kolejna niespodzianka w ME
- RUDI
- Juventino
"Sensacyjnie zakończył się mecz grupy 9. eliminacji mistrzostw Europy. Azerbejdżan na własnym stadionie pokonał Serbię i Czarnogórę 2:1 "
No prosze a wiec porazka Polakow ze Szwedami nie byla jedyna niespodzianka dziesiejszej kolejki eliminacji ME
No prosze a wiec porazka Polakow ze Szwedami nie byla jedyna niespodzianka dziesiejszej kolejki eliminacji ME
FORZA JUVE
- Marco_Biancini
- Juventino
Powiem jedno i będę to robił do znudzenia - Panie Engel - wróć!
Dziękuje Panu Domenico Maggiora!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
To dzięki Panu teraz tu jestem!
All thanks to Mr. Domenico Maggiora!
I'm here now - thanks to you!
- DAVmen
- Juventino
Też jestem za tym, aby wrócił Engel.Marco_Biancini pisze:Powiem jedno i będę to robił do znudzenia - Panie Engel - wróć!
Byłem wogóle zdziwiony, że wylali go po MŚ.
Po pierwsze miał dobrze poukładany skład. Następni treneży grali innymi już nie tak dobrze zgranymi zawodnikami.
Po drugie te 2 przegrane mecze to wg mnie nic takiego.
:arrow: Korea - graliśmy z gospodarzem co na MŚ jest podwójnie ważne
a poza tym Korea grała tylko dlatego tak ładnie ponieważ grali w Azji(inny klimat) mogę się założyć, że gdyby grali w Europie to Korea napewno przegrałaby z Polską
:arrow: Portugalia - przed MŚ mielśmy tylko spróbować powalczyć, a gdy przegraliśmy od razu uznano, że nasza reprezentacja jest słaba
Pan Engel wywalczył awans do MŚ w ciężkiej dość grupie, a teraz nie potrafimy wygrać z Łotwą. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
Juve jest the best i nikt tego nie zmieni.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
No tak porażka Serbi i Czarnogóry z Azarberdżanem to bezwątpienia duża niespodzianka. Tym bardziej, że po tym mecz stracili szanse na awans a ich trener podał sie do dymisji.
Kolejna moim zdaniem niespodzianka to remis w meczu Irlandia Płd.-Hiszpania 0-0. I tyle
Kolejna moim zdaniem niespodzianka to remis w meczu Irlandia Płd.-Hiszpania 0-0. I tyle
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
ToMek napisał:
Semi napisał:
Po tym meczu selekcjoner Serbii i Czarnogóry podał się do dymisji
Nasz tez powinien ...
Janasa będe bronił bo nie miał on warunków zbytnich żeby sie przygotować i paru piłkarzy odpadło jednak to że nie grał Dąbrowski którego uwielbiam i Kryszałowicz(nie wiem nie grał--może jakaś kontuzja?)ale za to że dał szanse Hajto to mu bije bravo-opłacało sie
Jeszcze jedną niespodzianką napewno jest słaba postawa Hiszpanii-prawie cały czas atakowali i nie portafili szczelić gola Irlandi(chyba Pólnocnej )i zremisowali 0-0 co stawia ich w niezbyt fajnej sytuacji.
Semi napisał:
Po tym meczu selekcjoner Serbii i Czarnogóry podał się do dymisji
Nasz tez powinien ...
Janasa będe bronił bo nie miał on warunków zbytnich żeby sie przygotować i paru piłkarzy odpadło jednak to że nie grał Dąbrowski którego uwielbiam i Kryszałowicz(nie wiem nie grał--może jakaś kontuzja?)ale za to że dał szanse Hajto to mu bije bravo-opłacało sie
Jeszcze jedną niespodzianką napewno jest słaba postawa Hiszpanii-prawie cały czas atakowali i nie portafili szczelić gola Irlandi(chyba Pólnocnej )i zremisowali 0-0 co stawia ich w niezbyt fajnej sytuacji.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
szkoda że Słowacy nie wygrali z Anglikami a byli blisko tylko Anglicy mają więcej szczescia niz umiejętności gry w piłkę
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero