Koszulka Juve!
- Juverulez!
- Juventino
- Gibon
- Juventino
- Juverulez!
- Juventino
- Ein
- Juventino
Mam pytanie.Na jakiej stronie internetowej można dostać koszulke i spodenki Zambrotty w taniej cenie
.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
- Juverulez!
- Juventino
- Gibon
- Juventino
Trudno coś robić, gdy ma się zablokowane konto, a Allegro.pl na odpisanie na każdego maila potrzebuje tygodnia...
A koszulki powininem mieć w tym tygodniu, ale od poniedziałku do piątku mnie nie będzie, bo wyjeżdzam, więc póki mogę jedynie prosić Was o cierpliwość.
A koszulki powininem mieć w tym tygodniu, ale od poniedziałku do piątku mnie nie będzie, bo wyjeżdzam, więc póki mogę jedynie prosić Was o cierpliwość.
- Marezmo
- Juventino
Kupię koszulkę Davida Trezeguet z numerem 17
Koszulka musi być oczywiście oryginalna, a nie jakiś szajs z bazaru!
Może być używana, ale w dobrym stanie.
Rozmiar od L w górę!
I najwazniejsze - interesują mnie koszulki z sezonu 2003/2004 i WCZEŚNIEJSZYCH oprócz biało-czarnej koszulki z sezonu 2003/2004, czyli czarna i różowa moga być!
Konkretne oferty proszę na priv, chyba, że jakieś pytania to prosze tutaj.
Proszę też zaznaczyć gdzie koszulka ta była kupowana!
Liczę na dużo zgłoszeń
Interesują mnie również inne koszulki z powyższych sezonów OPRÓCZ koszulek Del Piero i Nedveda!
Koszulka musi być oczywiście oryginalna, a nie jakiś szajs z bazaru!
Może być używana, ale w dobrym stanie.
Rozmiar od L w górę!
I najwazniejsze - interesują mnie koszulki z sezonu 2003/2004 i WCZEŚNIEJSZYCH oprócz biało-czarnej koszulki z sezonu 2003/2004, czyli czarna i różowa moga być!
Konkretne oferty proszę na priv, chyba, że jakieś pytania to prosze tutaj.
Proszę też zaznaczyć gdzie koszulka ta była kupowana!
Liczę na dużo zgłoszeń
Interesują mnie również inne koszulki z powyższych sezonów OPRÓCZ koszulek Del Piero i Nedveda!
- matt16
- Juventino
Człowieku! Zamkneli Ci juz jeden topic, teraz sie w drugim ogłaszasz, przy okazji odświeżając ten z przed miesiąca? To nie bazar!
TU CI POMOGĄ
Od takich spraw są admini i do nich powinienes to zglosic. Albo wyjasniac to na privie... /Martin
TU CI POMOGĄ
Od takich spraw są admini i do nich powinienes to zglosic. Albo wyjasniac to na privie... /Martin
- Marezmo
- Juventino
matt16 pisze:Człowieku! Zamkneli Ci juz jeden topic, teraz sie w drugim ogłaszasz, przy okazji odświeżając ten z przed miesiąca? To nie bazar!
Umiesz czytac?Marezmo pisze:interesują mnie koszulki z sezonu 2003/2004 i WCZEŚNIEJSZYCH
Poza tym prosiłem o oferty, a nie nabijanie jak to robisz!
Wiem, ze to nie bazar, ale "Inne tematy" są właśnie do pisania na jaki temat się chce! A, że mój topic został tam zamknięty i zostałem odesłany tutaj, więc tutaj pisze...
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2005, 21:11 przez Marezmo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Te koszulki to nie sa orginalne jedynie oficjalne moga byc ale nie orginal
ja wiem bo moj kolega sie przekonal zamawiajac koszulke Polski myslac ze to orginal(bo na taka wygladala) a jak sie okazalo material taki dziwny i tylko naszywki a zabulil 250 zl chyba

- weyb
- Juventino
może mi ktoś wyjaśnić czym różni się koszulka orginalna od oficjalnej ?Wieszczu-14- pisze:Te koszulki to nie sa orginalne jedynie oficjalne moga byc ale nie orginalja wiem bo moj kolega sie przekonal zamawiajac koszulke Polski myslac ze to orginal(bo na taka wygladala) a jak sie okazalo material taki dziwny i tylko naszywki a zabulil 250 zl chyba
:: FORZA JUVE ::
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
weyb pisze:może mi ktoś wyjaśnić czym różni się koszulka orginalna od oficjalnej ?Wieszczu-14- pisze:Te koszulki to nie sa orginalne jedynie oficjalne moga byc ale nie orginalja wiem bo moj kolega sie przekonal zamawiajac koszulke Polski myslac ze to orginal(bo na taka wygladala) a jak sie okazalo material taki dziwny i tylko naszywki a zabulil 250 zl chyba
tym ze w oficjalnej jest tylko naszywka a w orginalnej jest jakis tam material orginalny po ktorym koszulka dugo sie czyma a w oficjalnej material jest taki jak na bazarze