Nedved i Juve
- lipa
- Qualità Juventino
Nedved chce zakończyć karierę w Juventusie
Pomocnika Juventusu Turyn Pavel Nedved powiedział, że jest szczęśliwy w klubie i chciałby w nim zakończyć karierę.
"W Juventusie czuję się jak w domu. Jeśli zgodzą się, to chciałbym zakończyć swoją karierę właśnie tutaj. Grałem już w wielu miejscach, ale tutaj znalazłem swoje miejsce. Chcę dać wszystko co mam dla tego klubu. Jest to bardzo ambitny zespół, który chce wszystko wygrywać. Podobnie jak ja." - powiedział Nedved.
bardzo sie ciesze :-D
Pomocnika Juventusu Turyn Pavel Nedved powiedział, że jest szczęśliwy w klubie i chciałby w nim zakończyć karierę.
"W Juventusie czuję się jak w domu. Jeśli zgodzą się, to chciałbym zakończyć swoją karierę właśnie tutaj. Grałem już w wielu miejscach, ale tutaj znalazłem swoje miejsce. Chcę dać wszystko co mam dla tego klubu. Jest to bardzo ambitny zespół, który chce wszystko wygrywać. Podobnie jak ja." - powiedział Nedved.

bardzo sie ciesze :-D
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Kolejny z wiernych piłkarzy Juve
A wiernymi paza Nedvedem są:
Alex
Montero
Ferrara
Zambrotta
Tacchinardi
a do tych nie jestem pewny ale też chyba są wierni:
Davids
Buffon
Birindelli
Pessotto
jak kogoś nie wymieniłem to dopiszcie
A wiernymi paza Nedvedem są:
Alex
Montero
Ferrara
Zambrotta
Tacchinardi
a do tych nie jestem pewny ale też chyba są wierni:
Davids
Buffon
Birindelli
Pessotto
jak kogoś nie wymieniłem to dopiszcie
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- BIANCONERI
- Juventino
Nigdy nie wiadomo jak ułozy sie życie ale najważniejsze jest to że Pavel nadal chce dla nas grać i zdobywac trofea!
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juveluck
- Juventino
Nedved juz kiedys powiedzial ze chce zakonczyc kariere w Juve, ciesze sie ze nadal jest takiego zdana. Mam nadzieje ze przez reszte swojej przygody z Juve nadal bedzie w tak wspanialej formie

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bardzo miła i dobra wiadomość. To jest klub przypisany Nedvedowi i tu musi zakończyć karierę. Jest w JUVE szczęśliwy a to cieszy! JUVe to klub rządny zwycięstwa jak Czech i to sie pokrywa. Oby Nedved przez kolejne sezony miał taką formę i dostarczał kibicom wiele satysfakcji i radość

- Scooby
- Juventino
NEDVED KRÓLEM ŚRODKA JEST !!!!!!!! JEST NAJLEPSZYM POMOCNIKIEM, A ALEX NAJLEPSZYM NAPASTNIKIEM. WIDZIELISCIE BRAMKE W OSTATNIM MECZU REPREZENTACJI? MIÓD. ON JEST BOSKI, ZNACZY OBAJ SĄ !!!!!!!!!!!!!!! FORZA JUVE
FORZA JUVE !!!!! FORZA ITALIA !!!!!!
- ToMeK
- Juventino
Cieszy mnie to iz Nedved chcialby zakonczyc kariere w tak wielkim klubie jakim jest oczywiscie Juventus ... mam nadzieje ze bedzie z nim zdobywal duzo trofeow i zgarnie wszystko co sie da i co jest to zdobycia ... Nedved jest zawodnikiem ktory nie moze zakonczyc kariery poza Juventusem 

- Łukasz
- Juventino
I bardzo dobrze, z tym, że należy pomyśleć o następcy dla niego. Poraz klejny wysuwam dwie kandydatury: Rothen i Stanković.