Koszulka Juve!
- Alexxxxx
- Juventino
Oryginalne buty są tam na pewno produkowane, ponieważ jest tam niższy podatek, ale czy akurat NikeCzy to samo tyczy się np. butów Nike? Bo szczerze powiedziawszy, nigdy nie widziałem na ciuchach w oryginalnych sklepach Nike, żeby dany produkt był wyprodukowany w Europie. Zawsze Wietnam, Tajlandia itp.

Co do propozycji par00wy. Jestem na tak i z wielką chęcią bym kupił taką koszulkę, nawet dwie. Tylko musiałbym najpierw ją zobaczyć zdjęcia itp. Mam nadzieje, że ten interes nie będzie ala parówki z Constaru.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- gorczas
- Juventino
Wystarcz, że pójdziesz w tej koszulce na mecz z Parmą do Championsa i jak ktoś będzie miał cyfrówkę to wtedy zrobią ci sesję zdjęciową do forumDjJuve pisze:nie ma aparatu, nie bedzie fotale zapewniam ze naprawde b. fajna koszulka.

PozdrQ
- wErOn
- Juventino
Więc tak - szukam koszulki reprezentacji Włoch, kolor to narazie szczegół. Bez numeru, bez nazwiska, jeśli uda Wam się znaleśc z możliwością nadrukowania własnego nazwiska równiez prosze o poadanie takiej aukcji. Z tego co szukałem na Allegro to nie sprzedaje sie czesto koszulek produkowanych przez PUMA, głownie są to ADIDAS i NIKE. Pisałem maile to sprzedawców z róznych auckji ale póki co wszystko konczyło się ... olewką 
Jedyną wartą uwagi koszulkę znalazłem tutaj:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51357607
Jeśli wiecie coś na temat koszulek z tej aukcji prosze o informację, nie mam zamiaru kupowac kota w worku
Być może znacie jakieś sklepy internetowe, gdzie można zakupić koszulkę reprezentacji WŁoch ?

Jedyną wartą uwagi koszulkę znalazłem tutaj:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51357607
Jeśli wiecie coś na temat koszulek z tej aukcji prosze o informację, nie mam zamiaru kupowac kota w worku
Być może znacie jakieś sklepy internetowe, gdzie można zakupić koszulkę reprezentacji WŁoch ?

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
Wolność i kapitalizm!
- Gibon
- Juventino
Więc nie kupuj tej koszulki. Szulini oferuje zwykłe podróby, jego produkt będzie przedmiotem porównania z oryginałem, które na dniach opublikuję, w którym pokaże conajmniej 8 różnic, po których można sprawdzić rzetelność swojego sprzedawcy.wErOn pisze: Jeśli wiecie coś na temat koszulek z tej aukcji prosze o informację, nie mam zamiaru kupowac kota w worku![]()
- Kombinat
- Juventino
Bardzo by się to przydało. Dobry pomysł. Co do różnic to mnie zastanawia to, że koszulki z allegro od przodu na ramionach mają takie zwyczajne zaokrąglenie u góry (ten taki styl szycia Nike), a koszulki w jakich grają nasi mają całkiem inne, bardzo wraźne wcięcia na tych ramionach.Par00wa pisze:Więc nie kupuj tej koszulki. Szulini oferuje zwykłe podróby, jego produkt będzie przedmiotem porównania z oryginałem, które na dniach opublikuję, w którym pokaże conajmniej 8 różnic, po których można sprawdzić rzetelność swojego sprzedawcy.
P.s. Par00wa jak tam z Twoim sklepikiem?
- Marezmo
- Juventino
No tu sie nie zgadzam...Par00wa pisze:Więc nie kupuj tej koszulki. Szulini oferuje zwykłe podróby, jego produkt będzie przedmiotem porównania z oryginałem, które na dniach opublikuję, w którym pokaże conajmniej 8 różnic, po których można sprawdzić rzetelność swojego sprzedawcy.wErOn pisze: Jeśli wiecie coś na temat koszulek z tej aukcji prosze o informację, nie mam zamiaru kupowac kota w worku![]()
Ja kupiłem biało-czarną koszulkę ok szuliniego i jest super!
Materiał nie dość, że przewodzi pot na zewnątrz to jeszcze jest z rowkami na zewnątrz - materiał jakby w prążki - super to wygląda.
Znaczek Nike jest takiej wielkości jak na koszulkach, gwiazdki pięknie wyszywane.
Kupowałem jeszcze koszulki różowo-granatowe z Ibrahimovicem, oraz niebieską z Buffonem od "artsixa" ale dostałem koszulkę bez numeru 1, mimo, że o niego prosiłem...
Co prawda odesłałem koszulkę i ten pan z zobowiązał sie wysłać mi nową, ale od tamtego czasu jakoś nie odpowiada na moje miale...
PS: nie jestem szulini

- Kombinat
- Juventino
No ja też mam od szuliniego i jestem zadowolony. Ale coś czuję, że jak Par00wa pokaże różnice to przestanę być zadowolony. W sumie to już powoli przestaję....Marezmo pisze:No tu sie nie zgadzam...Par00wa pisze:Więc nie kupuj tej koszulki. Szulini oferuje zwykłe podróby, jego produkt będzie przedmiotem porównania z oryginałem, które na dniach opublikuję, w którym pokaże conajmniej 8 różnic, po których można sprawdzić rzetelność swojego sprzedawcy.wErOn pisze: Jeśli wiecie coś na temat koszulek z tej aukcji prosze o informację, nie mam zamiaru kupowac kota w worku![]()
Ja kupiłem biało-czarną koszulkę ok szuliniego i jest super!
Materiał nie dość, że przewodzi pot na zewnątrz to jeszcze jest z rowkami na zewnątrz - materiał jakby w prążki - super to wygląda.
Znaczek Nike jest takiej wielkości jak na koszulkach, gwiazdki pięknie wyszywane.
Kupowałem jeszcze koszulki różowo-granatowe z Ibrahimovicem, oraz niebieską z Buffonem od "artsixa" ale dostałem koszulkę bez numeru 1, mimo, że o niego prosiłem...
Co prawda odesłałem koszulkę i ten pan z zobowiązał sie wysłać mi nową, ale od tamtego czasu jakoś nie odpowiada na moje miale...
PS: nie jestem szulini
EDIT:
Zauważ że herb jako taki jest naszywką, ale do koszulki jest niestety przyklejony. Pisałem o tym szuliniemu, ale mnie wyśmiał i powiedział że mam problemy wizualne!!! Jeśli byłby naszyty na koszulkę, to od środka byłoby to widać (jakieś nitki, czy coś), tak jak widać w przypadku fajki Nike oraz gwiazdek. No niestety herb jest naklejony.
- Gibon
- Juventino
Marezmo: tak się składa, że posiadam obie koszulki i jak sądzisz: kto z nas może wydać w tej kwestii bardziej obiektywną opinię? Podrabiana koszulka ma zadanie jak najbardziej odzwierciedlać oryginał, lecz zawsze będą pewne różnice. Trudno oceniać oryginalność komuś, kto nie miał nawet styczności z autentykiem. Być może niektórym wystarcza tani produkt przypominający jedynie oryginał, ale wtedy warto zadać sobie pytanie: dla kogo kupujemy tą koszulkę? Dla innych, którzy będą nieświadomi genezy twojego shirtu, czy dla siebie i własnej satysfakcji z posiadania produktu, którym wspierasz i oddajesz hołd klubowi?
- Marezmo
- Juventino
Prawda, ale przecież nie wiemy jak to wygląda na koszulkach w których grają... Co prawda na mojej jest troche kleju co wygląda mało profesjonalnie, ale i tak uważam, że koszulki od szuliniego to niezły interes.sbartnicki pisze: Zauważ że herb jako taki jest naszywką, ale do koszulki jest niestety przyklejony. Pisałem o tym szuliniemu, ale mnie wyśmiał i powiedział że mam problemy wizualne!!! Jeśli byłby naszyty na koszulkę, to od środka byłoby to widać (jakieś nitki, czy coś), tak jak widać w przypadku fajki Nike oraz gwiazdek. No niestety herb jest naklejony.
A z tym jak Ci odpowiedział to dziwne, dla mnie zawsze zachowywał sie profesjonalnie...
Pozdrawiam
- x_men_1988
- Juventino
B oherb jest normlanie naklejony , tylko obwódka jego jerst przyszyta ( dzis bylem w Go Sporcie i widzialem) . Ale moj herb(koszulkaod omiousa) nie jest taki sam jak ten z GO , bo w tym z GO czuc ze rozne elementy sa bardziej wypukolne inne mniej , a na moim herbie cos niby tez jest bardzie wypukolne , ale to nie to samo . I material herbu tez jest inny .EDIT:
Zauważ że herb jako taki jest naszywką, ale do koszulki jest niestety przyklejony. Pisałem o tym szuliniemu, ale mnie wyśmiał i powiedział że mam problemy wizualne!!! Jeśli byłby naszyty na koszulkę, to od środka byłoby to widać (jakieś nitki, czy coś), tak jak widać w przypadku fajki Nike oraz gwiazdek. No niestety herb jest naklejony
Napeno tez ta z allegro ktora dostalem , ma inny material , w tej 100 % oryginalnej z Go , jest on sporo lepszy .
Ja jednak liczylem sie z tym ze dostane podróbe , ale wole taka podrobe , niz taka ze stadionu X lecia , ta chociaz identycznie wyglada i nie jest z badziewnego materialu .
PS.parOOwa nike ma fabryke w tajalndi , w Go sa koszulki w pionoew bilao czarne pasy i na metkach jest ze made in Thailand !
- kornknot
- Qualità Juventino
Zgadzam sie z Par00wa. Mialem w łapach oryginalna koszulke (ech pomarzyc fajna sprawa w sklepie) i kupilem sobie z allegro jakas niby oryginalke z tajwanu. Material jest rzeczywiscie inny, logo sponsora takze. Na prawde widac duza roznice, chociaz mi to tak nie przeszkadza bo gram w tej koszulce a szkodaby mi bylo w oryginalnej to robic.
Par00wa jesli bedziesz mial oryginalna różowa koszulke z tamtego roku to z chęcią ją od Ciebie kupie. Mialem ja tez w lapach to mam nadzieje poznam czy to podróba czy nie
Par00wa jesli bedziesz mial oryginalna różowa koszulke z tamtego roku to z chęcią ją od Ciebie kupie. Mialem ja tez w lapach to mam nadzieje poznam czy to podróba czy nie

- Gibon
- Juventino
Wiem, już dostałem tą informację. Jednak ten fakt kwestionuje tylko rzetelność Allegrowców, gdyż sprzedają oni sprzęt tańszy "prosto od producenta" z Tajlandi, lecz oznakowane jako "Made in portugal", co wskazuje na trefność ich towarów, gdyż istnieje tam fabryka, która podpisuje się normalnie na produktach.x_men_1988 pisze:PS.parOOwa nike ma fabryke w tajalndi , w Go sa koszulki w pionoew bilao czarne pasy i na metkach jest ze made in Thailand !
Logo jest naklejane, lecz posiada flockowe uwypuklenia. Wszystko będzie widać na zdjęciach, czekam tylko na ten pieprzony aparat, który od tygodnia do mnie idzie.
Ciesze się, że ludzie sami zaczęli otwierać umysły i dostrzegać pewne wady, lecz zapewniam Was, że kilka szczegółów Was jeszcze zaskoczy...
- bblackk
- Juventino
Dobra Par00wa... wszystko fajnie, ale kiedy światło dzienne ujrzy twój sklep i tekst na temat „oryginalności” koszulek? Rozbudziłeś u wszystkich apetyty, na tanie i oryginalne koszulki oraz wzbudziłeś ciekawość wielu, na temat różnic między koszulkami... a tymczasem ograniczasz się do małostkowych postów, które tylko bardziej wzmagają chęć odwiedzenia sklepu i przeczytania wspomnianego tekstu. Czekamy na KONKRETY... które mam nadzieję, już niebawem