po Gołocie przyszedl czas na pilke nozna.
Legia ktora ostatnio nie swiecila przykladem rozgromila Wisla na swoim stadionie 5:1! Hatt tricka zdobyl Wlodarczyk, po jednej dolozyli Sokolowski I i Magiera, bramke dla Wisly zdobyl w 86 min. Zurawski.
Szczerze mowiac ciezko jest w to uwierzyc 8) mistrz dostaje od zespolu ktory nie mogl poradzic sobie z Gornikiem Leczna oraz Zaglebiem Lubin, od zespolu ktory z ledwoscia wyeliminowal Lecha z PP.
Przynajmniej takie zwyciestwo moze oslodzic slaby sezon legionista, a Wisla? Watpliwe aby zawojowala CL z taka gra.
Dzis jestem dumny z Legii :]
Legia ktora ostatnio nie swiecila przykladem rozgromila Wisla na swoim stadionie 5:1! Hatt tricka zdobyl Wlodarczyk, po jednej dolozyli Sokolowski I i Magiera, bramke dla Wisly zdobyl w 86 min. Zurawski.
Szczerze mowiac ciezko jest w to uwierzyc 8) mistrz dostaje od zespolu ktory nie mogl poradzic sobie z Gornikiem Leczna oraz Zaglebiem Lubin, od zespolu ktory z ledwoscia wyeliminowal Lecha z PP.
Przynajmniej takie zwyciestwo moze oslodzic slaby sezon legionista, a Wisla? Watpliwe aby zawojowala CL z taka gra.
Dzis jestem dumny z Legii :]
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- RuTeK
- Juventino
Kazdemu Moze sie Zdarzyc A przeciewrz Legie nie taka slaba Druzyna.. Wez jeszcze pod uwage z LEGia Musiala Wygrac a Wisla Ma juz w kieszeni Mistrzostwo !
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Lypsky
- Juventino
PO tym co Legia wyprawiala w ostatnich kolejkach dyskutowalbym czy aby napewno w tym sezonie nie sa slaba druzyna.
Co do Wisly to prawda maja mistrza ale mistrz tak nie przegrywa.
Smiesznie brzmia przedmeczowe zapowiedzi panow Klosa i Zurawskiego
p.s.
Podobno Jacek Bąk dogadal sie z Legia :]
Co do Wisly to prawda maja mistrza ale mistrz tak nie przegrywa.
Smiesznie brzmia przedmeczowe zapowiedzi panow Klosa i Zurawskiego
p.s.
Podobno Jacek Bąk dogadal sie z Legia :]
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- rokfor
bez przesady ale dostac 5-1 to jest wstyd i nie wrozy najlepiej wisle...od samego poczatku jak zwolnili kasperczaka wiedzialem ze to jest błąd... :evil: no ale co zrobic takie zycieFanJuventusu pisze:Kazdemu Moze sie Zdarzyc A przeciewrz Legie nie taka slaba Druzyna.. Wez jeszcze pod uwage z LEGia Musiala Wygrac a Wisla Ma juz w kieszeni Mistrzostwo !

- DHL
- Juventino
No to faktycznie jest wstyd.
Nie chcę niczego podważać bo nawet meczu nie widziałem ale coś znowu zaczynają sie w Polsce niedziele cudów
Ale przynajmniej jest ciekawie hehe
Nie chcę niczego podważać bo nawet meczu nie widziałem ale coś znowu zaczynają sie w Polsce niedziele cudów

Ale przynajmniej jest ciekawie hehe
"Na ręce nam patrzą a nie widzą swoich..." - O.S.T.R.
- paku
- Juventino
Trudno jest mi uwierzyć w taką porażkę Wisły ;] Co prawda Wisła ma tytuł w kieszeni, ale porażka aż 5-1 z odwiecznym rywalem na długo będze w pamięci kibiców ;] Trudno jest wytłumaczyć tak słabą postawę Wisły, albo tak Dobrą Postawę Legii. No nic pozostaje mi tylko pogratulowac. 

- Alessandro
- Juventino
Ja jestem ogromnie dumny z postawy Legii! Chociaz w rundzie wiosennej Legia gra tragicznie to ten mecz jednak stanowi pewną rekompensatę. Pokonać Wisłę, która od bodajże 38 spotkań była niepokonana to duzy sukces i to w dodatku 5:1! Jak zobaczyczłem wynik na onecie to myślałem że cos sie komus pomieszało. Nie mogłem w to uwierzyć ale Legia pokazała na co ją stać. A pamiętacie rok temu? Było 4:1 dla Legii u siebie. Widać że Legioniści jednak dzielnie bronią Warszawy ;-)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Wisła była zbyt pewna siebie. Myśleli, że pograją na Łazienkowskiej w dziada z Legią i wywiozą 0-3 :x tymczasem Legia pokazała charakter i gładko ograła przyjezdnych. Jestem zawiedziony postawą wiślaków. Ten mecz tylko popsuł nastroje kibiców Wisły (w tym mnie
) przed świętowaniem mistrza polski.
No ale cóz raz się wygrywa, raz się przegrywa. Trzeba po prostu przyznać, że dziś Legia była dużo, dużo lepsza.
No ale cóz raz się wygrywa, raz się przegrywa. Trzeba po prostu przyznać, że dziś Legia była dużo, dużo lepsza.
- Reggie
- Juventino
Śmiech na sali
Dla mnie wielkie zaskoczenie, czyżby to Wisła zagrała takim słabym składem? przecież to ich pierwszy przegrany mecz w lidze w tym sezonie i to tak wysoko. NIe wiem co mam powiedzieć 

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Spitfire
- Juventino
ja jako kibic polskiej piłki,nie konkretnej drużyny rządam dymisji Pana trenera Liczki który o trenowaniu ma takie pojęcie jak ja :? z tą wisłą to tblisi i valerenga są nie do pokonania na bank
gratulacje dla legii.moze wreszcie cos sie ruszy w tej druzynie

tylko margaryna mleczna jest na ciążę skuteczna
- felix jaegar
- Juventino
Jak spiewaja warszawskie dresy: "LEGIA to jest POTEGA, LEGIA najlepsza jest!" Tylko tak mozna skwitowac ten mecz. BraVa!
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
-- Julian Tuwim (1894 - 1953) --
- paku
- Juventino
Legia najlepsza jest ? Popatrz na tabelefelix jaegar pisze:Jak spiewaja warszawskie dresy: "LEGIA to jest POTEGA, LEGIA najlepsza jest!" Tylko tak mozna skwitowac ten mecz. BraVa!

Jeszcze raz, gratulacje dla Legii ;] Może ta porazka da coś do myslania w zarządzie Wisły ;]
- Ironek
- Juventino
Nie powiedział bym ;]Rysiek pisze:czyżby to Wisła zagrała takim słabym składem?
Wisła:
Radosław Majdan 33
Maciej Stolarczyk 3
Marcin Baszczyński 4
Arkadiusz Głowacki 6
Tomasz Kłos 30
Jakub Błaszczykowski 16
Radosław Sobolewski 7
Mauro Cantoro 20
Marek Zieńczuk 17
Tomasz Frankowski 21
Maciej Żurawski 9
Poprostu demolka xD Dziś mi się tylko chce śmiać. Sezon i tak jest stracony, ale takie zwycięstwa zawsze cieszą [; I gdzie jest mistrz Polski ? buahaha.
- Coolfi
- Juventino
No trzeba przyznać że jak na mistrza jest to wynik co najmniej śmieszny. Nic nie broni Wisły, nawet fakt że mają już mistrza w kieszeni i grali na wyjeździe. Skoro są najlepsi niech udowodnią to w pojedynku z głównym rywalem. Nie udało się. To Legia rozwaliła Wisłę, jak zespół z okręgówki i ni wiem czy ta sama Wisła ma szanse na awans do nawet trzeciej rundy kwalifikacji. Nie Wisła z Liczką. Może i jestem ślepy, ale nie zobacyłem ani jednego pozytywnego aspektu jego pobytu na Reymonta. Nic się nie poprawiło, a nawet nic nie jest tak jak było. Zmiana trenera i sprzedanie Szymka i Gorawskiego nie wyszło im na dobre.
Brawa dla Legii, która nieco osłodziła sobie ten słaby sezon.
Byż może nadejdą na Łazienkowskiej lepsze czasy ? Oby...
pozdro
Brawa dla Legii, która nieco osłodziła sobie ten słaby sezon.

pozdro
Podobno w chwili śmierci...
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.
tracimy 21 gramów naszej wagi.
Każdy.