16 maja 2005 - minął równo rok od odejścia Lippi'ego!
- rokfor
po pierwsze poczekajmy do konca sezonu zobaczymy jak sie skonczy sprawa scudetto miejmy nadzieje ze pozytywnie i jak ktos napisał ze capello wprowadza zbyt małą rotacje w skladzie to chyba nie masz człowieku pojecia o tym ze trzeba miec kogos na ławce zeby takowe zmiany przeprowadzac, a o ile wiem zmiany w meczach przeprowadza sie po to zeby cos poprawic zmienic na lepsze a nie osłabiac drużynę...
A co do trezegueta to ja rowniez uwazam ze powinnismy go sprzedac poki jeszcze jest cos wart, a nawet powinien pograc do konca sezonu zeby jeszcze cos moze strzelił i jego wartosć wzrosnie, pewnie jak odejdzie to jeszcze bedzie strzelał bramki i my bedziemy mowili po co go sprzedawalismy itp...ale zamiast niego mozemy miec zupełnie zdrowego i młodszego gilardino, nie ma sie nad czym zastanawiac...
A co do trezegueta to ja rowniez uwazam ze powinnismy go sprzedac poki jeszcze jest cos wart, a nawet powinien pograc do konca sezonu zeby jeszcze cos moze strzelił i jego wartosć wzrosnie, pewnie jak odejdzie to jeszcze bedzie strzelał bramki i my bedziemy mowili po co go sprzedawalismy itp...ale zamiast niego mozemy miec zupełnie zdrowego i młodszego gilardino, nie ma sie nad czym zastanawiac...

- Reggie
- Juventino
Ja jestem pewien, że w przyszłym sezonie tak nie będzie. Trezeguet w meczu z Milanem pokazał że potrafi strzelać bramki. Ten sezon był dla niego bardzo pechowy, nie miał wielu okazji by grać więc strzelił tylko 7 (chyba) bramek. Treze żeby strzelać musi grać i na pewno w przyszłym sezonie pokaze ze jego sprzedaż byłaby błędem. Jeśli jednak nie wyjdzie to sie go sprzeda w zimowym oknie, wiele klubów by go chciało. 8)Peja pisze:Poniewaz w tym sezonie wiecej sie leczyl niz gral. W przyszlym sezonie obawiam sie ze moze byc podobnie wiec trzeba go sprzedac poki jeszcze mozna cos na nim zarobic.ozaru4 pisze::? SPRZEDAC TREZEGUET? Ty sie gosciu zastanow co piszesz...(hehe, no szczerze mowiac to ja tez jestem w tym kiepski)...Ale dlaczego sprzedac TREZEGUETA? Montero, Pessotto to rozumiem... :!:
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- adrian_markuś
- Juventino
Marcelo Lippi-100% respect
Troszkę za wcześnie porównywać obu trenerów.Tak naprawdę prawdę o tym dobrze prowadzi Juve dowiemy się w przyszłym sezonie.Choć Lippi dla mnie jest lepszym trenerem.Juve więcej goli traciło, ale też wiecej strzelało.A wogóle jeszcze spotkanie z 2003 Juve-Real...Najpiękniejszy mecz jaki widziałem
Troszkę za wcześnie porównywać obu trenerów.Tak naprawdę prawdę o tym dobrze prowadzi Juve dowiemy się w przyszłym sezonie.Choć Lippi dla mnie jest lepszym trenerem.Juve więcej goli traciło, ale też wiecej strzelało.A wogóle jeszcze spotkanie z 2003 Juve-Real...Najpiękniejszy mecz jaki widziałem

Forza Juve!!!
- DamKam
- Juventino
Oczywiscie ze jak Juve zdobedzie upragnione 28 Scudetto, do ktorego jest juz naprawde blisko, to wszyscy (no moze prawie wszyscy) beda zadowoleni z pracy Capello
I ja rowniez
Postaram sie zrobic takie porownanie...
Juventus za Marcello:
... byl przede wszytkim bardziej ofensywnym zespolem :!: Juve gralo bardziej widowiskowo, strzelalo wiecej bramek... zdobywalo rowniez sukcesy, ale po jakims czasie cos sie jakby wypalilo
Widac bylo ze klub potrzebuje nowych twarzy... swierzosci przede wszystkim. I tak sie stalo...
Juventus za Fabio:
... jest druzyna poukladana, solidna :!: Moze nie graja juz tak widowiskowo ale przede wszystkim skutecznie darza do celu, praktycznie bez wahan formy tak jak to mialo miejsce pod koniec "kadencji" Lippiego
Mam nadzieje ze tak bedzie jeszcze dlugo...
Ogolnie uwazam juz teraz iz smialo mozna powiedziec ze zmiana WIELKIEGO Lippiego na WIELKIEGO Capello to bylo dobre posuniecie i ja jestem zadowolony z pracy tego drugiego :-D Choc nie zmienia faktu iz dla Lippiego zawsze bede mial szacunek i zawsze bede uwazal iz byl swietnym trenerem !!!

Postaram sie zrobic takie porownanie...
Juventus za Marcello:
... byl przede wszytkim bardziej ofensywnym zespolem :!: Juve gralo bardziej widowiskowo, strzelalo wiecej bramek... zdobywalo rowniez sukcesy, ale po jakims czasie cos sie jakby wypalilo

Juventus za Fabio:
... jest druzyna poukladana, solidna :!: Moze nie graja juz tak widowiskowo ale przede wszystkim skutecznie darza do celu, praktycznie bez wahan formy tak jak to mialo miejsce pod koniec "kadencji" Lippiego
Ogolnie uwazam juz teraz iz smialo mozna powiedziec ze zmiana WIELKIEGO Lippiego na WIELKIEGO Capello to bylo dobre posuniecie i ja jestem zadowolony z pracy tego drugiego :-D Choc nie zmienia faktu iz dla Lippiego zawsze bede mial szacunek i zawsze bede uwazal iz byl swietnym trenerem !!!