Co sadzicie o Dawidowskim ?
- RUDI
- Juventino
Kilka razy w kadrze znajdowal sie juz zawodnik Amici - DAwidowski , jakos mnie do siebie nieprzekonywal. Jednak w lidze pokazywal co potrafi spodobalo mi sie takze jego zaangazowanie w meczu z Kazachstanem i niesamowity sprint . W pewnym momencie wybiegal na czysta pozycje niczym rasowy biegacz na 100 m :-) . Ponoc Dawidowski zagra dzis w 1 skladzie w meczu ze Szwecja . Zycze mu aby przekonal do siebie wszystkich kibicow i selekcjonera i byl czarnym koniem naszej reprezentacji !
FORZA JUVE
- BIANCONERI
- Juventino
Dawidowski to przeciętniak który nic nie wnosi do reprezentacji.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
NIe wyszło mu w meczu ze Szwcją, ale to wina całego zespołu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dżejson
- Juventino
Dawidowski to najgorszy zawodnik jakiego widziałem w reprezentacji prowadzonej przez Janasa ! nie wiem dlaczego ciągle jest powoływany chyba tylko dlatego że Janas kiedyś pracował w Amice. przecież on kompletnie nie umie zapanować nad piłką a te jego dryblingi
jak widze go biegnącego z piłką to tylko patrze żeby się nie wywrócił bo jeszcze się się chłopak zabije
- paweł (neo)
- Juventino
dokładnie....dodtam tylko ze mógłby byc lepszym lekoatleta9sprinterem ) niz piłkarzemToMeK pisze:Za slaby na reprezentacje ... dobry tylko w klubie ... mozna go porownac z Niedzielanem ktory w klubie gra znakomicie ale w reprezentacji mu nie wychodzi 8)
Bo piłkarzem to on jest poprostu słabym