Zlatan..zlituj się....

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 20:53

No bez żadnych wątpliwości po co juve go kupowało żeby go dac na rezeerwe przeciez by nie warto było taki drogi. Zlatan napewno załuguje na grę w podstawowym składzie przeciez ma najwięcej bramek strzelonych dla Juve w tym sezonie :lol: No niekiedy przesadza z tymi strzalami ale cóż każdemu się to zdarza ale chyba ibreahimoviciovi najbardziej 8) No jakby troszkę popracował nad techniką i nie biłby ludzi na boisku to by było super :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
black&white

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 21:07

bla bla bla...
To było 8 stron czytania przydługawych, przekładanych niczym tort cytatami innozdaniowców kilku Qualitów i jeszcze paru zaciekle broniących własnych opinii forumowiczów, które mniej wniosły niż tego sie spodziewałem. linijka cytatu, linijka komentarza do niego, linijka cytatu, linijka komentarza, 3 linijki cytatu, linijka komentarza...
rozumiem, każdy chce aby przyznano mu rację, mnie sie wydaje że drodzy użytkownicy za dużo emocji, za mało argumentów używacie. ja myślałem ze po przeczytaniu czegoś się dowiem, czegoś nauczę, może i nawrócę a ujrzałem jakieś insynuacje, nieporozumienia i mało konkretną rozmowę. ale nie w tym rzecz, przecież temat jest o Zlatanie... ale mało kto o nim pisał wiec ja też se daruję.

Small. A speck in the wide blue sea. 'Tis the last of all the land...
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 21:25

zlatan by byl kompletnym napastnikiem jak by wykorzystywal sytuacji pod bramkowe

KOPEĆ

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 21:32

farmer16 pisze:No jakby troszkę popracował nad techniką i nie biłby ludzi na boisku to by było super :)
No Ty chyba masz coś z mózgiem... Zlatan ma poćwiczyć nad techniką tak? To ja nie wiem już nad czym miałby poćwiczyć Trezeguet...
Nie wiem czy widziałeś te wszystkie filmy ze zlatanem i jego techniką...

Przecież Ibra i Ronaldinho są najlepszymi technikami na świecie...

Niedobrze mi się robi jak czytam niektóre wypowiedzi :roll:

PS. Widze że ksywe masz adekwatną do wypowiedzi...

ULAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 21:47

W sumie to ciężko powiedzieć. Zlatan bramek strzela mało ale wypracowuje dogodne sytuacje kolegom z drużyny. Myślę że powinien jeszcze trochę się ograć i popracować nad skutecznością. Co prawda liga Holenderska to nie to samo co Serie A ale jeśliby grał tak jak w zeszłym sezonie w Ajaxie to na pewno zasługiwałby na miejsce w 1 składzie. Na razie natomiast uważam że to Zalayeta i Treze są bardziej od niego przydatni.

enbea

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 22:02

farmer16 pisze:No jakby troszkę popracował nad techniką i nie biłby ludzi na boisku to by było super :)
:angry: ty widziales kiedys jak gra Zlatan? on jest jedym z najlepiej wyszkolonych zawodnikow na swiecie jesli chodzi o technike wierz mi ze wiekszej glupoty na tym forum nie czytalem...zapraszam do dzilu download sciagnij sobie ostatni filmik o zlatanie zajmuje troche ponad 100 mega ale oplaca sie poczekac!
P.S zanim nastepnym razem napiszesz cos podobnego zastanow sie 6 razy :prochno:

ENBEA
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 22:58

enbea pisze:
:angry: ty widziales kiedys jak gra Zlatan? on jest jedym z najlepiej wyszkolonych zawodnikow na swiecie jesli chodzi o technike wierz mi ze wiekszej glupoty na tym forum nie czytalem...zapraszam do dzilu download sciagnij sobie ostatni filmik o zlatanie zajmuje troche ponad 100 mega ale oplaca sie poczekac!
P.S zanim nastepnym razem napiszesz cos podobnego zastanow sie 6 razy :prochno:
Prosze sciagnij Zlatan Movie i zastanow sie co Ty piszesz.. widziales Bramke w meczu Bayer - Juve ??

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2005, 23:51

bla bla bla...
To było 8 stron czytania przydługawych, przekładanych niczym tort cytatami innozdaniowców kilku Qualitów i jeszcze paru zaciekle broniących własnych opinii forumowiczów, które mniej wniosły niż tego sie spodziewałem. linijka cytatu, linijka komentarza do niego, linijka cytatu, linijka komentarza, 3 linijki cytatu, linijka komentarza...
rozumiem, każdy chce aby przyznano mu rację, mnie sie wydaje że drodzy użytkownicy za dużo emocji, za mało argumentów używacie. ja myślałem ze po przeczytaniu czegoś się dowiem, czegoś nauczę, może i nawrócę a ujrzałem jakieś insynuacje, nieporozumienia i mało konkretną rozmowę. ale nie w tym rzecz, przecież temat jest o Zlatanie... ale mało kto o nim pisał wiec ja też se daruję.
A tu kolega pokazal jak pisac ciekawe i konkretne posty, nie tak jak jego przedmowcy lanie wody. To byla dyskusja, odpowiadanie na pytanie odpowiedzia, podzielona na cytaty aby przejzyciej sie odpowiadalo na roznego rodzaju sprzeczne kwestie.

zlatan by byl kompletnym napastnikiem jak by wykorzystywal sytuacji pod bramkowe
A nie wykorzystuje? 15 goli to malo ? :think:
No niekiedy przesadza z tymi strzalami ale cóż każdemu się to zdarza ale chyba ibreahimoviciovi najbardziej
ibreahimoviciovi moze tak. Predzej bolaczka zlatana jest zbyt dlugi drybling a nie strzaly. Tak przynajmniej mi sie wydaje.
No jakby troszkę popracował nad techniką i nie biłby ludzi na boisku to by było super Smile
Ma dobra technike, a doswiadczenie i ogranicze przyjdzie z czasem, nie zapominajmy ze to jego pierwszy sezon w Serie A.
Niektorzy po prostu uwazaja ze Juve=Del Piero, tak nei jest tak samo Juve to nie Zlatan. Zrozumcie ze Juventus to druzyna. A druzyna dowodzi Trener ktory decyduje czy zdjac mega-gwiazdora DP czy nie.
Tak swoja droga ciekawi mnie za co Alex bierze 9,5 miliona euro rocznie ? :|
pozdr

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2005, 14:31

No może z tą techniką to przesadziłem , ale napewno nad tymi strzałami i celnością też trzeba popracowac :-D

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 10:36

Pewnie się mocno wszystkim narażę, ale uważam, że Zlatan po prostu, mimo iż jest bardzo dobrym piłkarzem, nie pasuje do Juve.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 12:43

farmer16 pisze:No może z tą techniką to przesadziłem , ale napewno nad tymi strzałami i celnością też trzeba popracowac :-D
Boże ludzie!!!! W meczu z Realem nie wyszedł mu jeden czy dwa strzały i jush sie do niego uprzedziliście :evil: Zlatan naprawde jest świetnym piłkarzem i napastnikiem cio świadczy 15 strzelonych przez niego bramek (narazie :twisted: ) Jak widzieliście jeden mecz Juve i jush myślicie że naprawde wiedzie wszystko!!! Tak się składa że ja tesh nie widziałem wielu meczy Juve w tym sezonie ale regularnie oglądam Eurogoal i ściągam sobie skróty meczy i ponad połowe bramek Zlatan nie strzelił na pustą bramke tylko po jakichś ładnych indywidualnych akcjach albo mierzonych strzałach!!! I naprawde jak po wiedział Enbea zastanówcie sie kilka raz zanim coś napiszecie!!!

Grande Juve, Vinci Per Noi
darel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 13:09

Zlatan - bez wątpeinie przyszłość ataku Juventusu. W tak młodym wieku wydaje sie juz wodnikiem poukładanym, posiada fantastyczna technike. Jedyne nad czym musi popracowac to swój temperament. Z własnego doswiadczenia wiem, że beardzo ciężko nad soba zapanować, kiedy jest sie prowokowanym, a do tego dochodzi mecz, który nie układa się jhalepiej. takie wybrykli jednak koncza sie fatalnie w skutkach, osłabieniem na najwazniejszy mecz sezonu.
To, czego teraz brakuje Zlatanowi, to zapanowania nad emocjami i jednak troche więcej skuteczności. Ktos oczywiście może się oburzyć - jak to skutecznosci?? Przeciez w SerieA jest najlepszym strzelcem Juve. Owszem - jest, trzeba jednak pod uwage wziąść czas spedzony na boisku i ilośc akcji, jakich nie wykorzystał. Wróce do meczów Ligi Mistrzów. Z Realem skonczyło sie szczęsliwie, ale Zlatan miał tyle sytuacji bramkowych, że sam powienien wygrac to spotkanie, a bramki nie strzelił ani jednej. W spotkaniu z Liverpoolem także sytuacji mu nie brakowało, a jednak nie strzelił tej jednej, zbawiennej bramki.
Podsumowując Zlatan to zawodnik, w którego warto inwestować, przyszłośc JUve. Zaaklimatyzowanie w Juve nie sprawiło muzadnego problemu. Za dwa, trzy sezony może byc zawodnikiem niemalże idealnym.

na zawsze wierni turyńskiej drużynie
Mateush

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 maja 2005, 13:45

to moj 1 post na tym forum wiec nie krzyczcie za mocno :D
no jak dla mnie to wyglada to tak...
jestem fanatycznym kibicem alexa ale uwazam ze zlatan ze swoimi umiejetnosciami zasluguje na 100% na gre w 1 skladzie :D ludzie przeciez on technike ma lepsza niz ronaldinho a przynajmniej porownywalna :D dalej,obok niego powinien grac ktos z pozostalej trojki ale w najlepszej formie,niekoniecznie alex, z tym ze alex ostatnio jest najlepszy z nich 3...jesli chodzi o technike obu panow to mysle ze ibra jest bardziej widowiskowy ale nikt mi nie powie ze alex nie potrafi dryblowac,ze robi to ociezale :evil: ogladaliscie mecz juve-inter??widzieliscie zagranie alexa z piety w powietrzu idealnie do zlatana?czy to jest brak techniki...uwazam ze kazdy z nich jest fantastyczny i kazdy moze sam zadecydowac o losach meczu...niech nikt mi nie jedzie ani Alexa ani Zlatana bo wszyscy jestesmy kibicami JUVE!!...koniec 8)

Zambrotta7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2005, 15:13

Ibra to wspaniały zawodnik i świetnie drybluujee ............ ale te drybligi czasami myu nie wychodzą i traci 100% sytuacje........ :angry: :angry: :angry: :angry:
Ale i tak zasługuje na granie w 1 skladzie.. z Treze

Ja-JUVE-nek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2005, 17:42

Tak swoja droga ciekawi mnie za co Alex bierze 9,5 miliona euro rocznie ?
pozdr
Za co??? Za to że jest najbardziej rozpoznawalnym znakiem Juventusu na świecie!!! Dzisiejszy futbol to nie tylko mecze, to również wielki biznes!!! Dzięki Del Piero i temu że gra u nas klub ma wielkie zyski (chociażby za sprzedaż gadżetów). A poza tym del Piero jest fantastycznym zawodnikiem - chyba nie zapomnialeś ostatnich meczy w jego wykonaniu :?:
A nie wykorzystuje? 15 goli to malo ?
Nie mało.. ale mogłoby by być więcej.
A tu kolega pokazal jak pisac ciekawe i konkretne posty, nie tak jak jego przedmowcy lanie wody.
Jeśli to mialo być ironiczne to słabo wyszło....
Zrozumcie ze Juventus to druzyna. A druzyna dowodzi Trener ktory decyduje czy zdjac mega-gwiazdora DP czy nie.
My rozumiemy że to drużyna, ale Ty chyba nie rozumiesz tego że mimo że Capello jest bardzo dobrym trenerem to chyba nie przepada za Del Piero (albo mu nie ufa) i specjalnie zdejmuje go w drugiej połowie z boiska... A poza tym to czy Del Piero jest megagwiazdorem??? Jest medialny i tyle... On jest uwielbiany przez tysiące fanów nie może tak poprostu ich olać, to nie on z siebie robi gwiazde tylko chcą tego jego fani!!!

Powracając do Zlatana... Cieżko napisać coś czego wcześniej ktoś już nie napisal. Wystarczy go tylko pochwalić za jego determinacje i technikę, jak napisal wyżej TomCatmi6 ogranie i doświadczenie przyjdzie z czasem...

Obrazek
ODPOWIEDZ