dymisja?????
- miloo7
- Juventino
Czy nasz selekcjoner po strasznym meczu w szwecji powinien podać się do dymisji a jezeki tak to kto może go zastąpic a jezeli nie to moze nalezy sie zastanowic nad sprowadzeniem engela jako współselekcjonera razem z janase podobnie jak mają szwedzi. 8)
- Semi
- Qualità Juventino
Ja sądze że bezsensu jest zwalnianie trenerów po kilku meczach. Jak nie ma zawodników na dobrym poziomie to trener nic nie zrobi no chyba że to będzie Lippi, albo inny światowej klasy fachowiec. Na to jednak nie można liczyć wię pozostają Polscy trenerzy :?
Juve4ever
gg 3417094
gg 3417094
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Janas powinien zostać a do pomocy trzeba mu dać trenera z Włoch
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BIANCONERI
- Juventino
Ja uważam że kolejna zmiana trenera nie ma sensu..Janas miał bardzo trudne zadanie i nie udało mu się dokonac cudu.Jest on oczywiście gorszym trenerem od Engela ale musi mieć czas.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja uważam, że do końca juz eliminacji powinien nas prowadzić Janas. Niema sensu teraz zmieniać trenera. Od nowa by trzeba budować kadrę a juz zapóźno. Jednak wydaje mi sie , że po Eliminacjach Janas odjedzie. Widać, że mu nieidzie w roli selekcjonera :?

- OskarG
- Juventino
I tu cie popieram. niech poprowadzi do konća eliminacji, a puzniej odejdzie.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: Ja uważam, że do końca juz eliminacji powinien nas prowadzić Janas. Niema sensu teraz zmieniać trenera. Od nowa by trzeba budować kadrę a juz zapóźno. Jednak wydaje mi sie , że po Eliminacjach Janas odjedzie. Widać, że mu nieidzie w roli selekcjonera :?
I nasz PZPN mógłby nie patrząc na koszty zatrudnić jakiegoś dobrego trenera z zagranicy. nie musi to być Włoch ale jakiś dobry szkoleniowiec

- OskarG
- Juventino
Powrót Engela jest raczen nie mozliwy/Sprzęgło pisze:moim zdaniem powinien wrócić Engel a na asystenta wziąć Janasa
Żzdko sie zdarza że na stanowisko trenera reprezentacji powróci ktoś kto był już wczesniej trenerem i został zwolniony.
Czy kiedylowiek wogóle była taka sytuacjaw Polsce ???
A co do Janasa to wąpie żeby chciał być zastępcą trenera, i czy sam Engel chciał by mieć go jako zastępce .

- BIGGI
- Qualità Juventino
Z jednej strony częste zmiany trenerów nie są dobre, wiadomo....inna koncepcja gry , inni zawodnicy itp.....jednak z drugiej strony widać ze Janas nie radzi sobie w tej roli, no cóż...jesli odejdzie to nie bede płakał......ale Listkiewicz twierdzi ze go nie zwolni....