Nowe stadiony !!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2005, 20:38

A ja Wam mówie, ze ME 2012 zostaną rozegrane we Włoszech :)
http://www.stadiumguide.com

Tu znajdziecie wszystkie plany nowych stadionów we Włoszech, jeśli wszystko zostanie zrealizowane do tego czasu, [a w takich sprawach na Włochów można liczyć] to mysle, że FIGC będzie walczyło o organizacje ME do samego końca ;)

Nowe Delle Alpi przepiękne, już nie mogę się doczekać :prochno:

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 09:00

Jesli chodzi o projekt nowego stadionu Juve to ja znalazlem dwa:
Mam nadzieje ze teraz linki beda dzialac :wink:
1. http://www.juve.pl/?pid=18
2. Ten jest nowszy i chyba to jest ten wlasciwy...
http://www.juve.pl/?nid=1497
Jak widac oba projekty roznia sie i to znaczaco...

2MAN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 10:16

Wszytkie te stadiony są piękne .Można jedynie pozazdrościć tym zespołom - miast w których mieszkaja :angry: tzn. chodzi mi o sytuacje w Polsce ,gdzie nie ma nawet 1 takiego stadionu (z prawdziwego zdarzenia) - "sportowa" polityka ,brak inwestrów i środków - co oczywście bierze sięz poziomu jaki prezentuje polska liga - utwierdza nas w tym że jeszcze troche nie bedzie takich stadionów w Polsce :angry: " ... plany już są,budowy rozpoczęte ..." tatarrata :doh: - piaskiem ludziom w oczy :angry: ...

ale żeby nie było jednego ,wielkiego stadionu na miare Europy dla Reprezentacji :doh: żenada ... w Kraju Europy Śr. i Unii Europejkiej :doh:

"Dla wszytkich fanow Nintendo DS . Zapraszamy ! http://www.dsinfo.yoyo.pl/news.php
koki90

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 10:23

Dużo bardziej podoba mi się 2 projekt stadionu Juve. Szczególnie podobają mi się trybuny, ale wg mnie liczba miejsc jest jak dla mnie za mała no i ten pomysł z karnetami...mogliby zrobić 40 tys. miejsc i te 5 tysięcy więcej z planowanych miejsc byłoby dla tych kibiców którzy rzadziej przychodzą.

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 10:51

Popatrzcie Sobie na Nowy Stadio Comunale :bravo:

http://www.stadiumguide.com/nuovocomunale.htm

Ale jak dla mnie Mogło By być troszeczke mniej wolnego miejsca kolo Plyty Boiska.. :think: Ale i Tak kozacki By był!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 10:52

tu masz nowy stadion juve.
http://www.worldstadiums.com/stadium_me ... rena.shtml
moim zdaniem moze byc ;]

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 16:23

Jezu o Tym jak bedzie wygladal Nowe " Delle Alpi " to chyba kazdy Tifosi Juventusu Wie :angry: :angry: Ale popatrz sobie na Stadio COmunale w przyszlosci a Teraz... To jakby Niebo a Ziemia!

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 17:06

Supersonic pisze:
DamKam pisze:nowy stadion Shakhtaru Donieck- jak pierwszy raz zobaczylem ten projekt to nie moglem uwierzyc ze to bedzie nowy stadion jakby nie bylo slabego i malego klubu jakim jest Shakhtar- skad oni wezma na niego pieniadze ?!
Szachtar jest najbogatszym klubem Europy wsch. (no jednym z dwóch jeszcze CSKA). Ma bardzo, baaardzo hojnego włodarza w osobie pana Achmetowa, który naprawdę ładuje w ten klub kupę kasy. Za przykład może posłużyć transfer Matuzalema.
Racja. Podobnie jak Abramowicz inwestuje w Chelsea to Achmetow pakuje kasę w Szachtar (oczywiście w mniejszej skali). Ciekawi mnie tylko, skąd nagle Rosjanie mają taką kupę pieniędzy :think: .
Supersonic pisze:Dwa, trzy lata i z Szachtarem będą się musieli liczyć wszyscy. A stadion naprawdę ładny.
Chyba trochę przesadziłeś :roll: .

Co do stadionów. Projekty są naprawdę bardzo ładne, szczególnie podoba mi się nowy stadion w Monachium. Wiedziałem, że takowy ma powstać, jednak nie wiedziałem, że jego otwarcie jest już 31. maja tego roku :roll: .
wErOn pisze:A ja Wam mówie, ze ME 2012 zostaną rozegrane we Włoszech :)
Po ostatnich wydarzeniach w Mediolanie, sądzę, że jednak nie :roll: .

wErOn: czemu nagle zacząłeś pisać na forum? Nie, żebym Cię wyganiał czy coś takiego, jednak skoro zrezygonwałeś z pisania na forum po aferze z kretem (co według mnie było głupotą), to co zmieniło Twoje zdanie i powróciłeś na forum?

:roll:
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 17:11

Diego pisze:
Supersonic pisze:
DamKam pisze:nowy stadion Shakhtaru Donieck- jak pierwszy raz zobaczylem ten projekt to nie moglem uwierzyc ze to bedzie nowy stadion jakby nie bylo slabego i malego klubu jakim jest Shakhtar- skad oni wezma na niego pieniadze ?!
Mają tyle siana bo po rozpadzie ZSRR w Rosji był krótko mowiąc gnój i wszystko zostało zprywatyzowane { rozkradzione } a teraz państwo zaczyna sie o to dopominać jak było widac ostatnio z tym Chodorkovskim , wymyślone afery i zagarniecie pól naftowych ... no cóż to jest rosja

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2005, 17:24

Supersonic pisze:Dwa, trzy lata i z Szachtarem będą się musieli liczyć wszyscy.
Jeśli nadal będą sprowadzać zawodników pokroju Matuzalema za 25 mln dolców, to nie musimy się obawiać.
Diego pisze:
wErOn pisze:A ja Wam mówie, ze ME 2012 zostaną rozegrane we Włoszech :)
Po ostatnich wydarzeniach w Mediolanie, sądzę, że jednak nie :roll:
Też tak sądzę.

PS: Czemu The Reds chcą mieć nowe Anfield ? przecież obecny jest dobry i przychodzi na nie duża liczba widzów

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Lukaszp32

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 23:16

Tak bardzo fajne te stadiony... szkoda tylko, że te linnki nie działają :bravo:

ODPOWIEDZ