Najlepszy wokalista świata
- Canna
- Juventino
Dla mnie najlepszym wokalista jest Scott Stapp z zespołu Creed .Zaraz po nim uwielbiam głos Joe Cockera,Kurta Cobaina i Ville Hermanni Valo,ktory jest wokalista zespołu HIM .Lubie tez Oziego Ozbourne 

- leniup
- Redaktor
:shock: :shock: :shock: ej ej ej ej... nie zapędzaj się. To by była katastrofa dla mnie. Piszesz tak jakby jego kariera się skończyła :naughty: przeciez w 2004 wydał "Czterdziestego Pierwszego" a w roku 2005 planowana jest jego nowa płyta(a własciwie KULTU): Dla Twojej miłości. ma dopiero 42 lata, 23 lata temu założył Kult i ciągle koncertuje. Ostatnio był w Krośnie ( w końcu) mogłem go pierwszy raz zobaczyć na żywo z bliska. Załuje jednak że nie udało mi się zdobyć jego autografuJędruś pisze:Staszewski.Niedościgniony wzór genialnego artysty polskiej estrady.Grzechem byłoby nie wymienić popularnego Kazika wśród najlepszych wokalistów.Prostota i luz jakim posługiwał się w swoich numerach i na koncertarch spowodowały, że Kazik zgromadił rzesze fanów nie tylko w Polsce, jak i zagranicą.Przez całą swoją kariere zachwycał swoimi numerami.Szkoda, że już nie tworzy...

- sebast
- Juventino
ja szanuje takich wokalistow - Bono , Pavarotti, Sting[cyba jednak najlepszy]
no i polecam jazzowych wokalistow tam sa naprawde swietni
z Poski szanuje bardzo Jopkowa , no Grzeska Turnaua no i oczywiscie Kube Badacha - goraco polecam on spiewal niedawno z kayah ale chlopak ma swietny glos , udowadnial i udowadnia to w polcjantach[min.basista i perkusista z idola] tam graja , polecam .
no i polecam jazzowych wokalistow tam sa naprawde swietni
z Poski szanuje bardzo Jopkowa , no Grzeska Turnaua no i oczywiscie Kube Badacha - goraco polecam on spiewal niedawno z kayah ale chlopak ma swietny glos , udowadnial i udowadnia to w polcjantach[min.basista i perkusista z idola] tam graja , polecam .
- Łukasz
- Juventino
Z polskich: Riedel
Z niepolskich: Dio, Plant
Z niepolskich: Dio, Plant
- Billy
- Juventino
Na pierwszym miejscu oczywiście Bob Marley

Na drugim Gutek z Indios Bravos
A na trzecim(chodz nie mozna nazwać go wokalistom ale jego głoś jest przeostry) Fokus z Pokahontaz

Na drugim Gutek z Indios Bravos
A na trzecim(chodz nie mozna nazwać go wokalistom ale jego głoś jest przeostry) Fokus z Pokahontaz
Forza La Vecchia Signora!! Ti amo Juve !!
- Franci
- Juventino
Jak to określił mój kolega - lubię "charczące wokale"
Rod Stewart, Sting, Bryan Adams, Louis Amstrong, Kurt Cobain... można by jeszcze kilku wymienić. Najlepszego nie potrafię wybrać. Każdy z nich jest (był) szalenie utalentowany, a jego głos jest rozpoznawany na całym świecie (i uwielbiany
).

Rod Stewart, Sting, Bryan Adams, Louis Amstrong, Kurt Cobain... można by jeszcze kilku wymienić. Najlepszego nie potrafię wybrać. Każdy z nich jest (był) szalenie utalentowany, a jego głos jest rozpoznawany na całym świecie (i uwielbiany

Wolność kocham i rozumiem, wolności oddać nie umiem 

- ULAT
- Juventino
a ja tam lubię Stachursky'ego. Hehe żartowałem. W sumie to nigdy się nad tym nie zastanawiałem ale dobry głos ma kolo z Gun's and Roses (chyba jakoś tak się to pisze) sorki że nazwiska nie podaję ale zapomniałem
. Lubię jeszcze Roda Stewarta i Georga Michaela.
Zapamiętaj, Axl Rose :twisted:

Zapamiętaj, Axl Rose :twisted: